!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Θύμα ρατσιστικής επίθεσης 12χρονος από πατέρα συμμαθητή του–«Μου χτύπησε το κεφάλι στο έδαφος»
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Θύμα ρατσιστικής επίθεσης 12χρονος από πατέρα συμμαθητή του–«Μου χτύπησε το κεφάλι στο έδαφος»
Σε βίντεο που βλέπει το φως της δημοσιότητας ένας 12χρονος μαθητής ακούγεται να λέει… «αρχίζει και με βαράει». «Σε βαράει;», είναι τα λόγια του πατέρα του συμμαθητή του 12χρονου που κατηγορείται ότι τον χτύπησε. Στη συνέχεια, μάλιστα, ο πατέρας απαντά: «Σε βαράει ρε; Είσαι σίγουρος; Έχεις μάρτυρα εδώ ότι σε βάρεσε ο … ; Σήκω πάνω ρε».
22 pages later
Ας σταθούμε στο ότι το συμφωνώ μολότοφ ριμπερντοφ έγινε και στο ότι η ΕΣΣΔ εισέβαλε στην Πολωνία βάσει αυτού. Αυτά είναι κάτι που σίγουρα έγινε οκ; το πως που και γιατί είνια άλλη συζήτηση. Πάντως κομουνιστές και ναζί εισέβαλαν στην ίδια χώρα και είχαν συμφωνήσει για αθτο
22 pages later
Ας σταθούμε στο ότι το συμφωνώ μολότοφ ριμπερντοφ έγινε και στο ότι η ΕΣΣΔ εισέβαλε στην Πολωνία βάσει αυτού. Αυτά είναι κάτι που σίγουρα έγινε οκ; το πως που και γιατί είνια άλλη συζήτηση. Πάντως κομουνιστές και ναζί εισέβαλαν στην ίδια χώρα και είχαν συμφωνήσει για αθτο
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
Re: Θύμα ρατσιστικής επίθεσης 12χρονος από πατέρα συμμαθητή του–«Μου χτύπησε το κεφάλι στο έδαφος»
ε, καλα τωρα το παραξεφτιλισες. ουτε μιση αραδα αληθεια.Namrail έγραψε: 26 Ιουν 2020, 15:46
Η Φρειδερίκη έστειλε χιλιάδες παιδιά στα αναμορφωτήρια και στις κολασμένες παιδουπόλεις της, εκτοπίζοντας τα από τα χωριά τους. Αυτό έγινε στο πλαίσιο ενός μαζικοτερου εκτοπισμού πληθυσμού, που τον πήραν από την ύπαιθρο και τον πήγαν στην ενδοχώρα.
Και ξέρεις γιατί το έκαναν αυτό; Ακριβώς γιατί οι πληθυσμοί αυτοί βοηθούσαν το ΔΣΕ με τρόφιμα, με αλλά υλικά, με μαχητές κλπ.
Ήξεραν καλά οι μοναρχοφασιστες ότι όχι μόνο δεν υπήρχε "βίαιη στρατολόγηση", αλλά αντίθετα χιλιάδες άτομα έβρισκαν ευκαιρία να βοηθήσουν τον δημοκρατικό στρατό. Για αυτό εκτόπισε αυτά τα άτομα και σε ορισμένες περιπτώσεις τους πήρε τα παιδιά και τα μετέφερε σε αναμορφωτήρια για να τα κάνει γενίτσαρους του καθεστώτος, μακριά από τους "προβληματικός" γονείς τους. Κανονική απαγωγή δλδ.
Το ΚΚΕ λοιπόν, προκειμένου να σώσει κάποια από αυτά τα παιδιά από τον πόλεμο, τις κακουχίες αλλά και το ανελέητο κυνήγι που έριχνε το κράτος των γερμανοτσολιάδων, με τη συγκατάθεση των γονιών τους τα μετέφερε σε ασφαλή εδάφη των σοσιαλιστικών δημοκρατιών, προσφέροντας τους ότι δεν μπορούσε να προσφέρει η Ελλάδα μετά τον πόλεμο.
Δλδ όλα τα βασικά αγαθά εξασφαλισμένα, εκπαίδευση, υγεία κλπ. Αυτό ήταν το πραγματικό παιδοσωσιμο.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Yochanan έγραψε: 26 Ιουν 2020, 16:56 Σε βίντεο που βλέπει το φως της δημοσιότητας ένας 12χρονος μαθητής ακούγεται να λέει… «αρχίζει και με βαράει». «Σε βαράει;», είναι τα λόγια του πατέρα του συμμαθητή του 12χρονου που κατηγορείται ότι τον χτύπησε. Στη συνέχεια, μάλιστα, ο πατέρας απαντά: «Σε βαράει ρε; Είσαι σίγουρος; Έχεις μάρτυρα εδώ ότι σε βάρεσε ο … ; Σήκω πάνω ρε».
22 pages later
ναι, χαλια. το παλιο καλο καιρο αυτα θα γραφονταν απο τη δευτερη σελιδα. ακους εκει 22.
Το σύμφωνο έγινε διότι οι Αγγλογάλλοι άφησαν τον Χίτλερ να οργιάσει, επιδιωκοντας να τον στρέψουν ενάντια στην ΕΣΣΔ.Δημοκράτης έγραψε: 26 Ιουν 2020, 16:44Ας σταθούμε στο ότι το συμφωνώ μολότοφ ριμπερντοφ έγινε και στο ότι η ΕΣΣΔ εισέβαλε στην Πολωνία βάσει αυτού. Αυτά είναι κάτι που σίγουρα έγινε οκ; το πως που και γιατί είνια άλλη συζήτηση. Πάντως κομουνιστές και ναζί εισέβαλαν στην ίδια χώρα και είχαν συμφωνήσει για αθτοNamrail έγραψε: 26 Ιουν 2020, 16:36Ναι βέβαια, έχει γραφτεί αλλά δεν υπήρξε ούτε η πολιτική κατευνασμού, ούτε η συνθήκη του Μοναχου, ούτε τίποτα. Κομμουνιστές τα εφηύραν αυτά.Δημοκράτης έγραψε: 26 Ιουν 2020, 16:33
Το αν έχουν γραφτεί με το αν έγιναν είμαι δύο διαφορετικά πράγματα
Δεν έβγαλαν κιχ όταν μπήκε στην Αυστρία και δεν κούνησαν βλέφαρο όταν ετοιμαστηκε για να μπουκαρει στην Τσεχοσλοβακία.
Εντωμεταξυ, υπήρχε τριμερής (ουσιαστικά) συνθήκη αμοιβαίας βοήθειας, που προέβλεπε επέμβαση της ΕΣΣΔ για την προστασία της Τσεχοσλοβακίας, με τον όρο να επέμβει ταυτόχρονα και η Γαλλία.
Προφανώς η Γαλλία δεν τήρησε αυτή τη συμφωνία ενώ μαζί με την Αγγλία μεθόδευσαν το Μόναχο, δίνοντας ελευθέρας στο Χίτλερ να εισβάλλει στη χώρα.
Παρόλα αυτά τα αισχρά και καταπτυστα, η ΕΣΣΔ συνέχισε να προσπαθεί για την επίτευξη συμφώνου αμοιβαίας βοήθειας με Αγγλία και Γαλλία, ενάντια στον άξονα.
Τι έκαναν οι Αγγλογάλλοι; Κωλλυσιεργουσαν, αρνιόταν επαφές σε επίπεδο υπουργών εξωτερικών και αντίθετα έστελναν χαμηλοβαθμες αντιπροσωπείες με περιορισμένες αρμοδιότητες.
Ήλπιζαν προφανώς πως θα στρέψουν τον Χίτλερ προς την ΕΣΣΔ και εκείνες θα βγουν αλώβητες. Άλλωστε υπάρχει και το γελοίο απόφθεγμα μετά το Μόναχο, περί "ειρήνης που θα διαρκέσει 50 χρόνια".
Αυτά οδήγησαν την ΕΣΣΔ στο σύμφωνο μη επίθεσης, ως έσχατη κίνηση αυτοπροστασίας. Όσο για την Πολωνία, η ΕΣΣΔ απελευθέρωσε εδάφη που είχαν χαθεί από την ίδια τη δεκαετία του 1910.
Και επενέβη στην Πολωνία, όχι λόγω κρυφών εδαφίων στη συνθήκη κλπ, αλλά επειδή οι Αγγλογάλλοι παρόλο που είχαν σύμφωνα αμοιβαίας βοήθειας με την Πολωνία, για μια ακόμη φορά δεν τα τήρησαν και άφησαν τον Χίτλερ αμολυτό.
Έτσι σου είπε ο Καλύβας και ο Μαραντζιδης;
οχι, ο μολοτοφ και ο ριμπερντοφ.
-
karadeniz1
σας ξεφτιλιζουν μια χαρα ο καλυβας και ο μαραντζιδης σταλινάρα...
το ζουλομανδυα σας και ισα στη βορειο κορεα σας μπολσεβικικα αποβρασματα....
κομουνιστάρα πες αλευρι
ο τζημερος σας γυρευει....χεχεχε
Γράφτον σωστά τον γερμαναρά ρε Ασέβαστε. Ρίμπεντροπ λεγόταν.
Σέβας δεν έχεις;
Σέβας δεν έχεις;
Τα "πονήματα" των Καλύβα και Μαραντζιδη ουσιαστικά ποδοπατούν την ιστορική επιστήμη μαζί με την κοινή λογική.karadeniz1 έγραψε: 26 Ιουν 2020, 17:46σας ξεφτιλιζουν μια χαρα ο καλυβας και ο μαραντζιδης σταλινάρα...
Ο δε καθηγητής του Γέιλ είναι τόσο αμπαλος που πήγε και προλόγισε τη λογοκριμένη έκθεση Γουάλας. Αυτοί είναι πνευματικοί σας κολοσσοί.
-
karadeniz1
οι δικοι σας πνεματικοι κολοσσοι ποιοι ειναι σταλινάρα?Namrail έγραψε: 26 Ιουν 2020, 17:55Τα "πονήματα" των Καλύβα και Μαραντζιδη ουσιαστικά ποδοπατούν την ιστορική επιστήμη μαζί με την κοινή λογική.karadeniz1 έγραψε: 26 Ιουν 2020, 17:46σας ξεφτιλιζουν μια χαρα ο καλυβας και ο μαραντζιδης σταλινάρα...
Ο δε καθηγητής του Γέιλ είναι τόσο αμπαλος που πήγε και προλόγισε τη λογοκριμένη έκθεση Γουάλας. Αυτοί είναι πνευματικοί σας κολοσσοί.
ο τσουμπούμπας? ο λιανας κανελης? ο ορεστης κολοζωφ?
ο χολερας-κλανιερας καρανικας ο αγραμματος τσιπρας ο σκατουγκαλος ο κλανομαγκας τραμπουκος λουμπεν πολακης ο αρνητης γενοκτονιας αποφοιτος δημοτικου γουρουνοφιλης?
για πες μας τι αλλο σου ειπαν οι ινστρουχτορες σου λοβοτομημενε κνιτη?????
Ήρεμα ακροδεξιέ. Πάρε τα χάπια σου και ηρέμησε.
Από χαρακτηρισμούς ξέρω και εγώ.
Από χαρακτηρισμούς ξέρω και εγώ.
Ασέβαστος έγραψε: 26 Ιουν 2020, 17:33Yochanan έγραψε: 26 Ιουν 2020, 16:56 Σε βίντεο που βλέπει το φως της δημοσιότητας ένας 12χρονος μαθητής ακούγεται να λέει… «αρχίζει και με βαράει». «Σε βαράει;», είναι τα λόγια του πατέρα του συμμαθητή του 12χρονου που κατηγορείται ότι τον χτύπησε. Στη συνέχεια, μάλιστα, ο πατέρας απαντά: «Σε βαράει ρε; Είσαι σίγουρος; Έχεις μάρτυρα εδώ ότι σε βάρεσε ο … ; Σήκω πάνω ρε».
22 pages later
ναι, χαλια. το παλιο καλο καιρο αυτα θα γραφονταν απο τη δευτερη σελιδα. ακους εκει 22.
πρέπει να κατσει καποιος να υπολογισει την πιθανοτητα Β'ΠΠ (από ΝΑΖΙ-ΕΣΣΔ μεχρι Γράμμο Βίτσι) με βαση τον αριθμο των ποστ ενος νηματος. Χρειαζομαστε στοιχεια. Είμαι σιγουρος οτι ο νομος του Godwin για το πχώρουμ θα δωσει κατι ωραιο
Spiros252 ακουει;
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
-
Δημοκράτης
Φίλε δεν με ενδιαφέρει το αν πιστεύεις στον Άγιο Βασίλη ή όχι. Βάσει αυτού του σύμφωνο οι Γερμανοί εισέβαλαν στην Πολωνία και μαζί ακολούθησαν οι σοβιετικοι. Απλά πράγματαNamrail έγραψε: 26 Ιουν 2020, 17:36Το σύμφωνο έγινε διότι οι Αγγλογάλλοι άφησαν τον Χίτλερ να οργιάσει, επιδιωκοντας να τον στρέψουν ενάντια στην ΕΣΣΔ.Δημοκράτης έγραψε: 26 Ιουν 2020, 16:44Ας σταθούμε στο ότι το συμφωνώ μολότοφ ριμπερντοφ έγινε και στο ότι η ΕΣΣΔ εισέβαλε στην Πολωνία βάσει αυτού. Αυτά είναι κάτι που σίγουρα έγινε οκ; το πως που και γιατί είνια άλλη συζήτηση. Πάντως κομουνιστές και ναζί εισέβαλαν στην ίδια χώρα και είχαν συμφωνήσει για αθτοNamrail έγραψε: 26 Ιουν 2020, 16:36
Ναι βέβαια, έχει γραφτεί αλλά δεν υπήρξε ούτε η πολιτική κατευνασμού, ούτε η συνθήκη του Μοναχου, ούτε τίποτα. Κομμουνιστές τα εφηύραν αυτά.
Δεν έβγαλαν κιχ όταν μπήκε στην Αυστρία και δεν κούνησαν βλέφαρο όταν ετοιμαστηκε για να μπουκαρει στην Τσεχοσλοβακία.
Εντωμεταξυ, υπήρχε τριμερής (ουσιαστικά) συνθήκη αμοιβαίας βοήθειας, που προέβλεπε επέμβαση της ΕΣΣΔ για την προστασία της Τσεχοσλοβακίας, με τον όρο να επέμβει ταυτόχρονα και η Γαλλία.
Προφανώς η Γαλλία δεν τήρησε αυτή τη συμφωνία ενώ μαζί με την Αγγλία μεθόδευσαν το Μόναχο, δίνοντας ελευθέρας στο Χίτλερ να εισβάλλει στη χώρα.
Παρόλα αυτά τα αισχρά και καταπτυστα, η ΕΣΣΔ συνέχισε να προσπαθεί για την επίτευξη συμφώνου αμοιβαίας βοήθειας με Αγγλία και Γαλλία, ενάντια στον άξονα.
Τι έκαναν οι Αγγλογάλλοι; Κωλλυσιεργουσαν, αρνιόταν επαφές σε επίπεδο υπουργών εξωτερικών και αντίθετα έστελναν χαμηλοβαθμες αντιπροσωπείες με περιορισμένες αρμοδιότητες.
Ήλπιζαν προφανώς πως θα στρέψουν τον Χίτλερ προς την ΕΣΣΔ και εκείνες θα βγουν αλώβητες. Άλλωστε υπάρχει και το γελοίο απόφθεγμα μετά το Μόναχο, περί "ειρήνης που θα διαρκέσει 50 χρόνια".
Αυτά οδήγησαν την ΕΣΣΔ στο σύμφωνο μη επίθεσης, ως έσχατη κίνηση αυτοπροστασίας. Όσο για την Πολωνία, η ΕΣΣΔ απελευθέρωσε εδάφη που είχαν χαθεί από την ίδια τη δεκαετία του 1910.
Και επενέβη στην Πολωνία, όχι λόγω κρυφών εδαφίων στη συνθήκη κλπ, αλλά επειδή οι Αγγλογάλλοι παρόλο που είχαν σύμφωνα αμοιβαίας βοήθειας με την Πολωνία, για μια ακόμη φορά δεν τα τήρησαν και άφησαν τον Χίτλερ αμολυτό.
-
Spiros252
- Διαχειριστής
- Phorum.gr user: Spiros252
Ακούω αλλά δώστε κάνα στοιχείο για το νόμο.
«Η παρουσία μας επιλέγει από ένα τεράστιο σύνολο μόνο σύμπαντα συμβατά με την ύπαρξή μας.
Αν και είμαστε μικροί και ασήμαντοι σε κοσμικό επίπεδο, αυτό μας κάνει κατά κάποιο τρόπο, κύριους της δημιουργίας».
Stephen Hawking
Αν και είμαστε μικροί και ασήμαντοι σε κοσμικό επίπεδο, αυτό μας κάνει κατά κάποιο τρόπο, κύριους της δημιουργίας».
Stephen Hawking
Για το Γράμμο, παιδιά.
Μην φεύγουμε από το θέμα του νήματος...
Μην φεύγουμε από το θέμα του νήματος...
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 58 Απαντήσεις
- 1120 Προβολές
-