Highlander έγραψε: 26 Ιουν 2020, 16:19
Η ΝΔ εφαρμόζει απάνθρωπες και παράνομες τακτικές στα σύνορα, οι οποίες καταγγέλθηκαν και στο ευρωκοινοβούλιο.
Ήδη έφαγε άκυρο η τακτική για μη απόδοση ασύλου σε όσους έρχονταν τον Μάρτιο, μιας και ήταν παράνομη, οπότε μπλοκαρίστηκε.
Υπέρ των ανοιχτών συνόρων είναι ο συριζα, υπέρ των ανοιχτών συνόρων είναι και η νδ. Αυτή είναι η πολιτική τους θέση. Τώρα το να δημιουργούν εμπόδια σε κάποιους από τους μετανάστες για τα μάτια του κόσμου είναι κοινή τους πρακτική και δεν είναι κάτι που ανατρέπει την κοινή τους θέση υπέρ των ανοιχτών συνόρων.
Παρακάτω βλέπουμε πώς ο συριζα πέταγε δακρυγόνα σε παιδάκια μόνο και μόνο επειδή τόλμησαν να μετακινηθούν από τις λάσπες που τους είχε πετάξει.
Επαναλαμβάνω πώς σε ό,τι αφορά τις πολιτικές τους θέσεις, συριζα και νδ δεν έχουν καμία ουσιαστική πολιτική διαφορά.
Η αλήθεια είναι μίσος γι' αυτούς που μισούν την αλήθεια.
Βασικά μερίδα ΣΥΡΙΖΑ, Νέας Δημοκρατίας οδηγούν στο ισοδύναμο του ΠΑΣΟΚ.
Δεν είναι τυχαίο πως ΠΑΣΟΚατζήδες εκτός του ΣΥΡΙΖΑ στηρίζουν δυναμικά Νέα Δημοκρατία, εδώ μέσα έχουμε απτά παραδείγματα.
Πρακτικά κυβερνά μερικώς η ΠΑΣΟΚικη λογική του 1985-87 και του 1993-00 με τους όποιους περιορισμούς.
"Πως μπορεί να είμαστε 20 χρόνια πίσω από την Αμερική, χωρίς αυτή να είναι 20 χρόνια μπροστά από εμάς;"
MasterofDope έγραψε: 26 Ιουν 2020, 03:51
Φιλε δεν διαφέρουν και εγώ μαλλον για ΕΛΑ.ΣΥΝ με βλέπω να ψηφίζω στις επόμενες εκλογές!!!
Μακρια απο ναζιστές που το παίζουν Πατριώτες και κλέβουν τιτλους κομματος απο άλλους.
Εσύ έχεις κόμπλεξ με τον Λαγό. Μήπως είσαι από τα κομμούνια που άρπαξαν τις ψιλές τους στο Πέραμα;
Βρε φιλε εισαι χαζος η κανεις τον ΧΑΖΟ.
ΕΛΑ.ΣΥΝ σου λεω θα ψηφισω και μου για κομπλεξ με τον ΛΑΓΟ;
Εχει και άλλο έξυπνο η οικογένεια σου
Have you seen the writing on the wall?
Have you seen that writing?
Can you see the riders on the storm? https://youtu.be/FhBnW7bZHEE
MasterofDope έγραψε: 30 Ιουν 2020, 01:30
Τρολιές στα τρολ δεν πούλησε κανένας.
Από το νήμα "Είναι ο Παφίλης του ΚΚΕ attention whore;"
MasterofDope έγραψε: 07 Δεκ 2019, 03:34
Δεν θελω να υπερασπιστώ τους Κομμουνιστές δεξιός ειμαι αν και στο παρελθόν μια φορά τους έχω ψηφίσει αλλα ανήκουν και αυτοι στα απολιθώματα της ιστορίας απλά θελω να σου πω αγαπητε Golden Age πιο ατενχς χορ απο τον Κασιδιάρη τον Χρήστο Παππά και τον Γιαννη Λαγό δεν έχω ξαναδεί στην ζωή μου Ειδικά ο τρίτος εβριζε παντού και ευθυνεται σαν ηθικός αυτουργός για την δολοφονία του Παύλου Φύσσα αφού σε αυτόν υπάγονταν τα τάγματα εφόδου η γνωστή Τ.Ο της Νικαιας αφου ηταν εκτος απο Βουλευτης πειραιά και συντονιστής της ΧΑ στον Πειραιά
Από το νήμα "Παραιτήθηκε η ΟΝΝΕΔιτισα για αυτόν τον ρατσιστικό οχετό!"
MasterofDope έγραψε: 15 Οκτ 2019, 00:09
Αντε γεια η ΝΔ δεν χρειάζεται τέτοια άτομα!!!Θετικό το νέο
Τώρα πες μου αν έχεις κόμπλεξ με τον Λαγό επειδή είσαι από τα κομμούνια που τις άρπαξαν στο Πέραμα.
Η αλήθεια είναι μίσος γι' αυτούς που μισούν την αλήθεια.
Δεν θελω να υπερασπιστώ τους Κομμουνιστές δεξιός ειμαι αν και στο παρελθόν μια φορά τους έχω ψηφίσει αλλα ανήκουν και αυτοι στα απολιθώματα της ιστορίας απλά θελω να σου πω αγαπητε Golden Age πιο ατενχς χορ απο τον Κασιδιάρη τον Χρήστο Παππά και τον Γιαννη Λαγό δεν έχω ξαναδεί στην ζωή μου Ειδικά ο τρίτος εβριζε παντού και ευθυνεται σαν ηθικός αυτουργός για την δολοφονία του Παύλου Φύσσα αφού σε αυτόν υπάγονταν τα τάγματα εφόδου η γνωστή Τ.Ο της Νικαιας αφου ηταν εκτος απο Βουλευτης πειραιά και συντονιστής της ΧΑ στον Πειραιά
Τώρα πες μου αν έχεις κόμπλεξ με τον Λαγό επειδή είσαι από τα κομμούνια που τις άρπαξαν στο Πέραμα.
Μόνο τόσο λίγο με το ΚΚΕ;Αφού και ο ΣΥΡΙΖΑ και το ΚΚΕ κομμουνιστές είναι.Στο συγκεκριμένο θέμα(ποσοστό συσχέτισης ΚΚΕ με ΣΥΡΙΖΑ) η έρευνα κάνει λάθος.Η ψηφοφορία στη Βουλή δεν είναι το μόνο κριτήριο ταύτισης ιδεολογίας κομμάτων.
να 'σαι καλά ρε φίλε, να μας προσφέρεις τη χαρά
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12
Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
Μόνο τόσο λίγο με το ΚΚΕ;Αφού και ο ΣΥΡΙΖΑ και το ΚΚΕ κομμουνιστές είναι.Στο συγκεκριμένο θέμα(ποσοστό συσχέτισης ΚΚΕ με ΣΥΡΙΖΑ) η έρευνα κάνει λάθος.Η ψηφοφορία στη Βουλή δεν είναι το μόνο κριτήριο ταύτισης ιδεολογίας κομμάτων.
Ο ΣΥΡΙΖΑ προέρχεται απο το ΚΚΕ εσωτερικού.Όλα τα ινδάλματα των υψηλόβαθμων στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ(και του Τσίπρα μεταξύ αυτών) είναι ιστορικοί κομμουνιστές ηγέτες(Λένιν,Τσε Γκεβάρα,Κάστρο κτλ).Τα πράγματα είναι απλά.
Ο ΣΥΡΙΖΑ προέρχεται απο το ΚΚΕ εσωτερικού.Όλα τα ινδάλματα των υψηλόβαθμων στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ(και του Τσίπρα μεταξύ αυτών) είναι ιστορικοί κομμουνιστές ηγέτες(Λένιν,Τσε Γκεβάρα,Κάστρο κτλ).Τα πράγματα είναι απλά.
Ο υπουργός Εσωτερικών της κυβέρνησης μας, ο κ. Θεοδωρικακος, είναι ο πρώην ΓΓ της ΚΝΕ στα ταραγμένα χρόνια του 89.
Το πιστό σκυλί της ηγεσίας, όταν η νεολαία του κόμματος διαφώνησε με τις επιλογές.
Συνεχίζεις να πιστεύεις ότι τα πράγματα είναι απλά;
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12
Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
Ο υπουργός Εσωτερικών της κυβέρνησης μας, ο κ. Θεοδωρικακος, είναι ο πρώην ΓΓ της ΚΝΕ στα ταραγμένα χρόνια του 89.
Το πιστό σκυλί της ηγεσίας, όταν η νεολαία του κόμματος διαφώνησε με τις επιλογές.
Συνεχίζεις να πιστεύεις ότι τα πράγματα είναι απλά;
Έχει τώρα που είναι υπουργός ίνδαλμα τον Λένιν και τον Τσε Γκεβάρα;Όπως έχει ο Τσίπρας και οι σύντροφοι του ακόμα τον Τσε Γκεβάρα ίνδαλμα;
Επιμενω δεν ειμαι ΚΚΕ στα αρχιδια μου το γράφω το ΚΚΕ Γαταρος
Δεν συμφωνουσα με την Χ.Α και τον ΛΑΓΟ οσο ηταν εκει αλλα τώρα εαν γινουν εκλογές με απλή αναλογική το λέω απο ΄τωρα θα ψηφισω ΕΛΑ.ΣΥΝ
Δεν ψηφιζω λογο ΛΑΓΟΥ αλλα επειδη συμφωνώ ως προς τις θέσεις...καμια σχεση με την ναζιστικη Χ.Α η ΕΛΑ.ΣΥΝ
ΥΓ Το κομμα της Χ.Α ηταν απο την αρχη ενα κατασκευασμα για να συγκρατήσει την οργή του κόσμου στα 2 πρώτα μνημονια, οπως επισης και οι ΑΝ.ΕΛ
Have you seen the writing on the wall?
Have you seen that writing?
Can you see the riders on the storm? https://youtu.be/FhBnW7bZHEE