Νon4me έγραψε: 11 Ιουν 2020, 16:16
Μιλουσα με εναν τυπο το πρωι που βρεθηκαμε σε κοινη παρέα . Αστυνομικος στη μυτιληνη εχει ερθει με άδεια , στην τελευταια του υπηρεσια πριν την αδεια μαχαιρωθηκαν κατι 16χρονα αναμεταξυ τους και ο ενας πέθανε μετα απο λιγο ( κεντρικη αρτηρια . το αιμα εφευγε συντριβανι λεει ) . Ωπα του λεω τυπε ασε με να μαντεψω . Αβγανια ? ναι μου λεει . Αυτοι παιζει να ειναι και οι χειροτεροι του λεω . Οχι μου λεει οι χειροτεροι ειναι οι αλγερινοι και οι μπαγκλατνεζιανοι - αλλα αυτους τους μαντρωνουν σε κλειστες δομες .
Σκηνικο νο2. Μαλωνουν 2 αβγανα πιτσιρικια και βγαινουν οι μαναδες τους να δουν τι παιζει . Η μια εγκυος . Λογομαχουν αναμεταξυ τους και αυτες και η εγκυος βγαζει μαχαιρι και κοβει την καρωτιδα στην αλλη που ξεψυχισε μετα απο λιγο .
Ποσο συχνά συμβαίνουν αυτά;
Υπάρχει link να έχουμε πηγές;
Νon4me έγραψε: 11 Ιουν 2020, 16:16Μιλουσα με εναν τυπο το πρωι που βρεθηκαμε σε κοινη παρέα . Αστυνομικος στη μυτιληνη εχει ερθει με άδεια , στην τελευταια του υπηρεσια πριν την αδεια μαχαιρωθηκαν κατι 16χρονα αναμεταξυ τους και ο ενας πέθανε μετα απο λιγο ( κεντρικη αρτηρια . το αιμα εφευγε συντριβανι λεει ) . Ωπα του λεω τυπε ασε με να μαντεψω . Αβγανια ? ναι μου λεει . Αυτοι παιζει να ειναι και οι χειροτεροι του λεω . Οχι μου λεει οι χειροτεροι ειναι οι αλγερινοι και οι μπαγκλατνεζιανοι - αλλα αυτους τους μαντρωνουν σε κλειστες δομες .
Σκηνικο νο2. Μαλωνουν 2 αβγανα πιτσιρικια και βγαινουν οι μαναδες τους να δουν τι παιζει . Η μια εγκυος . Λογομαχουν αναμεταξυ τους και αυτες και η εγκυος βγαζει μαχαιρι και κοβει την καρωτιδα στην αλλη που ξεψυχισε μετα απο λιγο .
Ποσο συχνά συμβαίνουν αυτά;
Υπάρχει link να έχουμε πηγές;
Σαν τι λινκ ? με τα καθημερινα τεκταινόμενα ? δεν εχω υποψιν κατι - εδιτ απο τι μου ειπε αρκετα συχνα .
Πήγαμε με την φίλη μου έξω να φάμε. Ήπιαμε και μπύρα παγωμένη. Είχε δροσιά, ωραίο φαγί. Λέγαμε για τα δικά της λέγαμε για τα δικά μου. 4 ώρες μιλάγαμε, μιλαγαμε, γελαγαμε. Τι ωραία που ήταν.
Naida έγραψε: 18 Ιούλ 2020, 23:40
Πήγαμε με την φίλη μου έξω να φάμε. Ήπιαμε και μπύρα παγωμένη. Είχε δροσιά, ωραίο φαγί. Λέγαμε για τα δικά της λέγαμε για τα δικά μου. 4 ώρες μιλάγαμε, μιλαγαμε, γελαγαμε. Τι ωραία που ήταν.
Τι φαγατε?
https://i.imgur.com/p7krvsa.jpg
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Naida έγραψε: 18 Ιούλ 2020, 23:40
Τι φαγατε?
Γύρο, πατάτες κτλ. σε σουβλατζιδικο που είχε τηλεόραση με μπάλα
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.