O Καύκας είσαι ρε;sys3x έγραψε: 24 Ιουν 2020, 18:08Πουλάμε φως.Λεγεών έγραψε: 24 Ιουν 2020, 18:07τι μαγαζί έχεις συσέξ; κωλόμπαρο; ξηροκάρπια; είδη αλιείας;sys3x έγραψε: 24 Ιουν 2020, 18:03 Εγώ που λέτε την έπεσα σε έναν χόμο παραπροχτέ για να μάθω τι κολόνια φοράει, την επόμενη ξανάρθε από το μαγαζί με το μπουκαλάκι μαζί, όχι μόνον μου την έδειξε, όχι μόνον την δοκίμασα πάνω μου, όχι μόνον με είπε που την πουλάνε πόσο που έχει εκπτώσεις πότε κτλ ακόμη λίγο και θα μου την χάριζε, ε σε εκείνη την φάση ήρθε ο γκόμενος του, ε όχι ρε πούστη είπα.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Πέσιμο απο γκέι: πως το διαχειρίζεστε;
-
Γιάννης
Re: Πέσιμο απο γκέι: πως το διαχειρίζεστε;
- ΠΑΓΧΡΗΣΤΟΣ
Όποιος δεν έχει περάσει από το ΣΙΝΕ ΒΑΡΒΑΡΑ στα Καμίνια, έχει χάσει σημαντικό κομμάτι από τη μεγάλη εικόνα της μαχόμενης καυλομαχίας του τότεΣΚΕΠΤΙΚΟΣ έγραψε: 25 Ιουν 2020, 00:16
Εφηβος είχα πάει στόν Κεραμεικό.....τό τσοντοσινεμά εννοείται....
Από την αποπλανητική έλξη στον σημειωτικό τυχοδιωκτισμό μια αμφίκρημνη παλινδρομία
με απλα λογια. δοκιμασε: "αντε και γαμησου"Σενέκας έγραψε: 24 Ιουν 2020, 17:18 έχουμε εξελίξεις. Ο ίδιος τύπος που μου είπε ότι έχω ωραίο κώλο, τώρα μου ζητάει και φωτογραφίες. Πως του λες τώρα αυτουνού να πάει να γαμηθεί;(με κάποιον άλλον);![]()
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
- Πορφύριος Εξαρχίδης
- Phorum.gr user: Πορφύριος Εξαρχίδης
Όσο πιο πολύ προωθείται η ατζέντα της νέας τάξης πραγμάτων τόσο περισσότεροι πούστηδες θα μας την πέφτουν. Οι πούστηδες θέλουν να πιστεύουν ότι είναι φυσιολογικοί και αυτόματα στο μυαλό τους καθιστούν τους πάντες ομοφυλόφιλους. Σε αυτό βοηθά κι η γενική εκθήλυνση του πληθυσμού από συγκεκριμένα μεγάλα συμφέροντα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Πορφύριος Εξαρχίδης την 25 Ιουν 2020, 09:12, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Και θα μας φέρνουν σε δύσκολη θέση φίλοι που μας καλούν στους πουστογάμους τους θεωρώντας τους φυσικούς ...Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 25 Ιουν 2020, 08:59 Όσο πιο πολύ προωθείται η ατζέντα της νέας τάξης πραγμάτων τόσο περισσότεροι πούστηδες θα μας την πέφτουν.
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
- Πορφύριος Εξαρχίδης
Αυτό είναι το λιγότερο. Στο τέλος αυτού του σκοτεινού δρόμου παραμονεύει η καταστροφή του θεσμού της φιλίας μεταξύ πραγματικών ανδρών. Η προπαγάνδα των πούστηδων θα γεμίσει με αμφιβολία τις ψυχές μας ως προς τις προθέσεις των φίλων μας. Είναι φίλος μου ή θέλει να μου πάρει τσιμπούκι; Θα είναι το σταθερό ερώτημα που ολοένα πιο πολύ θα θέτουμε στον εαυτό μας.Μπίστης έγραψε: 25 Ιουν 2020, 09:07Και θα μας φέρνουν σε δύσκολη θέση φίλοι που μας καλούν στους πουστογάμους τους θεωρώντας τους φυσικούς ...Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 25 Ιουν 2020, 08:59 Όσο πιο πολύ προωθείται η ατζέντα της νέας τάξης πραγμάτων τόσο περισσότεροι πούστηδες θα μας την πέφτουν.![]()
Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 25 Ιουν 2020, 09:20
Αυτό είναι το λιγότερο. Στο τέλος αυτού του σκοτεινού δρόμου παραμονεύει η καταστροφή του θεσμού της φιλίας μεταξύ πραγματικών ανδρών. Η προπαγάνδα των πούστηδων θα γεμίσει με αμφιβολία τις ψυχές μας ως προς τις προθέσεις των φίλων μας. Είναι φίλος μου ή θέλει να μου πάρει τσιμπούκι; Θα είναι το σταθερό ερώτημα που ολοένα πιο πολύ θα θέτουμε στον εαυτό μας καθως θα τσιμπουκώνουμε άλλους.
έχασες το 10/10 για πολυ λιγο
- Πορφύριος Εξαρχίδης
Θα προσπαθήσω περισσότερο.Χουργιατς έγραψε: 25 Ιουν 2020, 09:24Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 25 Ιουν 2020, 09:20
Αυτό είναι το λιγότερο. Στο τέλος αυτού του σκοτεινού δρόμου παραμονεύει η καταστροφή του θεσμού της φιλίας μεταξύ πραγματικών ανδρών. Η προπαγάνδα των πούστηδων θα γεμίσει με αμφιβολία τις ψυχές μας ως προς τις προθέσεις των φίλων μας. Είναι φίλος μου ή θέλει να μου πάρει τσιμπούκι; Θα είναι το σταθερό ερώτημα που ολοένα πιο πολύ θα θέτουμε στον εαυτό μας καθως θα τσιμπουκώνουμε άλλους.
έχασες το 10/10 για πολυ λιγο![]()
Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 25 Ιουν 2020, 09:20Αυτό είναι το λιγότερο. Στο τέλος αυτού του σκοτεινού δρόμου παραμονεύει η καταστροφή του θεσμού της φιλίας μεταξύ πραγματικών ανδρών. Η προπαγάνδα των πούστηδων θα γεμίσει με αμφιβολία τις ψυχές μας ως προς τις προθέσεις των φίλων μας. Είναι φίλος μου ή θέλει να μου πάρει τσιμπούκι; Θα είναι το σταθερό ερώτημα που ολοένα πιο πολύ θα θέτουμε στον εαυτό μας.Μπίστης έγραψε: 25 Ιουν 2020, 09:07Και θα μας φέρνουν σε δύσκολη θέση φίλοι που μας καλούν στους πουστογάμους τους θεωρώντας τους φυσικούς ...Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 25 Ιουν 2020, 08:59 Όσο πιο πολύ προωθείται η ατζέντα της νέας τάξης πραγμάτων τόσο περισσότεροι πούστηδες θα μας την πέφτουν.![]()
9,9/10
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
Πάντως εσείς οι Έλληνες αριστεροί (sic) έχετε φαντασία ΓΤΠ.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
- Τοξοβόλος_UK
Ε,καλά το 10-15% του γενικού πληθυσμού δε το λες μικρό pool. Που μαζί με τις κρυφές, τις κομπλεξικές, τις φοβισμένες, τις παρανοικές, τις καταπιεσμένες κ όσους είναι περίεργοι να δοκιμάσουν πιστεύω διαχρονικά αγγίζουμε το 20% παγκοσμίως μέσα στο οποίο μπορούμε να παίξουμε μπάλα.Λεγεών έγραψε: 24 Ιουν 2020, 17:23 οι γκέυ έχουν μικρό pool εκ των πραγμάτων, είναι συνηθισμένοι στην χυλόπιτα.
- Otto Weininger
Ντρέπεσαι να πεις ότι αγγίζετε το 90% ; Για να μην σου πω ότι εσείς είστε οι straight και το υπόλοιπο 90% είμαστε gay.Τοξοβόλος_UK έγραψε: 26 Ιουν 2020, 01:29Ε,καλά το 10-15% του γενικού πληθυσμού δε το λες μικρό pool. Που μαζί με τις κρυφές, τις κομπλεξικές, τις φοβισμένες, τις παρανοικές, τις καταπιεσμένες κ όσους είναι περίεργοι να δοκιμάσουν πιστεύω διαχρονικά αγγίζουμε το 20% παγκοσμίως μέσα στο οποίο μπορούμε να παίξουμε μπάλα.Λεγεών έγραψε: 24 Ιουν 2020, 17:23 οι γκέυ έχουν μικρό pool εκ των πραγμάτων, είναι συνηθισμένοι στην χυλόπιτα.
Let them make the first mistake. We make the last move.
- Τοξοβόλος_UK
Καλά, υποκειμενικά είναι τώρα τα ποσοστά. Τα δημογραφικά του σεξουαλικού προσανατολισμού είναι εξαιρετικά προβληματικά και η τάση είναι πλέον να μη ποσοτικοποιούνται καθώς υπάρχει τρελό bias. Από γενική υποκειμενική παρατήρηση θα έλεγα οτι κοντά στο 20% του ανδρικού πληθυσμού έχει κάνει σεξ ή ενδιαφέρεται να κάνει σεξ με άνδρα ανεξάρτητα από το πως αυτοπροσδιορίζεται.Otto Weininger έγραψε: 26 Ιουν 2020, 01:31 Ντρέπεσαι να πεις ότι αγγίζετε το 90% ; Για να μην σου πω ότι εσείς είστε οι straight και το υπόλοιπο 90% είμαστε gay.
- Τοξοβόλος_UK
Στην Ινδία είναι το 50% του ανδρικού πληθυσμού από σχετική έρευνα που είχα διαβάσει. Φαντάζομαι λόγω κουλτούρας και απόλυτου segregation μεταξύ ανδρών/γυναικών είναι πιο εύκολο να κάνουν αλλαξοκολιές μεταξύ τους όταν η κάβλα φτάνει στο απροχώρητο και δεν έχουν επιλογές για μουνιά. Στο Πακιστάν τα ίδια πάνω/κάτω θα είναι όπως και Μπαγκλαντές, Σρι Λάνκα κτλ. Γενικά όλη η ΝΑ Ασία τέτοια φάση πρέπει είναι περίπου λόγω κουλτούρας.
Λογικο μου ακουγεται. Για αυτο ειναι μονο 10 εκατομυρια και εχει βγει κι η φράση Indian Way για το πισωκολλητό.Τοξοβόλος_UK έγραψε: 26 Ιουν 2020, 01:50 Στην Ινδία είναι το 50% του ανδρικού πληθυσμού από σχετική έρευνα που είχα διαβάσει. Φαντάζομαι λόγω κουλτούρας και απόλυτου segregation μεταξύ ανδρών/γυναικών είναι πιο εύκολο να κάνουν αλλαξοκολιές μεταξύ τους όταν η κάβλα φτάνει στο απροχώρητο και δεν έχουν επιλογές για μουνιά. Στο Πακιστάν τα ίδια πάνω/κάτω θα είναι όπως και Μπαγκλαντές, Σρι Λάνκα κτλ. Γενικά όλη η ΝΑ Ασία τέτοια φάση πρέπει είναι περίπου λόγω κουλτούρας.
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 0 Απαντήσεις
- 167 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Σενέκας
-
- 47 Απαντήσεις