!!! DEVELOPMENT MODE !!!
τι στην ευχη ηταν αυτο;
- ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
- Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
Re: τι στην ευχη ηταν αυτο;
Μήπως είχαν κάνει το νέο εμβόλιο για το κόνβιντ;
μπορεί να έκανε παρεμβολές το τσιπάκι
μπορεί να έκανε παρεμβολές το τσιπάκι
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
Τζίμης Πανούσης
- Νταρνάκας
- Phorum.gr user: Νταρνάκας
Δεν είναι τίποτα, ο Σκόιλ Ελικίκου με τον Μέτζη του Νεουκτή έκαναν γραμπρόσβαση και λοιμώχθηκαν οι γραμμές για λίγο.
Μοιρίδιοι κλωστῆρες, πανάφυκτον ἀνάγκῃ ζεῦγμ’ ἐπὶ δυστήνοις παισὶ βροτῶν θέμενοι, ἠγάγετο με ποτέ ἱμερτοῦ πρὸς φάος ἠελίου.
"Εγώ Μανιάτα φυσικιά. Θα στεϊρωθού 'ς τα γόνατα. Και όλους τους φίλους θα δεχτού κατά που πρέπει καθενού...."
ετσι οπως το καταλαβαινω χωρις να το εχω μελετησει και πολυ το θεμα.....παρα μονο 5 λεπτα οσο δεν εγραφα δηλαδη,
καποιος παρακολουθα το τηλεφωνο μαλλον απο την πολυκατοικια; που μενετε, να πας να ανοιξεις το κουτι με τα τηλεφωνικα καλωδια;στην εισοδο μπας και καταλαβεις τιποτα αλλα πεστο και στον παροχο....
καποιος παρακολουθα το τηλεφωνο μαλλον απο την πολυκατοικια; που μενετε, να πας να ανοιξεις το κουτι με τα τηλεφωνικα καλωδια;στην εισοδο μπας και καταλαβεις τιποτα αλλα πεστο και στον παροχο....
-
talaipwros
μονοκατοικια ειναιbolek έγραψε: 24 Ιουν 2020, 21:00 ετσι οπως το καταλαβαινω χωρις να το εχω μελετησει και πολυ το θεμα.....παρα μονο 5 λεπτα οσο δεν εγραφα δηλαδη,
-
talaipwros
οκ, μερσιIn a string of posts on Reddit and Google Product Forums, a number of callers described experiences where their international call was cut off, but then a recording of the call is played back to them
...
However, the most likely reason that the eerie repeat loop happens is simply that the Internet was never meant to become an international telephone service.
κλαίωNostalgia έγραψε: 24 Ιουν 2020, 20:59 However, the most likely reason that the eerie repeat loop happens is simply that the Internet was never meant to become an international telephone service.
Για ψαξτο αμα εχεις κερεα g5 διπλα. Γιατη τα συματα πολλες φορες αναμεταδιδοντε διπλα. Ειναι ενισχυμενες αυτρς οι κερεες για να στελνουν τα συματα και εκατο φορες πιο γρηγορα.
Για ότι έχω αλλά και ΔΕΝ έχω, ευχαριστώ τον δημιουργό μου, Θεό και Κύριο, Ιησού Χριστό.
"Εγώ Μανιάτα φυσικιά. Θα στεϊρωθού 'ς τα γόνατα. Και όλους τους φίλους θα δεχτού κατά που πρέπει καθενού...."
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 11 Απαντήσεις
- 474 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Pillars
-
- 31 Απαντήσεις