μου είπανε να σου πω ότι είσαι ανώμαλοςKauldron έγραψε: 24 Ιουν 2020, 17:16Να βάλεις εδώ φωτογραφία του κώλου σου, για ν' αποδείξεις οτι δεν είναι ωραίος.Σενέκας έγραψε: 24 Ιουν 2020, 17:10 Πριν απο λίγο, ένας μαντράχαλος που είπε ότι έχω ωραίο κώλο. Ευτυχώς ήταν online, οπότε δε χρειάστηκε να την κάνω με ελαφρά. Όπως και να'χει όμως , ήταν εξαιρετικά άβολο![]()
![]()
![]()
![]()
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Πέσιμο απο γκέι: πως το διαχειρίζεστε;
Re: Πέσιμο απο γκέι: πως το διαχειρίζεστε;
Παντως το σωστό είναι να είμαστε προοδευτικοί.
Να βγείτε ραντεβού
Να βγείτε ραντεβού
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
-
stergiosbik
Να του δειξεις το παπαρι σου!Σενέκας έγραψε: 24 Ιουν 2020, 17:18 έχουμε εξελίξεις. Ο ίδιος τύπος που μου είπε ότι έχω ωραίο κώλο, τώρα μου ζητάει και φωτογραφίες. Πως του λες τώρα αυτουνού να πάει να γαμηθεί;(με κάποιον άλλον);![]()
ευχαριστώ, αλλά μου αρέσουν οι γυναίκες και είναι αρκετό. οι γκέυ έχουν μικρό pool εκ των πραγμάτων, είναι συνηθισμένοι στην χυλόπιτα.
βέβαια κάποιοι δεν έχουν χρόνο για ψυχραιμία γιατί τι θα πει ο κόσμος, θα με περάσουν για πούστη
βέβαια κάποιοι δεν έχουν χρόνο για ψυχραιμία γιατί τι θα πει ο κόσμος, θα με περάσουν για πούστη
Χαῖρε, τὸ τῶν Δαιμόνων πολυθρύλητον θαῦμα·
χαῖρε, τὸ τῶν αγγέλων πολυθρήνητον τραῦμα.
χαῖρε, τὸ τῶν αγγέλων πολυθρήνητον τραῦμα.
FUCK DONALD TRUMP
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Πες του πως παντρεύεσαι και πως η μέλλουσα σύζυγος περιμένει το παιδί σου.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
- SuperRogue
- Phorum.gr user: SuperRogue
Κυνηγετικό το φόρουμ που έγινε το συμβάν?
Ομοφοβία 101.Σενέκας έγραψε: 24 Ιουν 2020, 17:18 έχουμε εξελίξεις. Ο ίδιος τύπος που μου είπε ότι έχω ωραίο κώλο, τώρα μου ζητάει και φωτογραφίες. Πως του λες τώρα αυτουνού να πάει να γαμηθεί;(με κάποιον άλλον);![]()
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
Πες του να βγείτε ραντεβού, και ότι είσαι μεγάλος θαυμαστής του Armin Meiwes.
Δεν θα σου ξαναγράψει.
Δεν θα σου ξαναγράψει.
- EKPLIKTIKOS
Όταν ημουν 18 πηγαινα με εναν φιλο Κρητη, κατάστρωμα εννοείται χωρίς καμπίνα. Σε κάποια φαση ο φιλος μου εφυγε, κ ηρθε κ μου έπιασε την κουβέντα ενας αστρολογος, ο οποίος με προσκαλεσε στη λουξ καμπινα του. Την ωρα αυτη γυρισε ο φιλος μου κ ο αστρολογος την έκανε με ελαφρα. Πρεπει να ηταν καμια 40αρα btw η κωλομπα
ακόμα δεν κατάλαβες; ΣΕ ΤΟΥΤΟ ΕΔΩ το πχορουμ έγινε το συμβάν. μου την έπεσε στεγνά ο Κολδρων
δεν ήθελα να τον δώσω αλλά καρφώθηκε μόνος του, αφού τώρα μπήκε και μου ζητάει και φωτο
Του κώλου σου, οχι δική σου.Σενέκας έγραψε: 24 Ιουν 2020, 17:25ακόμα δεν κατάλαβες; ΣΕ ΤΟΥΤΟ ΕΔΩ το πχορουμ έγινε το συμβάν. μου την έπεσε στεγνά ο Κολδρων
δεν ήθελα να τον δώσω αλλά καρφώθηκε μόνος του, αφού τώρα μπήκε και μου ζητάει και φωτο![]()
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Ντάξει, μαλάκα κόψε λέμε. Δε γουστάρω τέτοια λέμε. Βρες αλλού, τι δεν καταλαβαίνεις;
Εσύ γιατί ξεβρακώθηκες στο άλλο νήμα?Σενέκας έγραψε: 24 Ιουν 2020, 17:31Ντάξει, μαλάκα κόψε λέμε. Δε γουστάρω τέτοια λέμε. Βρες αλλού, τι δεν καταλαβαίνεις;
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Ένα βράδυ στο Berlin, μού έστειλε σφηνάκι με την σερβιτόρα ένας γκέι τύπος. Το αρνήθηκα ευγενικά, του έκανα νόημα με το κεφάλι για αρνητική απάντηση και το άφησα στην άκρη. Μετά από λίγο ήρθε κουνάμενος σινάμενος, με σφηνάκια στα χέρια και περισσή χαρά και προκλητικότητα, μπροστά μου. Στην αρχή αδιαφόρησα, στρέφοντας την πλάτη μου. Με χτύπησε στην πλάτη για να γυρίσω και ήταν πάλι με τα σφηνάκια στην μούρη μου και κουνιόταν. Του έδωσα μια γροθιά στο πρόσωπο, όχι πολύ δυνατή και λίγο ξώφαλτση, λόγω του συνωστισμού. Αποχώρησα από το μαγαζί αμέσως.
Πιο πρόσφατα, δούλευα σε κεντρικό σημείο της πόλεως και πέρασε ένας Πακιστανο-κάτι από δίπλα, φανερά ομοφυλόφιλος και μου έκλεισε το μάτι. Γυρνώντας το βλέμμα μου καθώς απομακρυνόταν, τον είδα γύρισε το κεφάλι του προς τα πίσω και έκανα μισό επιθετικό βήμα, όπως κάνεις στα ζώα για να φοβηθούν. Ο τύπος συνέχισε την πορεία του κανονικά, με ελαφρά γρηγορότερο βηματισμό.
Πιο πρόσφατα, δούλευα σε κεντρικό σημείο της πόλεως και πέρασε ένας Πακιστανο-κάτι από δίπλα, φανερά ομοφυλόφιλος και μου έκλεισε το μάτι. Γυρνώντας το βλέμμα μου καθώς απομακρυνόταν, τον είδα γύρισε το κεφάλι του προς τα πίσω και έκανα μισό επιθετικό βήμα, όπως κάνεις στα ζώα για να φοβηθούν. Ο τύπος συνέχισε την πορεία του κανονικά, με ελαφρά γρηγορότερο βηματισμό.
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Ab jetzt gehörst du nur mir
- Πορφύριος Εξαρχίδης
- Phorum.gr user: Πορφύριος Εξαρχίδης
Έχουν αποθρασυνθεί οι πούστηδοι και την πέφτουν σε όλους. Τοίχο τοίχο να πηγαίνουμε μη φάμε καμιά ξώφαλτση πούτσα.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 0 Απαντήσεις
- 167 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Σενέκας
-
- 47 Απαντήσεις