!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Θύμα ρατσιστικής επίθεσης 12χρονος από πατέρα συμμαθητή του–«Μου χτύπησε το κεφάλι στο έδαφος»
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Θύμα ρατσιστικής επίθεσης 12χρονος από πατέρα συμμαθητή του–«Μου χτύπησε το κεφάλι στο έδαφος»
Philip Mortimer, σ' έχω στο ιγκνόρ ρε μαν, μην απαντάς σε πράγματα που γράφω, βαρέθηκα να μου 'ρχονται ειδοποιήσεις.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
- Philip Mortimer
Re: Θύμα ρατσιστικής επίθεσης 12χρονος από πατέρα συμμαθητή του–«Μου χτύπησε το κεφάλι στο έδαφος»
Καλά, εγω απαντώ στις ακροδεξιές μπαρουφες που γράφεις κι εσύ άμα δε θέλεις μην απαντάς.Kauldron έγραψε: 23 Ιουν 2020, 15:04 Philip Mortimer, σ' έχω στο ιγκνόρ ρε μαν, μην απαντάς σε πράγματα που γράφω, βαρέθηκα να μου 'ρχονται ειδοποιήσεις.
Το θέμα αφορά την καταγγελία για ρατσιστική βία.ΓΑΛΗ έγραψε: 23 Ιουν 2020, 13:11To θέμα αφορά στη χειροδικία ενήλικου σε ανήλικο.stavmanr έγραψε: 23 Ιουν 2020, 12:04Εσένα ειδικά από πουθενά.ΓΑΛΗ έγραψε: 23 Ιουν 2020, 11:59
Ε και λοιπόν; Από που προκύπτει ότι πρέπει να μ' ενδιαφέρει η γνώμη του κάθε υποψιασμένου παπάρα;
Γιατί ενδιαφέρθηκες εξαρχής για τη συζήτηση;
Εδώ συζητούν άνθρωποι σχετικά με ένα έγκλημα για το οποίο υπάρχει κατηγορία ρατσιστικής βίας.
Αν τελικά το δικαστήριο θα δεχτεί ότι υπήρξε ρατσιστικό κίνητρο ή όχι, είναι ζητούμενο του δικαστηρίου.
1.) Άρα πάλι μαλακίες λέτε.
2.) Σάλτα πηδήξου μωρή αριστεριόλα που θα μου πεις και να σκάσω κιόλας.
Η αλήθεια είναι μίσος γι' αυτούς που μισούν την αλήθεια.
Αυτό από πού προκύπτει;ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 23 Ιουν 2020, 10:06 η ουσία είναι ότι ένας ενήλικας μεσόκοπος ξυλοκοπεί ένα 12χρονο
αν ελεγε κωλογυφτισσα, κολοαραπινα, κολοκινεζα κλπ, θα ηταν; μονο για την ελληνιδα οταν την βριζουν ετσι δεν ειναι;Υδράργυρος έγραψε: 23 Ιουν 2020, 11:19Την πλάκωνε στο ξυλο και της έλεγε "κωλοελληνίδα " κλπ; Τι κάνει αυτο το έγκλημα ρατσιστικό;Juno έγραψε: 23 Ιουν 2020, 11:18Σωστά! Ενώ το άλλο ρατσιστικό έγκλημα δεν τους ενοχλεί. viewtopic.php?f=24&t=22706
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Namrail έγραψε: 23 Ιουν 2020, 10:58 Οπότε πάλι καλά που συγκρατήθηκε ο ενήλικας και δεν το έσφαξε το παιδάκι. Τέτοια προσβολή δεν την αφήνεις να πέσει κάτω.
Ρε μαλάκες κομμουνιστές εμάς βρήκατε να πουλήσετε τρέλα;Γιάννης έγραψε: 23 Ιουν 2020, 11:25 Από την άλλη πάλι, αυτή η πρεμούρα σας να υπερασπιστείτε έναν μεσήλικα που άσκησε βία σε ένα 12χρονο λέει περισσότερα για εσάς σαν άτομα παρά για οτιδήποτε άλλο.

- Philip Mortimer
Αν βρίζουν την ελληνιδα έτσι είναι ρατσιστικό έγκλημα, αυτό λέει.Ασέβαστος έγραψε: 23 Ιουν 2020, 18:51αν ελεγε κωλογυφτισσα, κολοαραπινα, κολοκινεζα κλπ, θα ηταν; μονο για την ελληνιδα οταν την βριζουν ετσι δεν ειναι;Υδράργυρος έγραψε: 23 Ιουν 2020, 11:19Την πλάκωνε στο ξυλο και της έλεγε "κωλοελληνίδα " κλπ; Τι κάνει αυτο το έγκλημα ρατσιστικό;Juno έγραψε: 23 Ιουν 2020, 11:18
Σωστά! Ενώ το άλλο ρατσιστικό έγκλημα δεν τους ενοχλεί. viewtopic.php?f=24&t=22706
α, οκ. το απαρτχαιντ δεν ηταν ρατσιστικο.stavmanr έγραψε: 23 Ιουν 2020, 11:23Ρατσισμός υπάρχει έναντι μειονοτήτων. Όχι έναντι των πλειοψηφιών.Juno έγραψε: 23 Ιουν 2020, 11:18Σωστά! Ενώ το άλλο ρατσιστικό έγκλημα δεν τους ενοχλεί. viewtopic.php?f=24&t=22706
stavmanr έγραψε: 23 Ιουν 2020, 11:47 Ρατσιστική επίθεση από αλβανό σε έλληνα στην Αλβανία, σίγουρα έχει συμβεί.
Στην Ελλάδα όχι, επειδή ο ορισμός του ρατσισμού είναι η στοχοποίηση μειονότητας.
μυνηση.Ερμής έγραψε: 23 Ιουν 2020, 11:45 Μια ερώτηση προς γνώστες γιατί εγω δε ξέρω.
Πάει το παιδί σου σχολείο. Του την πέφτει μονίμως κάποιος και πολλές φορές τον δέρνει κιόλας.
Δε σταματάει παρά τις συστάσεις και στον ίδιο και στους καθηγητές.
Τι κάνεις;
Αφήνεις να δέρνουν το παιδί σου;
Δεν διάβασα όλο το νήμα, αλλά από εκεί που δεν ήμουν τίποτα, έχω γίνει τέρμα φασίστρια.
Πρέπει να σου κάνουν κάτι για να αντιληφθείς το βάθος και την έκταση του πολέμου εναντίον Ελλήνων μέσα στην Ελλάδα και τον κίνδυνο που υπάρχει ήδη για τα παιδιά μας. Υπάρχουν άνθρωποι που ζουν ειρηνικά στην χώρα αλλά υπάρχουν και άλλοι. Μάλλον είναι πόλεμος εναντίον των γηγενών ευρωπαικών λαών προκειμένου να δεχθούν τον μουσουλμανικό εποικισμό, το ανατολίτικο στοιχείο, την καταστροφή του δηλαδή.
Αν ήμουν ο Δίας θα πετούσα κεραυνούς σε πισινά κατ' εξακολούθηση.
Πρέπει να σου κάνουν κάτι για να αντιληφθείς το βάθος και την έκταση του πολέμου εναντίον Ελλήνων μέσα στην Ελλάδα και τον κίνδυνο που υπάρχει ήδη για τα παιδιά μας. Υπάρχουν άνθρωποι που ζουν ειρηνικά στην χώρα αλλά υπάρχουν και άλλοι. Μάλλον είναι πόλεμος εναντίον των γηγενών ευρωπαικών λαών προκειμένου να δεχθούν τον μουσουλμανικό εποικισμό, το ανατολίτικο στοιχείο, την καταστροφή του δηλαδή.
Αν ήμουν ο Δίας θα πετούσα κεραυνούς σε πισινά κατ' εξακολούθηση.
Δεν θέλουμε να ενσωματωθούν διότι κάτι τέτοιο θ' αποδυναμώσει το ελληνικό κράτος. Δεν θέλουμε κανένα αντίστοιχο Στιβεν Λάλα χωμένο στις ένοπλες δυνάμεις γιατί εμείς δεν έχουμε τη δύναμη των ΗΠΑ ώστε να μπορούμε να το αντέξουμε αυτό. Θέλουμε να πάρουν τον πούλο.Philip Mortimer έγραψε: 23 Ιουν 2020, 14:49 Θλιβερό περιστατικό. Πώς να ενσωματωθούν μετά, όταν δέχονται τέτοια περιθωριοποίηση; (καλά για την σκηνή με τον πατέρα που τον έχει βάλει κάτω δεν σχολιάζω καν) Και μιλάμε τώρα για οικογένεια που φαίνεται να μιλάει και άψογα ελληνικά, παρόλαυτα αντιμετωπίζει ρατσισμό.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Γάταρος την 23 Ιουν 2020, 19:10, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Εδώ να πούμε ότι ο λόγος που οι αριστεριόλες βλέπουν παντού ρατσισμό είναι ο νόμος Σαμαρά της νδ. Γι' αυτό τους νεοδημοκράτες τους σιχαίνομαι πιο πολύ απ' όλους, διότι είναι η σαβούρα του ντουνιά.
αυτα ειναι τα επομενα σταδια. πρωτα πας με το καλο, υστερα με το νομο. κατοπιν, απειλεις οποιον θεωρεις υπευθυνο, φυσικα και τους καθηγητες μεσα. στο τελος πραγματοποιεις τις απειλες σου.Ερμής έγραψε: 23 Ιουν 2020, 13:01εγω να νιώσω;Υδράργυρος έγραψε: 23 Ιουν 2020, 12:59Πλακώνεις στο ξύλο τους γονείς του ή τους καθηγητές του. Δεν πλακώνεις το ίδιο το 12χρονο. Νιώσε το επιτέλουςΕρμής έγραψε: 23 Ιουν 2020, 12:51 σε γράφει στα αρχίδια του, οι καθηγητές σου λένε οτι δεν ειναι δουλειά τους. Τι κάνεις; Ευθέως, αντρική απάντηση.
Τους καθηγητές δε μπορείς.
Τους γονείς ναι συμφωνώ, αλλά μη σκούζεις μετά για ρατσιστική βία σε περίπτωση που ειναι αλλοεθνείς.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 58 Απαντήσεις
- 1120 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ
-
- 5 Απαντήσεις