Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Naida έγραψε: 24 Ιουν 2020, 10:06
Ναι σε γάμο υπό προϋποθέσεις, όχι σε παιδιά.
δεν αξιζει τον κοπο να παντρευτεις και να μην εχεις παιδια. εχω εναν ξαδερφο που μιας και που δεν εχει παιδια τρωει τα λεφτα μαζι με την συζυγο σε εκδρομες ταξιδια στην ευρωπη και τετοια. μαλακιες δηλαδη. εχουν και ενα σκυλακι. το εχουν σαν παιδι τους.....εχουν αποβλακωθει και οι δυο τους με αυτο τον σκυλο. στο φειςμπουκ για προφιλ εχουν την φατσα του σκυλου τους.....οταν μιλανε σε αλλους για αυτον τον λενε παιδι.
και στο τελος μπορει να τρωνε λεφτα σε εκδρομες αλλα φυλανε κιολας για τα ανιψια τους που τα εχουν και αυτα σαν παιδια τους
δεν αξιζει τον κοπο να παντρευτεις και να μην εχεις παιδια. εχω εναν ξαδερφο που μιας και που δεν εχει παιδια τρωει τα λεφτα μαζι με την συζυγο σε εκδρομες ταξιδια στην ευρωπη και τετοια. μαλακιες δηλαδη. εχουν και ενα σκυλακι. το εχουν σαν παιδι τους.....εχουν αποβλακωθει και οι δυο τους με αυτο τον σκυλο. στο φειςμπουκ για προφιλ εχουν την φατσα του σκυλου τους.....οταν μιλανε σε αλλους για αυτον τον λενε παιδι.
και στο τελος μπορει να τρωνε λεφτα σε εκδρομες αλλα φυλανε κιολας για τα ανιψια τους που τα εχουν και αυτα σαν παιδια τους
Αν αποκτήσω οικονομική κατάσταση και είμαι υγιής σε καμιά 15ρια χρόνια να μπορώ να συντητησω παιδί, θα υιοθέτησω και ένα και δυο και τρια. Λατρεύω τα παιδιά
Ασέβαστος έγραψε: 24 Ιουν 2020, 08:53
δεν εχω στον κυκλο μου ευτυχισμενους εργενηδες. ολοι μιζεροι ειναι, χλωμοι, ταλαιπωρημενοι.
Ναί αλλά αυτό ίσως είναι λίγο σαν το ερώτημα του αν η κότα έκανε το αυγό ή το αυγό την κότα. Δηλαδή όλοι αυτοί που έχεις στο μυαλό σου ίσως δεν είναι έτσι επειδή είναι εργένηδες, ίσως είναι εργένηδες επειδή είναι έτσι.
Στο παρελθόν η πίεση της κοινωνίας για γάμο ήταν μεγαλύτερη οπότε ελεύθεροι έμεναν κυρίως οι απροσάρμοστοι, οι προβληματικοί. Τώρα τα πράγματα είναι διαφορετικά.
Η αλήθεια είναι μίσος γι' αυτούς που μισούν την αλήθεια.
Μαζι σου!Δεν θα ηθελα τα παιδια μου να περασουν οσα περασα εγω απο την σκατογρια μου.
Προεξοφλείς ότι θα είσαι κακός γονιός;
Επιφυλασσομαι σοβαρα να απαντησω.Βασικα κουβαλαω την κληρονομικη νοσο Ρεϊκλιν Χαουζεν που μπορει να
οδηγησει σε σοβαροτατες παραμορφωσεις στο προσωπο η το σωμα.Ποτε δεν θα ηθελα τα παιδια μου να ειναι καπως
ετσι οπως στην φωτο.
Naida έγραψε: 24 Ιουν 2020, 10:15
Αν αποκτήσω οικονομική κατάσταση και είμαι υγιής σε καμιά 15ρια χρόνια να μπορώ να συντητησω παιδί, θα υιοθέτησω και ένα και δυο και τρια. Λατρεύω τα παιδιά
Εγώ είμαι κατά της υιοθεσίας και σε καμία περίπτωση δεν θα υιοθετούσα ξένο παιδί. Πιστεύω ότι οι άνθρωποι είμαστε τα γονίδιά μας και τα βιώματά μας (κυρίως της παιδικής μας ηλικίας). Δεν θα ήθελα το παιδί μου να φέρει τα γονίδια ενός βιαστή ή ενός ηλίθιου (ή ενός ηλίθιου βιαστή διότι τα πιο συνηθισμένα χαρακτηριστικά των βιαστών είναι η αμορφωσιά και το χαμηλό επίπεδο ευφυίας).
Naida έγραψε: 24 Ιουν 2020, 10:15
Εγώ είμαι κατά της υιοθεσίας και σε καμία περίπτωση δεν θα υιοθετούσα ξένο παιδί. Πιστεύω ότι οι άνθρωποι είμαστε τα γονίδιά μας και τα βιώματά μας (κυρίως της παιδικής μας ηλικίας). Δεν θα ήθελα το παιδί μου να φέρει τα γονίδια ενός βιαστή ή ενός ηλίθιου (ή ενός ηλίθιου βιαστή διότι τα πιο συνηθισμένα χαρακτηριστικά των βιαστών είναι η αμορφωσιά και το χαμηλό επίπεδο ευφυίας).
Από τη στιγμή που έχει γεννηθεί ένα παιδί με τέτοια προδιάθεση είτε σε ίδρυμα είτε σε οικογένεια πιθανόν να το αναπτύξει. Ίσως μεγαλώνοντας σε διαφορετικό περιβάλλον από το ίδρυμα ίσως και να το ωφελήσει και να μην εκδηλωθούν. Δεν ξέρω, λέω ίσως.
Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 24 Ιουν 2020, 09:46
Εγώ σώθηκα από τον γάμο. Χρειαζόμουν έναν ισχυρό, αυταρχικό και κυρίως χριστιανικό χαρακτήρα να με μαζέψει. Τον βρήκα στο πρόσωπο της γυναίκας μου. Αν ήμουν μόνος τώρα θα είχα κυλίσει σε ναρκωτικά και σε άλλες καταστάσεις αφού ήμουν πάντα επιρρεπής στον σατανισμό. Ευτυχώς πρόλαβα και παντρεύτηκα πριν καταδυθώ πλήρως στις μαύρες τέχνες. Τώρα καμιά φορά σκέφτομαι τον διάβολο με μελαγχολία, σαν ένα παλιό φίλο. Δεν ξέρω που θα οδηγούσε η σχέση μου με τον διάβολο σε ένα υποθετικό μέλλον. Ίσως στην εξαθλίωση και στη βαρβαρότητα. Μερικές φορές μένω για λίγο ξύπνιος τα βράδια και χαζεύω το όμορφο, ήρεμο πρόσωπο της γυναίκας μου ενώ κοιμάται. Μετά κοιμάμαι και ονειρεύομαι ότι πετάω στη ράχη ενός δράκου και είμαι παντοδύναμος. Σπέρνω φωτιά και δυστυχία στον κόσμο. Το ξίφος μου είναι πύρινο και στα πόδια μου τυλίγεται ένα μαύρο φίδι.
φαγητο σου φτιαχνει η εδεσε και αυτη τον γαιδαρο της;
Η γαστρονομική εμπειρία μου από τα χεράκια της Χριστίνας υπήρξε σταθμός στη ζωή μου και από τους κύριους λόγους της επιλογής μου. Να ξέρετε φίλοι μου. Ο έρωτας περνάει σαν απαλό αεράκι. Η συντροφικότητα καταλαγιάζει σε βαρετές καθημερινές συζητήσεις. Μα οι γευστικοί κάλυκες ωριμάζουν. Θεμελιώνεται η συμβίωση πάνω σε όρους δούναι και λαβείν. Η γυναίκα μου μαγειρεύει κι εγώ δεν ξεχνώ ποτέ έναν καλό λόγο.
Το μυστικό συστατικό ενός επιτυχημένου γάμου είναι η αποφυγή συγκρούσεων. Με τον καιρό ανακαλύπτουμε όλοι ότι το χάσμα χαρακτήρων δεν γεφυρώνεται μα ένα καλό φαγητό θα λειτουργεί πάντα σαν πεδίο εξομάλυνσης. Δεν μετανιώνω που διάλεξα τη Χριστίνα αντί του Εωσφόρου. Ίσως να μπορούσε να μου προσφέρει πλούτη και δύναμη αλλά σίγουρα δεν θα μου έκανε σαρμαδάκια.
Naida έγραψε: 24 Ιουν 2020, 10:49
Από τη στιγμή που έχει γεννηθεί ένα παιδί με τέτοια προδιάθεση είτε σε ίδρυμα είτε σε οικογένεια πιθανόν να το αναπτύξει. Ίσως μεγαλώνοντας σε διαφορετικό περιβάλλον από το ίδρυμα ίσως και να το ωφελήσει και να μην εκδηλωθούν. Δεν ξέρω, λέω ίσως.
Και με το ζήτημα IQ; Πάντως είδα πώς κατέληξε και ο Νίκος Ρωμανός που είναι εγγονός δολοφόνου.
Συμφωνώ μαζι σου. Σίγουρα η βιολογία ειναι σημαντική, αλλα το περιβαλλον παίζει κ αυτο τεράστιο ρόλο στο τι triggers θα έχεις και τι θα εκδηλωσεις απο τις προδιαθεσεις σου.
Maejima έγραψε: 24 Ιουν 2020, 09:28
Ρε, φίλε, σέβομαι την αγάπη σου για ελευθερία και να το να θές να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο, αλλά πάρτε το χαμπάρι, αν δεν κάνουμε παιδιά (και ειδικά γιούς) σαν γενιά οι 25+ τουλάχιστον, σε κάποιες δεκαετίες θα ζητάμε να μας γηροκομήσουν ο Αχμέντ, ο Αμπντούλ και ο Τζαμάλ και οι δικοί τους γιοί.
Και ξέρεις τί θα μας απαντήσουν, έ;
Ξυπνήστε, σε όλη την Ευρώπη, οι ίδιες μεταμοντέρνες (και έκφυλες) μαλακίες. Αιώνιοι τηνέϊτζερς που παρτουζάρονται δεξιά και αριστερά, αμβλώσεις με την ευκολία ξετυλίγματος τσίχλας, σεξουαλικός εκφυλισμός (women dominatrix, cuckolding, κλπ) και κανείς δεν γεννάει και δεν μεγαλώνει παιδιά.
Αν εμείς είμαστε στα @@ μας, θα περιμένουμε να μας λυπηθούν οι αγαπημένοι μας μετανάστες και τα κουτσούβελα τους;
Για εμένα έχει χαθεί το παιχνίδι και η κατηφόρα ξεκίνησε όταν η νδ άνοιξε τα σύνορα της Ελλάδος. Όπως είπε και ο Τζήμερος, ποιο το νόημα να κάνουμε παιδιά όταν στο μέλλον θα τα σφάζουν αν δεν φορούν μαντήλα; Δεν μπορούμε ν' ανταγωνιστούμε σε γεννήσεις τον ισλαμικό πληθυσμό. Αν δεν θέλουμε Τζαμάλ και Αχμέτ η λύση είναι κλειστά σύνορα, όμως ο λαός ψηφίζει ανοιχτά σύνορα. Θα ήταν ανεύθυνο να εκθέσω παιδιά στους κινδύνους αυτής της κοινωνίας. Βέβαια δεν ξέρω, έτσι σκέφτομαι τώρα. Αύριο μπορεί να σκέφτομαι αλλιώς.
Τα σύνορα της Ελλάδας δεν τα άνοιξε μόνο η ΝΔ,τα άνοιξε και το ΠΑΣΟΚ και ο ΣΥΡΙΖΑ.Απο την δεκαετία του 1980 ακόμα η Ελλάδα έχει διάπλατα ανοιχτά τα σύνορα της με αποτέλεσμα να μπαίνει κάθε καρυδιάς καρύδι.Όσο για τους μετανάστες δεν χρειαζόμαστε άλλα εργατικά χέρια.Συνεπώς θα πρέπει να πάψουμε να δεχόμαστε μουσουλμάνους(άραβες και ασιάτες),πεντηκοστιανούς(αφρικανούς),ινδουιστές(ινδούς) κτλ πληθυσμούς.Μόνο Ορθόδοξους πληθυσμούς θα πρέπει να δεχόμαστε εφεξής που μπορούν να αφομοιωθούν στο ελληνικό έθνος με επιτυχία όπως έδειξε η ιστορία.Η Ελλάδα είναι μικρή χώρα με υπογενετικότητα δεν έχει την πολυτέλεια να δέχετε συνέχεια μετανάστες.
Giorgos έγραψε: 24 Ιουν 2020, 10:59
Όσο για τους μετανάστες δεν χρειαζόμαστε άλλα εργατικά χέρια.
Πάντως ηλεκτρολόγο, υδραυλικο, ψυκτικο κτλ δεν πολυβρισκεις. Τωρα αν ψάχνεις παιδι να μοιράζει φυλλάδια ή ντελιβερα φαντάζομαι ναι δε χρειαζόμαστε αλλους
Naida έγραψε: 24 Ιουν 2020, 10:49
Και με το ζήτημα IQ; Πάντως είδα πώς κατέληξε και ο Νίκος Ρωμανός που είναι εγγονός δολοφόνου.
Κανείς δεν μπορεί να γνωρίζει πως θα εξελιχθούν τα παιδιά του καθότι δεν ξέρεις τι προϋπαρχει. Δίνεις όση αγάπη περισσότερη μπορείς, προσπαθείς να είσαι όσο το δυνατόν πιο "σωστός" και ανιδιοτελής κι ελπίζεις
Giorgos έγραψε: 24 Ιουν 2020, 10:59
Όσο για τους μετανάστες δεν χρειαζόμαστε άλλα εργατικά χέρια.
Πάντως ηλεκτρολόγο, υδραυλικο, ψυκτικο κτλ δεν πολυβρισκεις. Τωρα αν ψάχνεις παιδι να μοιράζει φυλλάδια ή ντελιβερα φαντάζομαι ναι δε χρειαζόμαστε αλλους
Σοβαρολογείς;Η Ελλάδα απο την δεκαετία του 1980 και μετά έχει δεχτεί ένα σωρό μετανάστες.