!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Υπόθεση Τζορτζ Φλόιντ

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
Juno

Re: Υπόθεση Τζορτζ Φλόιντ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Juno »

Αρίστος έγραψε: 22 Ιουν 2020, 16:13 Εγραψα σημερα στο fb.

Ας σκεφτούμε λίγο μια εναλλακτική ιστορία. Ο ρατσιστής Κολόμβος και οι Κονκισταδόρες δεν είχαν πάει στην Αμερική, ούτε οι Άγγλοι Πουριτανοί. Οι ρατσιστικές ΗΠΑ δεν δημιουργήθηκαν ποτέ αλλά στη θέση τους είχαμε τις αυτοκρατορίες των Ίνκας στη Νότια Αμερική, των Αζτέκων στην Κεντρική Αμερική ενώ στη Βόρεια και Δυτική Αμερική κυριαρχούσαν οι Απάτσι, οι Σιού και οι Τσεγιέν. Εγώ λέω ότι η εναλλακτική αυτή ιστορία των ΗΠΑ είναι ελεεινή και τρισάθλια, γεμάτη από συνεχείς πολέμους μεταξύ φυλών, επιδρομές, λεηλασίες, ατελείωτες θυσίες σκλάβων και φρικτή πολιτισμική και επιστημονική οπισθοδρόμηση. Στη θέση της επιστήμης θα υπήρχαν οι μάγοι των φυλών και το προσδόκιμο ζωής με το ζόρι θα έφτανε τα 50 χρόνια.

.
Και θα έρχονταν και από τη Δύση λαθρομετανάστες στην Ευρώπη. Δεν θα ξέραμε από πού να προφυλαχθούμε.

Όλα τα παραπάνω ΑΝ δεν είχαν εισβάλλει Ιάπωνες-Κινέζοι από την άλλη πλευρά. Εκεί να δείτε τι καλά που θα περνούσαν.
How are Albanians distorting history
Leporello έγραψε: 24 Ιαν 2019, 18:07 Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.
Leporello: γιατί ο Αβέρωφ δεν ήξερε τι έλεγε!
Άβαταρ μέλους
Giorgos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Giorgos »

Philip Mortimer έγραψε: 24 Ιουν 2020, 14:15
Giorgos έγραψε: 24 Ιουν 2020, 14:08
Philip Mortimer έγραψε: 24 Ιουν 2020, 14:04

Εγώ δεν είμαι κατά του αμερικανικού "ιμπεριαλισμού" (πάντα βέβαια σε λογικά πλαίσια).
Καλύτερα από το να αλωνιζουν ψυχακηδες τύπου ηγετών Ιράν και Τουρκίας.
Δικαιολογεις όμως τα εγκλήματα των κομμουνιστών στον εμφύλιο (και αλλού στον κόσμο) και το κόμμα σου ήταν αυτό που έφερε την κομμουνιστική λαιλαπα στην Ελλάδα.Θυμιζω ότι ο πατήρ Μητσοτάκης είχε κάνει συγκυβέρνηση με κομμουνιστές και είχε δώσει και σύνταξη εμφυλίου στους κομμουνιστές.Επίσης υποστηρίζεις τα ίδια ακριβώς με τους κομμουνιστές για μετανάστευση, αποδυνάμωση θεσμού οικογένειας, απαξίωση της πατρίδας κτλ.
Στον εμφύλιο υπήρχαν και εγκλήματα κομμουνιστών και εγκλήματα δεξιών. Το να λέμε τώρα για εγκλήματα του ενός ή του άλλου και να κατηγορουμε για αυτά είναι εμφυλιοπολεμικό μισος. Πολύ καλά κάνει η ΝΔ και πρεσβεύει την συμφιλιωση.
Εγώ είχα και συγγενείς αριστερούς που είχαν κυνηγηθεί χωρίς να κάνουν κανένα έγκλημα, απλώς και μόνο επειδή ήταν σταμπαρισμενοι και είχα και συγγενείς κεντρώους και δεξιούς που επίσης ήταν απλοί άνθρωποι που δεν έκαναν κανένα έγκλημα. Υπήρχαν όμως και εκατέρωθεν άτομα που έκαναν εγκλήματα είτε λόγω φανατισμού είτε για λόγους προσωπικού συμφέροντος.

Εγώ είμαι ορθολογιστής κεντρώος φιλελευθερος και δεν έχω ιδεοληπτικα κολλήματα. Ναι, πρέπει να εντάξουμε μετανάστες, διότι διαφορετικά πολύ σύντομα το ασφαλιστικό μας δε θα είναι βιώσιμο και η χώρα θα ερημωθεί.
Οι έλληνες θα γίνουν μειονότητα αν συνεχίσουμε να δεχόμαστε αλλοεθνείς και αλλόθρησκους/ετερόδοξους μετανάστες όπως μουσουλμάνους (Αραβες και Ασιάτες),πεντηκοστιανούς (Αφρικανούς),καθολικούς (Φιλλιπινεζους),ινδουιστές (Ινδούς) κτλ μετανάστες. Εχουμε δεχτεί ήδη μεγαλύτερο αριθμό μεταναστών από όσους μπορούμε. Τα σύνορα πρέπει να κλείσουν επιτέλους. Επίσης εξισώβεις τις σφαγές που έκαναν οι δεξιοί με τα κατά πολύ μεγαλύτερα εγκλήματα κατά του ελληνικού έθνους και κατά της ανθρωπότητας που διέπραξαν οι κομμουνιστές.Και εγώ έχω συγγενείς στενούς κομμουνιστές (ο νονός μου είναι μάλιστα και υψηλόβαθμο στέλεχος στην τοπική οργάνωση του ΚΚΕ στην πόλη καταγωγής μου) αλλά δεν υποτιμω την εγκληματική ιστορία του κομμουνισμού.
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

Philip Mortimer έγραψε: 24 Ιουν 2020, 14:15 Εγώ είμαι ορθολογιστής κεντρώος φιλελευθερος και δεν έχω ιδεοληπτικα κολλήματα. Ναι, πρέπει να εντάξουμε μετανάστες, διότι διαφορετικά πολύ σύντομα το ασφαλιστικό μας δε θα είναι βιώσιμο και η χώρα θα ερημωθεί.
Ενώ αν ακολουθήσουμε την επιδοματική πολιτική ενσωμάτωσης οικογενειών που δουλεύει ο ένας στους πέντε, το ασφαλιστικό θα απογειωθεί.

Αν λειτουργούσε αυτό το σύστημα, η εε δεν θα έκλεινε τις πόρτες στους νεοεισερχόμενους. Αλλά τα συμπεράσματα που έχουν προκύψει από την ενσωμάτωση των δεύτερων και τρίτων γενιών σε κάποιες χώρες, δεν ήταν και πολύ αισιόδοξα για τη συνέχεια του συγκεκριμένου πειράματος, ούτε στο κοινωνικό ούτε στο οικονομικό πεδίο.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
Philip Mortimer

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Philip Mortimer »

Giorgos έγραψε: 24 Ιουν 2020, 14:26
Giorgos έγραψε: 24 Ιουν 2020, 14:08
Δικαιολογεις όμως τα εγκλήματα των κομμουνιστών στον εμφύλιο (και αλλού στον κόσμο) και το κόμμα σου ήταν αυτό που έφερε την κομμουνιστική λαιλαπα στην Ελλάδα.Θυμιζω ότι ο πατήρ Μητσοτάκης είχε κάνει συγκυβέρνηση με κομμουνιστές και είχε δώσει και σύνταξη εμφυλίου στους κομμουνιστές.Επίσης υποστηρίζεις τα ίδια ακριβώς με τους κομμουνιστές για μετανάστευση, αποδυνάμωση θεσμού οικογένειας, απαξίωση της πατρίδας κτλ.
Στον εμφύλιο υπήρχαν και εγκλήματα κομμουνιστών και εγκλήματα δεξιών. Το να λέμε τώρα για εγκλήματα του ενός ή του άλλου και να κατηγορουμε για αυτά είναι εμφυλιοπολεμικό μισος. Πολύ καλά κάνει η ΝΔ και πρεσβεύει την συμφιλιωση.
Εγώ είχα και συγγενείς αριστερούς που είχαν κυνηγηθεί χωρίς να κάνουν κανένα έγκλημα, απλώς και μόνο επειδή ήταν σταμπαρισμενοι και είχα και συγγενείς κεντρώους και δεξιούς που επίσης ήταν απλοί άνθρωποι που δεν έκαναν κανένα έγκλημα. Υπήρχαν όμως και εκατέρωθεν άτομα που έκαναν εγκλήματα είτε λόγω φανατισμού είτε για λόγους προσωπικού συμφέροντος.

Εγώ είμαι ορθολογιστής κεντρώος φιλελευθερος και δεν έχω ιδεοληπτικα κολλήματα. Ναι, πρέπει να εντάξουμε μετανάστες, διότι διαφορετικά πολύ σύντομα το ασφαλιστικό μας δε θα είναι βιώσιμο και η χώρα θα ερημωθεί.
Οι έλληνες θα γίνουν μειονότητα αν συνεχίσουμε να δεχόμαστε αλλοεθνείς και αλλόθρησκους/ετερόδοξους μετανάστες όπως μουσουλμάνους (Αραβες και Ασιάτες),πεντηκοστιανούς (Αφρικανούς),καθολικούς (Φιλλιπινεζους),ινδουιστές (Ινδούς) κτλ μετανάστες. Εχουμε δεχτεί ήδη μεγαλύτερο αριθμό μεταναστών από όσους μπορούμε. Τα σύνορα πρέπει να κλείσουν επιτέλους. Επίσης εξισώβεις τις σφαγές που έκαναν οι δεξιοί με τα κατά πολύ μεγαλύτερα εγκλήματα κατά του ελληνικού έθνους και κατά της ανθρωπότητας που διέπραξαν οι κομμουνιστές.Και εγώ έχω συγγενείς στενούς κομμουνιστές (ο νονός μου είναι μάλιστα και υψηλόβαθμο στέλεχος στην τοπική οργάνωση του ΚΚΕ στην πόλη καταγωγής μου) αλλά δεν υποτιμω την εγκληματική ιστορία του κομμουνισμού.
Αυτά ότι θα γίνουμε μειονότητα είναι βλακείες. Αν έρχονται από πολλές διαφορετικές χώρες δε θα υπάρχει πρόβλημα, γιατί δε θα δημιουργούν δικές τους συμπαγείς ομάδες με μέγεθος με αποτέλεσμα να είναι μη ενσωματωσιμοι και αν γίνουν πράγματι νέα πλειοψηφία.
Κλειστά είναι τα σύνορα τώρα.

Εγώ λέω να παίρνουμε στοχευμένα από άλλες χώρες και να εντάξουμε όσους βρίσκονται εδώ.

Μα φυσικά και μιλάμε για εμφύλιο όπου έγιναν εγκλήματα και από τις δύο πλευρές και αυτό το ξέρει οποιοσδήποτε. Και από τις δύο πλευρές έγιναν εγκλήματα από άτομα που είτε ήταν φανατισμένα είτε ήθελαν να αντλήσουν προσωπικά οφέλη
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Philip Mortimer την 24 Ιουν 2020, 14:37, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Philip Mortimer

ΓΑΛΗ έγραψε: 24 Ιουν 2020, 14:27
Philip Mortimer έγραψε: 24 Ιουν 2020, 14:15 Εγώ είμαι ορθολογιστής κεντρώος φιλελευθερος και δεν έχω ιδεοληπτικα κολλήματα. Ναι, πρέπει να εντάξουμε μετανάστες, διότι διαφορετικά πολύ σύντομα το ασφαλιστικό μας δε θα είναι βιώσιμο και η χώρα θα ερημωθεί.
Ενώ αν ακολουθήσουμε την επιδοματική πολιτική ενσωμάτωσης οικογενειών που δουλεύει ο ένας στους πέντε, το ασφαλιστικό θα απογειωθεί.

Αν λειτουργούσε αυτό το σύστημα, η εε δεν θα έκλεινε τις πόρτες στους νεοεισερχόμενους. Αλλά τα συμπεράσματα που έχουν προκύψει από την ενσωμάτωση των δεύτερων και τρίτων γενιών σε κάποιες χώρες, δεν ήταν και πολύ αισιόδοξα για τη συνέχεια του συγκεκριμένου πειράματος, ούτε στο κοινωνικό ούτε στο οικονομικό πεδίο.
Η επιδοματική πολιτική γενικά είναι λάθος.
Πρέπει να τοποθετούνται σε θέσεις εργασίας.
Οι ευρωπαϊκές χώρες έχουν πάρα πολλούς μετανάστες και έτσι έχουν λύσει το δημογραφικό. Άλλο βέβαια αυτό και άλλο το να δεχονται ένα εκατομμύριο κάθε χρόνο όπως πήγαινε να γίνει το 2015 με την πρώτη κυβέρνηση συριζανελ που ήταν ακροαριστερη.
nemo

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nemo »

Philip Mortimer έγραψε: 24 Ιουν 2020, 14:31

Αυτά ότι θα γίνουμε μειονότητα είναι βλακείες. Αν έρχονται από πολλές διαφορετικές χώρες δε θα υπάρχει πρόβλημα, γιατί δε θα δημιουργούν δικές τους συμπαγείς ομάδες με μέγεθος με αποτέλεσμα να είναι μη ενσωματωσιμοι και αν γίνουν πράγματι νέα πλειοψηφία.

Εγώ λέω να παίρνουμε στοχευμένα από άλλες χώρες και να εντάξουμε όσους βρίσκονται εδώ.
εσύ φίλε μου το έχεις λύσει από καιρό το πρόβλημα ..πως μπορείς να είσαι τόσο πολύ στόκος;
Άβαταρ μέλους
Philip Mortimer

nemo έγραψε: 24 Ιουν 2020, 14:36

εσύ φίλε μου το έχεις λύσει από καιρό το πρόβλημα ..πως μπορείς να είσαι τόσο πολύ στόκος;
Αυτά είναι αυτονόητα.
Όποιος δεν τα αντιλαμβάνεται είναι ο στόκος.
Άβαταρ μέλους
Giorgos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Giorgos »

Βλέπω απέφυγες να πεις για το δεύτερο σκέλος του ποστ μου.Εξισώσεις τις σφαγές που έκαναν οι δεξιοί με τα πολύ μεγαλύτερα εγκλήματα που έκαναν οι κομμουνιστές κατά της ανθρωπότητας και κατά του ελληνικού έθνους. Εχω αρκετούς κομμουνιστές συγγενείς (οι περισσότεροι εξ αυτών στο ΚΚΕ αλλά υπάρχουν και λίγοι στον ΣΥΡΙΖΑ) και ο νονος μου είναι υψηλόβαθμο στέλεχος της τοπικής οργάνωσης του ΚΚΕ.Αυτό δε σημαίνει πως θα κλείνω τα μάτια στην εγκληματική ιστορία και φύση του κομμουνισμού.
Άβαταρ μέλους
Λίνο Βεντούρα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Λίνο Βεντούρα »

Ορθολογιστή, για δείξε μας τις πράξεις που έκανες για το πόσοι χρειάζονται.
Fluffy έγραψε: 25 Αύγ 2021, 12:22 Στον καπιταλισμό κυριαρχεί η αντίληψη της κυρίαρχης τάξης, γιαυτό είναι και κυρίαρχη.
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

Philip Mortimer έγραψε: 24 Ιουν 2020, 14:31 Εγώ λέω να παίρνουμε στοχευμένα από άλλες χώρες και να εντάξουμε όσους βρίσκονται εδώ.
Οι διακρατικές συμφωνίες, που γίνονται βάσει προσφοράς και ζήτησης σε κάποιους τομείς, είναι τελείως διαφορετικό θέμα. Το ίδιο και οι εξειδικευμένοι εργαζόμενοι.

Οι υπόλοιποι που δεν έχουν συγκεκριμένες εργασιακές δεξιότητες σε απαραίτητες θέσεις εργασίας, που και πως θα ενταχθούν στο σημερινό ελληνικό πεδίο;

Γενικώς, είναι άλλο πράγμα οι παροχές κοινωνικής πολιτικής, που αφορούν στα έξοδα του κράτους ή καλύπτονται από κονδύλια της εε και άλλο η αύξηση των κρατικών εσόδων.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
nemo

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nemo »

Philip Mortimer έγραψε: 24 Ιουν 2020, 14:37

Αυτά είναι αυτονόητα.
βρε παιδί μου αυτά που λες ούτε σε επιστημονική φαντασία δεν γίνονται και δεν γράφονται
δεν ενσωματώνεται ο αφρικανος ούτε με τους εκτός της φυλής του ούτε και με τους μπαγκλατινούς
σταμάτα να το υπερασπίζεσαι
Άβαταρ μέλους
Philip Mortimer

Giorgos έγραψε: 24 Ιουν 2020, 14:38

Βλέπω απέφυγες να πεις για το δεύτερο σκέλος του ποστ μου.Εξισώσεις τις σφαγές που έκαναν οι δεξιοί με τα πολύ μεγαλύτερα εγκλήματα που έκαναν οι κομμουνιστές κατά της ανθρωπότητας και κατά του ελληνικού έθνους. Εχω αρκετούς κομμουνιστές συγγενείς (οι περισσότεροι εξ αυτών στο ΚΚΕ αλλά υπάρχουν και λίγοι στον ΣΥΡΙΖΑ) και ο νονος μου είναι υψηλόβαθμο στέλεχος της τοπικής οργάνωσης του ΚΚΕ.Αυτό δε σημαίνει πως θα κλείνω τα μάτια στην εγκληματική ιστορία και φύση του κομμουνισμού.
Απάντησα
Μα φυσικά και μιλάμε για εμφύλιο όπου έγιναν εγκλήματα και από τις δύο πλευρές και αυτό το ξέρει οποιοσδήποτε. Και από τις δύο πλευρές έγιναν εγκλήματα από άτομα που είτε ήταν φανατισμένα είτε ήθελαν να αντλήσουν προσωπικά οφέλη
Άβαταρ μέλους
Philip Mortimer

Λίνο Βεντούρα έγραψε: 24 Ιουν 2020, 14:39
Ορθολογιστή, για δείξε μας τις πράξεις που έκανες για το πόσοι χρειάζονται.
Δεν είναι δική μου δουλειά να υπολογίσω με ακρίβεια πόσοι χρειάζονται και πόσους θα παίρνουμε κάθε χρόνο για ένταξη.

Το μόνο σίγουρο αν συγκρίνεις τις γεννήσεις (στις οποίες περιλαμβάνονται ακόμα και οι γεννήσεις από παράνομους μετανάστες) με τους θανάτους κάθε χρονιά είναι ότι χρειαζονται.
Άβαταρ μέλους
Philip Mortimer

nemo έγραψε: 24 Ιουν 2020, 14:41
Philip Mortimer έγραψε: 24 Ιουν 2020, 14:37
Αυτά είναι αυτονόητα.
βρε παιδί μου αυτά που λες ούτε σε επιστημονική φαντασία δεν γίνονται και δεν γράφονται
δεν ενσωματώνεται ο αφρικανος ούτε με τους εκτός της φυλής του ούτε και με τους μπαγκλατινούς
σταμάτα να το υπερασπίζεσαι
Ο,τι να ναι.
Μια χαρά ενσωματώνονται.
Άβαταρ μέλους
Juno

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Juno »

Αρίστος έγραψε: 23 Ιουν 2020, 17:44 Μέσα στον πανικό των ημερών ξέχασα τον Οδυσσέα. Ο βασιλιάς της Ιθάκης ήταν στεγνός αποικιοκράτης και γενοκτόνος των Τρώων. Προτείνω λοιπόν κατάργηση της Ιλιάδας και της Οδύσσειας γιατί περιγράφουν τις ιμπεριαλιστικές εκστρατείες των Αχαιών και των Δαναών. Και φυσικά καταστροφή των αγαλμάτων του Οδυσσέα στην Ιθάκη καθως και του Αχιλλέα σε Κέρκυρα και Φάρσαλα.

.
Τα έπη είναι εξιλεωμένα γιατί γυρίστηκαν σε τηλεοπτικές σείρες με μαύρους τον Δία και τον Αχιλλέα (που ο Όμηρος περιγράφει με πυρόξανθα μαλλιά).
Άρα επιτρέπονται.
How are Albanians distorting history
Leporello έγραψε: 24 Ιαν 2019, 18:07 Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.
Leporello: γιατί ο Αβέρωφ δεν ήξερε τι έλεγε!
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”