Ε, ρε, τους χαζούς! πηγαίνουν ενάντια στα συμφέροντά τους, λες και είναι όχλος δικαίως οργισμένων, χα χα!Dwarven Blacksmith έγραψε: 23 Ιουν 2020, 12:52 Φίλε εγώ τολμώ να πω ότι αυτά που έχουν τραβήξει οι μαύροι δεν συγκρίνονται καν με αυτά που έκανε ο Τραμπ στους μεγιστάνες.
Τον μισούν καθαρά για ταξικούς λόγους, επειδή είναι τσάμπιον του λαού.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Υπόθεση Τζορτζ Φλόιντ
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- Λίνο Βεντούρα
Re: Υπόθεση Τζορτζ Φλόιντ
Fluffy έγραψε: 25 Αύγ 2021, 12:22 Στον καπιταλισμό κυριαρχεί η αντίληψη της κυρίαρχης τάξης, γιαυτό είναι και κυρίαρχη.
- Dwarven Blacksmith
Χαχα. Αλήθεια έχεις κάτι που να δείχνει πως ο Τραμπ τους τσάκισε; Θέλω να το δείχνω στους λιμπς όταν βγάζουν γλώσσα.Λίνο Βεντούρα έγραψε: 23 Ιουν 2020, 12:57Ε, ρε, τους χαζούς! πηγαίνουν ενάντια στα συμφέροντά τους, λες και είναι όχλος δικαίως οργισμένων, χα χα!Dwarven Blacksmith έγραψε: 23 Ιουν 2020, 12:52 Φίλε εγώ τολμώ να πω ότι αυτά που έχουν τραβήξει οι μαύροι δεν συγκρίνονται καν με αυτά που έκανε ο Τραμπ στους μεγιστάνες.
- Λίνο Βεντούρα
Δεν τους τσάκισε, ούτε και έγραψα κάτι τέτοιο.Dwarven Blacksmith έγραψε: 23 Ιουν 2020, 12:59 Χαχα. Αλήθεια έχεις κάτι που να δείχνει πως ο Τραμπ τους τσάκισε; Θέλω να το δείχνω στους λιμπς όταν βγάζουν γλώσσα.
Fluffy έγραψε: 25 Αύγ 2021, 12:22 Στον καπιταλισμό κυριαρχεί η αντίληψη της κυρίαρχης τάξης, γιαυτό είναι και κυρίαρχη.
Αλήθεια, μιλάνε συχνά για τα εντυπωσιακά νούμερα προ-κοβιντ, ο Lugozzi ειδικά έχει μάστερ στον τομέα. Νομοθετικό έργο τους έχεις δει να ποστάρουν ποτέ; Εννοώ, συγκεκριμένα πράγματα που έκανε για να τα φτιάξει αυτά τα νούμερα;Dwarven Blacksmith έγραψε: 23 Ιουν 2020, 12:59Χαχα. Αλήθεια έχεις κάτι που να δείχνει πως ο Τραμπ τους τσάκισε; Θέλω να το δείχνω στους λιμπς όταν βγάζουν γλώσσα.Λίνο Βεντούρα έγραψε: 23 Ιουν 2020, 12:57Ε, ρε, τους χαζούς! πηγαίνουν ενάντια στα συμφέροντά τους, λες και είναι όχλος δικαίως οργισμένων, χα χα!Dwarven Blacksmith έγραψε: 23 Ιουν 2020, 12:52 Φίλε εγώ τολμώ να πω ότι αυτά που έχουν τραβήξει οι μαύροι δεν συγκρίνονται καν με αυτά που έκανε ο Τραμπ στους μεγιστάνες.
- Dwarven Blacksmith
Ε όχι, τώρα μου τα χαλάς. Άμα δεν τους τσάκισε γιατί τον μισούνε; Κακιασμένες αδερφές είναι;Λίνο Βεντούρα έγραψε: 23 Ιουν 2020, 13:00Δεν τους τσάκισε, ούτε και έγραψα κάτι τέτοιο.Dwarven Blacksmith έγραψε: 23 Ιουν 2020, 12:59 Χαχα. Αλήθεια έχεις κάτι που να δείχνει πως ο Τραμπ τους τσάκισε; Θέλω να το δείχνω στους λιμπς όταν βγάζουν γλώσσα.
- Λίνο Βεντούρα
Για πες μου εσύ, γιατί πιστεύεις; Αφού τους είχε στα ώπα-ώπαDwarven Blacksmith έγραψε: 23 Ιουν 2020, 13:01 Ε όχι, τώρα μου τα χαλάς. Άμα δεν τους τσάκισε γιατί τον μισούνε; Κακιασμένες αδερφές είναι;
- Dwarven Blacksmith
Όχι αλλά σε αυτό μπορώ να τους δικαιολογήσω τους δεξιοτραμπικούς. Πιστεύουν ότι ο ρόλος του Προέδρου είναι να δίνει ταξ κατς (funded by deficits? αστερίσκος), να κάνει στην άκρη και να αφήνει την αγορα να μεγαλουργήσει. Δεν μπορώ να πω κάτι γιατί είναι consistent.Σενέκας έγραψε: 23 Ιουν 2020, 13:01Αλήθεια, μιλάνε συχνά για τα εντυπωσιακά νούμερα προ-κοβιντ, ο Lugozzi ειδικά έχει μάστερ στον τομέα. Νομοθετικό έργο τους έχεις δει να ποστάρουν ποτέ; Εννοώ, συγκεκριμένα πράγματα που έκανε για να τα φτιάξει αυτά τα νούμερα;Dwarven Blacksmith έγραψε: 23 Ιουν 2020, 12:59Χαχα. Αλήθεια έχεις κάτι που να δείχνει πως ο Τραμπ τους τσάκισε; Θέλω να το δείχνω στους λιμπς όταν βγάζουν γλώσσα.Λίνο Βεντούρα έγραψε: 23 Ιουν 2020, 12:57
Ε, ρε, τους χαζούς! πηγαίνουν ενάντια στα συμφέροντά τους, λες και είναι όχλος δικαίως οργισμένων, χα χα!![]()
Τους λαϊκοδεξιοαριστεροτραμπικούς που πιστεύουν ότι ο Τραμπ δίνει τον αγώνα τον καλό κατά των δισεκατομμυριούχων από την άλλη, δεν τους βρίσκω δικαιολογία.
ποστάρει όλη μέρα ο πρόεδρος και ποοουνάρει τους λίμπτερντς, που καιρός για νομοθετικό έργο, δεν χρειάζεται άλλωστε, όλα πάνε πρίμα για τις τσέπες τους και αυτό έχει σημασίαΣενέκας έγραψε: 23 Ιουν 2020, 13:01Αλήθεια, μιλάνε συχνά για τα εντυπωσιακά νούμερα προ-κοβιντ, ο Lugozzi ειδικά έχει μάστερ στον τομέα. Νομοθετικό έργο τους έχεις δει να ποστάρουν ποτέ; Εννοώ, συγκεκριμένα πράγματα που έκανε για να τα φτιάξει αυτά τα νούμερα;Dwarven Blacksmith έγραψε: 23 Ιουν 2020, 12:59Χαχα. Αλήθεια έχεις κάτι που να δείχνει πως ο Τραμπ τους τσάκισε; Θέλω να το δείχνω στους λιμπς όταν βγάζουν γλώσσα.Λίνο Βεντούρα έγραψε: 23 Ιουν 2020, 12:57
Ε, ρε, τους χαζούς! πηγαίνουν ενάντια στα συμφέροντά τους, λες και είναι όχλος δικαίως οργισμένων, χα χα!![]()
α συγγνώμη, ξέχασα, θέλανε να κόψουν τα κουπόνια για φαγητό από τους φτωχούς ενώ μέσω κορωνοϊού για να μειώσει τις κρατικές δαπάνες, αυτά δεν τα λέτε όμως!
Χαῖρε, τὸ τῶν Δαιμόνων πολυθρύλητον θαῦμα·
χαῖρε, τὸ τῶν αγγέλων πολυθρήνητον τραῦμα.
χαῖρε, τὸ τῶν αγγέλων πολυθρήνητον τραῦμα.
FUCK DONALD TRUMP
Η αλήθεια είναι, έχω αμφιβολίες για το αν υπάρχουν όντως αυτές οι διαχωριστικές γραμμές και τι σημαίνουν πραγματικά. Πχ ο πατησιώτης με βάση αυτά που λέει για την ελληνική κατάσταση, θα τον έλεγες δεξιοτραμπικό, όταν πρόκειται για τον Τραμπ συμπορεύεται με τον Αρίστο, τον κατεξοχήν αριστερολαικοδεξιοτρμπιστα, και θα τσακώσεις πολλές φορές τον πρώτα να λέει για τους παγκοσμιοποιητές μεγιστάνες που μάχονται τον πρόεδρο. Περίεργο δεν είναι;Dwarven Blacksmith έγραψε: 23 Ιουν 2020, 13:08Όχι αλλά σε αυτό μπορώ να τους δικαιολογήσω τους δεξιοτραμπικούς. Πιστεύουν ότι ο ρόλος του Προέδρου είναι να δίνει ταξ κατς (funded by deficits? αστερίσκος), να κάνει στην άκρη και να αφήνει την αγορα να μεγαλουργήσει. Δεν μπορώ να πω κάτι γιατί είναι consistent.Σενέκας έγραψε: 23 Ιουν 2020, 13:01Αλήθεια, μιλάνε συχνά για τα εντυπωσιακά νούμερα προ-κοβιντ, ο Lugozzi ειδικά έχει μάστερ στον τομέα. Νομοθετικό έργο τους έχεις δει να ποστάρουν ποτέ; Εννοώ, συγκεκριμένα πράγματα που έκανε για να τα φτιάξει αυτά τα νούμερα;Dwarven Blacksmith έγραψε: 23 Ιουν 2020, 12:59
Χαχα. Αλήθεια έχεις κάτι που να δείχνει πως ο Τραμπ τους τσάκισε; Θέλω να το δείχνω στους λιμπς όταν βγάζουν γλώσσα.![]()
Τους λαϊκοδεξιοαριστεροτραμπικούς που πιστεύουν ότι ο Τραμπ δίνει τον αγώνα τον καλό κατά των δισεκατομμυριούχων από την άλλη, δεν τους βρίσκω δικαιολογία.
- Λίνο Βεντούρα
Εγώ ρώτησα και τον νάνο παραπάνω γιατί το κάνουν. Μάλλον επειδή πήγαν να κόψουν τα κουπόνια που έγραψε η λεγεώναΣενέκας έγραψε: 23 Ιουν 2020, 13:15 παγκοσμιοποιητές μεγιστάνες που μάχονται τον πρόεδρο. Περίεργο δεν είναι;
-
talaipwros
γιατι αν καταστραφει η Αμερικη θα χασουν και αυτοιΛίνο Βεντούρα έγραψε: 23 Ιουν 2020, 13:17Εγώ ρώτησα και τον νάνο παραπάνω γιατί το κάνουν. Μάλλον επειδή πήγαν να κόψουν τα κουπόνια που έγραψε η λεγεώναΣενέκας έγραψε: 23 Ιουν 2020, 13:15 παγκοσμιοποιητές μεγιστάνες που μάχονται τον πρόεδρο. Περίεργο δεν είναι;
Έτσι είναι οι δεξιοί. Λαϊκάτζες.Σενέκας έγραψε: 23 Ιουν 2020, 13:15Η αλήθεια είναι, έχω αμφιβολίες για το αν υπάρχουν όντως αυτές οι διαχωριστικές γραμμές και τι σημαίνουν πραγματικά. Πχ ο πατησιώτης με βάση αυτά που λέει για την ελληνική κατάσταση, θα τον έλεγες δεξιοτραμπικό, όταν πρόκειται για τον Τραμπ συμπορεύεται με τον Αρίστο, τον κατεξοχήν αριστερολαικοδεξιοτρμπιστα, και θα τσακώσεις πολλές φορές τον πρώτα να λέει για τους παγκοσμιοποιητές μεγιστάνες που μάχονται τον πρόεδρο. Περίεργο δεν είναι;Dwarven Blacksmith έγραψε: 23 Ιουν 2020, 13:08Όχι αλλά σε αυτό μπορώ να τους δικαιολογήσω τους δεξιοτραμπικούς. Πιστεύουν ότι ο ρόλος του Προέδρου είναι να δίνει ταξ κατς (funded by deficits? αστερίσκος), να κάνει στην άκρη και να αφήνει την αγορα να μεγαλουργήσει. Δεν μπορώ να πω κάτι γιατί είναι consistent.Σενέκας έγραψε: 23 Ιουν 2020, 13:01
Αλήθεια, μιλάνε συχνά για τα εντυπωσιακά νούμερα προ-κοβιντ, ο Lugozzi ειδικά έχει μάστερ στον τομέα. Νομοθετικό έργο τους έχεις δει να ποστάρουν ποτέ; Εννοώ, συγκεκριμένα πράγματα που έκανε για να τα φτιάξει αυτά τα νούμερα;![]()
Δεν έχουν αυτό το κατιτίς το γκοζμπολίτικον που έχουν οι αριστερόφιλοι πολιτικαλικορεκτίστας.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Λίνο Βεντούρα
Σωστά, δεν το σκέφτηκα.talaipwros έγραψε: 23 Ιουν 2020, 13:18γιατι αν καταστραφει η Αμερικη θα χασουν και αυτοιΛίνο Βεντούρα έγραψε: 23 Ιουν 2020, 13:17Εγώ ρώτησα και τον νάνο παραπάνω γιατί το κάνουν. Μάλλον επειδή πήγαν να κόψουν τα κουπόνια που έγραψε η λεγεώναΣενέκας έγραψε: 23 Ιουν 2020, 13:15 παγκοσμιοποιητές μεγιστάνες που μάχονται τον πρόεδρο. Περίεργο δεν είναι;
Μιλάμε άλλωστε για θεσμούς και ανθρώπους που γενικά δεν παρεμβαίνουν, ούτε σχεδιάζουν τις κινήσεις τους σε βάθος χρόνου, ούτε διαπλέκονται στο παρασκήνιο, παρ' όλο που έχουν όλην την δύναμη να το κάνουν. Έτσι φτάνουν να ενεργήσουν με το θυμικό τους, την δίκαιη οργή που νιώθουν αν θέλεις, όταν φτάσουν τα πράγματα στο αμήν.
Εγώ απορώ πάντως, σπαμάρεις ρόγκαν, δε το βλέπεις καν ρε φίλε;foscilis έγραψε: 22 Ιουν 2020, 20:20Ότι συμφωνώ με τον συμπαθή μπαφιορο Μπρετ ότι το ΒΛΜ είναι αυταρχικό αντιδραστικό κίνημα το οποίο ούτε καν αγγίζει τα αληθινά δομικά προβλήματα των ΗΠΑ και ότι η λύση μεταξύ άλλων είναι πιο πολλά λεφτά στους μπάτσους.ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 22 Ιουν 2020, 19:39Για την ταμπακιέρα (φλόυντ) τί έχεις να πεις;foscilis έγραψε: 22 Ιουν 2020, 15:58
Το άφησα να παίζει και μετά τη δεύτερη ώρα (και για όλη την τρίτη ώρα) μιλάνε για COVID που ΦΥΣΙΚΑ εχει άποψη ο Μπρετ και είναι ότι φτιάχτηκε σε εργαστήριο, η δε λύση κατά τη γνώμη του είναι αυστηρότατη καραντίνα φάση ούτε για νερό, δυο βδομάδες αυτό και τελειώσαμε αλλά δεν τον ακούτε τον Μπρετ.
Δε μπορεί να είναι τόσο ηλίθιοι.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
-
talaipwros
Τί σχέση εχει το σχόλιο σου με την απάντηση μου; Συνταγη για γιουβαρλακια περισσότερο νοημα θα έβγαζεΛίνο Βεντούρα έγραψε: 23 Ιουν 2020, 13:23Σωστά, δεν το σκέφτηκα.talaipwros έγραψε: 23 Ιουν 2020, 13:18γιατι αν καταστραφει η Αμερικη θα χασουν και αυτοιΛίνο Βεντούρα έγραψε: 23 Ιουν 2020, 13:17
Εγώ ρώτησα και τον νάνο παραπάνω γιατί το κάνουν. Μάλλον επειδή πήγαν να κόψουν τα κουπόνια που έγραψε η λεγεώνα
Μιλάμε άλλωστε για θεσμούς και ανθρώπους που γενικά δεν παρεμβαίνουν, ούτε σχεδιάζουν τις κινήσεις τους σε βάθος χρόνου, ούτε διαπλέκονται στο παρασκήνιο, παρ' όλο που έχουν όλην την δύναμη να το κάνουν. Έτσι φτάνουν να ενεργήσουν με το θυμικό τους, την δίκαιη οργή που νιώθουν αν θέλεις, όταν φτάσουν τα πράγματα στο αμήν.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 2 Απαντήσεις
- 261 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Otto Weininger
-
- 3 Απαντήσεις