!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Καταδικάστηκε ο Βερύκιος για ομοφοβικά σχόλια σε βάρος του Αύγουστου Κορτώ
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Καταδικάστηκε ο Βερύκιος για ομοφοβικά σχόλια σε βάρος του Αύγουστου Κορτώ
Ο Κορτώ είναι η προσομοίωση της υστερικής γκόμενας που έβαλε επιτέλους στεφάνι και ο Βερύκιος η προσομοίωση της αρσενικής κατίνας.
Δύσκολη επιλογή.
Με δεδομένο ότι ο δεύτερος τυγχάνει και πολιτικός αναλυτής, πράγμα που θεωρώ σημαντικό, απαιτώ μεγαλύτερη σοβαρότητα από τον δεύτερο, οπότε κρίνω την καταδίκη του σωστή.
Δύσκολη επιλογή.
Με δεδομένο ότι ο δεύτερος τυγχάνει και πολιτικός αναλυτής, πράγμα που θεωρώ σημαντικό, απαιτώ μεγαλύτερη σοβαρότητα από τον δεύτερο, οπότε κρίνω την καταδίκη του σωστή.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
Spiros252
- Διαχειριστής
- Phorum.gr user: Spiros252
Εγώ το μετέφερα από άλλη ενοτητα και το είχα παγώσει για λίγο.
«Η παρουσία μας επιλέγει από ένα τεράστιο σύνολο μόνο σύμπαντα συμβατά με την ύπαρξή μας.
Αν και είμαστε μικροί και ασήμαντοι σε κοσμικό επίπεδο, αυτό μας κάνει κατά κάποιο τρόπο, κύριους της δημιουργίας».
Stephen Hawking
Αν και είμαστε μικροί και ασήμαντοι σε κοσμικό επίπεδο, αυτό μας κάνει κατά κάποιο τρόπο, κύριους της δημιουργίας».
Stephen Hawking
+1000Otto Weininger έγραψε: 28 Ιουν 2018, 01:30
Ανεξάρτητα από τον Βερύκιο, μου φαίνεται απολύτως φυσιολογικό να εκφράζεις την οποία αγανάκτηση ενάντια στην πολιτική κορεκτιλα που εχει πάρει διαστάσεις πανδημίας. Ειδικά στο θέμα των lgbt. Το κυρά Αυγουστίνα όμως είναι σε προσωπικό επίπεδο και ναι, δεν χρειάζεται. Είναι καταδικαστέο ανεξάρτητα της όποιας απόφασης.
...δι᾿ ἐσόπτρου ἐν αἰνίγματι...
Είναι θλιβερά πράγματα αυτά που ζούμε, τραγικά και τραγελαφικά.
Σήμερα, για να μπορείς να μην διώκεσαι παντοιοτρόπως στην κοινωνία αυτή που έχει γίνει μπάτε σκύλοι αλέστε και αλεστικά μη δίνετε, πρέπει να ζεις σε φάση αγρίμια κι αγριμάκια μου, σε τίποτα κατακόμβες, σε τίποτα κοινότητες φάση φυλές του Αμαζονίου, αποκομμένες, σε τίποτα γιάφκες, τέτοια πράγματα.Ζήτω οι Άμις!
Να θεωρώ εγώ τους τρανς μη φυσιολογική και άρρωστη κατάσταση και να μου λέει ο νόμος, απαγορεύεται να μιλάς.
Να έχω εγώ παιδί και να πηγαινει σχολείο και να έρχεται ο ομοφυλοφιλος ή ο τρανσέξουαλ ο δάσκαλος να του μαθαίνει (άμεσα ή έμμεσα) οτι εντάξει, αυτό είναι κάτι φυσιολογικό, είναι επιλογή, είναι άποπση κι εγώ να το δέχομαι και να το επιτρέπω.
Αμ δε.
Κι ας μου πει το κράτος, θα 'ρθω να σου πάρω το παιδί. Δε θα προλάβει.
Για τον Βερύκιο, δεν το συζητάμε, οκ.
Αλλά δεν θα πατήσουμε πάνω στη μούρλα και την λέρα του Βερύκιου για να περάσουμε τα "μηνύματά μας" στους οπισθοδρομικούς...
Ελευθερία για όλους!
Πονηρίδηδες...
Σήμερα, για να μπορείς να μην διώκεσαι παντοιοτρόπως στην κοινωνία αυτή που έχει γίνει μπάτε σκύλοι αλέστε και αλεστικά μη δίνετε, πρέπει να ζεις σε φάση αγρίμια κι αγριμάκια μου, σε τίποτα κατακόμβες, σε τίποτα κοινότητες φάση φυλές του Αμαζονίου, αποκομμένες, σε τίποτα γιάφκες, τέτοια πράγματα.Ζήτω οι Άμις!
Να θεωρώ εγώ τους τρανς μη φυσιολογική και άρρωστη κατάσταση και να μου λέει ο νόμος, απαγορεύεται να μιλάς.
Να έχω εγώ παιδί και να πηγαινει σχολείο και να έρχεται ο ομοφυλοφιλος ή ο τρανσέξουαλ ο δάσκαλος να του μαθαίνει (άμεσα ή έμμεσα) οτι εντάξει, αυτό είναι κάτι φυσιολογικό, είναι επιλογή, είναι άποπση κι εγώ να το δέχομαι και να το επιτρέπω.
Αμ δε.
Κι ας μου πει το κράτος, θα 'ρθω να σου πάρω το παιδί. Δε θα προλάβει.
Για τον Βερύκιο, δεν το συζητάμε, οκ.
Αλλά δεν θα πατήσουμε πάνω στη μούρλα και την λέρα του Βερύκιου για να περάσουμε τα "μηνύματά μας" στους οπισθοδρομικούς...
Ελευθερία για όλους!
Πονηρίδηδες...
...δι᾿ ἐσόπτρου ἐν αἰνίγματι...
- Βινόσαυρος
Ή αλλαζετε ή βουλιάζετε. Τέλειωσαν οι εποχές που κυνηγούσατε ομοφυλόφιλους και μάγισσες τώρα θα σας κυνηγάνε αυτοί και αυτές.
Αλληλεγγύη στην κα. Σταυράκη-Πατούλη.
Αλληλεγγύη στην αδελφότητα Κυρίλλου και Μεθοδίου.
Αλληλεγγύη στον κ. Καιρίδη.
Αλληλεγγύη στην κα. Συγγενιώτου.
Αλληλεγγύη στην αδελφότητα Κυρίλλου και Μεθοδίου.
Αλληλεγγύη στον κ. Καιρίδη.
Αλληλεγγύη στην κα. Συγγενιώτου.
- Υπερκουλτουριάρης
Ο Κορτώ είναι μια ειδική περίπτωση. Μέτρια, αλλά υπαρκτά ταλάντούχος, έγραψε βιβλία που δείχνουν έναν διαταραγμένο ψυχικό κόσμο, τον Δαιμονιστή π.χ. δεν άντεξα να τον τελειώσω απο αηδία και κάποια άλλα, που μαζί με την υστερία που διακρίνει τους ανθρώπους του ζωδίου του και είναι πανταχού παρούσα, φαίνεται και μια ιδιοσυγκρασία ευαίσθητη(βλ. Κατερίνα).
Δεν είναι να τον κακίζεις, ο άνθρωπος πέρασε άσχημα, πάλεψε και παλεύει με τους δικούς του δαίμονες, που όσες μηνύσεις και να κάνει για να ξεσπάσει τον θυμό του ή όσους "γάμους" για να καλύψει κενα , είναι μάλλον αδύνατο να καταλλαγιάσουν.
Ο Βερύκιος είναι γλίτσα,αλλά αν είναι να την πληρώσει, ας είναι για τα βιβλία που έγραφε ο Άκης στην ατζέντα του,πως του έστελνε. Το να σύρεται στο δικαστήριο για να κάνει δήλωση νομιμοφροσύνης ξεπερνά κάθε έννοια πολιτισμού. Σε λίγο, άπαντες θα σοδομίζονται προληπτικά, για να μην εκδηλώσουν την νόσο της ομοφοβίας και κοιτάξουν στραβά κανέναν τοιούτο.
Δεν είναι να τον κακίζεις, ο άνθρωπος πέρασε άσχημα, πάλεψε και παλεύει με τους δικούς του δαίμονες, που όσες μηνύσεις και να κάνει για να ξεσπάσει τον θυμό του ή όσους "γάμους" για να καλύψει κενα , είναι μάλλον αδύνατο να καταλλαγιάσουν.
Ο Βερύκιος είναι γλίτσα,αλλά αν είναι να την πληρώσει, ας είναι για τα βιβλία που έγραφε ο Άκης στην ατζέντα του,πως του έστελνε. Το να σύρεται στο δικαστήριο για να κάνει δήλωση νομιμοφροσύνης ξεπερνά κάθε έννοια πολιτισμού. Σε λίγο, άπαντες θα σοδομίζονται προληπτικά, για να μην εκδηλώσουν την νόσο της ομοφοβίας και κοιτάξουν στραβά κανέναν τοιούτο.
Δε το ήξερα αυτόUppercut έγραψε: 28 Ιουν 2018, 01:02Kαλά ο Χίος δεν έχει πάθει και τίποτα, δεδομένου ότι συν όλα τ' άλλα πυροβόλησε και δικαστικό επιμελητή. Αλλά για τον Βερύκιο το καταλαβαίνω να έχει ασυλία. Ο Χίος από που προστατεύεται δεν έχω καταλάβει.ST48410 έγραψε: 28 Ιουν 2018, 00:55Ανεξάρτητα από την ορθότητα της συγκεκριμένης απόφασης δεν σου φαίνεται ο Βερύκιος και ως ένα βαθμό και ο Χίος να απολάμβαναν εδώ και κάποια χρόνια ασυλία; Άνοιγαν το στόμα τους κι όποιον πάρει ο χάρος. Μήπως ο Βερύκιος τιμωρήθηκε με αφορμή το συγκεκριμένο περιστατικό για την γενικότερη συμπεριφορά του;Otto Weininger έγραψε: 28 Ιουν 2018, 00:39 Μάλλον πάτησαν πάνω στο κυρά Αυγουστίνα που δεν χρειαζόταν. Αστεία πράγματα βέβαια.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Καταδικάζω την καταδίκη. Καταδικάζω και την προσφυγή ακόμα στη δικαιοσύνη για τέτοιες μαλακίες. Ας πήγαινε κι ας τον έφτυνε
Κρίμα, όταν τιμωρούν την χυδαιότητα του Βερύκιου χάνονται και οι πλάκες που περιμένεις γιά κάποιον που θεωρεί σοβαρό να παντρεύεται με άντρα.
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
-
Uppercut
https://www.protothema.gr/greece/articl ... anou-hiou/Naida έγραψε: 28 Ιουν 2018, 09:27Δε το ήξερα αυτόUppercut έγραψε: 28 Ιουν 2018, 01:02Kαλά ο Χίος δεν έχει πάθει και τίποτα, δεδομένου ότι συν όλα τ' άλλα πυροβόλησε και δικαστικό επιμελητή. Αλλά για τον Βερύκιο το καταλαβαίνω να έχει ασυλία. Ο Χίος από που προστατεύεται δεν έχω καταλάβει.ST48410 έγραψε: 28 Ιουν 2018, 00:55
Ανεξάρτητα από την ορθότητα της συγκεκριμένης απόφασης δεν σου φαίνεται ο Βερύκιος και ως ένα βαθμό και ο Χίος να απολάμβαναν εδώ και κάποια χρόνια ασυλία; Άνοιγαν το στόμα τους κι όποιον πάρει ο χάρος. Μήπως ο Βερύκιος τιμωρήθηκε με αφορμή το συγκεκριμένο περιστατικό για την γενικότερη συμπεριφορά του;![]()
![]()
Συμφωνώ με το δεύτερο. Πρέπει να σαι πολύ φλωράκος για να πηγαίνεις στα δικαστήρια επειδή σε αποκαλεί κάπως ο Βερύκιος. Το καταλαβαίνω μόνο σε περίπτωση που σε συκοφαντεί κάποιος δημόσια ότι έκανες το Χ,Ψ,Ζ. Να κάνεις μηνύσεις επειδή σε αποκαλεί με κάποιο κοσμητικό επίθετο ή σε ειρωνεύεται ένας τώρα πρέπει να σαι και συ πολύ κακιασμένη.Maspoli έγραψε: 28 Ιουν 2018, 09:37 Καταδικάζω την καταδίκη. Καταδικάζω και την προσφυγή ακόμα στη δικαιοσύνη για τέτοιες μαλακίες. Ας πήγαινε κι ας τον έφτυνε
Τι ζώδιο είναι ; 
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
παρθένος
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ....
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ.....
ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ....
ΕΙΝΑΙ: ΠΡΟΔΟΤΕΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ.....
ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ....
ΕΙΝΑΙ: ΠΡΟΔΟΤΕΣ
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Έτσι. Βεντούζα σε πρόβειους, βλαχαδερά και λοιπά κοινωνικά περιτρίμματα. Να πήξουνΒινόσαυρος έγραψε: 28 Ιουν 2018, 04:46 Ή αλλαζετε ή βουλιάζετε. Τέλειωσαν οι εποχές που κυνηγούσατε ομοφυλόφιλους και μάγισσες τώρα θα σας κυνηγάνε αυτοί και αυτές.
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 28 Ιουν 2018, 09:58
Έτσι. Βεντούζα σε πρόβειους, βλαχαδερά και λοιπά κοινωνικά περιτρίμματα. Να πήξουν
Και τι να κάνομε που δεν διαβάζαμε Κωστόπουλο και μείναμε πίσω ;
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Να βλέπετε τί κάνουν οι άλλοι και να είστε από κοντά. Όχι πρωτοβουλίες μέχρι να συνηθίσετε και να γίνετε άνθρωποι
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 853 Απαντήσεις
- 22937 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Unique
-