Συστήνω τούτο το χορταρι

Αγαπημένο σου;
Ποσες σελίδες έχει το βιβλίο που κρατας αυτήν την στιγμή ;
Τέλος πάντων, ομολογώ ότι οι νοητικές μου ικανότητες δεν φτάνουν για να σε πιάσω, αλλά κάτι ενδιαφέρον σίγουρα θα γράφεις...Kiki mat έγραψε: 10 Ιουν 2020, 22:11Ποσες σελίδες έχει το βιβλίο που κρατας αυτήν την στιγμή ;
206
Ποια σελίδα βρίσκεσαι;
166
Τι γράφει;
Κάτι γιά τήν διαλεκτική .
Θέλεις να σου το αναλυσώ ;
Εγώ θα το ήθελα πολύ ,τι λες για αργότερα ;
Ααα είναι υπέροχο . Ξεκινά από την Πρώτη σελίδα .Λογοτεχνικό θα διαβασω
Σημειωση ,δεν μου άρεσε τον χρησιμοποιούσα για να βγάζω κακία.
Μάντεψε.
Δεν θες απλά να κάνουμε διάλογο λέω , αυτό που βλέπω λέω .Planis έγραψε: 10 Ιουν 2020, 22:15Τέλος πάντων, ομολογώ ότι οι νοητικές μου ικανότητες δεν φτάνουν για να σε πιάσω, αλλά κάτι ενδιαφέρον σίγουρα θα γράφεις...Kiki mat έγραψε: 10 Ιουν 2020, 22:11Ποσες σελίδες έχει το βιβλίο που κρατας αυτήν την στιγμή ;Planis έγραψε: 10 Ιουν 2020, 21:54
Αγαπημένο σου;
Εγώ ποιο νά πρωτοδιαλέξω... Η Σατραπεία, Αλεξανδρινοί Βασιλείς, Απολείπειν ο Θεός Αντώνιον, Μανουήλ Κομνηνός, 200 π.Χ., Άγε ώ Βασιλεύ Λακεδαιμονίων...
206
Ποια σελίδα βρίσκεσαι;
166
Τι γράφει;
Μάντεψε.![]()
Εγώ πάλι θα επικληθώ τη λαϊκή σοφία και θα πω ότι "ο πεινασμένος καρβέλια ονειρεύεται"Kiki mat έγραψε: 10 Ιουν 2020, 22:31Δεν θες απλά να κάνουμε διάλογο λέω , αυτό που βλέπω λέω .Planis έγραψε: 10 Ιουν 2020, 22:15Τέλος πάντων, ομολογώ ότι οι νοητικές μου ικανότητες δεν φτάνουν για να σε πιάσω, αλλά κάτι ενδιαφέρον σίγουρα θα γράφεις...Kiki mat έγραψε: 10 Ιουν 2020, 22:11
Ποσες σελίδες έχει το βιβλίο που κρατας αυτήν την στιγμή ;
206
Ποια σελίδα βρίσκεσαι;
166
Τι γράφει;
Μάντεψε.![]()
είναι μυστικό μην το πεις πουθενά
το είπα πολύ σιγά .
Ήταν μία δίαιτα ,λόγω ιδιαίτερων συνθηκών ,έφτασε στο όριο λιμοκτονίας . Δεν το επιδίωξα.Planis έγραψε: 10 Ιουν 2020, 23:02Εγώ πάλι θα επικληθώ τη λαϊκή σοφία και θα πω ότι "ο πεινασμένος καρβέλια ονειρεύεται"Kiki mat έγραψε: 10 Ιουν 2020, 22:31Δεν θες απλά να κάνουμε διάλογο λέω , αυτό που βλέπω λέω .Planis έγραψε: 10 Ιουν 2020, 22:15
Τέλος πάντων, ομολογώ ότι οι νοητικές μου ικανότητες δεν φτάνουν για να σε πιάσω, αλλά κάτι ενδιαφέρον σίγουρα θα γράφεις...![]()
είναι μυστικό μην το πεις πουθενά
το είπα πολύ σιγά .
Ο έχων ώτα ακούειν, ακουέτω...

Ο bluerose-ισμός εξελίσσεται σε μάστιγα του πχώρουμ.Planis έγραψε: 10 Ιουν 2020, 22:15Τέλος πάντων, ομολογώ ότι οι νοητικές μου ικανότητες δεν φτάνουν για να σε πιάσω, αλλά κάτι ενδιαφέρον σίγουρα θα γράφεις...Kiki mat έγραψε: 10 Ιουν 2020, 22:11Ποσες σελίδες έχει το βιβλίο που κρατας αυτήν την στιγμή ;Planis έγραψε: 10 Ιουν 2020, 21:54
Αγαπημένο σου;
Εγώ ποιο νά πρωτοδιαλέξω... Η Σατραπεία, Αλεξανδρινοί Βασιλείς, Απολείπειν ο Θεός Αντώνιον, Μανουήλ Κομνηνός, 200 π.Χ., Άγε ώ Βασιλεύ Λακεδαιμονίων...
206
Ποια σελίδα βρίσκεσαι;
166
Τι γράφει;
Μάντεψε.![]()
That is not dead which can eternal lie. And with strange aeons even death may die.
Η υπόθεση φαίνεται κομμουνιστική αλλά μιά και γράφει καλά θα καταδυθώ στο 1959 ...