!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Έχετε νιώσει την ανάγκη έστω και για μια φορά να γίνετε παθητικοί ομοφυλόφιλοι;

Ανθρώπινες σχέσεις
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
ammophila
Phorum.gr user: Alamo

Re: Έχετε νιώσει την ανάγκη έστω και για μια φορά να γίνετε παθητικοί ομοφυλόφιλοι;

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ammophila »

Μουρμούρικα ρε μουρμούρικα, άκου γουργούρικο
µυρµηκολέων ώλετο παρά το μη έχειν βοράν.
Antigeist

Re: Έχετε νιώσει την ανάγκη έστω και για μια φορά να γίνετε παθητικοί ομοφυλόφιλοι;

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Antigeist »

Εγώ που σπούδασα σεξολογία στο πανεπιστήμιο της Κωλούμπια έμαθα το εξής: υπάρχουν τριών ειδών άντρες. Αυτοί που καρφώνουν, αυτοί που καρφώνονται και αυτοί που κάνουν και τα δύο. Οι πρώτοι είναι στρειτ, οι δεύτεροι γκέι και οι τρίτοι απλά ανωμαλάρες.
Άβαταρ μέλους
ΠΑΓΧΡΗΣΤΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΠΑΓΧΡΗΣΤΟΣ »

ammophila έγραψε: 22 Ιουν 2020, 21:20 Μουρμούρικα ρε μουρμούρικα, άκου γουργούρικο
Ξύπνα, ώρα για ύπνο!
Γουργούρικα, λέμε, που τα φέρνει ο γούργουρας... :wave:
Από την αποπλανητική έλξη στον σημειωτικό τυχοδιωκτισμό μια αμφίκρημνη παλινδρομία
Άβαταρ μέλους
ammophila

Μμμμ ....το γνωρίζεις το δεκαεξαδικό.
Άβαταρ μέλους
ammophila

Το λένε υΜπνο όχι ύπνο , α γουργουλάδες ! τώρα εβραδυκαυσα.
Άβαταρ μέλους
Τοξοβόλος_UK

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Τοξοβόλος_UK »

nowhere έγραψε: 22 Ιουν 2020, 20:56 σταρχίδια μου.καταρχάς να είσαι πιο ευγενής και να μάθεις να γράφεις μια πρόταση 10 λέξεων χωρίς να αναιρείς στο τέλος αυτό που λες στην αρχή,accredited παπάρα
κακογαμημένη καργιόλα στραβοκατάπιες το φλόκι μου;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Τοξοβόλος_UK την 22 Ιουν 2020, 21:39, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Yochanan
Phorum.gr user: Yochanan

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Yochanan »

Antigeist έγραψε: 22 Ιουν 2020, 21:21 Εγώ που σπούδασα σεξολογία στο πανεπιστήμιο της Κωλούμπια έμαθα το εξής: υπάρχουν τριών ειδών άντρες. Αυτοί που καρφώνουν, αυτοί που καρφώνονται και αυτοί που κάνουν και τα δύο. Οι πρώτοι είναι στρειτ, οι δεύτεροι γκέι και οι τρίτοι απλά ανωμαλάρες.
Στην πραγματικότητα υπάρχουν 10 ειδών άντρες. Αυτοί που καρφώνουν και αυτοί που ξέρουν binary.
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
nowhere

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nowhere »

Τοξοβόλος_UK έγραψε: 22 Ιουν 2020, 21:32 κακογαμημένη καργιόλα στραβοκατάπιες το φλόκι μου;
accredited ψυχοθεραπευτής :lol:
Άβαταρ μέλους
taliban
Phorum.gr user: Πνεύμα Αντιλογίας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από taliban »

Τοξοβόλος_UK έγραψε: 22 Ιουν 2020, 20:40
nowhere έγραψε: 22 Ιουν 2020, 20:37 φιλαράκο ηρέμησε.έχεις φάει μερικές πούτσες οκ,μίλα γι αυτές,δεν έγινες ειδικός στην σεξουαλική συμπεριφορά
Δε είπα οτι είμαι ειδικός στη σεξουαλική συμπεριφορά (αν και είμαι accredited ψυχοθεραπευτής από το Pink Therapy του UK) αλλά πέρα από τις πούτσες που έχω φάει κ έχω ρίξει σε αντρικά κολαράκια ξέρω βασικά πράγματα, όπως πχ το οτι ο σεξουαλικός προσανατολισμός και η σεξουαλική συμπεριφορά είναι διαφορετικά πράγματα.
Ο Δημοκράτης θελει να σε ρωτήσει κάτι αλλά ντρέπεται .
Όλο μιλάει για τους ομοφυλόφιλους αλλά βρίσκεται σε άρνηση να αποδεχθεί την gay φύση του. :003:
Δημοκράτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Δημοκράτης »

taliban έγραψε: 23 Ιουν 2020, 14:04
nowhere έγραψε: 22 Ιουν 2020, 20:37 φιλαράκο ηρέμησε.έχεις φάει μερικές πούτσες οκ,μίλα γι αυτές,δεν έγινες ειδικός στην σεξουαλική συμπεριφορά
Δε είπα οτι είμαι ειδικός στη σεξουαλική συμπεριφορά (αν και είμαι accredited ψυχοθεραπευτής από το Pink Therapy του UK) αλλά πέρα από τις πούτσες που έχω φάει κ έχω ρίξει σε αντρικά κολαράκια ξέρω βασικά πράγματα, όπως πχ το οτι ο σεξουαλικός προσανατολισμός και η σεξουαλική συμπεριφορά είναι διαφορετικά πράγματα.
Όλο μιλάει για τους ομοφυλόφιλους αλλά βρίσκεται σε άρνηση να αποδεχθεί την gay φύση του. :003:
Ναι είμαι πουστης σε άρνηση θέλω να ανοίξω και εγώ νήμα ότι σκέφτομαι να μου τον ακουμπήσουν αλλά ντρεπομαι
Άβαταρ μέλους
Kauldron

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Kauldron »

Δημοκράτης έγραψε: 23 Ιουν 2020, 14:07

Ναι είμαι πουστης σε άρνηση θέλω να ανοίξω και εγώ νήμα ότι σκέφτομαι να μου τον ακουμπήσουν αλλά ντρεπομαι
Εικόνα
SeaHawk έγραψε: 01 Φεβ 2025, 14:04 Βασικα δεν υπαρχει εκρηξη
Υπαρχει αναφλεξη
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Άβαταρ μέλους
ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ
Phorum.gr user: ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ »

.

Ελα ρε..... :o

Φοράει κυλότα ο Δήμος ;;; ..... :roll:

Πού πάμε..... :011: ..... :e040:

.
Ταφόπλακα τού Μέλλοντος τών Παιδιών μας η Γραφειοκρατεία καί οί Συντάξεις άνω τών 400 € ....

Δουλειά δέν έχει ό Διάολος γαμάει τά Παιδιά του .... Έλληνική Λαική Σοφία

Δέν ξέρεις κάν τό Λόγο ..........γιά νά μάς Ύποτάξης .........Σαδιστάκο ...
Άβαταρ μέλους
Hector Buas

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Hector Buas »

Για να είμαστε όλοι ενημερωμένοι συγκεντρωτικά για τις τελευταίες εξελίξεις.

Νέα επεισόδια: δύο νέα νήματα από τον Zhukov.

Zhukov: Έχετε προσπαθήσει πότε να κάνετε αυτοτσιμπούκι;.
Zhukov: Έχετε νιώσει την ανάγκη έστω και για μια φορά να πάρετε μάτι την γυναίκα σας με άλλον άνδρα;.

Περίεργα γούστα για καραστρέϊτ...

Αλλά, από την άλλη, περί ορέξεως κολοκυθόπιτα...
Άβαταρ μέλους
SuperRogue
Phorum.gr user: SuperRogue

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από SuperRogue »

Εγώ πάντως πιστεύω πως είναι το περιβάλλον που παίζει τρομερό ρόλο στο πως μεγαλώνει και αναπτύσσετε ένας άντρας. Είτε μιλάμε κυριολεκτικά για φυλακή ή μεταφορικά. Η ψυχολογική πίεση από ένα περιβάλλον μπορεί να είναι τέτοιο που ο άνθρωπος με την πάροδο χρόνων αλλάζει. Δεν μπορεί να είναι τυχαίο πως πολλοί gay είναι άντρες από μη ιδανικές οικογένειες (χωρισμένοι γονείς κτλ.)

Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Σχέσεις, Έρωτας & Σεξουαλικότητα”