Και γιατί δεν βάλατε εντελώς αυτόνομο σύστημα και εσείς, όπως τα άλλα δύο; Με άλλον εργολάβο.foscilis έγραψε: 23 Ιουν 2020, 12:52Δε μπορούσα να το κάνω αυτό. Γιατί άμα μείνω ένα διαμέρισμα να καίω να γεμίζω και να συντηρώ το γομάρι κοινόχρηστο λέβητα που ήταν για 6 θα μου έρθουν κοινόχρηστα μια περιουσία.EKPLIKTIKOS έγραψε: 23 Ιουν 2020, 02:49 Δε θες να βαλεις φυσικο αεριο μαζι τους; Πες δεν εχω τώρα λεφτα κ βαλε μονος σου σε καποια φαση.
Και βασικά αυτό ακριβώς θα γινόταν. Κανόνισαν οι μαλάκες με αυτόν τον μαλάκα να βάλει εντελώς αυτόνομα συστήματα στα δύο διαμερίσματα και τα άλλα 3 να αποσυνδεθούν τελείως (5/6 ιδιοκτητών = πούτσα τους) κι εμάς δε μας είχαν πει τίποτα, είχαμε μείνει στο ότι "η πολυκατοικία θεωρεί πως δε μας συμφέρει να περάσουμε σε ΦΑ". Μας λυπήθηκε ο ένας από τους δύο και μας το σφύριξε. Αλλιώς θα το παίρναμε χαμπάρι τον επόμενο χειμώνα.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
γιδόβλαχοι σύνοικοι
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: γιδόβλαχοι σύνοικοι
How are Albanians distorting history
Leporello: γιατί ο Αβέρωφ δεν ήξερε τι έλεγε!Leporello έγραψε: 24 Ιαν 2019, 18:07 Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.
- Υδράργυρος
Σου είπα είμαι περιπετειώδης τύπος με χιπστέρικο μούσι, με αφρικανική παραλλαγή για δράση στην εξωτική ελλάδα, αλλά φοβάμαι μη με σφάξουν στις ερημιέςJuno έγραψε: 23 Ιουν 2020, 12:41
Τάδε έφη μισθωτός ΜΚΟ.Πριν έρθουν οι αλλοδαποί δεν φοβόμασταν μην μας σφάξουν, Μερκούρη.
Θα μείνω έτσι κι αλλιώς σε μονοκατοικία σε 4-5 χρόνια.
Απλώς μου κάνει εντύπωση η πασοκίλα-βοθρίλα. Η οποία σε τελική ανάλυση βλάπτει και αυτούς όχι τόσο πολύ εμένα. Για να ξαναγυρίσω στο ασανσέρ, εκτός που δεν είναι ασφαλές, χαλάει και κάθε μήνα. Δεν περνάει μήνας που να μην κλειστεί κάποιος ή να μην κολλήσει το ασανσέρ για πάντα στον 1ο ή να σταματάει στον 3ο χωρίς κανένας να έχει πατήσει το κουμπί κλπ. Έχουμε στάνταρ έξοδο 50-100 ευρώ το μήνα συντήρηση και επισκευές ασανσέρ ο καθένας. Είμαι 10 χρόνια εκεί. Με το αισιόδοξο σενάριο των 50 ευρώ το μήνα, έχουμε δώσει 10Χ12Χ50 = 6000 ευρώ το κάθε διαμέρισμα. Μιλάμε για τριανταχίλιαρο. Επειδή τσιγκουνεύονται να βάλουν ένα σωστό ασανσέρ που θα στοίχιζε πόσο, είκοσι χιλιάδες φαντάζομαι αν μέσα είχε και υπάλληλο να σου πατάει τα κουμπιά και να σου παίρνει πίπα;
Εντελώς αυτόνομο είναι αλλά με τον ίδιο. Γιατί η ιδιοκτήτρια βαρέθηκε να τα ψάχνει και τους εμπιστεύτηκε ότι ο δικός τους είναι έμπιστος, οπότε κανόνισε "βάλτε μας κι εμάς".Juno έγραψε: 23 Ιουν 2020, 12:53Και γιατί δεν βάλατε εντελώς αυτόνομο σύστημα και εσείς, όπως τα άλλα δύο; Με άλλον εργολάβο.foscilis έγραψε: 23 Ιουν 2020, 12:52Δε μπορούσα να το κάνω αυτό. Γιατί άμα μείνω ένα διαμέρισμα να καίω να γεμίζω και να συντηρώ το γομάρι κοινόχρηστο λέβητα που ήταν για 6 θα μου έρθουν κοινόχρηστα μια περιουσία.EKPLIKTIKOS έγραψε: 23 Ιουν 2020, 02:49 Δε θες να βαλεις φυσικο αεριο μαζι τους; Πες δεν εχω τώρα λεφτα κ βαλε μονος σου σε καποια φαση.
Και βασικά αυτό ακριβώς θα γινόταν. Κανόνισαν οι μαλάκες με αυτόν τον μαλάκα να βάλει εντελώς αυτόνομα συστήματα στα δύο διαμερίσματα και τα άλλα 3 να αποσυνδεθούν τελείως (5/6 ιδιοκτητών = πούτσα τους) κι εμάς δε μας είχαν πει τίποτα, είχαμε μείνει στο ότι "η πολυκατοικία θεωρεί πως δε μας συμφέρει να περάσουμε σε ΦΑ". Μας λυπήθηκε ο ένας από τους δύο και μας το σφύριξε. Αλλιώς θα το παίρναμε χαμπάρι τον επόμενο χειμώνα.
Τελικά όπως είπα κανένας δεν έχει βάλει τίποτα ακόμα εκτός από τους πρώτους σωλήνες.
- Υδράργυρος
Και αυτό σε πειράζει;Antares έγραψε: 23 Ιουν 2020, 12:47 Εδώ βγαίνεις το μπαλκόνι και ακούς το σεξ των από κάτω ή από πάνω.![]()
Πίνεις καφέ ακούγοντας τσόντα.
Μου είχε τύχει να πίνω καφέ με την αδερφή μου και μου λέει πάμε μέσα (για να μην ενοχλήσουμε).Υδράργυρος έγραψε: 23 Ιουν 2020, 12:59Και αυτό σε πειράζει;Antares έγραψε: 23 Ιουν 2020, 12:47 Εδώ βγαίνεις το μπαλκόνι και ακούς το σεξ των από κάτω ή από πάνω.![]()
Μόνη μου, σιγά μην κουνιόμουνα από την θέση μου.
Αλλά δεν είναι αυτό που ενοχλεί. Είναι άλλα πολύ χειρότερα και όσο και να προσπαθούν να είναι στα όρια του νόμου για να παρουσιάσουν τον άλλο σαν μυγιάγγιχτο και τρελό, η παρενόχληση από το γυφταριό έχει φτάσει σε υψηλό σημείο θορύβου. Κανένας δεν εγγυάται επίσης ότι δεν το κάνουν και σε άλλα μέρη, εκτός Αττικής.
Οι άνθρωποι είναι άλλη ράτσα, πως να το κάνουμε τώρα; Οι λαθρομουσουλμάνοι θα κάνουν τα ίδια για να εκτοπίσουν κατοίκους όπως κάνουν στο κέντρο της Αθήνας για την ώρα, αλλά πιστεύω θα τους μεταφέρουν αλλού. Το κέντρο θα αναπτυχθεί τουριστικά και οικιστικά.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Antares την 23 Ιουν 2020, 13:10, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Θου Κύριε, φυλακήν τω στόματί μουAntares έγραψε: 23 Ιουν 2020, 13:07Μου είχε τύχει να πίνω καφέ με την αδερφή μου και μου λέει πάμε μέσα (για να μην ενοχλήσουμε).Υδράργυρος έγραψε: 23 Ιουν 2020, 12:59Και αυτό σε πειράζει;Antares έγραψε: 23 Ιουν 2020, 12:47 Εδώ βγαίνεις το μπαλκόνι και ακούς το σεξ των από κάτω ή από πάνω.![]()
Πίνεις καφέ ακούγοντας τσόντα.![]()
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
Στον κάτσικα θα είσαι καλάΥδράργυρος έγραψε: 23 Ιουν 2020, 12:54Σου είπα είμαι περιπετειώδης τύπος με χιπστέρικο μούσι, με αφρικανική παραλλαγή για δράση στην εξωτική ελλάδα, αλλά φοβάμαι μη με σφάξουν στις ερημιέςJuno έγραψε: 23 Ιουν 2020, 12:41
Τάδε έφη μισθωτός ΜΚΟ.Πριν έρθουν οι αλλοδαποί δεν φοβόμασταν μην μας σφάξουν, Μερκούρη.
-
Antigeist
Συνήθως η φασαρία οφείλεται σε υπερβολικά ηχητικά εφέ της γυναίκας για να ικανοποιήσει το εγώ του άλλου.Antares έγραψε: 23 Ιουν 2020, 12:47 Εδώ βγαίνεις το μπαλκόνι και ακούς το σεξ των από κάτω ή από πάνω.![]()
.foscilis έγραψε: 23 Ιουν 2020, 12:52Δε μπορούσα να το κάνω αυτό. Γιατί άμα μείνω ένα διαμέρισμα να καίω να γεμίζω και να συντηρώ το γομάρι κοινόχρηστο λέβητα που ήταν για 6 θα μου έρθουν κοινόχρηστα μια περιουσία.EKPLIKTIKOS έγραψε: 23 Ιουν 2020, 02:49 Δε θες να βαλεις φυσικο αεριο μαζι τους; Πες δεν εχω τώρα λεφτα κ βαλε μονος σου σε καποια φαση.
Μια περιουσία γιατί ;;;
Οτι θά πρέπει νά καίς καί να γεμίζεις το λέβητα είναι αυτονόητο.....
Συντήρηση..... τι μπορεί νά πάθει ;;;
Εμένα είναι 10+ χρόνια ασυντήρητος καί λειτουργεί μιά χαρά.....
.
Ταφόπλακα τού Μέλλοντος τών Παιδιών μας η Γραφειοκρατεία καί οί Συντάξεις άνω τών 400 € ....
Δουλειά δέν έχει ό Διάολος γαμάει τά Παιδιά του .... Έλληνική Λαική Σοφία
Δέν ξέρεις κάν τό Λόγο ..........γιά νά μάς Ύποτάξης .........Σαδιστάκο ...
- Υδράργυρος
Πχορουμίτες: Υποχόνδριοι, μικροβιοφοβικοί, ενοχλούνται από τους γείτονες, δε μιλάνε σε κανέναν, τσακωμένοι με όλους

Γιατί η θερμοδυναμική μας λέει ότι ένα μηχάνημα ισχύος 6Χ θέλει 6 φορές περισσότερη ενέργεια για να φτάσει το ίδιο στη θερμοκρασία κανονικής λειτουργίας σε σχέση με ένα μηχάνημα ισχύος Χ, ακόμα και αν αγνοήσουμε ότι αν είσαι το ρετιρέ έχεις 40 μέτρα σωλήνες χωρίς λόγο.ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ έγραψε: 23 Ιουν 2020, 13:31
.
Μια περιουσία γιατί ;;;
Για τον ίδιο λόγο δε συμφέρει να πεταχτείς μέχρι το περίπτερο με ντηζελοκίνητο τριαξονικό.
.foscilis έγραψε: 23 Ιουν 2020, 14:30Γιατί η θερμοδυναμική μας λέει ότι ένα μηχάνημα ισχύος 6Χ θέλει 6 φορές περισσότερη ενέργεια για να φτάσει το ίδιο στη θερμοκρασία κανονικής λειτουργίας σε σχέση με ένα μηχάνημα ισχύος Χ, ακόμα και αν αγνοήσουμε ότι αν είσαι το ρετιρέ έχεις 40 μέτρα σωλήνες χωρίς λόγο.ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ έγραψε: 23 Ιουν 2020, 13:31
.
Μια περιουσία γιατί ;;;
Για τον ίδιο λόγο δε συμφέρει να πεταχτείς μέχρι το περίπτερο με ντηζελοκίνητο τριαξονικό.
Οκ τό καταλαβαίνω.....
Πόση ώρα λειτουργείας θέλει γιά νά τήν φτάσει ;;;
Εμένα κάνει περίπου 10 λεπτά νομίζω.....
Πόσο θά έχει κάψει ο δικός μεχρι να τη φτάσει ;;;
1...5...10 λίτρα ;;;
Ξέρεις ακριβώς πόσο περισσότερο θά σε επιβαρυνει ;;;
Μπορεί νά είναι ανεκτό.....λεφτά υπάρχουν όπως έχω ακούσει.....
.
Ταφόπλακα τού Μέλλοντος τών Παιδιών μας η Γραφειοκρατεία καί οί Συντάξεις άνω τών 400 € ....
Του άλλου του φταίνε οι Πασόκοι, του άλλου οι ΝΔκράτες, του άλλου οι Συριζαίοι κ.ο.κ. Υπάρχει ποτέ ξεκάθαρος διαχωρισμός; Η βρωμιά διαχέεται εδώ και εκεί ανάλογα με τα συμφέροντα.
Πάντως το φυσικό αέριο συμφέρει. Ειδικά στην Αθήνα που δεν έχει μεγάλο χειμώνα πρέπει να φτάνει και το μισό κόστος του πετρελαίου. Επίσης υπάρχουν και επιδοτήσεις για να βάλει η πολυκατοικία φυσικό αέριο, γιατί δεν γίνεται εκμετάλλευση; Πρέπει να πάρει έργο ο γνωστός της γνωστής; Χώρα είμαστε, όχι παρακράτος.
Πάντως το φυσικό αέριο συμφέρει. Ειδικά στην Αθήνα που δεν έχει μεγάλο χειμώνα πρέπει να φτάνει και το μισό κόστος του πετρελαίου. Επίσης υπάρχουν και επιδοτήσεις για να βάλει η πολυκατοικία φυσικό αέριο, γιατί δεν γίνεται εκμετάλλευση; Πρέπει να πάρει έργο ο γνωστός της γνωστής; Χώρα είμαστε, όχι παρακράτος.
Να δεις τον γέρο του 2ου με ύφος "ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΤΟ ΚΟΛΠΟ" όταν του είπε η αεριού ότι πληρώνεις πάγιο και το καλοκαίρι. Ρε μαλάκα γλιτώνεις 800 ευρώ τι στο διάολο σε νοιάζει το κωλοπάγιο για το βρωμοκαλοκαίρι που στο κάτω-κάτω και πάλι χρησιμοποιείς άμα θες αέριο π.χ. για ζεστό νερό στο πλυντήριο πιάτων;Antares έγραψε: 23 Ιουν 2020, 15:02