https://www.lifo.gr/now/greece/287420/a ... tin-athina
Προσωπικά πιστεύω πως χωρίς νομοθέτηση αντίστοιχων ποινών είναι τσάμπα κόπος.
Κάτι είναι αρρωστημένο εδώ, αλλά μάλλον δεν είναι η Κυψέλη...Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 26 Ιουν 2020, 22:10 Τα Πατήσια, η κυψέλη, η Καλλιθέα , έτσι γκρίζα Μπετονιένια άσχημα που είναι, το μόνο ενδιαφέρον που έχουν, είναι παλιά συνθήματα, αυτοκόλλητα, αφίσες κλπ. Ακόμα και συνθήματα βρίσκεις που καλούν για την ομιλία του... Αβέρωφ! Αν ο κύριος δήμαρχος έχει κάποιες μαγικές δυνάμεις να τα μεταμορφώσει σε μια μέρα και να γίνουμε Βαρκελώνη, είμαι μαζί του. Αλλιώς να τα αφησει έτσι όπως είναι. Μια κυψελη με καθαρούς τοίχους είναι κάτι το αρρωστημένο.
Αυτο δεν το ξερω ουτε γω για το γκραφιτι αλλα για το δημοσιο κατουρημα στη γερμανια το λυσανε με υδροφοβικη μπογια. Ελπίζω, ΠΡΟΣΕΥΧΟΜΑΙ, να μην πει κανεις στα παιδγια (σαρανταρηδες φοιτητες) του ιντυ για αυτο το υλικο.Dwarven Blacksmith έγραψε: 26 Ιουν 2020, 22:12 Μου αρέσει πολύ το powerwashing, είτε σε τοίχους είτε σε πεζοδρόμια. Επομένως ναι, στηρίζω.
Τώρα αν μιλάμε για γκραφιτι συγκεκριμένα, δεν ξέρω πως μπορεί να πετύχει κανείς μόνιμα αποτελέσματα.

πατησιωτης έγραψε: 26 Ιουν 2020, 22:30 Η επιχείρηση γίνεται στην καρδιά του σκότους,γύρω από το πολυτεχνείο.Φυσικά η επιτυχία της ουδόλως εξαρταται από τον δήμαρχο.Είναι θέμα αστυνομίας.
πατησιωτης έγραψε: 26 Ιουν 2020, 22:30 Η επιχείρηση γίνεται στην καρδιά του σκότους,γύρω από το πολυτεχνείο.Φυσικά η επιτυχία της ουδόλως εξαρταται από τον δήμαρχο.Είναι θέμα αστυνομίας.
Ο πόλεμος δεν κερδίζεται με άμυνα αλλά με επίθεση.Φυσικά και δεν μπορεί να περιφρουρεί τους τοίχους.Dwarven Blacksmith έγραψε: 26 Ιουν 2020, 22:36πατησιωτης έγραψε: 26 Ιουν 2020, 22:30 Η επιχείρηση γίνεται στην καρδιά του σκότους,γύρω από το πολυτεχνείο.Φυσικά η επιτυχία της ουδόλως εξαρταται από τον δήμαρχο.Είναι θέμα αστυνομίας.![]()
Δε μπορεί να πιστεύεις στ' αλήθεια ότι είναι δυνατόν η αστυνομία να περιφρουρεί τους τοίχους 24/7.
Ή ότι αυτή είναι πιο σημαντική της προτεραιότητα.