Για μενα ειναι ξεκαθαρο πως απλα μεροληπτεις υπερ της πολεμικης αεροποριαςAirman68 έγραψε: 23 Ιουν 2020, 13:56
Επειδή δεν ξέρω, μπορείς να μου λύσεις τις εξής απορίες:
- Προβλέπεται στην αντίστοιχη εκπαίδευση η διέλευση αρμάτων μάχης μέσα από πυκνοκατοικημένες περιοχές; Είναι κάτι που οι αρματιστές (αν χρησιμοποιώ τον σωστό όρο) το επαναλαμβάνουν ώστε να διατηρούνται ετοιμοπόλεμοι;
- Η διέλευση ενός άρματος μάχης σε έναν δρόμο εντός αστικού ιστού προκαλεί κάποιου είδους ζημιάς στο οδόστρωμα ή στις υποδομές κάτω από αυτό;
- Ο συντονισμός της κυκλοφορίας που ανέφερες επιφέρει κάποιου είδους επιπλέον ταλαιπωρίας σε όσους χρησιμοποιούν τους δρόμους από τους οποίους θα περάσει το άρμα;
Αν οι απαντήσεις σου είναι
- Ναι
- Όχι
- Όχι
τότε δε βλέπω τίποτα κακό...
Θα μπορουσα και εγω να θεσω αναλοα ερωτηματα οπως πχ
-Εκαψαν επιπλεον καυσιμο με τις μανουβρες και την δημιουργια σχηματισμου γιατην αποδωση τιμων;
Και πολλες δεκαδες ακομη που θεωρω ομως ανωφελο να τις θεσω
Απο εκει και περα τα πλοηρωματα των αρματων ναι θα πρεπει αν ειναι εξοικοιωμενα σε περιβαλλον πολεων
Τα αρματα χρησιμοποιουν την ασφαλτο της πολης και στις δοκιμαστικες καισ την παρελαση
Τα αρματα φτανουν στην παραλια στην καρδια της πολης οδικως και δεν διακτινιζονται εκει
Και ναι ας ταλαιπωρηθει λιγοι ο κοσμος αν πρεπει να τιμαμε ετσι τους στρατιωτικους και τους φανταρους που σκοτωνονται σε τροχαια