!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Πέσιμο απο γκέι: πως το διαχειρίζεστε;
Πέσιμο απο γκέι: πως το διαχειρίζεστε;
Πριν απο λίγο, ένας μαντράχαλος που είπε ότι έχω ωραίο κώλο. Ευτυχώς ήταν online, οπότε δε χρειάστηκε να την κάνω με ελαφρά. Όπως και να'χει όμως , ήταν εξαιρετικά άβολο 
- SuperRogue
- Phorum.gr user: SuperRogue
Re: Πέσιμο απο γκέι: πως το διαχειρίζεστε;
Έχω ερωτήσεις.
Τι να σου πω κι εγώ, υποθέτω ότι τον φαντάστηκε
Όταν ήμουν νέος, από πολύ επώνυμο γκέι. Το διαχειρίστηκα, και έχασα τη δουλειά.
Ordem e Progresso.
-
stergiosbik
Αμα δειχνεις τον κωλο σου στο νετ,αυτα παθαινεις.Σενέκας έγραψε: 24 Ιουν 2020, 17:10 Πριν απο λίγο, ένας μαντράχαλος που είπε ότι έχω ωραίο κώλο. Ευτυχώς ήταν online, οπότε δε χρειάστηκε να την κάνω με ελαφρά. Όπως και να'χει όμως , ήταν εξαιρετικά άβολο![]()
Περιττο βεβαια να σχολιασω γιατι τον εδειχνες.Τα ευκολως εννοουμενα......
-
stergiosbik
Εφαγαν μπινελικια και ισιωσαν.
είπαμε, δεν τον έδειξα. Νομίζω ότι απλά τον φαντάζεται διαβάζοντάς με. Ίσως να είναι πεινασμένοςstergiosbik έγραψε: 24 Ιουν 2020, 17:14Αμα δειχνεις τον κωλο σου στο νετ,αυτα παθαινεις.Σενέκας έγραψε: 24 Ιουν 2020, 17:10 Πριν απο λίγο, ένας μαντράχαλος που είπε ότι έχω ωραίο κώλο. Ευτυχώς ήταν online, οπότε δε χρειάστηκε να την κάνω με ελαφρά. Όπως και να'χει όμως , ήταν εξαιρετικά άβολο![]()
Περιττο βεβαια να σχολιασω γιατι τον εδειχνες.Τα ευκολως εννοουμενα......
Να βάλεις εδώ φωτογραφία του κώλου σου, για ν' αποδείξεις οτι δεν είναι ωραίος.Σενέκας έγραψε: 24 Ιουν 2020, 17:10 Πριν απο λίγο, ένας μαντράχαλος που είπε ότι έχω ωραίο κώλο. Ευτυχώς ήταν online, οπότε δε χρειάστηκε να την κάνω με ελαφρά. Όπως και να'χει όμως , ήταν εξαιρετικά άβολο![]()
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
-
Δημοκράτης
Αν δεν κάτσεις να τον φας εισια ομοφοβικος να ξες
Δώσε μια ευκαιρία στον ανθρωπο
Δώσε μια ευκαιρία στον ανθρωπο
-
Δημοκράτης
#metooCavaliere έγραψε: 24 Ιουν 2020, 17:14 Όταν ήμουν νέος, από πολύ επώνυμο γκέι. Το διαχειρίστηκα, και έχασα τη δουλειά.
έχουμε εξελίξεις. Ο ίδιος τύπος που μου είπε ότι έχω ωραίο κώλο, τώρα μου ζητάει και φωτογραφίες. Πως του λες τώρα αυτουνού να πάει να γαμηθεί;(με κάποιον άλλον); 
- SuperRogue
- Phorum.gr user: SuperRogue
Αυτό πρέπει να γίνει. Γιατί αλλιώς το νήμα είναι ομοφοβικό. Έχω κάνει ήδη αναφορά.Kauldron έγραψε: 24 Ιουν 2020, 17:16Να βάλεις εδώ φωτογραφία του κώλου σου, για ν' αποδείξεις οτι δεν είναι ωραίος.Σενέκας έγραψε: 24 Ιουν 2020, 17:10 Πριν απο λίγο, ένας μαντράχαλος που είπε ότι έχω ωραίο κώλο. Ευτυχώς ήταν online, οπότε δε χρειάστηκε να την κάνω με ελαφρά. Όπως και να'χει όμως , ήταν εξαιρετικά άβολο![]()
![]()
![]()
![]()
-
Δημοκράτης
Γιατί δεν είσαι ανοιχτό μυαλό ρε; αλητη;Σενέκας έγραψε: 24 Ιουν 2020, 17:18 έχουμε εξελίξεις. Ο ίδιος τύπος που μου είπε ότι έχω ωραίο κώλο, τώρα μου ζητάει και φωτογραφίες. Πως του λες τώρα αυτουνού να πάει να γαμηθεί;(με κάποιον άλλον);![]()
σταμάτα να μου κολλά ρε πούστη. Δεν κάνω τέτοια λέμε, βρες να ψωνίσεις αλλού. Θα με αναγκάσεις να σε αναφέρωKauldron έγραψε: 24 Ιουν 2020, 17:16Να βάλεις εδώ φωτογραφία του κώλου σου, για ν' αποδείξεις οτι δεν είναι ωραίος.Σενέκας έγραψε: 24 Ιουν 2020, 17:10 Πριν απο λίγο, ένας μαντράχαλος που είπε ότι έχω ωραίο κώλο. Ευτυχώς ήταν online, οπότε δε χρειάστηκε να την κάνω με ελαφρά. Όπως και να'χει όμως , ήταν εξαιρετικά άβολο![]()
![]()
![]()
![]()
Δεν του αφήνεις περιθώρια. Πρέπει να αντιληφθεί ότι είναι ανώμαλος .
Χυλόπιτα και μπούλιν
Χυλόπιτα και μπούλιν
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 0 Απαντήσεις
- 167 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Σενέκας
-
- 47 Απαντήσεις