Έχεις δοκιμάσει ποτέ σου;ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ έγραψε: 26 Ιουν 2020, 14:27 .
Πού το πάτε.....πού το γυροφέρνεται.....
στήν Αρπαγή τής Ωραίας Πούτσας καταλήγετε.....
Η οι κρυφόπουστες είναι κρυφοπλειοψηφία.....
Η στά γεράματα σκέφτεστε ότι μήπως χάσατε πού δέν ξεκωλιαζόσαστουν.....
Γιά νά δούμε πού θα πάει η βαλίτσα τελικά.....![]()
.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
την εχετε αρπάξει ποτέ σε παραλία γυμνιστών;
Re: την εχετε αρπάξει ποτέ σε παραλία γυμνιστών;
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
.vantono έγραψε: 26 Ιουν 2020, 13:23 Αυτο είναι καλό παρεό, σε στεγανοποιεί και δεν αρπάζεις
Αυτό εδώ με το σκισιματάκι είναι επικίνδυνο, την αρπάζεις χωρίς να το καταλάβεις.
![]()
Τα Πάρε-ω γιά αντρες πρέπει νά αποποινικοποιηθούν.....
Δισεκατομύρια λαών κυκλοφορούν μέ Πάρε-ω.....
εδώ κινδυνεύεις νά σέ κακοχαρακτηρίσουν οι βλαχοκατσικογάμηδες.....
Πούστηδες καί παλληκάρια σε κοινό αγώνα γιά την αποποινικοποίηση τώρα.....
.
Ταφόπλακα τού Μέλλοντος τών Παιδιών μας η Γραφειοκρατεία καί οί Συντάξεις άνω τών 400 € ....
Δουλειά δέν έχει ό Διάολος γαμάει τά Παιδιά του .... Έλληνική Λαική Σοφία
Δέν ξέρεις κάν τό Λόγο ..........γιά νά μάς Ύποτάξης .........Σαδιστάκο ...
- Πορφύριος Εξαρχίδης
- Phorum.gr user: Πορφύριος Εξαρχίδης
Οκ. Εγώ ανακάλυψα σχετικά αργά ότι είχα μικρό πέος. Μέχρι τα 20-24 πίστευα ότι το πέος μου είναι κανονικό προς μεγάλο οπότε δεν μπορώ να το ξεπεράσω τόσο εύκολα. Είμαι κλασική περίπτωση μπάζου που νομίζει ότι είναι όμορφη. Πιστεύω με τον καιρό θα ξεπεράσω την ντροπή μου και θα δείχνω άφοβα το μικροσκοπικό πέος μου στα αποδυτήρια. Για τον κώλο πάλι στάθηκα άτυχος γιατί δεν μου πολυαρέσει το πρωκτικό. Μου μυρίζει λίγο. Ξες. Σκατά.bolek έγραψε: 26 Ιουν 2020, 13:56Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 26 Ιουν 2020, 13:46Κι εγώ μια απ' τα ίδια. Στα αποδυτήρια στο κολυμβητήριο μπαίνουν να κάνουν ντους όλοι οι ξυρισμένοι πουτσαράδες κι εγώ κρύβω τη μικρή ψωλίτσα μου. Στην αρχή νόμιζα πως οι Συκιές έχουν πουτσαράδες αλλά αφού αντίκρισα τα ίδια μεγέθη σε Τούμπα και Ωραιόκαστρο κατάλαβα πως δεν την έχουν όλοι οι άλλοι μεγάλη. Εγώ την έχω μικρή.bolek έγραψε: 26 Ιουν 2020, 13:39 δεν συχναζω σε παραλιες γυμνιστων γιατι εχω μικρο πουλι και ψιλοντρεπομαι.
ετσι πιστευω το παω αρκετα καλα ως τωρα και δεν θα την αρπαξω ποτε μου.φιλε δεν πρεπει να ντρεπομαστε μιας και που οι Θεοι μικρη την εχουν κρινοντας παντα απο τα αγαλματα που φτιαξαν οι προγονοι μας.
ομως ζουμε στην εποχη που το μεγεθος του πουλιου μας του πορτοφολίου μας του αυτοκινητου μας κτλ κτλ εχει σημασια ετσι αισθανομαι μερικες φορες λιγο ασχημα.
απο την αλλη οι γκομενες δινουν παρα πολυ ευκολα κωλο ετσι σε αυτο εμεις εχουμε παντα το πλεονεκτημα εναντι των γαιδαρων
sys3x έγραψε: 26 Ιουν 2020, 14:47Έχεις δοκιμάσει ποτέ σου;ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ έγραψε: 26 Ιουν 2020, 14:27 .
.
.
Νά σε πηδήξω ;;;
Οχι.....
Τώρα αν βάλεις τά μακιγιάζ σου καί τίς μάσκαρες.....
τίς ζαρτιεροκυλότες καί τα ξώφτερνα.....μπορεί καί νά μέ ξεγελάσεις.....
Θές νά με ξεγελάσεις τζουτζούκο μου ;;;.....
.
Ταφόπλακα τού Μέλλοντος τών Παιδιών μας η Γραφειοκρατεία καί οί Συντάξεις άνω τών 400 € ....
Όλοι οι ψωλαράδες είναι επιδειξίες.Πορφύριος έγραψε: Στα αποδυτήρια στο κολυμβητήριο μπαίνουν να κάνουν ντους όλοι οι ξυρισμένοι πουτσαράδες κι εγώ κρύβω τη μικρή ψωλίτσα μου.
Πάνε την κουβέντα εκεί με την πρώτη ευκαιρία, τρώγονται να το κατχηθούν σε όλους, δεν τους φτάνει που μας τις παίρνουν όλες.
Εμείς τα μεσαία μεγέθη εφόσον κατορθώνουμε και το ευχαριστιόμαστε το ίδιο καλά με τους πουτσάκους μας ας δείξομε κατανόηση, να μην τους ζηλεύουμε, απευθυνόμαστε στην διαβόητη εγκεφαλικότητα
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
Μπίστης έγραψε: 26 Ιουν 2020, 15:42Όλοι οι ψωλαράδες είναι επιδειξίες.Πορφύριος έγραψε: Στα αποδυτήρια στο κολυμβητήριο μπαίνουν να κάνουν ντους όλοι οι ξυρισμένοι πουτσαράδες κι εγώ κρύβω τη μικρή ψωλίτσα μου.
Πάνε την κουβέντα εκεί με την πρώτη ευκαιρία, τρώγονται να το κατχηθούν σε όλους, δεν τους φτάνει που μας τις παίρνουν όλες.
Εμείς τα μεσαία μεγέθη εφόσον κατορθώνουμε και το ευχαριστιόμαστε το ίδιο καλά με τους πουτσάκους μας ας δείξομε κατανόηση, να μην τους ζηλεύουμε, απευθυνόμαστε στην διαβόητη εγκεφαλικότητατων γυναικών
.
Απο πού έως πού ..... είναι τά μεσαία μεγέθη συνάδελφε ;;;
Γιά οργανωθείτε.....κάντε καμμιά καμπάνια....
πληροφορείστε τό μουνοθυελλοθεάμων κοινό.....
Ανοίξτε επιτέλους τίς Πύλες μέ τόν πολιορκητικό σας Κριό.....
.
sys3x έγραψε: 26 Ιουν 2020, 14:11Έχετε δοκιμάσει να πάρετε κανένα αυτοκίνητο 6 χιλιάδων κυβικών ή έστω να γίνετε ποινικολόγοι;Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 26 Ιουν 2020, 13:46Κι εγώ μια απ' τα ίδια. Στα αποδυτήρια στο κολυμβητήριο μπαίνουν να κάνουν ντους όλοι οι ξυρισμένοι πουτσαράδες κι εγώ κρύβω τη μικρή ψωλίτσα μου. Στην αρχή νόμιζα πως οι Συκιές έχουν πουτσαράδες αλλά αφού αντίκρισα τα ίδια μεγέθη σε Τούμπα και Ωραιόκαστρο κατάλαβα πως δεν την έχουν όλοι οι άλλοι μεγάλη. Εγώ την έχω μικρή.bolek έγραψε: 26 Ιουν 2020, 13:39 δεν συχναζω σε παραλιες γυμνιστων γιατι εχω μικρο πουλι και ψιλοντρεπομαι.
ετσι πιστευω το παω αρκετα καλα ως τωρα και δεν θα την αρπαξω ποτε μου.
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
Δε ξέρω, δε το είχα σκεφτεί, πόσο την έχεις μάνμου;ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ έγραψε: 26 Ιουν 2020, 15:07sys3x έγραψε: 26 Ιουν 2020, 14:47Έχεις δοκιμάσει ποτέ σου;ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ έγραψε: 26 Ιουν 2020, 14:27 .
.
.
Νά σε πηδήξω ;;;
Οχι.....
Τώρα αν βάλεις τά μακιγιάζ σου καί τίς μάσκαρες.....
τίς ζαρτιεροκυλότες καί τα ξώφτερνα.....μπορεί καί νά μέ ξεγελάσεις.....![]()
Θές νά με ξεγελάσεις τζουτζούκο μου ;;;.....![]()
.
.
.
.
Ψάχνεις καί ψωλαρά τζουτζούκο ε ;;;
Τι νά σού κάνω....πέθανε κι πατέρας μου μέ τήν 30 × 6 ματσόλα του....
Εγώ ενας ταπεινός 18άρης είμαι.....
Δέν είσαι γιά μένα.....είσαι γιά τά μεγάλα εσύ.....
Πρός μάμα Αφρικα κοίτα......αρσενοκοίτα δηλαδή.....
.
dude...ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ έγραψε: 26 Ιουν 2020, 16:47 Τι νά σού κάνω....πέθανε κι πατέρας μου μέ τήν 30 × 6 ματσόλα του....![]()
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Ειναι μεγάλη γκομενοπαγίδα το παρεό. Οταν ειχα φορέσει πρώτη -και τελευταία- φορά εγώ, η δικιά μου δεν με αφησε να ξαναφορέσω γιατί όλες τριγύρω δεν μπορουσαν να πάρουν το βλέμμα τους από πάνω μου. Εχω και κωλάρα φυσικά, και διέγραφε άψογα. Ειναι και να σου πάει. Ειχα κι ενα θεικό, Ολύμπιο θα έλεγα, τριγωνικό μούσι τότε και ήμουν σαν Αγωνιστής του '21, σαν έκπτωτος αγγελοΒίκινγκ ή έστω σαν τον Βελουχιώτη. Λουκούμι σκέτο, να με πιεις στο ποτήρι!ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ έγραψε: 26 Ιουν 2020, 14:57.vantono έγραψε: 26 Ιουν 2020, 13:23 Αυτο είναι καλό παρεό, σε στεγανοποιεί και δεν αρπάζεις
Αυτό εδώ με το σκισιματάκι είναι επικίνδυνο, την αρπάζεις χωρίς να το καταλάβεις.
![]()
Τα Πάρε-ω γιά αντρες πρέπει νά αποποινικοποιηθούν.....
Δισεκατομύρια λαών κυκλοφορούν μέ Πάρε-ω.....
εδώ κινδυνεύεις νά σέ κακοχαρακτηρίσουν οι βλαχοκατσικογάμηδες.....![]()
Πούστηδες καί παλληκάρια σε κοινό αγώνα γιά την αποποινικοποίηση τώρα.....
.
και το καλοκαιρινό το κρύωμα, μπαίνει και δε βγαίνει με τίποτα...Yochanan έγραψε: 26 Ιουν 2020, 13:04 Είναι επικίνδυνο ετσι; Σε ξεγελάει ο καιρός καμια φορα και δε θελει πολυ να κρυώσεις.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Ύστερα φταίω γω; όχι πες μου.
.
.
- Τοξοβόλος_UK
μμμμμ τον πρώτο τον φαντάζομαι να πνίγεται η μάπα του στα πυκτά μουvantono έγραψε: 26 Ιουν 2020, 13:23 Αυτο είναι καλό παρεό, σε στεγανοποιεί και δεν αρπάζεις
![]()
τον δεύτερο ακόμα δεν έχω αποφασίσει αλλά τον έπερνα με τα μπούνια
Βρε αμπαλοι βαπτισατε τα πεστεμαλ ως ανδρικά παρεο;
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 5 Απαντήσεις