!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Η Ελευθερία Ελευθερίου είναι ελεύθερη
- Υδράργυρος
Re: Η Ελευθερία Ελευθερίου είναι ελεύθερη
Cyprus power 
- Eθνικοκοινωνιστης
η μοιραια καταληξη καθε χιλιοχρησιμοποιημενης
επομενη σταση ελεκη λουκα-σκυλογατομανα-οπαδος ενεργειακων συνεδριων τσακρα
επομενη σταση ελεκη λουκα-σκυλογατομανα-οπαδος ενεργειακων συνεδριων τσακρα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Eθνικοκοινωνιστης την 24 Ιουν 2020, 23:58, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
- Ζενίθεδρος
- Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
- Επικοινωνία:
Μπαινόβγαινα.
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
☦𓀢
- Eθνικοκοινωνιστης
στανταρ εισαι αρκετα ψηλος να υποθεσωΓάταρος έγραψε: 24 Ιουν 2020, 23:47 Έμπαινα και δεν έβγαινα. Τη θεωρώ μια από τις πιο ωραίες Ελληνίδες. Όχι μόνο εγώ, αλλά και πολλοί φίλοι μου.
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
Όχι, 1,79 είμαι. Μου αρέσουν οι κοντούλες. Είναι γλύκες.
Η αλήθεια είναι μίσος γι' αυτούς που μισούν την αλήθεια.
- Eθνικοκοινωνιστης
ειναι αληθεια ειναι γιουτσομεζες
αλλα το προσωπο ανυπαρκτο
1.5
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
Τσου.
Στις γυναίκες δεν κοιτάω ύψος. Δεν μ'ενδιαφέρει. Εξάλλου, είμαι εγώ αρκετά ψηλός.
«Δεν σου μιλώ για περασμένα, μιλώ για την αγάπη", Γιώργος Σεφέρης, Κίχλη.
Γλυκό του κουταλιού. Τώρα γουστάρω μια η οποία έχει το προσωνύμιο η κοντή. Δεν τα πάω καλά με τις ηλικίες αλλά πρέπει να είναι άνω των 45 ετών. Γαλάζιο μάτι, τέλειο σωματάκι, ωραίο προσωπάκι. Αυτός ο συνδυασμός μεγάλης ηλικίας και μικρού ύψους μου αρέσει πολύ. 
- Eθνικοκοινωνιστης
απλα μην κανεις το λαθος να αναπαραξεις αυτου του τυπου την φιλελε σαπιλα αν εισαι συνεπης εθνικιστηςΓάταρος έγραψε: 25 Ιουν 2020, 00:10 Γλυκό του κουταλιού. Τώρα γουστάρω μια η οποία έχει το προσωνύμιο η κοντή. Δεν τα πάω καλά με τις ηλικίες αλλά πρέπει να είναι άνω των 45 ετών. Γαλάζιο μάτι, τέλειο σωματάκι, ωραίο προσωπάκι. Αυτός ο συνδυασμός μεγάλης ηλικίας και μικρού ύψους μου αρέσει πολύ.![]()
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
Άσε τον φίλο Γάταρο να γ@μήσει, ρε, μπας και χαλαρώσει και ξεφύγει από την ακροδεξιά λασπολακούβα, που έχει κολλήσει.Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: 25 Ιουν 2020, 00:12απλα μην κανεις το λαθος να αναπαραξεις αυτου του τυπου την φιλελε σαπιλα αν εισαι συνεπης εθνικιστηςΓάταρος έγραψε: 25 Ιουν 2020, 00:10 Γλυκό του κουταλιού. Τώρα γουστάρω μια η οποία έχει το προσωνύμιο η κοντή. Δεν τα πάω καλά με τις ηλικίες αλλά πρέπει να είναι άνω των 45 ετών. Γαλάζιο μάτι, τέλειο σωματάκι, ωραίο προσωπάκι. Αυτός ο συνδυασμός μεγάλης ηλικίας και μικρού ύψους μου αρέσει πολύ.![]()
![]()
«Δεν σου μιλώ για περασμένα, μιλώ για την αγάπη", Γιώργος Σεφέρης, Κίχλη.
Μια άλλη κοντούλα που είναι τούμπανο, είναι η Ράνια Κωστάκη.

- Eθνικοκοινωνιστης
τελικα και οι συνεπεις εθνικιστες μαλλον για πατριδοκαπηλους εθνικοφρωνες κανουν αφου ειναι μουνοζητιανοιΟΥΤΙΣ έγραψε: 25 Ιουν 2020, 00:14Άσε τον φίλο Γάταρο να γ@μήσει, ρε, μπας και χαλαρώσει και ξεφύγει από την ακροδεξιά λασπολακούβα, που έχει κολλήσει.Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: 25 Ιουν 2020, 00:12απλα μην κανεις το λαθος να αναπαραξεις αυτου του τυπου την φιλελε σαπιλα αν εισαι συνεπης εθνικιστηςΓάταρος έγραψε: 25 Ιουν 2020, 00:10 Γλυκό του κουταλιού. Τώρα γουστάρω μια η οποία έχει το προσωνύμιο η κοντή. Δεν τα πάω καλά με τις ηλικίες αλλά πρέπει να είναι άνω των 45 ετών. Γαλάζιο μάτι, τέλειο σωματάκι, ωραίο προσωπάκι. Αυτός ο συνδυασμός μεγάλης ηλικίας και μικρού ύψους μου αρέσει πολύ.![]()
![]()
![]()
τι περιεργο
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
Δεν είμαι συνεπής Εθνικιστής ρε. Εδώ στο άλλο νήμα εκφράζω προβληματισμό και για το ζήτημα της αναπαραγωγής. viewtopic.php?f=24&t=22749Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: 25 Ιουν 2020, 00:12 απλα μην κανεις το λαθος να αναπαραξεις αυτου του τυπου την φιλελε σαπιλα αν εισαι συνεπης εθνικιστης![]()
Για περίμενε Eθνικοκοινωνιστης, δηλαδή στο ερωτικό κομμάτι πώς είναι ο συνεπής Εθνικιστής;
είναι και δυναμωμένο κορίτσι βλέπω. Προφανώς επιβίωσε απο επίθεση αρκούδας
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 0 Απαντήσεις
- 343 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από avideditor