δεν αναπαραγει την γυναικεια υπεργαμιαΓάταρος έγραψε: 25 Ιουν 2020, 00:21 Για περίμενε Eθνικοκοινωνιστης, δηλαδή στο ερωτικό κομμάτι πώς είναι ο συνεπής Εθνικιστής;
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Η Ελευθερία Ελευθερίου είναι ελεύθερη
- Eθνικοκοινωνιστης
Re: Η Ελευθερία Ελευθερίου είναι ελεύθερη
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
Την Ράνια την γνωρίζω, δουλέψαμε μαζί κάτι φεγγάρια, ήμασταν κι οι δύο αρκετά πιτσιρίκια βέβαια τότες, έχει πολύ καυλωτική φωνούλα αλλά πολύ ξερακιανή ρε φίλε
Δε δίνω τηλέφωνο.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
Δεν τα ξέρω καλά όλα αυτά. Τη mgtow φιλοσοφία την έχω μελετήσει επιφανειακά αν και είναι αρκετά ενδιαφέρουσα. Θα μπω στο νήμα για τους mgtow να μορφωθώ. Πάντως έχω σταματήσει να πατάω likes (με εξαίρεση τη Μάγκυ τη Χαραλαμπίδου την οποία θέλω να την ενθαρρύνω να εμφανίζει ξέκωλες φωτο). Ως εκεί τα ξέρω.Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: 25 Ιουν 2020, 00:27δεν αναπαραγει την γυναικεια υπεργαμιαΓάταρος έγραψε: 25 Ιουν 2020, 00:21 Για περίμενε Eθνικοκοινωνιστης, δηλαδή στο ερωτικό κομμάτι πώς είναι ο συνεπής Εθνικιστής;![]()
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Γάταρος την 25 Ιουν 2020, 00:38, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Η αλήθεια είναι μίσος γι' αυτούς που μισούν την αλήθεια.
Κι εγώ την έχω δει από κοντά σ' ένα μαγαζί που έκανε την DJ. Είναι μια από τις πιο ποθητές Ελληνίδες.sys3x έγραψε: 25 Ιουν 2020, 00:32 Την Ράνια την γνωρίζω, δουλέψαμε μαζί κάτι φεγγάρια, ήμασταν κι οι δύο αρκετά πιτσιρίκια βέβαια τότες, έχει πολύ καυλωτική φωνούλα αλλά πολύ ξερακιανή ρε φίλε
Δε δίνω τηλέφωνο.
Εγώ της έκανα ηχογραφήσεις για σήματα, σποτάκια κτλ, ήμασταν κλεισμένοι μόνοι μας σε ένα μικρό ηχομονωμένο θάλαμο για ώρες.Γάταρος έγραψε: 25 Ιουν 2020, 00:35Κι εγώ την έχω δει από κοντά σ' ένα μαγαζί που έκανε την DJ. Είναι μια από τις πιο ποθητές Ελληνίδες.sys3x έγραψε: 25 Ιουν 2020, 00:32 Την Ράνια την γνωρίζω, δουλέψαμε μαζί κάτι φεγγάρια, ήμασταν κι οι δύο αρκετά πιτσιρίκια βέβαια τότες, έχει πολύ καυλωτική φωνούλα αλλά πολύ ξερακιανή ρε φίλε
Δε δίνω τηλέφωνο.
.
.
Σκληρό.sys3x έγραψε: 25 Ιουν 2020, 00:37 Εγώ της έκανα ηχογραφήσεις για σήματα, σποτάκια κτλ, ήμασταν κλεισμένοι μόνοι μας σε ένα μικρό ηχομονωμένο θάλαμο για ώρες.
![]()
Α γι' αυτό μου λες για τη φωνή της; Λέω κι εγώ, τέτοιο τούμπανο, στη φωνή κόλλησε;
Δουλεύαμε στα ράδια τότες, έπαιρναν τηλέφωνο να μιλήσουν μαζί της για να την παίξουνε.
Τρου στόρυ.
.
.
sys3x έγραψε: 25 Ιουν 2020, 00:42 Δουλεύαμε στα ράδια τότες, έπαιρναν τηλέφωνο να μιλήσουν μαζί της για να την παίξουνε.
Τρου στόρυ.
Άσε δε γράφω τίποτε παραπάνω γατούλη γιατί ποτέ δε ξέρεις.
.
.
μα ετσι εγινε γνωστη,sys3x έγραψε: 25 Ιουν 2020, 00:42Δουλεύαμε στα ράδια τότες, έπαιρναν τηλέφωνο να μιλήσουν μαζί της για να την παίξουνε.
Τρου στόρυ.
και μετα τα πηρε στην κρανα και μας ειπε εδειξε οτι δεν ειναι καμμια χοντρη και εχει πολλα cheetos
Open your eyes time to wake up, Enough is enough is enough is enough
Αυτό σκεφτόμουν κι εγώ τότες, που να την βλέπανε κι από κοντά οι μαλάκεςpikey25 έγραψε: 25 Ιουν 2020, 00:56μα ετσι εγινε γνωστη,
και μετα τα πηρε στην κρανα και μας ειπε εδειξε οτι δεν ειναι καμμια χοντρη και εχει πολλα cheetos
Πλάκα πλάκα το είχα ξεχάσει αυτό, της έκανα τις πρώτες ραδιοφωνικές ηχογραφήσεις - εκπομπές (ελπίζω μουνάκια να μην ψαχτείτε και με τσακώσετε
Έχει πολύ πιο καυλιάρικια φωνούλα από της Αφροδίτης, πάντα είχε.
.
.
μια ερωτικη εξομολογηση που δεν εγινε ποτεsys3x έγραψε: 25 Ιουν 2020, 01:53Αυτό σκεφτόμουν κι εγώ τότες, που να την βλέπανε κι από κοντά οι μαλάκες
Πλάκα πλάκα το είχα ξεχάσει αυτό, της έκανα τις πρώτες ραδιοφωνικές ηχογραφήσεις - εκπομπές (ελπίζω μουνάκια να μην ψαχτείτε και με τσακώσετε), αλλά όπως είπα, ήμουνα πιτσιρικάς τότες, κι αυτή το ίδιο, την θυμάμαι εντελώς ξερακιανή με βυζάρες, τώρα δείχνει πιο μούναρος από τότε, έχω να την δω από κοντά πολλά πολλά χρόνια, από εκείνη την εποχή νομίζω.
Έχει πολύ πιο καυλιάρικια φωνούλα από της Αφροδίτης, πάντα είχε.
παντα ετσι αγορε το χε το μαλλι?
Open your eyes time to wake up, Enough is enough is enough is enough
- plouf
- Μέλη που αποχώρησαν
Σωπα ρε μεγαλε γαμια.
Τα κορίτσια χωρίζονται σε κατηγορίες.Η ανώτερη κατηγορία περιλαμβάνει τα κορίτσια που είναι ψηλά και λεπτά (και έχουν και ωραίο σώμα). Τα κορίτσια αυτής της ανώτερης κατηγορίας αυτό που απολαμβάνουν είναι να μοιράζουν χυλοπιτες ενώ είναι εξαιρετικαυ δύσκολο να τις φλερτάρεις.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 0 Απαντήσεις
- 343 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από avideditor
-
- 8 Απαντήσεις