Αυτό κατάλαβες;ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: 23 Ιουν 2020, 13:36Δηλαδη τωρα πρεπει να πετανε συνεχως απο απο το σπιτι του ατυχου νεου και να κανουν τσαλιμια;Airman68 έγραψε: 23 Ιουν 2020, 13:30
Όσον αφορά στο σχόλιο του memberlist.php?mode=viewprofile&u=800, δεν υπάρχουν "βόλτες" με μαχητικά Α/Φ. Κάθε επιμέρους φάση μιας πτήσης, εφόσον είναι προγραμματισμένη, αποτελεί μέρος εκπαίδευσης και πρέπει να επαναλαμβάνεται συνεχώς.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Μια ιστορια μου απο τον στρατο:Γιατι περασα στρατοδικειο
Re: Μια ιστορια μου απο τον στρατο:Γιατι περασα στρατοδικειο
Yippie Kay Yay
- ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
Θες να πεις οτι αν ενας Ιλαρχος εστελνε εινα αρμα του απο τον περιφερειακο να κατεβει στην Τουμπα με συνοδεια τζιπακιων που θα συντονιζαν την κυκλοφορια να μαρσαρει για να αποδωσει τιμες σε ενα παιδι που σκοτωθηκε με το μηχανακι και μετα αυτο να επιστρεψει στον περιφερειακο δεν θα εβλεπες κατι κακο σε αυτο;Airman68 έγραψε: 23 Ιουν 2020, 13:30
Δεν το υποθέτω, έτσι είναι.
Αν νομίζεις ότι μπορείς να πάρεις 4 Α/Φ και να πετάξουν σε σχηματισμό τετράδας πάνω από κατοικημένη περιοχή χωρίς να το ξέρει ο Μοίραρχος, βλέπεις πολλές αμερικάνικες ταινίες...
Τα πιθανά ατυχήματα που περιγράφεις είναι πάντα στην ημερησία ατζέντα των πτήσεων. Μπορεί να μην το έχεις σκεφτεί αλλά οι πτήσεις της ΠΑ δεν γίνονται υποχρεωτικά μόνο πάνω από μη κατοικημένες περιοχές. Ειδικά κοντά στα αεροδρόμια, δεν υπάρχουν και πολλές επιλογές.
Το να συμπεριλάβεις μια διέλευση σαν κι αυτή για να τιμήσεις τον συνάδελφο που σκοτώθηκε εκτός υπηρεσίας δεν προβλέπεται στους κανονισμούς της ΠΑ. Από την άλλη αν ο Μοίραρχος προβεί σε μια τέτοια ενέργεια (επαναλαμβάνω χωρίς επιπλέον κίνδυνο ή κόστος) δεν βλέπω πού είναι το κακό.
Αρίστος for Tsirpas
Eχουμε ΔΙΠΛΗ πολιτειακη εκτροπη
Μια γιατι ο πρωθυπουργος επραξε αντιθετα στο ΟΧΙ του δημοψηφισματος...
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες
ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: 22 Ιουν 2020, 23:28 Χελωνε αν σε ειχα γεμιστη στο πληρωμα θα σε ειχα εκτοξευσει μαζι με καποιο αλλο βλημα
Για πες Γιαννη,ο οδηγος ηταν μονιμάς;
Μαλακίαν φυγείν αδύνατον.
Στου Κουνγκφού τη πόρτα, όσο θέλεις βρόντα.
Στου Κουνγκφού τη πόρτα, όσο θέλεις βρόντα.
- ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
Σε κανενα πληρωμα που ημουν εγω δεν ειχαμε μονιμα
Καποιες φορες ειχαμε δοκιμο αρχηγο αρματος
Αρίστος for Tsirpas
Χαριλάου, Χαριλάου.Yochanan έγραψε: 23 Ιουν 2020, 13:30Μπίστης έγραψε: 23 Ιουν 2020, 12:43 Όμορφη ιστορία από Γ.Γ που επειδή πάλι είναι εναντίον όλων δεν θα του πάω κόντρα και τον πιστεύω αν και ... αρματιστής να γράφει σκέτο Μ48 είναι σαν να βαριέται να τρολάρει !
+1
Και το άρμα να σου κλέψει, εκει που πας να του θυμώσεις, ο μπαγάσας, σε φέρνει Τούμπα
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Χέστηκα πως αποδίδει τιμές ο στρατός.stavmanr έγραψε: 23 Ιουν 2020, 12:44Ο στρατός αποδίδει τιμές με συγκεκριμένο τρόπο και σε καθορισμένο χρόνο που καθορίζεται με απόφαση του Επιτελείου.Chainis έγραψε: 23 Ιουν 2020, 12:40Και ποιος σου είπε ότι εμπίπτει στα ενδιαφέροντα μου το πότε και πως αποδίδει τιμές σε νεκρούς ο στρατός;stavmanr έγραψε: 23 Ιουν 2020, 12:36
Η αλήθεια είναι ότι κάνατε 15 σελίδες να το καταλάβετε ότι προσπαθούσε να σας βάλει στο κλίμα της βασικής του ερώτησης, την οποία φυσικά δεν απαντάτε.
Ιδού:
Άντε να δούμε τον πρώτο που θα απαντήσει στο ερώτημα...![]()
Ονομάζεται Άγημα.
Σας έχει πάρει τα εσώρουχα ο ΓΓ σε αυτό το νήμα.![]()
Για να πάει την κουβέντα εκεί που ήθελε ο ΓΓ έγραψε ένα κάρο μλακίες κι αυτές σχολίασα και το θέμα δεν με ενδιαφέρει πλέον.
Άντε γειαααα!!!!
Όπου δεν κατάφερε να επικρατήσει ο ΕΛΑΣ εξοντωνοντας τις άλλες αντιστασιακες οργανώσεις δεν υπήρξαν και τάγματα ασφαλείας
Μάργκαρετ Θάτσερ:
Ο σοσιαλισμός είναι πολύ καλός μέχρι να τελειώσουν τα λεφτά των αλλων
- ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
Δεν σε ενδιαφερει συνελληνα που πιλοτοι πεταξαν 4 F-16 πανω απο τοι σπιτι συναδελφου τους που σκοτωθηκε σε τροχαιο;Chainis έγραψε: 23 Ιουν 2020, 13:47
Χέστηκα πως αποδίδει τιμές ο στρατός.
Για να πάει την κουβέντα εκεί που ήθελε ο ΓΓ έγραψε ένα κάρο μλακίες κι αυτές σχολίασα και το θέμα δεν με ενδιαφέρει πλέον.
Άντε γειαααα!!!!
Σαν να συμφωνεις σιωπηλα μοιαζει
Σαν να τουμπεκοσυμφωνεις
Αρίστος for Tsirpas
- ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
Αν και δεν μαρεσει να περιαυτολογω θα ελεγα πως το νημα ειχε ανατροπη επιπεδου 6ης Αισθησης-Fight Club-Saw 1NewModelArmy έγραψε: 23 Ιουν 2020, 12:47 Την ειδηση στην Κρητη δεν την ειχα διαβασει καν για να κανω τον συνειρμο οταν ανοιξε ο Γιαννοπουλας αυτο το τοπικ.Που να ξερω οτι μιλαει με παραβολες.Το οτι επλασε κολλητο λοκατζη και τον σκοτωσε ενω εβγαινε για καφε(!) την απογειωνει την ιστορια παντως.
Iσως γινει και ταινια
Αρίστος for Tsirpas
Επειδή δεν ξέρω, μπορείς να μου λύσεις τις εξής απορίες:ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: 23 Ιουν 2020, 13:38Θες να πεις οτι αν ενας Ιλαρχος εστελνε εινα αρμα του απο τον περιφερειακο να κατεβει στην Τουμπα με συνοδεια τζιπακιων που θα συντονιζαν την κυκλοφορια να μαρσαρει για να αποδωσει τιμες σε ενα παιδι που σκοτωθηκε με το μηχανακι και μετα αυτο να επιστρεψει στον περιφερειακο δεν θα εβλεπες κατι κακο σε αυτο;Airman68 έγραψε: 23 Ιουν 2020, 13:30
Δεν το υποθέτω, έτσι είναι.
Αν νομίζεις ότι μπορείς να πάρεις 4 Α/Φ και να πετάξουν σε σχηματισμό τετράδας πάνω από κατοικημένη περιοχή χωρίς να το ξέρει ο Μοίραρχος, βλέπεις πολλές αμερικάνικες ταινίες...
Τα πιθανά ατυχήματα που περιγράφεις είναι πάντα στην ημερησία ατζέντα των πτήσεων. Μπορεί να μην το έχεις σκεφτεί αλλά οι πτήσεις της ΠΑ δεν γίνονται υποχρεωτικά μόνο πάνω από μη κατοικημένες περιοχές. Ειδικά κοντά στα αεροδρόμια, δεν υπάρχουν και πολλές επιλογές.
Το να συμπεριλάβεις μια διέλευση σαν κι αυτή για να τιμήσεις τον συνάδελφο που σκοτώθηκε εκτός υπηρεσίας δεν προβλέπεται στους κανονισμούς της ΠΑ. Από την άλλη αν ο Μοίραρχος προβεί σε μια τέτοια ενέργεια (επαναλαμβάνω χωρίς επιπλέον κίνδυνο ή κόστος) δεν βλέπω πού είναι το κακό.
- Προβλέπεται στην αντίστοιχη εκπαίδευση η διέλευση αρμάτων μάχης μέσα από πυκνοκατοικημένες περιοχές; Είναι κάτι που οι αρματιστές (αν χρησιμοποιώ τον σωστό όρο) το επαναλαμβάνουν ώστε να διατηρούνται ετοιμοπόλεμοι;
- Η διέλευση ενός άρματος μάχης σε έναν δρόμο εντός αστικού ιστού προκαλεί κάποιου είδους ζημιάς στο οδόστρωμα ή στις υποδομές κάτω από αυτό;
- Ο συντονισμός της κυκλοφορίας που ανέφερες επιφέρει κάποιου είδους επιπλέον ταλαιπωρίας σε όσους χρησιμοποιούν τους δρόμους από τους οποίους θα περάσει το άρμα;
Αν οι απαντήσεις σου είναι
- Ναι
- Όχι
- Όχι
τότε δε βλέπω τίποτα κακό...
Yippie Kay Yay
Κανένα τουμπέκιασμα, απλά εσύ αδυνατείς να καταλάβεις απλά πράγματα. Σου τα είπε και ο Airman.ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: 23 Ιουν 2020, 09:28Μαλακα οχι μονο δεν εβγαλες αρνητικο κιχ για τους πιλοτους ωραιοποιησες κιολας την φαση μας ειπες οτι οι πιλοτοι πολεμανε κτλ ,εχεις τουμπεκιαστει και για ολους αυτους που εδιναν αβερτα πληροφοριες για τις μοναδες τους ενω εμενα με κατηγορουσες για παρανομη δημοσιοποιηση στρατιωτικων εγγραφων οταν ανεβασα φωτο απο το paybookKauldron έγραψε: 23 Ιουν 2020, 01:15 Γιαννόπουλα, μήπως έγραφες ως Τίγρης σ' ένα esoterica? (ή κάπως έτσι)
MIT and Tagip Erdogan likes your comments
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
- SuperRogue
- Phorum.gr user: SuperRogue
Καταρχήν δεν ισχυρίζομαι τίποτα, δεν υπάρχει ούτε ένας που να να έχει πειστεί ότι έχεις πάει στρατό. Ο στρατός έχει απόλυτη ιεραρχία. Ο οδηγός δεν υπακούει κανέναν εκτός από από τον ανώτερο του στο πόστο του. Η ιστορία σου θα ήταν λιγότερο τραγικά ηλίθια αν έλεγες πως εσύ ήσουν οδηγός.ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: 23 Ιουν 2020, 13:32Nα πιασω το πιο καραμπινατοSuperRogue έγραψε: 23 Ιουν 2020, 13:18
Γιατί με διασκεδάζεις? Κοίτα τίποτα από αυτά δεν έχει καμία βάση που λες από το πως λειτουργεί το Στρατοδικείο μέχρι ότι τα άρματα έκαναν "δοκιμαστικές" στην Μουδανιών. Αλλά το ότι ο οδηγός, υπάκουσε έναν στρατιώτη για να περάσει με το άρμα μέσα από την πόλη είναι τραγικά ηλίθιο να το ισχυρίζεσαι έστω και αν έχεις περάσει έξω από στρατόπεδο.
Ισχυριζεσαι οτι τα αρματα δεν εκαναν δοκιμαστικες στην Μουδανιων;
Δεν προβλέπετε.ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: 23 Ιουν 2020, 13:42 Σε κανενα πληρωμα που ημουν εγω δεν ειχαμε μονιμα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος SuperRogue την 23 Ιουν 2020, 14:00, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
O ανωτερος στο αρμα ειναι ο αρχηγος πληρωματος
Αυτος διδει τις εντολες στο πληρωμα ειναι πολυ απλο
Αρίστος for Tsirpas
- SuperRogue
- Phorum.gr user: SuperRogue
Μην εξευτελίζεσαι.ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: 23 Ιουν 2020, 13:59 O ανωτερος στο αρμα ειναι ο αρχηγος πληρωματος
τι να πεις τώρα για τον τύπο που θυμήθηκε μετά από 500 νήματα για τον στρατό ότι είχε βουτήξει ένα τανκ και έκανε βόλτες στην τούμπα
Υπάρχει ο διοικητής της μοίρας τους, ο διοικητής της πτέρυγας μάχης, ο αρχηγός τακτικής αεροπορίας, ο αρχηγός ΓΕΑ και ο ΓΕΕΘΑ για να ενδιαφερθούν και να τους κρίνουν αν έκαναν κάτι μη προβλεπόμενο.ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: 23 Ιουν 2020, 13:49Δεν σε ενδιαφερει συνελληνα που πιλοτοι πεταξαν 4 F-16 πανω απο τοι σπιτι συναδελφου τους που σκοτωθηκε σε τροχαιο;Chainis έγραψε: 23 Ιουν 2020, 13:47
Χέστηκα πως αποδίδει τιμές ο στρατός.
Άντε γειαααα!!!!
Σαν να συμφωνεις σιωπηλα μοιαζει
Σαν να τουμπεκοσυμφωνεις
Εκτός από εσένα βεβαίως.
Επικοινώνησες μαζί τους, τι σου είπαν όλοι αυτοί, σε δικαίωσαν;
Όπου δεν κατάφερε να επικρατήσει ο ΕΛΑΣ εξοντωνοντας τις άλλες αντιστασιακες οργανώσεις δεν υπήρξαν και τάγματα ασφαλείας
Μάργκαρετ Θάτσερ:
Ο σοσιαλισμός είναι πολύ καλός μέχρι να τελειώσουν τα λεφτά των αλλων
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση