!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Μπλόκο της ΕΕ σε αμερικάνους ταξιδιώτες λόγω covid

Πολιτικά θέματα εκτός Ελλάδας
Σενέκας

Μπλόκο της ΕΕ σε αμερικάνους ταξιδιώτες λόγω covid

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Σενέκας »

Καιρός ήταν. Έπρεπε να μπει ένα φρένο σε υπηκόους κάθε τριτοκοσμικής μπανανίας που έρχονται και μας γεμίζουν αρρώστιες. Μπράβο στη μαμά ΕΕ :)
Σενέκας

Re: Μπλόκο της ΕΕ σε αμερικάνους ταξιδιώτες λόγω covid

Μιλάμε για ένα failed state γεμάτο κοινωνικές αναταραχές που δεν έχει ούτε σύστημα υγείας της προκοπής. Πλέον δεν κάνει ούτε τεστ για κορονοιό. Ποιος μου εγγυάται εμένα ότι ο πονηρός bad hombre απο την Αλαμπάμα που έχει συμπτώματα αλλά δεν έχει ασφάλεια δε θα μου έρθει εδώ άρρωστος, θα τον θεραπεύσουμε στο ελληνικό δημόσιο νοσοκομείο, και μετά θα πληρώσω τη λυπητερή εγώ, ο Ευρωπαίος πολίτης; No sir :smt018
talaipwros

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από talaipwros »

Σενέκας έγραψε: 24 Ιουν 2020, 01:00 Μιλάμε για ένα failed state γεμάτο κοινωνικές αναταραχές που δεν έχει ούτε σύστημα υγείας της προκοπής. Πλέον δεν κάνει ούτε τεστ για κορονοιό. Ποιος μου εγγυάται εμένα ότι ο πονηρός bad hombre απο την Αλαμπάμα που έχει συμπτώματα αλλά δεν έχει ασφάλεια δε θα μου έρθει εδώ άρρωστος, θα τον θεραπεύσουμε στο ελληνικό δημόσιο νοσοκομείο, και μετά θα πληρώσω τη λυπητερή εγώ, ο Ευρωπαίος πολίτης; No sir :smt018
πρεπει να φτιαχτει ενα τειχος ( και να το πληρωσει ο Τραμπ)
Άβαταρ μέλους
Ζενίθεδρος
Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
Επικοινωνία:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ζενίθεδρος »

Η μαμά (μούτι) ΕΕ οδεύει προς το τρίτο καυλι πριν κλείσει 100ετια. Το κακό είναι πως θα μας πάρει και εμάς η μπάλα.
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
Σενέκας

Ζενίθεδρος έγραψε: 24 Ιουν 2020, 01:04 Η μαμά (μούτι) ΕΕ οδεύει προς το τρίτο καυλι πριν κλείσει 100ετια. Το κακό είναι πως θα μας πάρει και εμάς η μπάλα.
διαφωνείς με το travel ban;
Άβαταρ μέλους
Ζενίθεδρος
Επικοινωνία:

Σενέκας έγραψε: 24 Ιουν 2020, 01:06
Ζενίθεδρος έγραψε: 24 Ιουν 2020, 01:04 Η μαμά (μούτι) ΕΕ οδεύει προς το τρίτο καυλι πριν κλείσει 100ετια. Το κακό είναι πως θα μας πάρει και εμάς η μπάλα.
Ισπανία, Ιταλία και Γαλλία ξεπερνούν τις ΗΠΑ σε νεκρούς ανά μυριο κατοίκους. Όχι, δεν είναι καθοοόλου πολιτική απόφαση.

Προσφάτως διάβασα, πως η Γερμανία βοηθούσε οικονομικά τον Μάο, ενώ πολεμούσε τους Ιάπωνες. Ε, πως μπορεί να στέκει κάτι τέτοιο;
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
Σενέκας

Ζενίθεδρος έγραψε: 24 Ιουν 2020, 01:12
Ισπανία, Ιταλία και Γαλλία ξεπερνούν τις ΗΠΑ σε νεκρούς ανά μυριο κατοίκους. Όχι, δεν είναι καθοοόλου πολιτική απόφαση.

Προσφάτως διάβασα, πως η Γερμανία βοηθούσε οικονομικά τον Μάο, ενώ πολεμούσε τους Ιάπωνες. Ε, πως μπορεί να στέκει κάτι τέτοιο;
Είσαι σίγουρος ότι ισχύει ακόμα; Εννοώ, ίσχυε σίγουρα μέχρι ένα σημείο αλλά αυτοί τον έχουν αφήσει ανεξέλεγκτο. 150 χιλιάδες νεκρούς κοντεύουν. και να ισχύει βέβαια, στη θεωρία, δεν μπορούμε να τους εμπιστευτούμε, αφού κρύβουν στοιχεία. Μόνοι τους τα λένε ότι μειώνουν επίτηδες τα τεστ για να μην φαίνονται άσχημα τα νούμερα.

EU first λέω εγώ :102:
BlastFromThePast

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από BlastFromThePast »

Δεν θα έρθουν οι νεκροί να σε κολλήσουν, οι ζωντανοί θα έρθουν και στους ζωντανούς υπάρχει -πολύ- υψηλότερη μετάδοση στις ΗΠΑ.
Άβαταρ μέλους
panos291

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από panos291 »

Σενέκας έγραψε: 24 Ιουν 2020, 01:00 Μιλάμε για ένα failed state γεμάτο κοινωνικές αναταραχές που δεν έχει ούτε σύστημα υγείας της προκοπής. Πλέον δεν κάνει ούτε τεστ για κορονοιό. Ποιος μου εγγυάται εμένα ότι ο πονηρός bad hombre απο την Αλαμπάμα που έχει συμπτώματα αλλά δεν έχει ασφάλεια δε θα μου έρθει εδώ άρρωστος, θα τον θεραπεύσουμε στο ελληνικό δημόσιο νοσοκομείο, και μετά θα πληρώσω τη λυπητερή εγώ, ο Ευρωπαίος πολίτης; No sir :smt018
Έκανε η μύγα κωλο και εχεσε τον κόσμο όλο που λέει ο σοφος λαός. Το απόγευμα κλαψουριζετε στον Παιατ μήπως και πάρει κάνα τηλέφωνο ο Τραμπ τον Ερντογάν και παρακαλάτε και για κάνα τσάμπα πλοίο τριακονταετίας, και το βράδυ φαντασιωνεστε κλειστά σύνορα στους Αμερικανούς.
Κλείστε πρώτα αυτά με τους λάθρους, και αν τα καταφερετε συζητάμε και για τους υπόλοιπους :smt005:
Άβαταρ μέλους
Golden Age

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Golden Age »

Σενέκας έγραψε: 24 Ιουν 2020, 00:40
Καιρός ήταν. Έπρεπε να μπει ένα φρένο σε υπηκόους κάθε τριτοκοσμικής μπανανίας που έρχονται και μας γεμίζουν αρρώστιες. Μπράβο στη μαμά ΕΕ :)
Είναι που είστε "ανήσυχοι" για την επιρροή της Κίνας. :giggle:
Άβαταρ μέλους
Dwarven Blacksmith

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Dwarven Blacksmith »

Ας πει ο Τραμπ να το πάνε πιο αργά το τεστινγκ να μη φαίνονται τόσα πολλά τα κρούσματα.
Haha jk! Unless...?
🔻 There are decades where you fuck around and days where you find out🔻
Άβαταρ μέλους
Golden Age

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Golden Age »

Dwarven Blacksmith έγραψε: 24 Ιουν 2020, 01:26 Ας πει ο Τραμπ να το πάνε πιο αργά το τεστινγκ να μη φαίνονται τόσα πολλά τα κρούσματα.
Haha jk! Unless...?
Γιατί δεν κλείσατε τα σύνορα με την Κίνα (απο όπου μας ήρθε ο κορωνοϊός);
Άβαταρ μέλους
Ζενίθεδρος
Επικοινωνία:

BlastFromThePast έγραψε: 24 Ιουν 2020, 01:21

Δεν θα έρθουν οι νεκροί να σε κολλήσουν, οι ζωντανοί θα έρθουν και στους ζωντανούς υπάρχει -πολύ- υψηλότερη μετάδοση στις ΗΠΑ.
Αυτο το λες εσύ, η θνησιμότητα είναι όμως ασφαλέστερος δείκτης για το πόσοι έχουν κολλήσει.
☦𓀢
Άβαταρ μέλους
Eθνικοκοινωνιστης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Eθνικοκοινωνιστης »

USSR κι επισημα ουτε στις πρωην χωρες του σιδηρουν παραπετασματος αυτα

και οι φιλελεδες γαυγιζαν για τις απαγορευσεις ελευθερης διακινησεις τουριστων στην ΒΚ τις οποιες τωρα επικροτουν (λογω τραμπ) :giggle:

ρε μηπως τελικα ειναι κομμουνια και δεν μας το ελεγαν τοσο καιρο? :giggle: :giggle:
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"

Αλαιν ντε Μπενουα
Σενέκας

Golden Age έγραψε: 24 Ιουν 2020, 01:27
Dwarven Blacksmith έγραψε: 24 Ιουν 2020, 01:26 Ας πει ο Τραμπ να το πάνε πιο αργά το τεστινγκ να μη φαίνονται τόσα πολλά τα κρούσματα.
Haha jk! Unless...?
Γιατί δεν κλείσατε τα σύνορα με την Κίνα (απο όπου μας ήρθε ο κορωνοϊός);
σ'αυτή τη φάση, η Κίνα είναι πολύ πιο αξιόπτιστος διπλωματικός εταίρος. Πες μου, πως μπορώ εγώ, σαν πατρeuωτης, να εμπιστευτώ μια χώρα που δηλώνει επίσημα, απο το στόμα του ανώτατου αξιωματούχου, ότι προτίθεται να κουκουλώσει στοιχεία για τα κρούσματά της; Μπορώ; Δεν μπορώ

έπειτα,αυτό που ανέφερα παραπάνω με το σύστημα υγείας είναι πολύ σημαντικό. Ποιος μου εγγυάται εμένα ότι δεν θα έρθει εδώ ο αμερικάνος και θα με βάλει να πληρώσω για την ιατρική περίθαλψη που ΔΕΝ έχει στη χώρα του;
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Διεθνής πολιτική”