!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Σαρανταπορνδαρούσες στο σπίτι.

Εδώ συζητάμε οτιδήποτε δεν περιλαμβάνεται στις υπόλοιπες κατηγορίες.
Άβαταρ μέλους
Kauldron

Re: Σαρανταπορνδαρούσες στο σπίτι.

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Kauldron »

Απολιθώματα από σαρανταποδαρούσες μέχρι 3 μέτρα μήκος...
SeaHawk έγραψε: 01 Φεβ 2025, 14:04 Βασικα δεν υπαρχει εκρηξη
Υπαρχει αναφλεξη
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
- Casper -

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από - Casper - »

Kauldron έγραψε: 26 Ιουν 2020, 00:31
- Casper - έγραψε: 26 Ιουν 2020, 00:28
Kauldron έγραψε: 26 Ιουν 2020, 00:11

Ισχύει κι αυτό για μυρμήγια και κατσαρίδες (μάλλον). Αλλά η λύση είναι μια.

FENDONA. Θα τις κάνετε σφεντόνα.
Ανακατεύετε κάπου 10 ml με ένα λίτρο νερό, τα βάζετε σ' ένα άδειο δοχείο από καθαριστικό τζαμιών, πχ, η ο,τι άλλο έχει δυνατότητα ψεκασμών, και πάτε και ψεκάζετε τη μούρη του Γιαννόπουλου, εεεεεεεε, τα σημεία εισόδου στο χώρο σας ήθελα να πώ. :003:
Εγγυημένα αποτελέσματα. Ξεπαστρέψοβιτς.
Μπαίνετε στο χώρο αφού στεγνώσει.

Καλό μου Κασπεράκι, μη φοβάσαι. Σκέψου οτι οι Κινέζοι τρώνε και της σαρανταποδαρούσες, και τις κατσαρίδες. :D
Αυτό το έκανα πέρσυ που έμενα στη γιαγιά μου. Όχι μόνο σε γωνίες και εισόδους αλλά και σε νιπτήρες, μπάνια και δεν συμμαζεύεται. Και όντως έκανε δουλειά. Εκεί που έβλεπα κάθε μέρα, μειώθηκαν κατά πολύ. Όσες έμπαιναν ήταν από παράθυρα, πετώντας. Ο μπαμπάς μου τώρα λέει πως ψέκασε με φάρμακο παντού και ότι θα ξαναψεκάσει. Θα πάω να του φέρω το FENDONA, δεν ξέρω τι έβαλε, ξέχασα να ρωτήσω. Δεν την παλεύω με τις κατσαρίδες κάθε καλοκαίρι. Δεν μπορώ να εκλογικεύσω αυτό τον φόβο. :-?
Εντάξει, δεν τσιμπάνε κιόλας. :D
Πάντως είναι ανατριχιαστικό να βλέπεις κάτι να κινείται ενώ πάς να κοιμηθείς και να χαλαρώσεις.
Σκέψου να ήσουν σε φάση σαρβάιβαλ σε καμιά σπηλιά ή κάτι τέτοιο, και εκεί που έχεις ανάψει μια φωτιά, κι έχεις φτιάξει ένα πρόχειρο κατάλυμμα να βλέπεις να σέρνονται διάφορα έντομα γύρω γύρω... :003: Κάτι ξέρανε και βγάλανε σκηνές κλειστές με πάτωμα.
Ακριβώς γι' αυτό σου λέω πως δεν μπορώ να το εκλογικεύσω. Δεν είναι καν επικίνδυνες, όπως οι σαρανταποδαρούσες π.χ που εκεί να το δεχτώ.

Καλά με το σκηνικό που λες θα πάθαινα εγκεφαλικό. Σιγουράκι.
Είμασταν στο αυτοκίνητο, ο μπαμπάς οδηγός. Κατεβαίναμε από βουνό. Οκ με 20 χλμ/ώρα πήγαινε γιατί μόλις είχαμε ξεκινήσει αλλά είχε μπει μέσα στο αυτοκινήτο αράχνη, την είδα που πήγε να προσγειωθεί πάνω μου και έτσι απλά άνοιξα την πόρτα (εν κινήσει) και άρχισα να τρέχω.

Το καλοκαίρι έχω πάντα κλιματισμό στο αμάξι και κλειστά παράθυρα, σε περίπτωση που μπει σφήκας ή κάποιο άλλο έντομο, να μην προκαλέσω ατύχημα.

(Επίσης για κάποιο περίεργο λόγο, όσο κι' αν φοβάμαι, λατρεύω να βλέπω τέτοια βίντεο. Και στο φιαρ φακτορ οι αγαπημένες μου σκηνές ήταν που έτρωγαν τις κατσαρίδες :-? )
Άβαταρ μέλους
Kauldron

- Casper - έγραψε: 26 Ιουν 2020, 00:39
Kauldron έγραψε: 26 Ιουν 2020, 00:31
- Casper - έγραψε: 26 Ιουν 2020, 00:28

Αυτό το έκανα πέρσυ που έμενα στη γιαγιά μου. Όχι μόνο σε γωνίες και εισόδους αλλά και σε νιπτήρες, μπάνια και δεν συμμαζεύεται. Και όντως έκανε δουλειά. Εκεί που έβλεπα κάθε μέρα, μειώθηκαν κατά πολύ. Όσες έμπαιναν ήταν από παράθυρα, πετώντας. Ο μπαμπάς μου τώρα λέει πως ψέκασε με φάρμακο παντού και ότι θα ξαναψεκάσει. Θα πάω να του φέρω το FENDONA, δεν ξέρω τι έβαλε, ξέχασα να ρωτήσω. Δεν την παλεύω με τις κατσαρίδες κάθε καλοκαίρι. Δεν μπορώ να εκλογικεύσω αυτό τον φόβο. :-?
Εντάξει, δεν τσιμπάνε κιόλας. :D
Πάντως είναι ανατριχιαστικό να βλέπεις κάτι να κινείται ενώ πάς να κοιμηθείς και να χαλαρώσεις.
Σκέψου να ήσουν σε φάση σαρβάιβαλ σε καμιά σπηλιά ή κάτι τέτοιο, και εκεί που έχεις ανάψει μια φωτιά, κι έχεις φτιάξει ένα πρόχειρο κατάλυμμα να βλέπεις να σέρνονται διάφορα έντομα γύρω γύρω... :003: Κάτι ξέρανε και βγάλανε σκηνές κλειστές με πάτωμα.
Ακριβώς γι' αυτό σου λέω πως δεν μπορώ να το εκλογικεύσω. Δεν είναι καν επικίνδυνες, όπως οι σαρανταποδαρούσες π.χ που εκεί να το δεχτώ.

Καλά με το σκηνικό που λες θα πάθαινα εγκεφαλικό. Σιγουράκι.
Είμασταν στο αυτοκίνητο, ο μπαμπάς οδηγός. Κατεβαίναμε από βουνό. Οκ με 20 χλμ/ώρα πήγαινε γιατί μόλις είχαμε ξεκινήσει αλλά είχε μπει μέσα στο αυτοκινήτο αράχνη, την είδα που πήγε να προσγειωθεί πάνω μου και έτσι απλά άνοιξα την πόρτα (εν κινήσει) και άρχισα να τρέχω.

Το καλοκαίρι έχω πάντα κλιματισμό στο αμάξι και κλειστά παράθυρα, σε περίπτωση που μπει σφήκας ή κάποιο άλλο έντομο, να μην προκαλέσω ατύχημα.

(Επίσης για κάποιο περίεργο λόγο, όσο κι' αν φοβάμαι, λατρεύω να βλέπω τέτοια βίντεο. Και στο φιαρ φακτορ οι αγαπημένες μου σκηνές ήταν που έτρωγαν τις κατσαρίδες :-? )
:o :o :o :o
Kι έχω δεί πολλές φορές κοπέλες με κλειστά τα παράθυρα καλοκαίρι, και λέω θα φοβούνται τους πακιστανοαφγανούς. :lol: Δεν πήγαινε το μυαλό μου εκεί.
Το καλοκαίρι δε βάζω ποτέ κλιματισμό, κι έχω ανοιχτά τα παράθυρα κι έξω το χέρι. Τοξικός ανδρισμός. :003:
Υπαρχει αναφλεξη
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
- Casper -

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από - Casper - »

Kauldron έγραψε: 26 Ιουν 2020, 00:42
Kι έχω δεί πολλές φορές κοπέλες με κλειστά τα παράθυρα καλοκαίρι, και λέω θα φοβούνται τους πακιστανοαφγανούς. :lol: Δεν πήγαινε το μυαλό μου εκεί.
Το καλοκαίρι δε βάζω ποτέ κλιματισμό, κι έχω ανοιχτά τα παράθυρα κι έξω το χέρι. Τοξικός ανδρισμός. :003:
Ιδανικά κι' εγώ αυτό θέλω, σου χτυπάει και το αεράκι :hebit: το κάνω μόνο στον αυτοκινητόδρομο και το απολαμβάνω. Μέσα στην πόλη, από το να προκαλέσω ατύχημα και να ταξιδέψω στον άλλο κόσμο, άστο καλύτερα :lol: Δεν ξέρω για τις άλλες κοπέλες, αλλά για μένα 100% αυτός είναι ο λόγος. Άσε που δεν είναι και οικονομικός.
Άβαταρ μέλους
Kauldron

- Casper - έγραψε: 26 Ιουν 2020, 00:47
Kauldron έγραψε: 26 Ιουν 2020, 00:42
Ιδανικά κι' εγώ αυτό θέλω, σου χτυπάει και το αεράκι :hebit: το κάνω μόνο στον αυτοκινητόδρομο και το απολαμβάνω. Μέσα στην πόλη, από το να προκαλέσω ατύχημα και να ταξιδέψω στον άλλο κόσμο, άστο καλύτερα :lol: Δεν ξέρω για τις άλλες κοπέλες, αλλά για μένα 100% αυτός είναι ο λόγος. Άσε που δεν είναι και οικονομικός.
:003:

Δες και το shockumentary που έβαλα. :lol:
Υπαρχει αναφλεξη
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Άβαταρ μέλους
Kauldron

Λοιπόν, γύρισα σπίτι και βρήκα μια ψόφια σαρανταπορνδαρούσα κάτω απ' το κρεβάτι μου. Πρίν φύγω είχα ψεκ με Φεντόνα εκεί, και φαίνεται πως πάτησε τη νάρκη. Επισήμως πέρασαν τη κόκκινη γραμμή του να μπούν στη κρεβατοκάμαρά μου, και τώρα θα εξοντωθούν όπως τους αρμόζει.

Υπόψη, τελικά φαίνεται πως κάνει δουλειά για τις σαρανταπορνδαρούσες (σκολοπένδρες). Μέχρι στιγμής αυτές που έχω βρεί στο σπίτι είναι ελαφρά άρματα, (5-6) εκατοστά. Βαρύ Π/Β (12ποντες) έχω να δώ αρκετό καιρό.
Υπαρχει αναφλεξη
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Άβαταρ μέλους
Thor
Phorum.gr user: Thor

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Thor »

Kauldron έγραψε: 12 Ιούλ 2024, 12:51 Λοιπόν, γύρισα σπίτι και βρήκα μια ψόφια σαρανταπορνδαρούσα κάτω απ' το κρεβάτι μου. Πρίν φύγω είχα ψεκ με Φεντόνα εκεί, και φαίνεται πως πάτησε τη νάρκη. Επισήμως πέρασαν τη κόκκινη γραμμή του να μπούν στη κρεβατοκάμαρά μου, και τώρα θα εξοντωθούν όπως τους αρμόζει.

Υπόψη, τελικά φαίνεται πως κάνει δουλειά για τις σαρανταπορνδαρούσες (σκολοπένδρες). Μέχρι στιγμής αυτές που έχω βρεί στο σπίτι είναι ελαφρά άρματα, (5-6) εκατοστά. Βαρύ Π/Β (12ποντες) έχω να δώ αρκετό καιρό.
Στον Αμαζονιο μενεις;
Μαλακίαν φυγείν αδύνατον.
Στου Κουνγκφού τη πόρτα, όσο θέλεις βρόντα.
Άβαταρ μέλους
omg kai 3 lol

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από omg kai 3 lol »

Kauldron έγραψε: 17 Ιουν 2020, 02:17 Παλιότερα έβρισκα αρκετές να βγαίνουν απ' το μπάνιο μου, σκότωσα καμιά 15ριά διαφόρων μεγεθών έτσι, μέχρι που έκλεισα το καπάκι της υδροροής με πολύ ψιλό πλέγμα (δε χωρούσαν να βγούν πλέον) και έκλεισα και κάποιες τρύπες πίσω απ' το κάθισμα της τουαλέτας (στόκαρα) :g030: .

απο ποτε οι τουαλετες εχουν τρυπες απο πισω; ευτυχως που βγαιναν απο εκει οι 40κλεφτες και τις εκλεισες αφου δε σενοχλουσε η μυρωδια... παλι καλα που δε σεχουν φαει εως τωρα και τα ποντικια!
Άβαταρ μέλους
GoBzi

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από GoBzi »

Kauldron έγραψε: 12 Ιούλ 2024, 12:51 Πρίν φύγω είχα ψεκ με Φεντόνα
Τώρα εξηγούνται πολλά. :lol:
Άβαταρ μέλους
vantono
Phorum.gr user: vantono

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vantono »

Ούτε το σπίτι της γιαγιάς μου στο χωριό, δεν έχει 4πποδαρουσες πλέον. Παίζει να είναι και οριακά υπό εξαφάνιση είδος.

Στο υπόγειο του δικού μου σπιτιού στο χωριό έχω βρει και 14ποντη, αλλά εκεί είμαστε ολόκληρο χωράφι τριγύρω, οπότε δεν είναι απίθανο να τρυπώσει κάτι.
Άβαταρ μέλους
Chilloutbuddy
Phorum.gr user: Chilloutbuddy

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Chilloutbuddy »

Kauldron έγραψε: 12 Ιούλ 2024, 12:51 Λοιπόν, γύρισα σπίτι και βρήκα μια ψόφια σαρανταπορνδαρούσα κάτω απ' το κρεβάτι μου. Πρίν φύγω είχα ψεκ με Φεντόνα εκεί, και φαίνεται πως πάτησε τη νάρκη. Επισήμως πέρασαν τη κόκκινη γραμμή του να μπούν στη κρεβατοκάμαρά μου, και τώρα θα εξοντωθούν όπως τους αρμόζει.

φώναξε έναν υδραυλικό να τσεκάρει υγρασία, από κάπου έχεις διαρροή
Δοξάκης αν έπαιζε σήμερα θα ήταν 6ος παίκτης άνετα σε μεσαία ομάδα Nba. :blm:
Άβαταρ μέλους
Υδράργυρος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Υδράργυρος »

Kauldron έγραψε: 17 Ιουν 2020, 02:39
Null έγραψε: 17 Ιουν 2020, 02:36 Τέτοιες λες; Άστες, γιατί να τις διώξεις;
Εικόνα
Κάπου 10-12 εκατοστά οι μεγαλύτερες.
Γιατί είναι φρικαλέες.
Τσιμπανε
Άβαταρ μέλους
vagabondo

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vagabondo »

Imperium έγραψε: 17 Ιουν 2020, 03:11
Kauldron έγραψε: 17 Ιουν 2020, 02:53 Διατομάχειο χώμα κάνει τίποτα?
Αρχικά σκέφτηκα οτι είναι πολύ μεγάλες για να τις πειράξει αλλα έψαξα στον Γουγλη και λέει οτι μια χαρα τις σκοτώνει. Δεν έχω προσωπική εμπειρία.
Με αυτό εξουδετέρωσα τους γαμημένους κοριούς, ενώ προηγουμένως είχα ψεκάσει απ' όλα τα εντομοκτόνα χωρίς αποτέλεσμα.
Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Άβαταρ μέλους
vantono
Phorum.gr user: vantono

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vantono »

vagabondo έγραψε: 12 Ιούλ 2024, 17:17
Imperium έγραψε: 17 Ιουν 2020, 03:11
Αρχικά σκέφτηκα οτι είναι πολύ μεγάλες για να τις πειράξει αλλα έψαξα στον Γουγλη και λέει οτι μια χαρα τις σκοτώνει. Δεν έχω προσωπική εμπειρία.
Με αυτό εξουδετέρωσα τους γαμημένους κοριούς, ενώ προηγουμένως είχα ψεκάσει απ' όλα τα εντομοκτόνα χωρίς αποτέλεσμα.
Μπράβο δεκανέα.
Άβαταρ μέλους
Μπίστης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Μπίστης »

Σε λίγο θα τις τρώμε μέσω ΕΕ, προγευσου τις :102:
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Περί ανέμων και υδάτων”