!!! DEVELOPMENT MODE !!!

ΛΕ-ΛΕ-ΛΕΥΤΕΡΙΑ, ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗ

Συζητήσεις για τα εθνικά θέματα της Ελλάδας, τα στρατιωτικά ζητήματα και τις ένοπλες δυνάμεις.
Άβαταρ μέλους
Cavaliere
Μέλη που αποχώρησαν

Re: ΛΕ-ΛΕ-ΛΕΥΤΕΡΙΑ, ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cavaliere »

Στρακαστρουκας έγραψε: 24 Ιουν 2020, 17:34 Και παλι παντως η Γαζα ειναι ενα γιγαντιαιο γκετο
Έχεις ζήσει ποτέ κάτω από ιμάμηδες; Εγώ, ναι Πίστεψε, δεν το θέλεις.
Ordem e Progresso.
Στρακαστρουκας
Phorum.gr user: Στρακαστρουκας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Στρακαστρουκας »

Cavaliere έγραψε: 24 Ιουν 2020, 17:43
Στρακαστρουκας έγραψε: 24 Ιουν 2020, 17:34 Και παλι παντως η Γαζα ειναι ενα γιγαντιαιο γκετο
Έχεις ζήσει ποτέ κάτω από ιμάμηδες; Εγώ, ναι Πίστεψε, δεν το θέλεις.
Οι ιμαμηδες ειναι κακοι, οι ραββινοι καλοι. Οκ το πιασα
H Ισραηλολαγνεια ως ψυχικη Νοσος
Κεφτέδες με βλήτα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Κεφτέδες με βλήτα »

Στην Ελλάδα όμως τι θέλεις; Πήγαινε στη χώρα σου ρε φίλε.
Άβαταρ μέλους
Giorgos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Giorgos »

Υδράργυρος έγραψε: 24 Ιουν 2020, 11:17
Giorgos έγραψε: 24 Ιουν 2020, 10:41
Όποιος έχει καλές σχέσεις με τους Τούρκους(οποισδήποτε Τούρκους είτε αυτούς της Τουρκίας,του Αζερμπαιτζάν,του Ουζμπεκιστάν,του Κιργιστάν,του Τουρκμενιστάν,τους Τουρκοκύπριους κτλ) είναι εχθρός των ελλήνων.
Turkey 83,154,997
Uzbekistan 34,256,185
Kazakhstan 18,724,984
Azerbaijan 10,067,108
Tajikistan 9,127,000
Kyrgyzstan 6,533,500
Turkmenistan 6,031,187
Northern Cyprus 351,965

Πολλά τα εκατομμύρια τύπε, ζαλίστικα
Το τατζικιστάν είναι πέρσες όχι Τούρκοι.Τα υπόλοιπα κράτη όμως που λες είναι τουρκικα.
Carne Asada

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Carne Asada »

Yochanan έγραψε: 24 Ιουν 2020, 08:57 ολα τα ζαιοναζιστικα σκουπιδια μαζεμενα :g094: :g094: :g094:
Θυμήθηκα το βιβλίο του John le Carré* "The Little Drummer Girl " (1983) όπου ανέφερε πως οι Παλαιστήνιοι τρομοκράτες έμπαιναν στην Ευρώπη μέσω Ελλάδας με σκοπό να πλήξουν στόχους Ισραηλινών ή Εβραϊκών συμφερόντων, κατέχοντας Κυπριακό διαβατήριο!. Το βιβλίο έγινε σειρά το 2018 και μάλιστα στο πρώτο επεισόδιο δείχνει το κυπριακό διαβατήριο gros plan όταν εισέρχεται στα Ελληνικά σύνορα μέσω Τουρκίας. Πως απέκτησαν Παλαιστήνιοι τρομοκράτες τότε (επί διακυβέρνησης Μακαρίου και Κυπριανού) κυπριακά διαβατήρια; Ο σκιώδης Λυσσαρίδης** που του τα ακουμπούσαν χοντρά οι διάφοροι Αραβες, κατάφερε να πείσει το Μακάριο να παραχωρήσει ιθαγένια στους Παλαιστηνίους με αντάλλαγμα την...πολεμική εκπαίδευση Εδεκιτών στο Λίβανο και αλλού από τους ίδιους τους τρομοκράτες, οι οποίοι στη συνέχεια θα επέστρεφαν στο νησί για να "προστατεύουν" το Μακάριο από τους κακούς Γριβικούς (φρουρά του Μακαρίου-EDEK militias). Τώρα τι εκπαίδευση έκαναν τα κοπέλια του Λυσσαρίδη στις αραβικές χωρες να του συζητήσουμε άλλη φορά. Βόλευε αφάνταστα και το ότι η Κύπρος "επέλεξε" την ουδετερότητα. Η συνεργασία συνεχίστηκε και επί Κυπριανού, τον οποίο ο Λυσσαρίδης έλεγχε και με ψυχοφάρμακα (Ativan). Όταν έκανα έρευνα ρωτώντας διάφορα στελέχη του κόμματος (όσοι έμειναν, το κόμμα πάει για φούντο), μου επιβεβαίωσαν με χαμόγελα τη συνεργασία Λυσσαρίδη/Μακαρίου και Κυπριανού με τους Παλαιστήνιους τρομοκράτες.
Οι Παλαιστήνιοι κατά καιρούς αλώνιζαν στο νησί. Χαρακτηριστικά αναφέρω τη δολοφονία του κολλητού του Σαντατ της Αιγύπτου Yussef el Sebai στο Hilton Λευκωσίας το 1978 από Παλαιστήνιους τρομοκράτες. Ο Σαντατ*** ήθελε ο ίδιος να τιμωρήσει τους δράστες γι'αυτό έστειλε κομάντος στη Κύπρο παράνομα. Το αποτέλεσμα ήταν το αιματοκύλησμα τους στο αεροδρόμιο, διακοπή των σχέσεων Κύπρου-Αιγύπτου και απέλαση μόνο των Παλαιστηνίων(αντί φυλάκιση τους). Αξιοσημείωτο ότι ο Κυπριανού διέταξε το στρατό να επέμβει ρίχνοντας ρουκέτα στο αεροπλάνο της Cyprus Airways όταν ο Λυσσαρίδης απέτυχε να συμφωνήσει με τους τρομοκράτες. Την επόμενη μέρα βγήκε θριαμβολογόντας στο εξώφυλλο του περιοδικού του με τίτλο " Οι κομάντος του Σαντάτ έσπασαν τα μούτρα τους" με φόντο ένα Jeep και γυρω γύρω νεκρούς Αιγύπτιους κομάντος με τακούνια!

https://discovery.nationalarchives.gov. ... /C11492248

Κρίνω πως η όποια συνεργασία είχε η Κύπρος (και ίσως η Ελλάδα) με το Αραβικο στοιχείο μας κόστισε πολύ ακριβά. Ο Μακαριος ανέμενε (πχ) από το Νάσερ ότι η Αίγυπτος θα πολεμούσε για τη Κύπρο αν χρειαζόταν και τον ειρωνεύτηκε ο ίδιος ο Νάσερ**** (ενώ παράλληλα δεν ήθελε να παραμείνει η Ελληνική μεραρχία στη Κύπρο. Έλεγε "να φύγουν οι γκόμενοι" για τον Ελληνικό στρατό μεχρι που η ηλίθια χούντα του έκανε το χατήρι). Great expectations. Αυτό που εντυπωσιάζει είναι που δε μαθαίνουμε από τα λάθη μας και συνεχίζουμε να υποστηρίζουμε φιλίες και συμμαχίες που δε μας συμφέρουν. Τα τελευταία χρόνια η κυβέρνηση μας έχει χτίσει μια γερή φιλία με το Ισραήλ η οποία ελπίζω να συνεχιστεί σε πολλούς τομείς και από τις επόμενες κυβερνήσεις. Τρέμω και μόνο στην ιδέα να ξαναβγει το κομμουνιστικό κόμμα ξανά στην εξουσία γιατί εκτός από οικονομική κατάρρευση μας περιμένει και διεθνής απομόνωση. Οι Έλληνες πρέπει σε κάποια στιγμή να ρίξουν τα ναζιστικά και κομμουνιστικά απολιθώματα στο κάδο της ιστορίας όπως τους αξίζει.

*Δούλεψε στις ΜΙ5 και ΜΙ6 κυρίως στη Γερμανία. Γνωρίζει καλύτερα τι συνέβενε εκείνη την εποχή σε Ελλάδα,Κύπρο και αλλού από όσους τα έζησαν. Τα βιβλία του αξίζουν τα λεφτά τους.
**Δεν ήταν ποτέ άγιος και συνετός πολιτικός άσχετα αν κάποιοι τον παρουσιάζουν έτσι.
*** Οι σχέσεις Κύπρου-Αιγύπτου αποκαταστάθηκαν όταν δολοφονήθηκε ο Σαντάτ(1981) εξαιτίας της συμφωνίας ειρήνης με το Ισραήλ το 1979 από Άραβες Τζιχατιστές.
**** O Νάσερ κοροϊδευε μέχρι και το συνιδρυτή του Συριακού σοσιαλιστικού μπααθικού κόμματος Michel Aflaq ότι είναι ... Ελληνοκύπριος, επειδή ήταν ορθόδοξος στο θρήσκευμα, άσχετα αν ο Aflaq ονειρευόταν μια ενιαία αραβική χώρα από την Αϊγυπτο ως τη Συρία.
Εμπεδοκλής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Εμπεδοκλής »

Giorgos έγραψε: 24 Ιουν 2020, 18:31
Υδράργυρος έγραψε: 24 Ιουν 2020, 11:17
Giorgos έγραψε: 24 Ιουν 2020, 10:41
Όποιος έχει καλές σχέσεις με τους Τούρκους(οποισδήποτε Τούρκους είτε αυτούς της Τουρκίας,του Αζερμπαιτζάν,του Ουζμπεκιστάν,του Κιργιστάν,του Τουρκμενιστάν,τους Τουρκοκύπριους κτλ) είναι εχθρός των ελλήνων.
Turkey 83,154,997
Uzbekistan 34,256,185
Kazakhstan 18,724,984
Azerbaijan 10,067,108
Tajikistan 9,127,000
Kyrgyzstan 6,533,500
Turkmenistan 6,031,187
Northern Cyprus 351,965

Πολλά τα εκατομμύρια τύπε, ζαλίστικα
Το τατζικιστάν είναι πέρσες όχι Τούρκοι.Τα υπόλοιπα κράτη όμως που λες είναι τουρκικα.
Και πάλι, λάθος είναι. Ας πούμε λείπει η Ουγγαρία.
Άβαταρ μέλους
Cavaliere
Μέλη που αποχώρησαν

Στρακαστρουκας έγραψε: 24 Ιουν 2020, 17:48Οι ιμαμηδες ειναι κακοι, οι ραββινοι καλοι. Οκ το πιασα
Καλά, πήγαινε ζήσε ανάμεσα σε Εβραίους, κι ανάμεσα σε μουσλίμια, κι έλα μετά να μου ψάλλεις. Εγώ τους έχω ζήσει και τους δύο, τα μουσλίμια είναι ό,τι πιο πιθηκοειδές υπάρχει σε θρησκεία.
Ordem e Progresso.
Άβαταρ μέλους
Chainis
Phorum.gr user: Chainis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Chainis »

Στρακαστρουκας έγραψε: 24 Ιουν 2020, 17:21
Chainis έγραψε: 24 Ιουν 2020, 17:18
Στρακαστρουκας έγραψε: 24 Ιουν 2020, 17:08

Οι Ισραηλινοι που σκοτωνουν γυναικοπεδα? Ναι ειναι
Είδα πως σκότωσαν το παιδάκι που το είχε αναλώσιμο ο "μπαμπάς".
A ειναι οι ιδιες πιπες που λενε οταν σκοτωνουν αμαχους με βομβαρδισμους. Οτι δηθεν οι Παλαιστινιοι βαζουν τα παιδια τους να διαμελιστουν για να αποκτουν την συμπαθεια της κοινης γνωμης. Ουτε οι original ναζι δεν ειχαν τετοιο θρασσος
Δεν ξέρω τι λένε εγώ λέω τι είδα και είδαμε όλοι στο βίντεο.
Όπου δεν κατάφερε να επικρατήσει ο ΕΛΑΣ εξοντωνοντας τις άλλες αντιστασιακες οργανώσεις δεν υπήρξαν και τάγματα ασφαλείας

Μάργκαρετ Θάτσερ:
Ο σοσιαλισμός είναι πολύ καλός μέχρι να τελειώσουν τα λεφτά των αλλων
Άβαταρ μέλους
Eθνικοκοινωνιστης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Eθνικοκοινωνιστης »

το σημερινο κρατος του νετανιαχου ειναι με ολους τους ορους το πλεον εγκληματικο και δολοφονικο μετα το ισλαμικο κρατος

και αυτο το αναφερει καποιος που κατα το ημισυ εβραιος σεφαρντι απο την μια πλευρα του γενεολογικου μου δεντρου

ζητωσαν οι ορθοδοξοι εβραιοι :g030:
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"

Αλαιν ντε Μπενουα
Άβαταρ μέλους
Chainis

Εμπεδοκλής έγραψε: 24 Ιουν 2020, 17:33
Chainis έγραψε: 24 Ιουν 2020, 17:20
Εμπεδοκλής έγραψε: 24 Ιουν 2020, 17:11

Βέβαια κανείς στρατιώτης των κατοχικών δυνάμεων του Ισραήλ δεν πέθανε επειδή έφαγε πέτρα από το πιτσιρίκι. Από την άλλη, το πιτσιρίκι είναι πολύ πιθανό να βρέθηκε με μία σφαίρα στο κεφάλι από τις κατοχικές δυνάμεις του Ισραήλ επειδή έτυχε να γεννηθεί νέγρος των Αράβων...
Βέβαια κανένας στρατιώτης δεν ασχολήθηκε με το παιδάκι όταν ο μπαμπάς το χρησιμοποιεί για ασπίδα και το δασκαλεύει μπροστά τους πως να φέρεται.
Τι θέλεις να σου πω; Ότι δεν γνωρίζεις ότι ο Ισραηλινός κατοχικός στρατός δεν δολοφονεί παιδιά ανεξαρτήτως ηλικιών; Ή ότι η τιμωρία του παιδιού επειδή πετά μια πέτρα σε έναν εχθρό της πατρίδας του θα πρέπει να είναι ο θάνατος;

Μιλάμε για jewnazis. Τύπους που από μικρά παιδιά τους μαθαίνουν ότι οι Παλαιστίνιοι/Φιλισταίοι είναι μιάσματα και ο Θεός τους δίνει το ελεύθερο να τους εξαλείψουν ώστε να πάρουν τη γη τους...
Δεν θέλω να μου πεις τίποτα, εγώ λέω ότι βλέπω στο βίντεο Ισραηλινούς στρατιώτες να φέρονται 100% επαγγελματικά και να μην τρώνε σουβλιστά παιδάκια και έναν πατέρα παλαιστίνιο (αν είναι ο πατέρας του) να έχει κάνει το παιδάκι εργαλείο για να κάνει την δουλειά του.
Του την χάλασαν μάλλον οι Ισραηλινοί που δεν το κακοποίησαν-σκότωσαν όπως ήλπιζε για να έχει να δώσει κι άλλη χειροπιαστή τροφή στον αντιεβραϊσμό.
Όπου δεν κατάφερε να επικρατήσει ο ΕΛΑΣ εξοντωνοντας τις άλλες αντιστασιακες οργανώσεις δεν υπήρξαν και τάγματα ασφαλείας

Μάργκαρετ Θάτσερ:
Εμπεδοκλής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Εμπεδοκλής »

Chainis έγραψε: 24 Ιουν 2020, 19:10
Chainis έγραψε: 24 Ιουν 2020, 17:20

Βέβαια κανένας στρατιώτης δεν ασχολήθηκε με το παιδάκι όταν ο μπαμπάς το χρησιμοποιεί για ασπίδα και το δασκαλεύει μπροστά τους πως να φέρεται.
Τι θέλεις να σου πω; Ότι δεν γνωρίζεις ότι ο Ισραηλινός κατοχικός στρατός δεν δολοφονεί παιδιά ανεξαρτήτως ηλικιών; Ή ότι η τιμωρία του παιδιού επειδή πετά μια πέτρα σε έναν εχθρό της πατρίδας του θα πρέπει να είναι ο θάνατος;

Μιλάμε για jewnazis. Τύπους που από μικρά παιδιά τους μαθαίνουν ότι οι Παλαιστίνιοι/Φιλισταίοι είναι μιάσματα και ο Θεός τους δίνει το ελεύθερο να τους εξαλείψουν ώστε να πάρουν τη γη τους...
Δεν θέλω να μου πεις τίποτα, εγώ λέω ότι βλέπω στο βίντεο Ισραηλινούς στρατιώτες να φέρονται 100% επαγγελματικά και να μην τρώνε σουβλιστά παιδάκια και έναν πατέρα παλαιστίνιο (αν είναι ο πατέρας του) να έχει κάνει το παιδάκι εργαλείο για να κάνει την δουλειά του.
Του την χάλασαν μάλλον οι Ισραηλινοί που δεν το κακοποίησαν-σκότωσαν όπως ήλπιζε για να έχει να δώσει κι άλλη χειροπιαστή τροφή στον αντιεβραϊσμό.
Τόσο επαγγελματίες που σφάζουν γυναικόπαιδα και εκτός υπηρεσίας...
Μόνο στα ανώμαλα μυαλά σας υπάρχει η φαντασίωση ότι ο πατέρας ήθελε να δολοφονήσουν το παιδί του.
Άβαταρ μέλους
Chainis

Εμπεδοκλής έγραψε: 24 Ιουν 2020, 19:12
Chainis έγραψε: 24 Ιουν 2020, 19:10

Τόσο επαγγελματίες που σφάζουν γυναικόπαιδα και εκτός υπηρεσίας...
Μόνο στα ανώμαλα μυαλά σας υπάρχει η φαντασίωση ότι ο πατέρας ήθελε να δολοφονήσουν το παιδί του.
Αν δεν ήθελε δεν θα το είχε ασπίδα μέχρι να πλησιάσει αρκετά, δεν θα το προέτρεπε να πετάει πέτρες στους στρατιώτες, πολύ περισσότερο όμως δεν θα το είχε καν μαζί του.

Μάργκαρετ Θάτσερ:
Στρακαστρουκας
Phorum.gr user: Στρακαστρουκας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Στρακαστρουκας »

Cavaliere έγραψε: 24 Ιουν 2020, 18:59
Στρακαστρουκας έγραψε: 24 Ιουν 2020, 17:48Οι ιμαμηδες ειναι κακοι, οι ραββινοι καλοι. Οκ το πιασα
Καλά, πήγαινε ζήσε ανάμεσα σε Εβραίους, κι ανάμεσα σε μουσλίμια, κι έλα μετά να μου ψάλλεις. Εγώ τους έχω ζήσει και τους δύο, τα μουσλίμια είναι ό,τι πιο πιθηκοειδές υπάρχει σε θρησκεία.
Το ισλαμ ειναι Νο 2 θρησκεια στον κοσμο με 1,5 δις ακολουθους. Αυτο αποδυκνυει de facto οτι και ειναι η ποιο πετυχημενη θρησκεια στον κοσμο μετα τον χριστιανισμο. Αρα αυτα που λες ειναι βλακειες για να δικαιολογησεις την φασιστικη ιδεολογια του εβραικου κρατους.
H Ισραηλολαγνεια ως ψυχικη Νοσος
Άβαταρ μέλους
Cavaliere
Μέλη που αποχώρησαν

Στρακαστρουκας έγραψε: 24 Ιουν 2020, 19:23Το ισλαμ ειναι Νο 2 θρησκεια στον κοσμο με 1,5 δις ακολουθους. Αυτο αποδυκνυει de facto οτι και ειναι η ποιο πετυχημενη θρησκεια στον κοσμο μετα τον χριστιανισμο. Αρα αυτα που λες ειναι βλακειες για να δικαιολογησεις την φασιστικη ιδεολογια του εβραικου κρατους.
Είσαι αντισημίτης;
Ordem e Progresso.
Άβαταρ μέλους
Yochanan
Phorum.gr user: Yochanan

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Yochanan »

Carne Asada έγραψε: 24 Ιουν 2020, 18:38
+1 Δυνατή μεταγραφή. Καλώς όρισες!
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εθνικά Θέματα”