Με λιγο βολτερεν και ξεκουραση. Το βασικό ειναι να μην πάθεις θλάση και στραμπουληξεις κανα αστραγαλο, κατι πολυ πιθανο αμα ο γκευ ειναι ψηλός.Πέσιμο απο γκέι: πως το διαχειρίζεστε;
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Πέσιμο απο γκέι: πως το διαχειρίζεστε;
Re: Πέσιμο απο γκέι: πως το διαχειρίζεστε;
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
- Ζενίθεδρος
- Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
- Επικοινωνία:
Παραδέχεσαι εμμέσως πλην σαφώς, πως ο κώλος είναι β' διαλογής τρύπα.Τοξοβόλος_UK έγραψε: 26 Ιουν 2020, 01:50 Στην Ινδία είναι το 50% του ανδρικού πληθυσμού από σχετική έρευνα που είχα διαβάσει. Φαντάζομαι λόγω κουλτούρας και απόλυτου segregation μεταξύ ανδρών/γυναικών είναι πιο εύκολο να κάνουν αλλαξοκολιές μεταξύ τους όταν η κάβλα φτάνει στο απροχώρητο και δεν έχουν επιλογές για μουνιά. Στο Πακιστάν τα ίδια πάνω/κάτω θα είναι όπως και Μπαγκλαντές, Σρι Λάνκα κτλ. Γενικά όλη η ΝΑ Ασία τέτοια φάση πρέπει είναι περίπου λόγω κουλτούρας.
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
☦𓀢
- Τοξοβόλος_UK
Όχι, απλά οι περισσότεροι άνθρωποι είναι σεξουαλικά όντα και στη δύσκολη ακόμα και με κουτάλι μπορεί να καβλώσουν.Ζενίθεδρος έγραψε: 26 Ιουν 2020, 01:57 Παραδέχεσαι εμμέσως πλην σαφώς, πως ο κώλος είναι β' διαλογής τρύπα.
- tanipteros
από που έπεσε ο γκέι?
δεν βγαίνουνε...δεν βγαίνουνε, τα δόλια τα κατσίκια μας...
και μεις θα παλαβωσουμε..με όλα μας τα δίκια μας...!!!

και μεις θα παλαβωσουμε..με όλα μας τα δίκια μας...!!!
.Τοξοβόλος_UK έγραψε: 26 Ιουν 2020, 01:59Όχι, απλά οι περισσότεροι άνθρωποι είναι σεξουαλικά όντα και στη δύσκολη ακόμα και με κουτάλι μπορεί να καβλώσουν.Ζενίθεδρος έγραψε: 26 Ιουν 2020, 01:57 Παραδέχεσαι εμμέσως πλην σαφώς, πως ο κώλος είναι β' διαλογής τρύπα.
Τί όχι ρε ;;;
Εχεις γαμήσει ποτέ Μουνί ;;;
Εχει σχέση τό Μουνί μέ τόν Κώλο ;;;
Αυτό μέ τό κουτάλι πώς γίνεται ρε μεγάλε ;;;
Πές τα όλα.....
.
Ταφόπλακα τού Μέλλοντος τών Παιδιών μας η Γραφειοκρατεία καί οί Συντάξεις άνω τών 400 € ....
Δουλειά δέν έχει ό Διάολος γαμάει τά Παιδιά του .... Έλληνική Λαική Σοφία
Δέν ξέρεις κάν τό Λόγο ..........γιά νά μάς Ύποτάξης .........Σαδιστάκο ...
Πες του ότι έχεις άλλον.Σενέκας έγραψε: 24 Ιουν 2020, 17:10 Πριν απο λίγο, ένας μαντράχαλος που είπε ότι έχω ωραίο κώλο. Ευτυχώς ήταν online, οπότε δε χρειάστηκε να την κάνω με ελαφρά. Όπως και να'χει όμως , ήταν εξαιρετικά άβολο![]()
- SuperRogue
- Phorum.gr user: SuperRogue
Παιδιά εγώ πάντως για το κυνήγι έρχομαι στο πχόρουμ.
- hellegennes
Καλά σου είπε το παιδί.Dwarven Blacksmith έγραψε: 24 Ιουν 2020, 18:28 Ώρα να φάω δουλεματάκι.
Εγώ έχω γίνει catfished από γκει ονλαιν. Το έπαιζε γκόμενα δηλαδή και μου έστελνε φώτο από μια άσχετη.
Αλλά μια μέρα κράτησε αυτό, μετά μου αποκάλυψε ότι ήταν άντρας και ήθελε να μου εξηγήσει on camera γιατί το έκανε. Ε μπαίνουμε σε ένα πριβε room δε θυμάμαι τι πλατφόρμα ήταν, και ανοίγει κάμερα και βγάζει τη μπλούζα. Ρε μαλακά του λέω γιατί γδύνεσαι; Ε μου λέει αν δεν ήθελες γιατί μπήκες;
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
.hellegennes έγραψε: 26 Ιουν 2020, 05:05Καλά σου είπε το παιδί.Dwarven Blacksmith έγραψε: 24 Ιουν 2020, 18:28 Ώρα να φάω δουλεματάκι.
Εγώ έχω γίνει catfished από γκει ονλαιν. Το έπαιζε γκόμενα δηλαδή και μου έστελνε φώτο από μια άσχετη.
Αλλά μια μέρα κράτησε αυτό, μετά μου αποκάλυψε ότι ήταν άντρας και ήθελε να μου εξηγήσει on camera γιατί το έκανε. Ε μπαίνουμε σε ένα πριβε room δε θυμάμαι τι πλατφόρμα ήταν, και ανοίγει κάμερα και βγάζει τη μπλούζα. Ρε μαλακά του λέω γιατί γδύνεσαι; Ε μου λέει αν δεν ήθελες γιατί μπήκες;
Τί κάμνουν όταν γδύνονται τά τεκνία ;;; .....
.
Ταφόπλακα τού Μέλλοντος τών Παιδιών μας η Γραφειοκρατεία καί οί Συντάξεις άνω τών 400 € ....
-
Εμπεδοκλής
Ο γιοχι έβγαζε γούστα βραδιάτικα... Δώστε του ένα μαξιλάρι...Yochanan έγραψε: 26 Ιουν 2020, 01:54Με λιγο βολτερεν και ξεκουραση. Το βασικό ειναι να μην πάθεις θλάση και στραμπουληξεις κανα αστραγαλο, κατι πολυ πιθανο αμα ο γκευ ειναι ψηλός.Πέσιμο απο γκέι: πως το διαχειρίζεστε;
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
- Τοξοβόλος_UK
Ναι έχω γαμήσει μουνιά αλλά προτιμώ κώλους. ΑνδρικούςΣΚΕΠΤΙΚΟΣ έγραψε: 26 Ιουν 2020, 03:01 Εχεις γαμήσει ποτέ Μουνί ;;;
Νόμιζα ότι προτιμούσες πουτσεςΤοξοβόλος_UK έγραψε: 26 Ιουν 2020, 19:41Ναι έχω γαμήσει μουνιά αλλά προτιμώ κώλους. ΑνδρικούςΣΚΕΠΤΙΚΟΣ έγραψε: 26 Ιουν 2020, 03:01 Εχεις γαμήσει ποτέ Μουνί ;;;
FIGHT! FIGHT! FIGHT!
- Τοξοβόλος_UK
πούτσες κωλάρες οτιδήποτε ανδρικό τεσπά
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 0 Απαντήσεις