!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Δημοσκόπηση πρώτου θέματος: Κασιδιάρης 5ο κόμμα

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
Άβαταρ μέλους
Nandros
Phorum.gr user: Nandros
Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία

Re: Δημοσκόπηση πρώτου θέματος: Κασιδιάρης 5ο κόμμα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nandros »

Gherschaagk έγραψε: 24 Ιουν 2020, 00:16 Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί το κρύβετε.

Στην τελική τιμή σας και καμάρι σας.
Καλά σας κάνουν και βγάζουν γλώσσα οι ναζί του πχόρουμ.

Τους δώσατε και ειδικό άσυλο να μην τους αποκαλούμε ναζί, γιατί - τάχα μου - είναι βρισιά!
Και αυτοί καυλώνουν με τις αφίσες!
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
Άβαταρ μέλους
Philip Mortimer

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Philip Mortimer »

Nandros έγραψε: 24 Ιουν 2020, 00:34

Τους δώσατε και ειδικό άσυλο να μην τους αποκαλούμε ναζί, γιατί - τάχα μου - είναι βρισιά!
Δεν είναι στα καλά τους αυτοί οι άνθρωποι. Άκου εκεί να καυλώνουν με αφίσες του Χίτλερ. Μιλάμε για τα όρια ψυχιατρικής υποστήριξης. Πάντως κακώς το ελληνικό κράτος τους έχει αφήσει να αλωνιζουν.

Άλλωστε οι ναζι μας θεωρούσαν και κατώτερη φυλή. Για κάθε Γερμανό στρατιώτη μάλιστα που σκοτωνόταν σκοτωναν και πολλαπλάσιους αμάχους Έλληνες.
Άβαταρ μέλους
Gherschaagk
Συντονίστρια

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Gherschaagk »

Εγώ πάντως θεωρώ πως όλοι έχουν το δικαίωμα να εκφράζονται.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
Άβαταρ μέλους
Γάταρος
Phorum.gr user: Φορουμίτης ο Δίκαιος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Γάταρος »

Philip Mortimer έγραψε: 24 Ιουν 2020, 00:44 Μιλάμε για τα όρια ψυχιατρικής υποστήριξης.
Ψυχιατρική υποστήριξη χρειάζονται όσοι το παίζουν αντιναζί και ψηφίζουν το κόμμα που ίδρυσε ο φύλακας άγγελος των ναζί εγκληματιών πολέμου της κατοχής.
Η αλήθεια είναι μίσος γι' αυτούς που μισούν την αλήθεια.
Άβαταρ μέλους
Γάταρος

Nandros έγραψε: 24 Ιουν 2020, 00:34 Καλά σας κάνουν και βγάζουν γλώσσα οι ναζί του πχόρουμ.

Ναζί είσαι εσύ που γουστάρεις να ψηφίζεις το κόμμα που ίδρυσε ο φύλακας άγγελος των ναζί εγκληματιών πολέμου. Και μην τολμήσεις να διαμαρτυρηθείς. Με λες ναζί, σε λέω ναζί.
Άβαταρ μέλους
Γάταρος

Nandros έγραψε: 24 Ιουν 2020, 01:09
Η δημοσίευσή σου παραβιάζει τον κανονισμό 3e (app.php/rules#k1964). Μαζέψου γιατί μετά θα κλαίγεσαι πάλι.
Άβαταρ μέλους
Nandros
Phorum.gr user: Nandros
Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nandros »

Γάταρος έγραψε: 24 Ιουν 2020, 01:13
Nandros έγραψε: 24 Ιουν 2020, 01:09
Η δημοσίευσή σου παραβιάζει τον κανονισμό 3e (app.php/rules#k1964). Μαζέψου γιατί μετά θα κλαίγεσαι πάλι.
Το να με αποκαλείς ναζί παραβιάζει όλους τους κανόνες του πχόρουμ! :g030:

ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
Άβαταρ μέλους
Γάταρος

Nandros έγραψε: 24 Ιουν 2020, 01:16 Το να με αποκαλείς ναζί παραβιάζει όλους τους κανόνες του πχόρουμ! :g030:
Με αποκαλείς ναζί και σε αποκαλώ ναζί. Αυτό γίνεται στα πλαίσια του πολιτικού διαλόγου. Αν συνεχίσεις να παραβιάζεις τον κανονισμό θα προτείνω να φας μπαν, κι αν δε συμβεί αυτό, θα ρωτήσω με ποια αιτιολογία δεν τρώει μπαν κάποιος που επιμένει να παραβιάζει τον κανονισμό 3e.
Άβαταρ μέλους
Λευκός Λύκος
Phorum.gr user: Λευκός Λύκος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Λευκός Λύκος »

Gherschaagk έγραψε: 24 Ιουν 2020, 00:16
Λευκός Λύκος έγραψε: 23 Ιουν 2020, 23:05
Nandros έγραψε: 23 Ιουν 2020, 19:00 .
Εικόνα
Πολλά τα πρωτοσέλιδα και τα κείμενα που υμνούν τον Χίτλερ στη ναζιστοφυλλάδα.

Ο Γιατζόγλου εκτός από φασίστας (σύμφωνα με δήλωση του) είναι και θαυμαστής των ναζί.
μια.. σεμνή τελετή για τα 1.000 φύλλα της ναζιστοφυλλάδας της Χρυσής Αυγής, τον Οκτώβριο του 2016.

Τώρα τιμά τη σβάστικα του Κασιδιάρη.

https://www.rovespieros.gr/giatzoglou-a ... kasidiari/
Καύλωσε μαζ και άλλο καπτεν.
Βάλε και τα υπόλοιπα εξώφυλλα.
Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί το κρύβετε.

Κοίτα δεν κρύβω κατι.
Πιστευω αυτά που θέλω να πιστευω και δεν κάθομαι να κάνω δημόσιο διαλογο για πολλούς λόγους.
Και επίσης μαρεσει να βλέπω στριμένα άντερα να
βγάζουν όλη την ξινίλα τους.
Δεν νομίζω πάντως να έχω προκαλέσει με τις απόψεις μου κάποιον εδω μεσα ή στο παλιό.
Άβαταρ μέλους
Λευκός Λύκος
Phorum.gr user: Λευκός Λύκος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Λευκός Λύκος »

Philip Mortimer έγραψε: 24 Ιουν 2020, 00:44
Nandros έγραψε: 24 Ιουν 2020, 00:34

Δεν είναι στα καλά τους αυτοί οι άνθρωποι. Άκου εκεί να καυλώνουν με αφίσες του Χίτλερ. Μιλάμε για τα όρια ψυχιατρικής υποστήριξης. Πάντως κακώς το ελληνικό κράτος τους έχει αφήσει να αλωνιζουν.

Άλλωστε οι ναζι μας θεωρούσαν και κατώτερη φυλή. Για κάθε Γερμανό στρατιώτη μάλιστα που σκοτωνόταν σκοτωναν και πολλαπλάσιους αμάχους Έλληνες.
Ένας άσχετος μυρωδιάς είσαι.
BlastFromThePast

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από BlastFromThePast »

Λευκός Λύκος έγραψε: 25 Ιουν 2020, 01:21
Κοίτα δεν κρύβω κατι.
Πιστευω αυτά που θέλω να πιστευω
Γίνε λίγο πιο περιγραφικός.
Άβαταρ μέλους
sys3x

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sys3x »

MasterofDope έγραψε: 23 Ιουν 2020, 05:42
Esperos έγραψε: 23 Ιουν 2020, 05:35
Σταθαρας έγραψε: 11 Ιουν 2020, 14:43 Αν οντος ξεκοψει με σβαστηκες και ναζιζμους εγω θα τον ψηφισο
Για να ξεκόψει από σβάστηκες, πρέπει να κόψει το χερι του όλο, αφού τα έχει τατουαζ ο μούλος.
https://www.vice.com/gr/article/d3ndny/ ... -kasidiarh
Μεσα στην Χ.Α γνωστά άτομα που ηταν μέλη μου εχουν πει οτι ο ΛΙΑΚΟΣ ηταν περισσοτερος Ναζιστης απο άλλους...
Κάποιοι είχαν και Γερμανικά Εμβατήρια σαν ηχο κλήσης :wink
Πριν αρκετά χρόνια δούλευα με έναν Γερμανό ανταποκριτή - δημοσιογράφο, την προηγούμενη ημέρα πίναμε μπύρες (sic) και είχε ψιλοσουρώσει και με έλεγε ιστορίες από τον βππ, για τα ντραγκζ που έπαιρνε ο πατέρας του και άντεχε και γενικά πόσο καλό στρατό είχανε τότες, πόσο βοηθήσανε τα ντραγκζ τους στρατιώτες να σκοτώνουν για μερόνυχτα σερί κτλ, αυτός βέβαια ήτανε αριστερόστροφος δικαιωματιστής τουλάχιστον σε ότι αφορά την διεθνή πολιτική σκηνή :lol:, ε σε κάποια φάση μετά την συνέντευξη που πήραμε από έναν πασίγνωστο Έλληνα σκηνοθέτη που απεβίωσε μετά από μερικούς μήνες λέω έτσι είσαι ρε πούστη :D, βάζω ρίνγκτονε το γνωστό εμβατήριο και καπάκι με παίρνει τηλέφωνο ο αδερφός μου, ο τύπος πήγε κυριολεκτικά και κρύφτηκε! :smt005:
Με λέει, μα καλά τι είναι αυτά που κάνεις;
Του λέω με πήρε τηλ ο αδερφός μου, ε καλά με λέει τι ήταν αυτό που έβαλες για ήχο, του λέω το αγαπημένο εμβατήριο του αδερφού μου.
:smt005:

Είμαστε ακόμη πολύ καλοί φίλοι αν και έχω βρει όλα τα ευαίσθητα σημεία του, για κάποιον λόγο δεν ξαναμιλήσαμε για τον βππ.
:D
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ

.
Marios
Phorum.gr user: Μάριος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Marios »

Ο Kauldron και ο Γαταρος δεν μου φαίνονται για ναζί.Τον Kauldron τον είχα παρακολουθήσει και στο παλιό phorum. Μάλλον πρόκειται για απογοητευμένους δεξιούς.Αυτό είναι το δυστύχημα να μην υπάρχει ένα υπολογίσιμο σοβαρό δεξιό συντηρητικό κόμμα στην Ελλάδα χωρίς ναζιστικό παρελθόν. Αν υπήρχε θα μπορούσε να απορροφήσει τους απογοητευμένους δεξιούς και ταυτόχρονα να καθηλώσει τον Μητσοτάκη(είτε το ήθελε είτε όχι) στη συντηρητική δεξιά ιδεολογία για να μην λεηλατήσει τους δεξιούς νεοδημοκρατες ψηφοφόρους. Τώρα τίποτα από αυτά δεν συμβαίνει.
Άβαταρ μέλους
Kauldron

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Kauldron »

Marios έγραψε: 25 Ιουν 2020, 14:13 Ο Kauldron και ο Γαταρος δεν μου φαίνονται για ναζί.Τον Kauldron τον είχα παρακολουθήσει και στο παλιό phorum. Μάλλον πρόκειται για απογοητευμένους δεξιούς.Αυτό είναι το δυστύχημα να μην υπάρχει ένα υπολογίσιμο σοβαρό δεξιό συντηρητικό κόμμα στην Ελλάδα χωρίς ναζιστικό παρελθόν. Αν υπήρχε θα μπορούσε να απορροφήσει τους απογοητευμένους δεξιούς και ταυτόχρονα να καθηλώσει τον Μητσοτάκη(είτε το ήθελε είτε όχι) στη συντηρητική δεξιά ιδεολογία για να μην λεηλατήσει τους δεξιούς νεοδημοκρατες ψηφοφόρους. Τώρα τίποτα από αυτά δεν συμβαίνει.
Απεχθάνομαι κάθε είδους σοσιαλισμό, λόγω πασοκ. Επιπλέον δεν είμαι φυλετιστής. Σε άλλο φόρουμ (μη ελληνικό) ένας από τους πλέον συμπαθείς χρήστες που διαβάζω είναι Τούρκος. Το παλικάρι είναι αριστερός, και μιλάει κατά της Τουρκίας περισσότερο κι από 'μενα :o . Αν ήταν έτσι η πλειοψηφία των Τούρκων, εγώ θα πρότεινα στους δικούς μας να τους δώσουμε κι αυτούς μερίδιο απ' τα πετρέλαια ως μπόνους καλής γειτονίας.
SeaHawk έγραψε: 01 Φεβ 2025, 14:04 Βασικα δεν υπαρχει εκρηξη
Υπαρχει αναφλεξη
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Marios
Phorum.gr user: Μάριος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Marios »

Kauldron έγραψε: 25 Ιουν 2020, 14:19
Marios έγραψε: 25 Ιουν 2020, 14:13 Ο Kauldron και ο Γαταρος δεν μου φαίνονται για ναζί.Τον Kauldron τον είχα παρακολουθήσει και στο παλιό phorum. Μάλλον πρόκειται για απογοητευμένους δεξιούς.Αυτό είναι το δυστύχημα να μην υπάρχει ένα υπολογίσιμο σοβαρό δεξιό συντηρητικό κόμμα στην Ελλάδα χωρίς ναζιστικό παρελθόν. Αν υπήρχε θα μπορούσε να απορροφήσει τους απογοητευμένους δεξιούς και ταυτόχρονα να καθηλώσει τον Μητσοτάκη(είτε το ήθελε είτε όχι) στη συντηρητική δεξιά ιδεολογία για να μην λεηλατήσει τους δεξιούς νεοδημοκρατες ψηφοφόρους. Τώρα τίποτα από αυτά δεν συμβαίνει.
Απεχθάνομαι κάθε είδους σοσιαλισμό, λόγω πασοκ. Επιπλέον δεν είμαι φυλετιστής. Σε άλλο φόρουμ (μη ελληνικό) ένας από τους πλέον συμπαθείς χρήστες που διαβάζω είναι Τούρκος. Το παλικάρι είναι αριστερός, και μιλάει κατά της Τουρκίας περισσότερο κι από 'μενα :o . Αν ήταν έτσι η πλειοψηφία των Τούρκων, εγώ θα πρότεινα στους δικούς μας να τους δώσουμε κι αυτούς μερίδιο απ' τα πετρέλαια ως μπόνους καλής γειτονίας.
Ωστόσο η ιδεολογία της Χρυσής Αυγής και του Κασιδιάρη είναι ο εθνικοσοσιαλισμος ο οποίος είναι ανθελληνική ιδεολογία εξίσου με τον κομμουνισμό. Επίσης δεν είναι παράξενο ππυ συμπαθείς αριστερό της Τουρκίας. Οι αριστεροί σε κάθε χώρα έχουν παρόμοιες αντεθνικες θέσεις και έτσι οι αριστεροί ανά τον κόσμο συνεννοούνται μια χαρά μεταξύ τους.Αντίθετα οι πατριώτες κάθε χώρας κοιτάνε πρώτα τα συμφέροντα της κι έτσι π.χ ένας πατριώτης της Τουρκίας είναι αναγκαστικά ανθελληνας αφού τα συμφέροντα της χώρας του είναι εναντίον των δικών μας.Επίσης στην Τουρκία οι αριστεροί είναι ένα μικρό μονοψήφιο ποσοστό (δεν μιλώ για τους συντηρητικούς μουσουλμάνους Κούρδους που ψηφίζουν HDP γιατί αυτοί δεν είναι αριστεροί ιδεολογικά) ενώ στην Ελλάδα οι αριστεροί εκπροσωππυν πολύ μεγαλύτερο ποσοστό και αλωνιζουν.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”