!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Θέλουμε τα δικαιώματα μας δηλαδή σπίτι, υγεία, εκπαιδευση
-
Δημοκράτης
Re: Θέλουμε τα δικαιώματα μας δηλαδή σπίτι, υγεία, εκπαιδευση
Θα παίξεις όλη τη κάτσετα με τις ναζιστικής μπούρδες;
-
BlastFromThePast
Έχεις δίκιο, τα σπίτια είναι μία παγκόσμια σταθερά. Η ιδέα ότι σπίτια φτιάχνονται -και ότι αυτό συνέβαινε και στη χώρα μας στο μακρινό παρελθόν- δεν μπορεί παρά να είναι ψέμα.
Πάντως θα έλεγα ότι τα σπίτια φτάνουνε και ως έχουν. Με τόσους να έχουν εγκαταλείψει τη χώρα επειδή δεν ικανοποιούσε ούτε αυτά τα βασικά δικαιώματα (και μπράβο σας γι' αυτό, να ένα αποτέλεσμα του αγώνα σας), υπάρχει χώρος.
Είναι εδώ, προσπαθούν να αλλάξουν τη χώρα προς το καλύτερο και ούτε που τους ενδιαφέρεις.Δημοκράτης έγραψε: 26 Ιουν 2020, 21:02 δεν πάνε να αλλάξουν τις συνθήκες στις χώρες τους γιατί εδώ αν κάνουν καμιά μαλακία δεν θα τους βγει σε καλό
- Aprilianos
η λαθρομεταναστευση ειναι ενα ακομα συμπτωμα της μεταπολιτευτικης παρακμης
-
Δημοκράτης
Κοίτα επειδή το εδώ παίρνει φόρους από εμένα και αυτοί ζητάνε τα λεφτά μου να πάνε σε αυτούς δεν ξέρω αν τους ενδιαφέρων ή όχι αλλά μάλλον με πέφτει λόγος για το τι ζητάει ο κάθε τεμπέλης που θέλει να ζήσει σε βάρος μουBlastFromThePast έγραψε: 26 Ιουν 2020, 21:11Έχεις δίκιο, τα σπίτια είναι μία παγκόσμια σταθερά. Η ιδέα ότι σπίτια φτιάχνονται -και ότι αυτό συνέβαινε και στη χώρα μας στο μακρινό παρελθόν- δεν μπορεί παρά να είναι ψέμα.
Πάντως θα έλεγα ότι τα σπίτια φτάνουνε και ως έχουν. Με τόσους να έχουν εγκαταλείψει τη χώρα επειδή δεν ικανοποιούσε ούτε αυτά τα βασικά δικαιώματα (και μπράβο σας γι' αυτό, να ένα αποτέλεσμα του αγώνα σας), υπάρχει χώρος.
Είναι εδώ, προσπαθούν να αλλάξουν τη χώρα προς το καλύτερο και ούτε που τους ενδιαφέρεις.Δημοκράτης έγραψε: 26 Ιουν 2020, 21:02 δεν πάνε να αλλάξουν τις συνθήκες στις χώρες τους γιατί εδώ αν κάνουν καμιά μαλακία δεν θα τους βγει σε καλό
Άποψη μου βέβαια εσύ μπορεί να γουστάρεις να πληρώνεις τεμπεληδες
Το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να επαναλαμβάνεις τα περί ναζισμού σαν κανένα αντιφά.
Από επιχειρηματολογία είσαι ακριβώς στα ίδια με τον σύριζα. Νεοζαίοι.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
-
Δημοκράτης
Θα μπορούσες να απαντήσεις απλά ναι
Έχουν άσυλο; Άμα έχουν άσυλο έχουν κάθε δικαίωμα να δουλέψουν, δεν τους το στερεί κανείς. Εάν όχι, λε πουλ.
-
BlastFromThePast
Καθόλου, γι' αυτό είμαι κομμουνιστής και της άποψης ότι όποιος δεν δουλεύει, δεν τρώει.Δημοκράτης έγραψε: 26 Ιουν 2020, 21:13
Αυτός που δουλεύει πάλι, θα πρέπει να ζει μ' αξιοπρέπεια.
-
talaipwros
για πες μας φιλαρακο, ποιο ειναι το επιπεδο διαβιωσης στην ΕΣΣΔ τωρα που μιλαμε, εψαξα λιγο αλλα δε βρηκαBlastFromThePast έγραψε: 26 Ιουν 2020, 21:16Καθόλου, γι' αυτό είμαι κομμουνιστής και της άποψης ότι όποιος δεν δουλεύει, δεν τρώει.Δημοκράτης έγραψε: 26 Ιουν 2020, 21:13
- Aprilianos
ο κομμουνισμος πεθανε το 1989BlastFromThePast έγραψε: 26 Ιουν 2020, 21:16Καθόλου, γι' αυτό είμαι κομμουνιστής και της άποψης ότι όποιος δεν δουλεύει, δεν τρώει.Δημοκράτης έγραψε: 26 Ιουν 2020, 21:13
-
Δημοκράτης
Ε αντε πες στον μαύρο να πάει να πιάσει καμία δουλειά τότε γιατί δυσανασχετει που ο κουλης του κόβει το επιδομαBlastFromThePast έγραψε: 26 Ιουν 2020, 21:16Καθόλου, γι' αυτό είμαι κομμουνιστής και της άποψης ότι όποιος δεν δουλεύει, δεν τρώει.Δημοκράτης έγραψε: 26 Ιουν 2020, 21:13
Ποιος εχει δικαιωμα να ζει στην ελλαδα;BlastFromThePast έγραψε: 26 Ιουν 2020, 20:31 Αν πάλι κάποιος είπε ότι θέλει να ζει με αξιοπρέπεια και να έχει τα απολύτως βασικά (δλδ σπίτι, σχολείο για τα παιδιά του και γιατρό) τότε πολύ καλά τα λέει. Η ντροπή πέφτει στο καθεστώς που του στερεί ακόμα και το δικαίωμα σ' αυτά.
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
-
Δημοκράτης
Τους κόβουν επίδομα και σπιτια
Αν είναι δυνατόν
- Aprilianos
οι υπολοιποι ειμαστε μαλακες που δεν λαμβανουμε δωρεαν στεγαγη και σιτιση;; δεν μπορει το ελληνικο κρατος να τους παρεχει δωρεαν στεγη και επιδοματα επ απειρον.
-
Antigeist
Η περίθαλψη και εκπαίδευση πρέπει να είναι δημόσια, ελεύθερη και υποχρεωτική για όλους σε μια σοβαρή και πολιτισμένη κοινωνία που κυβερνάται από σοβαρούς και πολιτισμένους ανθρώπους και όχι όπως κάνουν χώρες σαχλοκώδωνα όπως η Αμερική και η Ελλάδα.
Τα πρεζάκια μαζεύονται, μπαίνουν σε πρόγραμμα και γραφείο ανεργίας. Οι άστεγοι μπαίνουν σε ανθρώπινο προσωρινό κατάλυμα μέχρι να βρουν δουλειά και να ξαναανοίξουν σπίτι. Οι μετανάστες οι λίγοι που θέλουν να μείνουν εδώ αντιμετωπίζονται πολιτισμένα δηλαδή δεν χτυπάμε, δε βρίζουμε, δε μειώνουμε και εντάσσονται ομαλά στην κοινωνία και όσοι θέλουν να φύγουν τους επιτρέπεται να φύγουν χωρίς να μας νοιάζει τι λένε για αυτό άλλες χώρες. Αυτά είναι τα σωστά και τα σοβαρά. Οτιδήποτε άλλο είναι βλαχιές για επαρχιωτάκια που φύγανε μεν από το χωριό αλλά δεν έφυγε ποτέ το χωριό απ' αυτά.
Τα πρεζάκια μαζεύονται, μπαίνουν σε πρόγραμμα και γραφείο ανεργίας. Οι άστεγοι μπαίνουν σε ανθρώπινο προσωρινό κατάλυμα μέχρι να βρουν δουλειά και να ξαναανοίξουν σπίτι. Οι μετανάστες οι λίγοι που θέλουν να μείνουν εδώ αντιμετωπίζονται πολιτισμένα δηλαδή δεν χτυπάμε, δε βρίζουμε, δε μειώνουμε και εντάσσονται ομαλά στην κοινωνία και όσοι θέλουν να φύγουν τους επιτρέπεται να φύγουν χωρίς να μας νοιάζει τι λένε για αυτό άλλες χώρες. Αυτά είναι τα σωστά και τα σοβαρά. Οτιδήποτε άλλο είναι βλαχιές για επαρχιωτάκια που φύγανε μεν από το χωριό αλλά δεν έφυγε ποτέ το χωριό απ' αυτά.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 2 Απαντήσεις
- 330 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από seismic1
-
- 4 Απαντήσεις