Διόρθωση! έχεις και εδώ άδικοstavmanr έγραψε: 24 Ιουν 2020, 21:09Έχει ως πρότυπο τον Judge Dredd. Κρίνει, αξιολογεί, καταδικάζει και εφαρμόζει τις ποινές all in one.SuperRogue έγραψε: 24 Ιουν 2020, 19:20Τι εννοείς παράνομη, θέμα του μάστορα είναι.hellegennes έγραψε: 24 Ιουν 2020, 12:32 Ή, πολύ πιο πιθανό (κατά 99,99999999999999999999999999999999%), τα κεραμίδια είναι κακή, παράνομη κατασκευή, που θα ξηλώνονταν από οποιονδήποτε ελαφρώς δυνατό αέρα. Όχι μόνο φαίνεται από τις φωτογραφίες ότι ισχύει, αλλά μόνο σε ένα παράπηγμα συνέβη αυτό και σε κανένα άλλο κτήριο.
Πολιτικός μηχανικός, πολεοδόμος, δικαστής και Εφορία ταυτόχρονα![]()
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Μια ιστορια μου απο τον στρατο:Γιατι περασα στρατοδικειο
Re: Μια ιστορια μου απο τον στρατο:Γιατι περασα στρατοδικειο
- plouf
- Μέλη που αποχώρησαν
Το νημα εκτρεπεται.Το θεμα του νηματος ειναι το μυθομανες γιωτομπαλο Γιαννοπουλας και πολυ ασχολειστε μαζι
του απ' οτι φαινεται.
του απ' οτι φαινεται.
- hellegennes
Πρώτον, δεν ξέρεις πότε φτιάχτηκε το παράπηγμα ή πόσες φορές ξηλώθηκε και δεύτερον μπορεί να φορτώσεις μια βάρκα με 500 κιλά και να μην βουλιάξει και να βάλεις ένα ακόμη και να βουλιάξει. Αν δεν καταλαβαίνεις τι θα πει αυτό, άσ' το.stavmanr έγραψε: 24 Ιουν 2020, 18:55 Επομένως, λες ότι ένα "παράπηγμα" που δεν ξηλώθηκε με 7-9 μποφώρ ολόκληρου χειμώνα, ξηλώθηκε από ένα ανοιξιάτικο "αεράκι".
Και μας λες ότι έχεις βγάλει και πολυτεχνική σχολή πανάθεμά σε!![]()
Για μια ακόμη φορά λες αντιεπιστημονικές πίπες.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- SuperRogue
- Phorum.gr user: SuperRogue
Σου λέω εγώ πριν ~30 χρόνια. Καμία φορά δεν παίζει να ξηλώθηκε σε μεγάλη τουλάχιστον έκταση γιατί δεν θα είχαν τόσα κεραμίδια να αντικαταστήσουν μιας και αυτά τα συγκεκριμένα δεν είναι σε παραγωγή εδώ και πολλά χρόνια.hellegennes έγραψε: 24 Ιουν 2020, 23:25 Πρώτον, δεν ξέρεις πότε φτιάχτηκε το παράπηγμα ή πόσες φορές ξηλώθηκε
Συγκρίνεις τανυστή πρώτης τάξης (βάρος) με τανυστή δεύτερης, που περιγράφει την τάση που πρέπει να ασκηθεί σε ένα κεραμίδι για να σηκωθεί. Το κεραμίδι σηκώθηκε επειδή η ροή του αέρα ήταν τυρβώδης. Δηλαδή το σήκωσε από κάτω. Δεν μπορώ να καταλάβω εσύ γιατί επιμένεις στη ηλικία. Δηλαδή μετά τα χ χρόνια τα κεραμίδια λένε, άντε αρκετά αντέξαμε.hellegennes έγραψε: 24 Ιουν 2020, 23:25 μπορεί να φορτώσεις μια βάρκα με 500 κιλά και να μην βουλιάξει και να βάλεις ένα ακόμη και να βουλιάξει.
Για μια ακόμη φορά λες αντιεπιστημονικές πίπες.
- hellegennes
Δεν συγκρίνω τίποτα. Μια απλή αναλογία περί ορίων είναι.
Δεν ξέρεις καν από τι ξηλώθηκε το κεραμίδι. Ξέρεις τι λέει κάποιος ραντομάς. Πού είναι οι άλλες σκεπές που υπέστησαν ζημιές; Α, δεν υπάρχουν;
Δεν ξέρεις καν από τι ξηλώθηκε το κεραμίδι. Ξέρεις τι λέει κάποιος ραντομάς. Πού είναι οι άλλες σκεπές που υπέστησαν ζημιές; Α, δεν υπάρχουν;
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- SuperRogue
Με βάζεις να διαβάσω όλη την συζήτηση γιατί δεν μπορώ να καταλάβω την λογική της ένστασης σου. Δεν σχολιάζω καν τα περί βαρκών και ορίων. Θεωρείς πως το άρθρο και οι μαρτυρίες είναι κατασκευασμένες για μία σκεπή που ξηλώθηκε μέρα μεσημέρι καλοκαιριάτικα. Γιατί? Προφανώς και είναι επικύνδινες οι χαμηλές πτήσεις. Το επιχείρημα με τις άλλες σκεπές θα είχα κάποια βάση αν πράγματι μιλούσαμε για άνεμο γιατί προφανώς η ζημιά θα είχε έκταση. Εδώ έχεις αραιοκατοικημένο μέρος με πολύ τοπική καταστροφή και απτό (για σένα πιο πολύ) παράδειγμα στην φωτογραφία με σπίτι (απέναντι με το κλιματιστικό) που η σκεπή είναι άνετα δεκαετίας 60, βαριά 70 και δεν έπαθε τίποτα.hellegennes έγραψε: 25 Ιουν 2020, 02:13 Δεν συγκρίνω τίποτα. Μια απλή αναλογία περί ορίων είναι.

- hellegennes
Είτε ξηλώθηκε από άνεμο είτε από οτιδήποτε άλλο, είναι εμφανές ότι μόνο αυτή ξηλώθηκε.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- SuperRogue
Άντε πάλι. Δεν μπορεί να έχει ξηλωθεί από άνεμο. Γιατί ακόμα και να δεχτούμε πως μεσημέρι Ιούνη έδωσε τέτοιο άνεμο είναι μόνο η νεώτερη σκεπή που έπαθε ζημιά και όχι τα απέναντι που είναι του 60. Έχεις πολύ τοπική ζημιά στο νεώτερο κτίσμα γιατί πέρασε το αεροπλάνο.hellegennes έγραψε: 25 Ιουν 2020, 02:41 Είτε ξηλώθηκε από άνεμο είτε από οτιδήποτε άλλο, είναι εμφανές ότι μόνο αυτή ξηλώθηκε.
- hellegennes
Αυτό είναι το συμπέρασμά σου κι όχι ότι η κατασκευή είναι για τον πούτσο;
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- enterprise-psi
- Υπερσυντονιστής
- Phorum.gr user: enterprise-psi
- Επικοινωνία:
Γαμω τους πιλότους, μόνο από ένα σπίτι ξυλωσε κεραμίδια , και μόνο στην μέση της σκεπής, τι γαμω τα παιδιά που είναι; Με τον νου ελέγχει το ωστικό κύμα 
The business man whose master plan controls the world each day,
Is blind to indications of his species slow decay.
Is blind to indications of his species slow decay.
- ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
Γιατι σου φαινεται περιεργο;enterprise-psi έγραψε: 25 Ιουν 2020, 06:42 Γαμω τους πιλότους, μόνο από ένα σπίτι ξυλωσε κεραμίδια , και μόνο στην μέση της σκεπής, τι γαμω τα παιδιά που είναι; Με τον νου ελέγχει το ωστικό κύμα![]()
Εχουμε διαβασει και πιο τρανταχτα παραδειγματα των φοβερων ικανοτητων των καλυτερων πιλοτων τπυ ΝΑΤΟ των Ελληνων πιλοτων
Αρίστος for Tsirpas
Eχουμε ΔΙΠΛΗ πολιτειακη εκτροπη
Μια γιατι ο πρωθυπουργος επραξε αντιθετα στο ΟΧΙ του δημοψηφισματος...
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες
Eχουμε ΔΙΠΛΗ πολιτειακη εκτροπη
Μια γιατι ο πρωθυπουργος επραξε αντιθετα στο ΟΧΙ του δημοψηφισματος...
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες
Αμ ο άνεμος! Που ξήλωσε τα κεραμίδια μόνο από ένα σπίτι και μάλιστα μόνο σε συγκεκριμένες σειρές των κεραμιδιών!enterprise-psi έγραψε: 25 Ιουν 2020, 06:42 Γαμω τους πιλότους, μόνο από ένα σπίτι ξυλωσε κεραμίδια , και μόνο στην μέση της σκεπής, τι γαμω τα παιδιά που είναι; Με τον νου ελέγχει το ωστικό κύμα![]()
Όχι στα 9 μποφώρ του χειμώνα. Στα 3-4 μποφώρ της ανοιξιάτικης αύρας! Οι κακές κατασκευές, λέει, δεν ξηλώνονται από θύελλες αλλά από αύρες!
Μηχανικός σου τα λέει. Να τον ακούς. Το διάβασε στα πανεπιστήμια.
- phorumitis
Είναι καλός στη μυθοπλασία ο καρπαζοπουλος
- SuperRogue
Θεέ και κύριε είσαι πεισματάρης. Ναι, το συμπέρασμα μου είναι το προφανέστατο ότι μία πολύ τοπική ζημιά, σε μία σκεπή που έχει αντέξει 30+ χρόνια, την έκανε το αεροπλάνο. Σου είπα δύο φορές για να σηκωθούν τα κεραμίδια θέλεις ροή αέρα που θα τα σηκώσει.hellegennes έγραψε: 25 Ιουν 2020, 06:31 Αυτό είναι το συμπέρασμά σου κι όχι ότι η κατασκευή είναι για τον πούτσο;
Πιο ωστικό κύμα?! Δεν υπάρχει ωστικό κύμα! Το αεροπλάνο προκαλεί τυρβώδη ροή στον αέρα (μικρούς στρόβιλους) που είναι ικανοί να σηκώνουν τα κεραμίδια γιατί τα "σπρώχνουν" από κάτω. Βλέπεις χωριό με χτίσματα από το 50 και 60 και η ζημιά είναι στην μία νεώτερη οικοδομή.enterprise-psi έγραψε: 25 Ιουν 2020, 06:42 Γαμω τους πιλότους, μόνο από ένα σπίτι ξυλωσε κεραμίδια , και μόνο στην μέση της σκεπής, τι γαμω τα παιδιά που είναι; Με τον νου ελέγχει το ωστικό κύμα![]()
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση