Τίποτα μωρέ, ξέρω ότι είναι έκφραση που χρησιμοποιείται από όλα τα φύλα, αλλά πάντα έτσι γουρλώνω τα μάτια όποτε ακούω να την λέει γυναίκα.
(Κουρίτσ' δεν είσαι; Είμαι τόσο φάουλ;)
Τίποτα μωρέ, ξέρω ότι είναι έκφραση που χρησιμοποιείται από όλα τα φύλα, αλλά πάντα έτσι γουρλώνω τα μάτια όποτε ακούω να την λέει γυναίκα.
ΟΚ, ψαξ' το αν θες, να δεις τι σημαίνει. Εγώ είμαι πολύ σεμνός (και ντροπαλός, πανάθεμά με) για να σου το πω.bizeli έγραψε: 26 Ιουν 2018, 20:48 Είναι μια έκφραση που χρησιμοποιείται πολύ συχνά. Δεν ήξερα ότι είναι βρισιά αν υπονοείς αυτό.
Ναι κουρίτσι είμαι.
Εγώ πάντως δάγκωσα τα χείλη μου από το κρύο.shrike έγραψε: 26 Ιουν 2018, 20:50 ΟΚ, ψαξ' το αν θες, να δεις τι σημαίνει. Εγώ είμαι πολύ σεμνός (και ντροπαλός, πανάθεμά με) για να σου το πω.![]()
Αντε ζητα του ζαχαρηNaida έγραψε: 26 Ιουν 2018, 23:27 Εχει αέρα,ψύχρα και συννεφιά και ο αέρας φέρνε ένα αντρικό άρωμα υπέροχο![]()
Eχμμ..η κλασική έκφραση "το έχω δαγκώσει" είναι για τομπέοντα, κυριολεκτικά, αν δεν το ήξερες.bizeli έγραψε: 26 Ιουν 2018, 21:00Εγώ πάντως δάγκωσα τα χείλη μου από το κρύο.shrike έγραψε: 26 Ιουν 2018, 20:50 ΟΚ, ψαξ' το αν θες, να δεις τι σημαίνει. Εγώ είμαι πολύ σεμνός (και ντροπαλός, πανάθεμά με) για να σου το πω.![]()
Δεν θέλω να ψάξω την αρχική σημασία.
Άλλωστε πιο πολύ στέκει το δικό μου από αυτό που εννοείς εσύ.
Όπου δεν κατάφερε να επικρατήσει ο ΕΛΑΣ εξοντωνοντας τις άλλες αντιστασιακες οργανώσεις δεν υπήρξαν και τάγματα ασφαλείας
Μάργκαρετ Θάτσερ:
Ο σοσιαλισμός είναι πολύ καλός μέχρι να τελειώσουν τα λεφτά των αλλων