!!! DEVELOPMENT MODE !!!
εχετε αράξει ποτέ σε παραλία γυμνιστών;
- tanipteros
Re: εχετε αράξει ποτέ σε παραλία γυμνιστών;
δεν παθαίνεις τίποτα χωρίς μαγιό...και όλα τα μαγιό βρέχονται...μην ακούω κοτσάνες....
δεν βγαίνουνε...δεν βγαίνουνε, τα δόλια τα κατσίκια μας...
και μεις θα παλαβωσουμε..με όλα μας τα δίκια μας...!!!

Εγω τώρα που δεν δουλεύω πάω τις καθημερινές σε μια παραλία που συχνάζουν γυμνιστές επειδή ειναι ερημική. Πήγα λοιπόν μια μέρα και ήμουν εντελώς μόνος μου, οπότε τα πέταξα όλα και μπήκα στην θάλασσα.
Ε όσο ήμουν μέσα πλάκωσαν 2 παρέες όλοι ντυμένοι.
Ε όσο ήμουν μέσα πλάκωσαν 2 παρέες όλοι ντυμένοι.
- tanipteros
είναι μεγάλο θέμα να αποβάλεις την ντροπή από πάνω σου...νιώθεις ελεύθερος. άλλη αίσθηση.
δεν βγαίνουνε...δεν βγαίνουνε, τα δόλια τα κατσίκια μας...

- Ζενίθεδρος
- Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
- Επικοινωνία:
Δεν έχει σημασία εάν εκανες σποραδικό μπανιστήρι στο άμα έκανες γυμνισμό.Naida έγραψε: 26 Ιουν 2020, 00:58 Ναι αμέ. Αλλά εγώ δεν έκανα γυμνισμό. Κοίταγα μόνο τη θάλασσα ομως. Κάποιες φορές κοίταγα και αλλού αλλά μετά πάλι κοίταγα τη θάλασσα.
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
☦𓀢
Δεν έκανα μπανιστήρι ηθελημένα. Πέρναγαν από μπροστά μου και το μάτι αυτόματα σκαναρε. Είναι αυτόματη διαδικασία. Δεν φταιω.Ζενίθεδρος έγραψε: 26 Ιουν 2020, 01:40Δεν έχει σημασία εάν εκανες σποραδικό μπανιστήρι στο άμα έκανες γυμνισμό.Naida έγραψε: 26 Ιουν 2020, 00:58 Ναι αμέ. Αλλά εγώ δεν έκανα γυμνισμό. Κοίταγα μόνο τη θάλασσα ομως. Κάποιες φορές κοίταγα και αλλού αλλά μετά πάλι κοίταγα τη θάλασσα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Naida την 26 Ιουν 2020, 08:45, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Που τα ξέρεις όλα αυτά, τύπε. Είχες δώσει εντολή στο άρμα να στρίψει για παραλία γυμνιστών, επειδή έκανε μπάνιο εκεί ένας παλιόφιλός σου;ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: 26 Ιουν 2020, 00:46 Μια παραλια γυμνιστων που εχει στον Κορινο ειναι φωλια πουστηδων με καποιες σπανιες εξαιρεσεις οταν κανουν την εμφανιση τους καποια cuckold ζευγαρια
Βρισκεται κατεβαινντας στην παραλια Κορινου και μολις φασεις στα καμπιγκ κανεις αριστερα 1-2 χλμ
Αν πας βραδυ οι πιθανοτητες να σε πηδηξει καποιος αλλοδαπος θες δεν θες ειναι κοντα στο 93%
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Ab jetzt gehörst du nur mir
- Esperos
- Phorum.gr user: Esperos
Έχω αράξει, δυστυχώς στο νησί που μένω, οι παραλίες είναι λίγες και τις μοιραζόμαστε, είναι όλες μισές μισές, κοντά στο δρόμο είναι οι ντυμένοι με μαγιό, προς τα βράχια οι γυμνιστές, στη μέση οι τοπλες, πίσω στο ποτάμι, και πορνό σεξ βλέπεις αν πας σιγά σιγά.

Και δύο φώτο για να καταλάβεται πως είναι το τεραιν

Και δύο φώτο για να καταλάβεται πως είναι το τεραιν
Ένας δεν είμαι, μα χιλιάδες! Όχι μονάχα οι ζωντανοί — κι οι πεθαμένοι μ’ ακλουθάνε ,σε μιαν αράδα σκοτεινή.
ναι, χαλαρα.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
- ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
Eιμασταν εκει με υποβρυχιο και σηκωμενο περισκοπιο 3 μερονυχταFeindflug έγραψε: 26 Ιουν 2020, 08:00Που τα ξέρεις όλα αυτά, τύπε. Είχες δώσει εντολή στο άρμα να στρίψει για παραλία γυμνιστών, επειδή έκανε μπάνιο εκεί ένας παλιόφιλός σου;ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: 26 Ιουν 2020, 00:46 Μια παραλια γυμνιστων που εχει στον Κορινο ειναι φωλια πουστηδων με καποιες σπανιες εξαιρεσεις οταν κανουν την εμφανιση τους καποια cuckold ζευγαρια
Βρισκεται κατεβαινντας στην παραλια Κορινου και μολις φασεις στα καμπιγκ κανεις αριστερα 1-2 χλμ
Αν πας βραδυ οι πιθανοτητες να σε πηδηξει καποιος αλλοδαπος θες δεν θες ειναι κοντα στο 93%
Αρίστος for Tsirpas
Eχουμε ΔΙΠΛΗ πολιτειακη εκτροπη
Μια γιατι ο πρωθυπουργος επραξε αντιθετα στο ΟΧΙ του δημοψηφισματος...
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες
Κάπως έτσι ήταν κι εκεί που είχα πάει εγώ.ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: 26 Ιουν 2020, 08:44Eιμασταν εκει με υποβρυχιο και σηκωμενο περισκοπιο 3 μερονυχταFeindflug έγραψε: 26 Ιουν 2020, 08:00Που τα ξέρεις όλα αυτά, τύπε. Είχες δώσει εντολή στο άρμα να στρίψει για παραλία γυμνιστών, επειδή έκανε μπάνιο εκεί ένας παλιόφιλός σου;ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: 26 Ιουν 2020, 00:46 Μια παραλια γυμνιστων που εχει στον Κορινο ειναι φωλια πουστηδων με καποιες σπανιες εξαιρεσεις οταν κανουν την εμφανιση τους καποια cuckold ζευγαρια
Συν οτι γινόταν διαφορα επι πληρωμή.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
Άφες αυτοίς Δαναη , ου γαρ οιδασι τι βλεπουσιNaida έγραψε: 26 Ιουν 2020, 08:47
Κάπως έτσι ήταν κι εκεί που είχα πάει εγώ.
Αρίστος for Tsirpas
Αφες δεν είδα.ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: 26 Ιουν 2020, 08:49Άφες αυτοίς Δαναη , ου γαρ οιδασι τι βλεπουσιNaida έγραψε: 26 Ιουν 2020, 08:47
Κάπως έτσι ήταν κι εκεί που είχα πάει εγώ.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
καλά αυτό το κάνουμε και χωρίς γυμνισμό στην παραλίαkameron έγραψε: 26 Ιουν 2020, 01:05 Γενικά, το να κάνεις μπάνιο γυμνός στη θάλασσα είναι εξαιρετική εμπειρία, καμία σχέση με το να φοράς μαγιό.
FIGHT! FIGHT! FIGHT!
Αυτό ακριβώς.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Δεν κάνω γυμνισμό ως άποψη, σε πλαζ γυμνισμού κλπ, αν και παλιά έκανα. Δεν με απασχολεί το θέμα, δεν βρίσκω εκεί μέσα μια άποψη που μ΄ενδιαφέρει πλέον. Λόγω δουλειάς είμαι εξοικειωμένος με το γυμνό, δεν μου δίνει κάτι παραπάνω το μαγιό ή χωρίς μαγιό.
Ordem e Progresso.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 5 Απαντήσεις
- 665 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Machine ghost
-