Φαίνεται ότι της τον καρφώνει στον κώλο και όχι στον κόλπο. Τότε δεν είχαν και προφυλακτικά οι έρημοι.Jimmy81 έγραψε: 23 Ιουν 2020, 02:30Θα τύλιξε κανά ύφασμα στο κεφάλι για να μην πέφτουν τα μαλλιά στη μάπα. Δε νομίζω να φοράει κάτι στα πόδια. Ή δεν του βγηκε καλά του σχεδιαστή ή απλά δεν το χωράει η διαχωριστική γραμμή του σκεύους και σταμάτησε το σχέδιο στο σημείο αυτό.Antigeist έγραψε:Τι είναι αυτό που έχει στο κεφάλι της; Στα πόδια φοράει κάτι σε πέδιλο; Μου φαίνονται κάπως παραμορφωμένα.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Η ερωτική ζωή των αρχαίων Ελλήνων
-
Antigeist
Re: Η ερωτική ζωή των αρχαίων Ελλήνων
- Jimmy81
- Phorum.gr user: Jimmy81
Ναι. Πρωτικό φαίνεται να είναι στη μία πλευρά. Η άλλη πλευρά δείχνει διαφορετική στάση.
ΝΕΡΟ DETECTED!!!!!Σενέκας έγραψε: 23 Ιουν 2020, 00:38γιατί το κάνεις αυτό;Juno έγραψε: 23 Ιουν 2020, 00:37Θα κακοπερνούσες γιατί δεν είναι όπως τα περιγράφουν οι άρρωστες βόρειες αρχαιολόγες πού αν ζούσαν σήμερα θα ήταν στην πρώτη γραμμή sjw.Τοξοβόλος_UK έγραψε: 20 Ιουν 2020, 10:20 Σε ένα γκέι όργιο με ψωλαράδες αρχαίους άνετα θα συμμετείχα πάντως. Κρίμα που δεν έζησα εκείνη την εποχή.
How are Albanians distorting history
Leporello: γιατί ο Αβέρωφ δεν ήξερε τι έλεγε!Leporello έγραψε: 24 Ιαν 2019, 18:07 Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.
Αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι αυτό το ξεφτιλίκι να φεύγετε δήθεν θιγμένοι και σβήστε τον λογαριασμό μου και μετά να επιστρέφετε σαν να μην τρέχει μία. Ή φεύγεις ή δεν φεύγεις.
How are Albanians distorting history
Leporello: γιατί ο Αβέρωφ δεν ήξερε τι έλεγε!Leporello έγραψε: 24 Ιαν 2019, 18:07 Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.
Τζούνο μου, δεν είπα ποτέ ότι έφυγα θιγμένος. Θα στο πω όσο πιο ευγενικά μπορώ: το πότε θα φεύγω, για ποιους λόγος και για πόσο, αφορά εμένα και μόνο. Εφόσον δεν ανοίγω ούτε νήματα να πω ότι φεύγω ή ο,τι, για να λες ότι σε ενοχλώ ή σε πρήζω, είναι δικό μου θέμα δεν έχω να δώσω λογαριασμό σε κανένα. Συγνώμη κιόλαςJuno έγραψε: 23 Ιουν 2020, 11:43Αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι αυτό το ξεφτιλίκι να φεύγετε δήθεν θιγμένοι και σβήστε τον λογαριασμό μου και μετά να επιστρέφετε σαν να μην τρέχει μία. Ή φεύγεις ή δεν φεύγεις.
- Obi Wan Iakobi
Η Μοιχεια τιμωρουνταν με ραφανιδα στον πρωκτο ενωπιον φιλοθεαμονος κοινου 50.30
Η αλήθεια είναι μια μικροαστική εμμονή.
Βλαδίμηρος Ίλιτς Λένιν
Βλαδίμηρος Ίλιτς Λένιν
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-