!!! DEVELOPMENT MODE !!!
την εχετε αρπάξει ποτέ σε παραλία γυμνιστών;
την εχετε αρπάξει ποτέ σε παραλία γυμνιστών;
Είναι επικίνδυνο ετσι; Σε ξεγελάει ο καιρός καμια φορα και δε θελει πολυ να κρυώσεις.
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
Re: την εχετε αρπάξει ποτέ σε παραλία γυμνιστών;
Πάντα με παρεό, άμα έχεις καλά παρεό τα υπόλοιπα περισσεύουν και καλό είναι να περισσεύουν εδώ που τα λέμε.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Αυτο είναι καλό παρεό, σε στεγανοποιεί και δεν αρπάζεις

Αυτό εδώ με το σκισιματάκι είναι επικίνδυνο, την αρπάζεις χωρίς να το καταλάβεις.

Αυτό εδώ με το σκισιματάκι είναι επικίνδυνο, την αρπάζεις χωρίς να το καταλάβεις.

Θελεις να κλεψεις τη δοξα του Zhukov;
Τετοια θεματα μονο εκεινος μπορει να ανοιξει και κανονικα πρεπει να ανοιγει το post με την φραση "Προσωπικα εστω και καραstraight.... μπλα μπλα μπλα"

Τετοια θεματα μονο εκεινος μπορει να ανοιξει και κανονικα πρεπει να ανοιγει το post με την φραση "Προσωπικα εστω και καραstraight.... μπλα μπλα μπλα"
- enterprise-psi
- Υπερσυντονιστής
- Phorum.gr user: enterprise-psi
- Επικοινωνία:
Έχω γράψει στο σχετικό νήμα viewtopic.php?f=33&t=58&start=75&hilit= ... 9F#p131807Yochanan έγραψε: 26 Ιουν 2020, 13:04 Είναι επικίνδυνο ετσι; Σε ξεγελάει ο καιρός καμια φορα και δε θελει πολυ να κρυώσεις.
The business man whose master plan controls the world each day,
Is blind to indications of his species slow decay.
Is blind to indications of his species slow decay.
δεν συχναζω σε παραλιες γυμνιστων γιατι εχω μικρο πουλι και ψιλοντρεπομαι.
ετσι πιστευω το παω αρκετα καλα ως τωρα και δεν θα την αρπαξω ποτε μου.
- Υδράργυρος
"την έχετε παίξει ποτέ" διάβασα 
ναι, εσύ τις παραλίες γυμνιστών περίμενες, δεν σου φτάνει το πχόρουμ κάθε μέρα
Άγνωστος Πατέρας Χελώνων
- Πορφύριος Εξαρχίδης
- Phorum.gr user: Πορφύριος Εξαρχίδης
Κι εγώ μια απ' τα ίδια. Στα αποδυτήρια στο κολυμβητήριο μπαίνουν να κάνουν ντους όλοι οι ξυρισμένοι πουτσαράδες κι εγώ κρύβω τη μικρή ψωλίτσα μου. Στην αρχή νόμιζα πως οι Συκιές έχουν πουτσαράδες αλλά αφού αντίκρισα τα ίδια μεγέθη σε Τούμπα και Ωραιόκαστρο κατάλαβα πως δεν την έχουν όλοι οι άλλοι μεγάλη. Εγώ την έχω μικρή.bolek έγραψε: 26 Ιουν 2020, 13:39 δεν συχναζω σε παραλιες γυμνιστων γιατι εχω μικρο πουλι και ψιλοντρεπομαι.
Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 26 Ιουν 2020, 13:46Κι εγώ μια απ' τα ίδια. Στα αποδυτήρια στο κολυμβητήριο μπαίνουν να κάνουν ντους όλοι οι ξυρισμένοι πουτσαράδες κι εγώ κρύβω τη μικρή ψωλίτσα μου. Στην αρχή νόμιζα πως οι Συκιές έχουν πουτσαράδες αλλά αφού αντίκρισα τα ίδια μεγέθη σε Τούμπα και Ωραιόκαστρο κατάλαβα πως δεν την έχουν όλοι οι άλλοι μεγάλη. Εγώ την έχω μικρή.bolek έγραψε: 26 Ιουν 2020, 13:39 δεν συχναζω σε παραλιες γυμνιστων γιατι εχω μικρο πουλι και ψιλοντρεπομαι.
ομως ζουμε στην εποχη που το μεγεθος του πουλιου μας του πορτοφολίου μας του αυτοκινητου μας κτλ κτλ εχει σημασια ετσι αισθανομαι μερικες φορες λιγο ασχημα.
απο την αλλη οι γκομενες δινουν παρα πολυ ευκολα κωλο ετσι σε αυτο εμεις εχουμε παντα το πλεονεκτημα εναντι των γαιδαρων
Κλασσικο ποστ. Είχα γελάσει πολυ οταν το διάβασα τοτε και γελασα και τωρα. Αντεξε το τεστ του χρονου και δε διαλυθηκε στο καζανακι της ιστοριας! Σε λίγα χρόνια ακομα θα γίνει κοπρόλιθοςenterprise-psi έγραψε: 26 Ιουν 2020, 13:37Έχω γράψει στο σχετικό νήμα viewtopic.php?f=33&t=58&start=75&hilit= ... 9F#p131807Yochanan έγραψε: 26 Ιουν 2020, 13:04 Είναι επικίνδυνο ετσι; Σε ξεγελάει ο καιρός καμια φορα και δε θελει πολυ να κρυώσεις.
![]()
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
Έχετε δοκιμάσει να πάρετε κανένα αυτοκίνητο 6 χιλιάδων κυβικών ή έστω να γίνετε ποινικολόγοι;Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 26 Ιουν 2020, 13:46Κι εγώ μια απ' τα ίδια. Στα αποδυτήρια στο κολυμβητήριο μπαίνουν να κάνουν ντους όλοι οι ξυρισμένοι πουτσαράδες κι εγώ κρύβω τη μικρή ψωλίτσα μου. Στην αρχή νόμιζα πως οι Συκιές έχουν πουτσαράδες αλλά αφού αντίκρισα τα ίδια μεγέθη σε Τούμπα και Ωραιόκαστρο κατάλαβα πως δεν την έχουν όλοι οι άλλοι μεγάλη. Εγώ την έχω μικρή.bolek έγραψε: 26 Ιουν 2020, 13:39 δεν συχναζω σε παραλιες γυμνιστων γιατι εχω μικρο πουλι και ψιλοντρεπομαι.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
.
Πού το πάτε.....πού το γυροφέρνεται.....
στήν Αρπαγή τής Ωραίας Πούτσας καταλήγετε.....
Η οι κρυφόπουστες είναι κρυφοπλειοψηφία.....
Η στά γεράματα σκέφτεστε ότι μήπως χάσατε πού δέν ξεκωλιαζόσαστουν.....
Γιά νά δούμε πού θα πάει η βαλίτσα τελικά.....
.
Πού το πάτε.....πού το γυροφέρνεται.....
στήν Αρπαγή τής Ωραίας Πούτσας καταλήγετε.....
Η οι κρυφόπουστες είναι κρυφοπλειοψηφία.....
Η στά γεράματα σκέφτεστε ότι μήπως χάσατε πού δέν ξεκωλιαζόσαστουν.....
Γιά νά δούμε πού θα πάει η βαλίτσα τελικά.....
.
Ταφόπλακα τού Μέλλοντος τών Παιδιών μας η Γραφειοκρατεία καί οί Συντάξεις άνω τών 400 € ....
Δουλειά δέν έχει ό Διάολος γαμάει τά Παιδιά του .... Έλληνική Λαική Σοφία
Δέν ξέρεις κάν τό Λόγο ..........γιά νά μάς Ύποτάξης .........Σαδιστάκο ...
Δουλειά δέν έχει ό Διάολος γαμάει τά Παιδιά του .... Έλληνική Λαική Σοφία
Δέν ξέρεις κάν τό Λόγο ..........γιά νά μάς Ύποτάξης .........Σαδιστάκο ...
Ρώτα τον στρατάρχη. Είναι καραστρειτ βέβαια, αλλά ποτέ δεν ξέρεις.Yochanan έγραψε: 26 Ιουν 2020, 13:04 Είναι επικίνδυνο ετσι; Σε ξεγελάει ο καιρός καμια φορα και δε θελει πολυ να κρυώσεις.
-
Δημοκράτης
Yochanan έγραψε: 26 Ιουν 2020, 13:04 Είναι επικίνδυνο ετσι; Σε ξεγελάει ο καιρός καμια φορα και δε θελει πολυ να κρυώσεις.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 5 Απαντήσεις
- 665 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Machine ghost
-
- 30 Απαντήσεις