!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Πέσιμο απο γκέι: πως το διαχειρίζεστε;
- Dwarven Blacksmith
Re: Πέσιμο απο γκέι: πως το διαχειρίζεστε;
Ώρα να φάω δουλεματάκι.
Εγώ έχω γίνει catfished από γκει ονλαιν. Το έπαιζε γκόμενα δηλαδή και μου έστελνε φώτο από μια άσχετη.
Αλλά μια μέρα κράτησε αυτό, μετά μου αποκάλυψε ότι ήταν άντρας και ήθελε να μου εξηγήσει on camera γιατί το έκανε. Ε μπαίνουμε σε ένα πριβε room δε θυμάμαι τι πλατφόρμα ήταν, και ανοίγει κάμερα και βγάζει τη μπλούζα. Ρε μαλακά του λέω γιατί γδύνεσαι; Ε μου λέει αν δεν ήθελες γιατί μπήκες;
Κάπου εκεί κατάλαβα γιατί οι γυναίκες απλά αγνοούν όποιον τους φανεί περίεργος αντί να απαντάνε.
Εγώ έχω γίνει catfished από γκει ονλαιν. Το έπαιζε γκόμενα δηλαδή και μου έστελνε φώτο από μια άσχετη.
Αλλά μια μέρα κράτησε αυτό, μετά μου αποκάλυψε ότι ήταν άντρας και ήθελε να μου εξηγήσει on camera γιατί το έκανε. Ε μπαίνουμε σε ένα πριβε room δε θυμάμαι τι πλατφόρμα ήταν, και ανοίγει κάμερα και βγάζει τη μπλούζα. Ρε μαλακά του λέω γιατί γδύνεσαι; Ε μου λέει αν δεν ήθελες γιατί μπήκες;
Κάπου εκεί κατάλαβα γιατί οι γυναίκες απλά αγνοούν όποιον τους φανεί περίεργος αντί να απαντάνε.
- SuperRogue
- Phorum.gr user: SuperRogue
Welcome to the internet where men are men, women are men and children are the FBI.
- Ζενίθεδρος
- Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
- Επικοινωνία:
Ο Νερό ελουστηκεΣενέκας έγραψε: 24 Ιουν 2020, 17:10 Πριν απο λίγο, ένας μαντράχαλος που είπε ότι έχω ωραίο κώλο. Ευτυχώς ήταν online, οπότε δε χρειάστηκε να την κάνω με ελαφρά. Όπως και να'χει όμως , ήταν εξαιρετικά άβολο![]()
και ο κωλος του αστράφτει.
Ήρθε η ώρα της ψωλης.
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
☦𓀢
Αυτή ήταν και η δική μου ένασταση στον Τοξοβόλος_UK.
Μα καλά, αυτόν τον παλιοκομουνιστή;
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
Μου την ειχε πεσει ενας.Λεω φυγε απο δω μη σε γαμησω
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Ζενίθεδρος έγραψε: 24 Ιουν 2020, 19:41Ο Νερό ελουστηκεΣενέκας έγραψε: 24 Ιουν 2020, 17:10 Πριν απο λίγο, ένας μαντράχαλος που είπε ότι έχω ωραίο κώλο. Ευτυχώς ήταν online, οπότε δε χρειάστηκε να την κάνω με ελαφρά. Όπως και να'χει όμως , ήταν εξαιρετικά άβολο![]()
και ο κωλος του αστράφτει.
Ήρθε η ώρα της ψωλης.
Κι άλλος ομοφοβικός.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Dwarven Blacksmith έγραψε: 24 Ιουν 2020, 18:28 Ώρα να φάω δουλεματάκι.
ΥΓ1: η τελευταία πρόταση γινεται ανετα βιβλιο MGTOW's Complaint
ΥΓ2: έχεις πμ
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
- ΠΑΓΧΡΗΣΤΟΣ
Πού και πού σκέπτομαι εκείνη την πρόταση που μου είχε γίνει προ αμνημονεύτων από δύο φερέλπιδες ζωγράφους να ποζάρω γυμνό μοντέλο στη Σχολή Καλών Τεχνών, και είχα αρνηθεί ευγενικά
Την εποχή εκείνη ο καλύτερος φίλος μου από το Γυμνάσιο ήταν ομοφυλόφιλος και με την αφορμή του έμπαινα στις ποικίλες και μεγάλες παρέες του -έχοντάς τον καταστήσει υπεύθυνο να ενημερώσει να μη μου την πέφτει κανείς. Η εμπειρία ήταν εξαιρετική: έμαθα τις σχετικές πιάτσες στον Πειραιά, γνώρισα πολύ σκεπτόμενα παιδιά, καλλιτέχνες, διανοούμενους κλπ.
Μέσα από από αυτόν τον κύκλο έγινε η πρόταση για το ποζάρισμα.
Αλλά κώλωσα
Την εποχή εκείνη ο καλύτερος φίλος μου από το Γυμνάσιο ήταν ομοφυλόφιλος και με την αφορμή του έμπαινα στις ποικίλες και μεγάλες παρέες του -έχοντάς τον καταστήσει υπεύθυνο να ενημερώσει να μη μου την πέφτει κανείς. Η εμπειρία ήταν εξαιρετική: έμαθα τις σχετικές πιάτσες στον Πειραιά, γνώρισα πολύ σκεπτόμενα παιδιά, καλλιτέχνες, διανοούμενους κλπ.
Μέσα από από αυτόν τον κύκλο έγινε η πρόταση για το ποζάρισμα.
Αλλά κώλωσα
Από την αποπλανητική έλξη στον σημειωτικό τυχοδιωκτισμό μια αμφίκρημνη παλινδρομία
Περιμενε εχει και αλλο.Τελικα δεν εφυγε.Μεθαυριο κλεινουμε 2 χρονια σχεσης.
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
- Νταρνάκας
- Phorum.gr user: Νταρνάκας
Το πάτε για σοβαρά ή είναι ελεύθερη σχέση;
Μοιρίδιοι κλωστῆρες, πανάφυκτον ἀνάγκῃ ζεῦγμ’ ἐπὶ δυστήνοις παισὶ βροτῶν θέμενοι, ἠγάγετο με ποτέ ἱμερτοῦ πρὸς φάος ἠελίου.
Πολλοί μερακλήδες σ' αυτό το πχόρουμ...Yochanan έγραψε: 24 Ιουν 2020, 20:02Dwarven Blacksmith έγραψε: 24 Ιουν 2020, 18:28 Ώρα να φάω δουλεματάκι.
Κάπου εκεί κατάλαβα γιατί οι γυναίκες απλά αγνοούν όποιον τους φανεί περίεργος αντί να απαντάνε.![]()
![]()
ΥΓ1: η τελευταία πρόταση γινεται ανετα βιβλιο MGTOW's Complaint
ΥΓ2: έχεις πμ![]()
Τα 'λεγε ο Beria.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Αναφέρεσαι σε γυναίκες ;
Δεν μετράει
Δεν είναι σιχαμερό σαν το αντρικό, κακομοίρικο στην χειρότερη
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 0 Απαντήσεις
- 167 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Σενέκας
-
- 47 Απαντήσεις