Kροατία όχι; Δηλαδή σου έκανε εντύπωση η Γαλλία πιο πολύ;Ελβετός Τραπεζίτης έγραψε: 27 Ιουν 2018, 20:32 Ημουν ενας απο τους 12 που "ψηφισαν" Γερμανια.
Μου ηρθε σοκ που αποκλείστηκε η National Mänschaft αλλά, τώρα γουστάρω Βέλγιο, Αγγλία, Μεξικο, Γαλλία
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Μουντιάλ Ρωσίας 2018
-
Uppercut
Re: Μουντιάλ Ρωσίας 2018
Ρουκαβινα,Κολαροφ καρτες 4.5 και 3.5 αντιστοιχα.Ξυπνα.
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Και παραπανω και παραπανω ποσοστο ειναι.
Δυο πραγματα δεν καταλαβα ποτε στην ζωη μου
1.Τι ευχαριστηση βρισκει καποιος να πινει χασις
2.Πως διασκεδαζει καποιος απο τον τζογο.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Πήζω ανελέητα όταν βλέπω να πανηγυρίζουν ούγκανοι οχιτζήδες για τον αποκλεισμό της Γερμανίας.
Μάπα το μουντιάλ, τα είχαμε πει, ανευ Ιταλίας θεωρείται μη γενόμενο για εμένα.
Απο εδώ και πέρα στηρίζουμε Ευρώπη με πρώτη την Κροατία , πλην Βελγίου όμως λόγω της εμετικής σκατόφατσας του φελαϊνί.
Απο εδώ και πέρα στηρίζουμε Ευρώπη με πρώτη την Κροατία , πλην Βελγίου όμως λόγω της εμετικής σκατόφατσας του φελαϊνί.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
- Eθνικοκοινωνιστης
5-4-1 η κοστα ρικα
δυσκολα τρωει γκολ
χαντικαπ
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
- Eθνικοκοινωνιστης
και με κατακτηση ουρουγουαη ή αγγλια θα ειναι το μουντιαλ των αντιμνη λουμπενΕρμής έγραψε: 27 Ιουν 2018, 20:40 Πήζω ανελέητα όταν βλέπω να πανηγυρίζουν ούγκανοι οχιτζήδες για τον αποκλεισμό της Γερμανίας.
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
Δοξα τιμη στην αφανα του ΦελαινιΕρμής έγραψε: 27 Ιουν 2018, 20:40 Πήζω ανελέητα όταν βλέπω να πανηγυρίζουν ούγκανοι οχιτζήδες για τον αποκλεισμό της Γερμανίας.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Τον εδινε 2.75 και δεν ξεκιναει κιολας
Καρφωσε ρε μλκ νιωσε ενας απο τους 2 θα την παρει
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
-
Uppercut
Καλά αυτοί φάγαν όμορφα το 14 που ήταν και στο peak το αντιμνημόνιο. Από κει και πέρα ο αντιγερμανισμός πέφτει πια σιγά - σιγά. Ναι, ακόμα θ' ακούς τα "οι Γερμανοί μας κατέστρεψαν" εδώ κι εκεί αλλά δεν έχουν πια πάθος. Απλά δε μπορεί αυτός που τα λεγε 5 χρόνια να σταματήσει μονομιάς.Ερμής έγραψε: 27 Ιουν 2018, 20:40 Πήζω ανελέητα όταν βλέπω να πανηγυρίζουν ούγκανοι οχιτζήδες για τον αποκλεισμό της Γερμανίας.
Η επίδραση τους στο ποδοσφαιρικό κομμάτι φθίνει πολύ πιο γρήγορα.
Θα ήταν λίγο πιο ενδιαφέρον από το έριξα ένα δεκάρικο στο να μυρίσει τ' αρχίδια του ο Λεβ πριν το 30.
- Βινόσαυρος
Αφου όσους συντροφους και συντροφισσες απο ίταλία ρώτησα τι ώρα και μέρα παίζουν με είπαν πως είχε ζέστη φέτος γιαυτό δεν πέρασε η ομαδα τους μουντιαλ. Προτίμησαν παραλία.Ερμής έγραψε: 27 Ιουν 2018, 20:40 Πήζω ανελέητα όταν βλέπω να πανηγυρίζουν ούγκανοι οχιτζήδες για τον αποκλεισμό της Γερμανίας.
Αλληλεγγύη στην κα. Σταυράκη-Πατούλη.
Αλληλεγγύη στην αδελφότητα Κυρίλλου και Μεθοδίου.
Αλληλεγγύη στον κ. Καιρίδη.
Αλληλεγγύη στην κα. Συγγενιώτου.
Αλληλεγγύη στην αδελφότητα Κυρίλλου και Μεθοδίου.
Αλληλεγγύη στον κ. Καιρίδη.
Αλληλεγγύη στην κα. Συγγενιώτου.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 2 Απαντήσεις
- 324 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Κόκκορας