!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Έχετε νιώσει την ανάγκη έστω και για μια φορά να γίνετε παθητικοί ομοφυλόφιλοι;
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Έχετε νιώσει την ανάγκη έστω και για μια φορά να γίνετε παθητικοί ομοφυλόφιλοι;
Μουρμούρικα ρε μουρμούρικα, άκου γουργούρικο
µυρµηκολέων ώλετο παρά το μη έχειν βοράν.
-
Antigeist
Re: Έχετε νιώσει την ανάγκη έστω και για μια φορά να γίνετε παθητικοί ομοφυλόφιλοι;
Εγώ που σπούδασα σεξολογία στο πανεπιστήμιο της Κωλούμπια έμαθα το εξής: υπάρχουν τριών ειδών άντρες. Αυτοί που καρφώνουν, αυτοί που καρφώνονται και αυτοί που κάνουν και τα δύο. Οι πρώτοι είναι στρειτ, οι δεύτεροι γκέι και οι τρίτοι απλά ανωμαλάρες.
- ΠΑΓΧΡΗΣΤΟΣ
Ξύπνα, ώρα για ύπνο!
Γουργούρικα, λέμε, που τα φέρνει ο γούργουρας...
Από την αποπλανητική έλξη στον σημειωτικό τυχοδιωκτισμό μια αμφίκρημνη παλινδρομία
Μμμμ ....το γνωρίζεις το δεκαεξαδικό.
Το λένε υΜπνο όχι ύπνο , α γουργουλάδες ! τώρα εβραδυκαυσα.
- Τοξοβόλος_UK
κακογαμημένη καργιόλα στραβοκατάπιες το φλόκι μου;nowhere έγραψε: 22 Ιουν 2020, 20:56 σταρχίδια μου.καταρχάς να είσαι πιο ευγενής και να μάθεις να γράφεις μια πρόταση 10 λέξεων χωρίς να αναιρείς στο τέλος αυτό που λες στην αρχή,accredited παπάρα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Τοξοβόλος_UK την 22 Ιουν 2020, 21:39, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Στην πραγματικότητα υπάρχουν 10 ειδών άντρες. Αυτοί που καρφώνουν και αυτοί που ξέρουν binary.Antigeist έγραψε: 22 Ιουν 2020, 21:21 Εγώ που σπούδασα σεξολογία στο πανεπιστήμιο της Κωλούμπια έμαθα το εξής: υπάρχουν τριών ειδών άντρες. Αυτοί που καρφώνουν, αυτοί που καρφώνονται και αυτοί που κάνουν και τα δύο. Οι πρώτοι είναι στρειτ, οι δεύτεροι γκέι και οι τρίτοι απλά ανωμαλάρες.
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
accredited ψυχοθεραπευτής
- taliban
- Phorum.gr user: Πνεύμα Αντιλογίας
Ο Δημοκράτης θελει να σε ρωτήσει κάτι αλλά ντρέπεται .Τοξοβόλος_UK έγραψε: 22 Ιουν 2020, 20:40Δε είπα οτι είμαι ειδικός στη σεξουαλική συμπεριφορά (αν και είμαι accredited ψυχοθεραπευτής από το Pink Therapy του UK) αλλά πέρα από τις πούτσες που έχω φάει κ έχω ρίξει σε αντρικά κολαράκια ξέρω βασικά πράγματα, όπως πχ το οτι ο σεξουαλικός προσανατολισμός και η σεξουαλική συμπεριφορά είναι διαφορετικά πράγματα.nowhere έγραψε: 22 Ιουν 2020, 20:37 φιλαράκο ηρέμησε.έχεις φάει μερικές πούτσες οκ,μίλα γι αυτές,δεν έγινες ειδικός στην σεξουαλική συμπεριφορά
Όλο μιλάει για τους ομοφυλόφιλους αλλά βρίσκεται σε άρνηση να αποδεχθεί την gay φύση του.
-
Δημοκράτης
Ναι είμαι πουστης σε άρνηση θέλω να ανοίξω και εγώ νήμα ότι σκέφτομαι να μου τον ακουμπήσουν αλλά ντρεπομαιtaliban έγραψε: 23 Ιουν 2020, 14:04Ο Δημοκράτης θελει να σε ρωτήσει κάτι αλλά ντρέπεται .Τοξοβόλος_UK έγραψε: 22 Ιουν 2020, 20:40Δε είπα οτι είμαι ειδικός στη σεξουαλική συμπεριφορά (αν και είμαι accredited ψυχοθεραπευτής από το Pink Therapy του UK) αλλά πέρα από τις πούτσες που έχω φάει κ έχω ρίξει σε αντρικά κολαράκια ξέρω βασικά πράγματα, όπως πχ το οτι ο σεξουαλικός προσανατολισμός και η σεξουαλική συμπεριφορά είναι διαφορετικά πράγματα.nowhere έγραψε: 22 Ιουν 2020, 20:37 φιλαράκο ηρέμησε.έχεις φάει μερικές πούτσες οκ,μίλα γι αυτές,δεν έγινες ειδικός στην σεξουαλική συμπεριφορά
Όλο μιλάει για τους ομοφυλόφιλους αλλά βρίσκεται σε άρνηση να αποδεχθεί την gay φύση του.![]()
Δημοκράτης έγραψε: 23 Ιουν 2020, 14:07Ναι είμαι πουστης σε άρνηση θέλω να ανοίξω και εγώ νήμα ότι σκέφτομαι να μου τον ακουμπήσουν αλλά ντρεπομαιtaliban έγραψε: 23 Ιουν 2020, 14:04Ο Δημοκράτης θελει να σε ρωτήσει κάτι αλλά ντρέπεται .Τοξοβόλος_UK έγραψε: 22 Ιουν 2020, 20:40
Δε είπα οτι είμαι ειδικός στη σεξουαλική συμπεριφορά (αν και είμαι accredited ψυχοθεραπευτής από το Pink Therapy του UK) αλλά πέρα από τις πούτσες που έχω φάει κ έχω ρίξει σε αντρικά κολαράκια ξέρω βασικά πράγματα, όπως πχ το οτι ο σεξουαλικός προσανατολισμός και η σεξουαλική συμπεριφορά είναι διαφορετικά πράγματα.
Όλο μιλάει για τους ομοφυλόφιλους αλλά βρίσκεται σε άρνηση να αποδεχθεί την gay φύση του.![]()

Γιαννόπουλος για Τέμπη.
.taliban έγραψε: 23 Ιουν 2020, 14:04Ο Δημοκράτης θελει να σε ρωτήσει κάτι αλλά ντρέπεται .Τοξοβόλος_UK έγραψε: 22 Ιουν 2020, 20:40Δε είπα οτι είμαι ειδικός στη σεξουαλική συμπεριφορά (αν και είμαι accredited ψυχοθεραπευτής από το Pink Therapy του UK) αλλά πέρα από τις πούτσες που έχω φάει κ έχω ρίξει σε αντρικά κολαράκια ξέρω βασικά πράγματα, όπως πχ το οτι ο σεξουαλικός προσανατολισμός και η σεξουαλική συμπεριφορά είναι διαφορετικά πράγματα.nowhere έγραψε: 22 Ιουν 2020, 20:37 φιλαράκο ηρέμησε.έχεις φάει μερικές πούτσες οκ,μίλα γι αυτές,δεν έγινες ειδικός στην σεξουαλική συμπεριφορά
Ελα ρε.....
Φοράει κυλότα ο Δήμος ;;; .....
Πού πάμε.....
.
Ταφόπλακα τού Μέλλοντος τών Παιδιών μας η Γραφειοκρατεία καί οί Συντάξεις άνω τών 400 € ....
Δουλειά δέν έχει ό Διάολος γαμάει τά Παιδιά του .... Έλληνική Λαική Σοφία
Δέν ξέρεις κάν τό Λόγο ..........γιά νά μάς Ύποτάξης .........Σαδιστάκο ...
Δουλειά δέν έχει ό Διάολος γαμάει τά Παιδιά του .... Έλληνική Λαική Σοφία
Δέν ξέρεις κάν τό Λόγο ..........γιά νά μάς Ύποτάξης .........Σαδιστάκο ...
- Hector Buas
Για να είμαστε όλοι ενημερωμένοι συγκεντρωτικά για τις τελευταίες εξελίξεις.runner έγραψε: 22 Ιουν 2020, 20:38Και όχι απλός στρέϊτ.Hector Buas έγραψε: 15 Ιουν 2020, 23:27 Zhukov: Έχετε νιώσει την ανάγκη έστω και για μια φορά να γίνετε παθητικοί ομοφυλόφιλοι;
Zukhov: Έχετε νιώσει την ανάγκη έστω και για μια φορά να κάνετε στοματικό έρωτα σε άνδρα;
Zhukov: ΦΑΝΤΑΣΙΩΝΟΜΑΙ ΕΞΕΦΤΕΛΙΣΜΟ ΑΠΟ ΟΜΟΡΦΟΥΣ ΝΕΑΡΟΥΣ ΑΝΤΡΕΣ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΑΝΑΠΤΥΣΣΩ ΣΤΥΣΗ
Καραστρέϊτ..........
Νέα επεισόδια: δύο νέα νήματα από τον Zhukov.
Zhukov: Έχετε προσπαθήσει πότε να κάνετε αυτοτσιμπούκι;.
Zhukov: Έχετε νιώσει την ανάγκη έστω και για μια φορά να πάρετε μάτι την γυναίκα σας με άλλον άνδρα;.
Περίεργα γούστα για καραστρέϊτ...
Αλλά, από την άλλη, περί ορέξεως κολοκυθόπιτα...
- SuperRogue
- Phorum.gr user: SuperRogue
Εγώ πάντως πιστεύω πως είναι το περιβάλλον που παίζει τρομερό ρόλο στο πως μεγαλώνει και αναπτύσσετε ένας άντρας. Είτε μιλάμε κυριολεκτικά για φυλακή ή μεταφορικά. Η ψυχολογική πίεση από ένα περιβάλλον μπορεί να είναι τέτοιο που ο άνθρωπος με την πάροδο χρόνων αλλάζει. Δεν μπορεί να είναι τυχαίο πως πολλοί gay είναι άντρες από μη ιδανικές οικογένειες (χωρισμένοι γονείς κτλ.)
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 223 Απαντήσεις
- 4968 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από exiledd
-
- 0 Απαντήσεις