Στους Κινέζους το είπες οτι είναι υπερδύναμη?Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: 25 Ιουν 2020, 00:31βορεοκορεατοποιηση με συνδρομη της κινεζικης υπερδυναμηςParrot έγραψε: 25 Ιουν 2020, 00:28 Σενάριο: Το κόμμα στο οποίο είσαι αρχηγός, βγήκε πρώτο στις εθνικές εκλογές με συντριπτική και ευρύτατη πλειοψηφία, πήρες εντολή από ΠτΔ και όρκισες κυβερνηση. Αύριο είναι η πρώτη μέρα συνεδρίασης του νέου Υπουργικού Συμβουλίου, ποιό θα ήταν το πρώτο πράγμα που θα έκανες ως πρωθυπουργός;![]()
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Τί θα κάνατε αν γινόσαστε αύριο το πρωϊ πρωθυπουργός;
Re: Τί θα κάνατε αν γινόσαστε αύριο το πρωϊ πρωθυπουργός;
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
- Highlander
Φορολόγηση είπαμε ότι λέγεται, όχι κλοπή.Δημοκράτης έγραψε: 25 Ιουν 2020, 10:45Τρομερό επιχείρημαHighlander έγραψε: 25 Ιουν 2020, 04:10Ηθικότατο είναι να φροντίζει το κράτος να μην υπάρχουν μεγάλες οικονομικές ανισότητες και να εξασφαλίζεται για όλους τους πολίτες ένα καλό επίπεδο διαβίωσης.Δημοκράτης έγραψε: 25 Ιουν 2020, 04:05
Σαφέστατα κια είναι και ανηθικότητα και καθαρή κλοπή. Ο φτωχός μπορεί να είναι φτωχός για 100 λόγους αρρωστησε και δεν μπορεί να δουλέψει, είναι εκ φύσεως πιο χαζός και δεν μπορεί να κάνει μια καλύτερη δουλειά, είναι σωματικά ανάπηρος και δεν μπορεί να δουλέψει. Μπορεί όμως να είναι φτωχός γιατί πολύ απλά επέλεξε για δουλειά κάτι που θα έπρεπε να έχει για χόμπι, έφαγε τα λεφτά του στον τζόγο, είναι τεμπέλης, είναι αντί κοινωνικός. Από που κι ως πού είναι ηθικό να έρθει το κράτος να σε κλέψει για να σκορπάει λεφτά έτσι;
Όσο για το ποιος τραγουδάει άστο καλύτερα να το πει η πλειοψηφία που μετά από 4.5 χρόνια ληστείας από την αριστερά σας είπε πάρτε τα τέτοια μας
Αυτά που λες μόνο ο Τζήμερος τα υποστηρίζει και παίρνει 1%.
Ο τσημερος παίρνει 1% άρα το να κλέβουμε τους πολίτες είναι ηθικό
Τέρμα για τέρμα ζαιος
Αύριο πάλι μάθημα ελληνικών.
-
Δημοκράτης
Την κλοπή οπως και να την βάπτισε τε κλοπή παραμένει απατεωνεςHighlander έγραψε: 25 Ιουν 2020, 18:22Φορολόγηση είπαμε ότι λέγεται, όχι κλοπή.Δημοκράτης έγραψε: 25 Ιουν 2020, 10:45Τρομερό επιχείρημαHighlander έγραψε: 25 Ιουν 2020, 04:10
Ηθικότατο είναι να φροντίζει το κράτος να μην υπάρχουν μεγάλες οικονομικές ανισότητες και να εξασφαλίζεται για όλους τους πολίτες ένα καλό επίπεδο διαβίωσης.
Αυτά που λες μόνο ο Τζήμερος τα υποστηρίζει και παίρνει 1%.
Τέρμα για τέρμα ζαιος
Αύριο πάλι μάθημα ελληνικών.![]()
- Highlander
Δημοκράτης έγραψε: 25 Ιουν 2020, 18:23Την κλοπή οπως και να την βάπτισε τε κλοπή παραμένει απατεωνεςHighlander έγραψε: 25 Ιουν 2020, 18:22Φορολόγηση είπαμε ότι λέγεται, όχι κλοπή.Δημοκράτης έγραψε: 25 Ιουν 2020, 10:45
Τρομερό επιχείρημα
Τέρμα για τέρμα ζαιος
https://el.wikipedia.org/wiki/%CE%A6%CE ... E%AF%CE%B1
Η φορολογία είναι η επιβολή υποχρεωτικών φόρων υπέρ του κράτους. Τα κρατικά έσοδα μέσω των υποχρεωτικών φόρων των φυσικών προσώπων (πολιτών) και νομικών προσώπων αποτελούν στη σύγχρονη οικονομία την σημαντικότερη πηγή των δημοσίων εσόδων. Ο αντικειμενικός σκοπός της φορολογίας είναι τριπλός: αφενός μεν η χρηματοδότηση των κρατικών δαπανών, κατά την δημοσιονομική πολιτική, αφετέρου η ενίσχυση ή σταθεροποίηση της οικονομικής ανάπτυξης, που αφορά την οικονομία γενικότερα, και τέλος η ανακατανομή του πλούτου που αφορά την κοινωνική οικονομία για άμβλυνση των ανισοτήτων.
Θα απαγορευα τον κομμουνισμο και τα κομματα που δεχονται την μαρξιστικη φιλοσοφια ως πολιτικη βαση.Parrot έγραψε: 25 Ιουν 2020, 00:28 Σενάριο: Το κόμμα στο οποίο είσαι αρχηγός, βγήκε πρώτο στις εθνικές εκλογές με συντριπτική και ευρύτατη πλειοψηφία, πήρες εντολή από ΠτΔ και όρκισες κυβερνηση. Αύριο είναι η πρώτη μέρα συνεδρίασης του νέου Υπουργικού Συμβουλίου, ποιό θα ήταν το πρώτο πράγμα που θα έκανες ως πρωθυπουργός;
Δεν αποθνήσκουν οι θεοί. Η πίστις αποθνήσκει του αχαρίστου όχλου των θνητών.
-
Δημοκράτης
Δεν θα λέμε τα ίδια κια τα ίδια ζαιεHighlander έγραψε: 25 Ιουν 2020, 18:25Δημοκράτης έγραψε: 25 Ιουν 2020, 18:23Την κλοπή οπως και να την βάπτισε τε κλοπή παραμένει απατεωνεςHighlander έγραψε: 25 Ιουν 2020, 18:22
Φορολόγηση είπαμε ότι λέγεται, όχι κλοπή.
![]()
https://el.wikipedia.org/wiki/%CE%A6%CE ... E%AF%CE%B1Η φορολογία είναι η επιβολή υποχρεωτικών φόρων υπέρ του κράτους. Τα κρατικά έσοδα μέσω των υποχρεωτικών φόρων των φυσικών προσώπων (πολιτών) και νομικών προσώπων αποτελούν στη σύγχρονη οικονομία την σημαντικότερη πηγή των δημοσίων εσόδων. Ο αντικειμενικός σκοπός της φορολογίας είναι τριπλός: αφενός μεν η χρηματοδότηση των κρατικών δαπανών, κατά την δημοσιονομική πολιτική, αφετέρου η ενίσχυση ή σταθεροποίηση της οικονομικής ανάπτυξης, που αφορά την οικονομία γενικότερα, και τέλος η ανακατανομή του πλούτου που αφορά την κοινωνική οικονομία για άμβλυνση των ανισοτήτων.
Έχετε ένα θέμα με τα βαπτισια στον συριζα
Ξέχασα να γράψω ότι θα έβαζα την Juno να σερβίρει φαγητό σε Πάκις σε χοτσποτ και την Naranjita απογευματινή βάρδια να καθαρίζει τις τουαλέττες.
- Highlander
Παλιοσυριζαια βικιπαίδειαΔημοκράτης έγραψε: 25 Ιουν 2020, 18:34Δεν θα λέμε τα ίδια κια τα ίδια ζαιεHighlander έγραψε: 25 Ιουν 2020, 18:25Δημοκράτης έγραψε: 25 Ιουν 2020, 18:23
Την κλοπή οπως και να την βάπτισε τε κλοπή παραμένει απατεωνες![]()
https://el.wikipedia.org/wiki/%CE%A6%CE ... E%AF%CE%B1Η φορολογία είναι η επιβολή υποχρεωτικών φόρων υπέρ του κράτους. Τα κρατικά έσοδα μέσω των υποχρεωτικών φόρων των φυσικών προσώπων (πολιτών) και νομικών προσώπων αποτελούν στη σύγχρονη οικονομία την σημαντικότερη πηγή των δημοσίων εσόδων. Ο αντικειμενικός σκοπός της φορολογίας είναι τριπλός: αφενός μεν η χρηματοδότηση των κρατικών δαπανών, κατά την δημοσιονομική πολιτική, αφετέρου η ενίσχυση ή σταθεροποίηση της οικονομικής ανάπτυξης, που αφορά την οικονομία γενικότερα, και τέλος η ανακατανομή του πλούτου που αφορά την κοινωνική οικονομία για άμβλυνση των ανισοτήτων.
Έχετε ένα θέμα με τα βαπτισια στον συριζα
Παίζει να μην τα λέει ούτε ο τζημερος αυτά.
-
Δημοκράτης
Σαν το χιούμορ των ζαιων μόνο το iq τους
-
αλασκα15++
Θα προστάτευα τα δάση
- hellegennes
Εγώ έτσι κι αλλιως τον αγαπάω τον elchav (nohomolgbtqiqaadprsgf).Κόκκορας έγραψε: 25 Ιουν 2020, 17:45 παντως εμενα μου αρεσε που εφυγε ο elchav απο την κουβεντα και με τον τροπο που εφυγε(Ασχετο αν τα επιχειρηματα του στην συζητηση που εγινε ηταν αδυναμα)
δεν εβαλε τον εγωισμο του πανω,πραγμα ασυνηθες γενικα και ειδικα στο πχορουμ,τον εκτιμησα μετα απο αυτο περισσοτερο.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Αλλαγή του νομικού πλαισίου για τις κάμερες, τοποθέτηση τους σε κάθε στενό, μηδενική ανοχή στους Έλληνες.Parrot έγραψε: 25 Ιουν 2020, 00:28 Σενάριο: Το κόμμα στο οποίο είσαι αρχηγός, βγήκε πρώτο στις εθνικές εκλογές με συντριπτική και ευρύτατη πλειοψηφία, πήρες εντολή από ΠτΔ και όρκισες κυβερνηση. Αύριο είναι η πρώτη μέρα συνεδρίασης του νέου Υπουργικού Συμβουλίου, ποιό θα ήταν το πρώτο πράγμα που θα έκανες ως πρωθυπουργός;
Να τονίσω ότι παραμένω το ίδιο κωλοπαιδαράς όσο θυμόταν ο Κόκορας, απλά τον εκτιμώ (εκτός αθλητικών) ενώ ο Ελληγενης είναι από τους χρήστες που εκτιμώ περισσότερο στο παρόν ίδρυμαhellegennes έγραψε: 26 Ιουν 2020, 00:40Εγώ έτσι κι αλλιως τον αγαπάω τον elchav (nohomolgbtqiqaadprsgf).Κόκκορας έγραψε: 25 Ιουν 2020, 17:45 παντως εμενα μου αρεσε που εφυγε ο elchav απο την κουβεντα και με τον τροπο που εφυγε(Ασχετο αν τα επιχειρηματα του στην συζητηση που εγινε ηταν αδυναμα)
δεν εβαλε τον εγωισμο του πανω,πραγμα ασυνηθες γενικα και ειδικα στο πχορουμ,τον εκτιμησα μετα απο αυτο περισσοτερο.
Άγνωστος Πατέρας Χελώνων
Όταν δεν γράφει ποιήματα
Άγνωστος Πατέρας Χελώνων
- hellegennes
Έλα, ρε μαλάκα. Κι ότι ήμουν έτοιμος να σου αφιερώσω ένα.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση