MasterofDope έγραψε: 23 Ιουν 2020, 05:42
Esperos έγραψε: 23 Ιουν 2020, 05:35
Σταθαρας έγραψε: 11 Ιουν 2020, 14:43
Αν οντος ξεκοψει με σβαστηκες και ναζιζμους εγω θα τον ψηφισο
Για να ξεκόψει από σβάστηκες, πρέπει να κόψει το χερι του όλο, αφού τα έχει τατουαζ ο μούλος.
https://www.vice.com/gr/article/d3ndny/ ... -kasidiarh
Μεσα στην Χ.Α γνωστά άτομα που ηταν μέλη μου εχουν πει οτι ο ΛΙΑΚΟΣ ηταν περισσοτερος Ναζιστης απο άλλους...
Κάποιοι είχαν και Γερμανικά Εμβατήρια σαν ηχο κλήσης
Πριν αρκετά χρόνια δούλευα με έναν Γερμανό ανταποκριτή - δημοσιογράφο, την προηγούμενη ημέρα πίναμε μπύρες (sic) και είχε ψιλοσουρώσει και με έλεγε ιστορίες από τον βππ, για τα ντραγκζ που έπαιρνε ο πατέρας του και άντεχε και γενικά πόσο καλό στρατό είχανε τότες, πόσο βοηθήσανε τα ντραγκζ τους στρατιώτες να σκοτώνουν για μερόνυχτα σερί κτλ, αυτός βέβαια ήτανε αριστερόστροφος δικαιωματιστής τουλάχιστον σε ότι αφορά την διεθνή πολιτική σκηνή

, ε σε κάποια φάση μετά την συνέντευξη που πήραμε από έναν πασίγνωστο Έλληνα σκηνοθέτη που απεβίωσε μετά από μερικούς μήνες λέω έτσι είσαι ρε πούστη

, βάζω ρίνγκτονε το γνωστό εμβατήριο και καπάκι με παίρνει τηλέφωνο ο αδερφός μου, ο τύπος πήγε κυριολεκτικά και κρύφτηκε!

Με λέει, μα καλά τι είναι αυτά που κάνεις;
Του λέω με πήρε τηλ ο αδερφός μου, ε καλά με λέει τι ήταν αυτό που έβαλες για ήχο, του λέω το αγαπημένο εμβατήριο του αδερφού μου.
Είμαστε ακόμη πολύ καλοί φίλοι αν και έχω βρει όλα τα ευαίσθητα σημεία του, για κάποιον λόγο δεν ξαναμιλήσαμε για τον βππ.