Ωραία όλα αυτά, αλλά αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι γιατί να λένε ψέματα και να βάζουν σαλτσες. Ή μάλλον καταλαβαίνω.stavmanr έγραψε: 23 Ιουν 2020, 11:14 Το φερόμενο χτύπημα του κεφαλιού στο έδαφος δεν είναι η μοναδική πράξη βίας, Otto.
Το μαλλιοτράβηγμα καθαυτό, η ταπείνωση, ο περιορισμός κίνησης (πηγαίνει το παιδί να σηκωθεί και το ξανατραβά από τα μαλλιά στο έδαφος) κλπ συνιστούν βασανισμό.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Θύμα ρατσιστικής επίθεσης 12χρονος από πατέρα συμμαθητή του–«Μου χτύπησε το κεφάλι στο έδαφος»
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- Otto Weininger
Re: Θύμα ρατσιστικής επίθεσης 12χρονος από πατέρα συμμαθητή του–«Μου χτύπησε το κεφάλι στο έδαφος»
Let them make the first mistake. We make the last move.
Re: Θύμα ρατσιστικής επίθεσης 12χρονος από πατέρα συμμαθητή του–«Μου χτύπησε το κεφάλι στο έδαφος»
Αυτήν την φορά δεν μου την πέφτει μανιωδώς και μπερδεύτηκα.
How are Albanians distorting history
Leporello: γιατί ο Αβέρωφ δεν ήξερε τι έλεγε!Leporello έγραψε: 24 Ιαν 2019, 18:07 Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.
- Υδράργυρος
Δεν είναι μόνο τα αλβανάκια επιθετικά. Η επιθετικότητα δεν πάει με την εθνικότηταhades έγραψε: 23 Ιουν 2020, 11:23
Εγώ δεν θα το έκανα. Τουλάχιστον έτσι πιστεύω (αν και έξω από το χορό πολλά μπορείς να πεις ειδικά με τον τρόπο που τα σχολεία αντιμετωπίζουν τις κόντρες μαθητών ) αλλά σε παρακάλω τώρα. Λες και δεν ξέρουμε πως λειτουργούν τα Αλβανάκια . Τραμπούκοι του κερατά είναι ειδικά αν μυρίσουν αδυναμία. Και μετά από το σκηνικό για να το παίξει ποιο πολύ θύμα έβαλε τον ρατσισμό που πουλάει και κατευθείαν οι γνωστοί πήραν θέση.
Η σωστή αντιμετώπιση. Τι έχεις να πεις για αυτό εδώ Μερκούρη;Υδράργυρος έγραψε: 23 Ιουν 2020, 11:20Ότι και να γινε δεν είναι αυτή η σωστή αντιμετώπιση. Μην υποστηρίζεις τον μαλάκαhades έγραψε: 23 Ιουν 2020, 11:19Μπορεί να μην ήταν η πρώτη φορά .Μπορεί ο Αλβανός να το έκανε κατ 'εξακολούθηση και να έφτασε στο αμήν ο άνθρωπος. Πολλά παίζουν .Υδράργυρος έγραψε: 23 Ιουν 2020, 11:18 Πόσο μαλάκας ο πατέρας που πάει και πλακώνει στο ξύλο το 12χρονο που έδειρε τον κανακάρη του.... Πόσο μαλάκας. Και μπροστά σε κάμερα
Leporello: γιατί ο Αβέρωφ δεν ήξερε τι έλεγε!Leporello έγραψε: 24 Ιαν 2019, 18:07 Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.
- Otto Weininger
Όχι.Γιάννης έγραψε: 23 Ιουν 2020, 11:20Ξέρεις τι θα σου πούν τώρα: "Ε, αφού μόνο έβαλε κάτω το παιδί και το μαλλιοτράβηξε, τότε δεν έγινε και τίποτα, δεν μετράει για ξύλο, και εσείς είστε ψεύτες."stavmanr έγραψε: 23 Ιουν 2020, 11:14 Το φερόμενο χτύπημα του κεφαλιού στο έδαφος δεν είναι η μοναδική πράξη βίας, Otto.
Το μαλλιοτράβηγμα καθαυτό, η ταπείνωση, ο περιορισμός κίνησης (πηγαίνει το παιδί να σηκωθεί και το ξανατραβά από τα μαλλιά στο έδαφος) κλπ συνιστούν βασανισμό.
Παλιά τους τέχνη κόσκινο.
Ψεύτης είσαι γιατί λες ότι το βίντεο δείχνει να του κοπανάει το κεφάλι στο έδαφος.
Ο ρατσισμός είναι εναντίον ομάδων διαφορετικών από αυτήν του θύτη, ακριβώς επειδή είναι διαφορετικές. Μην τραβάτε τους όρους από τα μαλλιά. Πχ μου έχει τύχει τότε που χρησιμοποιούσα το μετρό, ένας μισομερίδας που έμοιαζε μάλλον για Πακιστανό ή Μπαγκλαντεσιανό και καθόταν δίπλα σε γυναίκες και ζητούσε λεφτά. Ξεκινούσε πάντα με το "Ελληνίδα είσαι;", σε άρχιζε στο μπίρι-μπίρι, του έλεγε ςόχι και φεύγοντας έβριζε εσένα, την οικογένειά σου, την Ελλάδα, τη θρησκεία σου, όσο πιο αισχρά μπορείς να φανταστείς.stavmanr έγραψε: 23 Ιουν 2020, 11:23Ρατσισμός υπάρχει έναντι μειονοτήτων. Όχι έναντι των πλειοψηφιών. Γι' αυτό μιλάμε για διακρίσεις που προκαλούν κοινωνικές, οικονομικές και άλλες δυσχέρειες στις μειονότητες.Juno έγραψε: 23 Ιουν 2020, 11:18Σωστά! Ενώ το άλλο ρατσιστικό έγκλημα δεν τους ενοχλεί. viewtopic.php?f=24&t=22706
Τραβάτε τους όρους από τα μαλλιά και καταστρέφετε τα ίδια τα άρθρα που φέρνετε στο προσκήνιο αφαιρώντας το δίκιο από τα θύματα της εκάστοτε επίθεσης.
Ρατσιστής από όλες τις πλευρές ακόμα και από το γεγονός ότι επέλεγε γυναίκες γιατί αν τα έκανε αυτά σε κάποιον οξύθυμο, με τη εμφάνιση που είχε μπορεί να κατέληγε στην Εντατική με μία σφαλιάρα.
Την πρώτη φορά, με έπιασε εξαπίνης, με έβρισε και έφυγε. Μετά έμαθα πως κάποιες φορές έφτυνε. Την επόμενη, τον θυμόμουν και με το που του είπα όχι ήμουν έτοιμη και όταν άρχισε να λέει τα δικά τους, άρχισα και εγώ για την δική του οικογένεια, πατρίδα (χωρίς να αναφέρω ποια ήταν, δεν ήξερα) κλπ. Του είπα πως αν φύσει, μετά θα αρχίσει να φτύνει αίμα (για να τον αποτρέψω). Έφυγε μουρμουρίζοντας βρισιές.
Αν καθόσουν δίπλα μας εσύ παρέα με τον Κωνσταντίνου και τον άλλον της καταργημένη ΜΚΟ Ελσίνκι, θα είχατε ακούσει επιλεκτικά μόνον τα δικά μου και όχι τα δικά του και τα κανάλια θα έλεγαν για απρόκλητη επίθεση εναντίον του, ρατσιστική μάλιστα και απειλή της ζωής του.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Juno την 23 Ιουν 2020, 11:39, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Σε αυτό συμφωνώ αλλά το πρόβλημα στα σχολεία με τις συμμορίες έχει εθνικότητα.Υδράργυρος έγραψε: 23 Ιουν 2020, 11:27Δεν είναι μόνο τα αλβανάκια επιθετικά. Η επιθετικότητα δεν πάει με την εθνικότηταhades έγραψε: 23 Ιουν 2020, 11:23
Εγώ δεν θα το έκανα. Τουλάχιστον έτσι πιστεύω (αν και έξω από το χορό πολλά μπορείς να πεις ειδικά με τον τρόπο που τα σχολεία αντιμετωπίζουν τις κόντρες μαθητών ) αλλά σε παρακάλω τώρα. Λες και δεν ξέρουμε πως λειτουργούν τα Αλβανάκια . Τραμπούκοι του κερατά είναι ειδικά αν μυρίσουν αδυναμία. Και μετά από το σκηνικό για να το παίξει ποιο πολύ θύμα έβαλε τον ρατσισμό που πουλάει και κατευθείαν οι γνωστοί πήραν θέση.
"Υπάρχουν στιγμές στις οποίες ένας λαός οφείλει ,αν θέλει να μείνει μεγάλος ,να είναι ικανός να πολεμήσει ...Έστω και χωρίς ελπίδα νίκης. Μόνο διότι πρέπει "
- Υδράργυρος
Να βγεις εσύ με τα μπιγκουτί και τη ρόμπα και να τους κυνηγάς
-
Γιάννης
Αν εσύ βλέπεις κάτι άλλο στο 0:35, δεν είναι δικό μου το πρόβλημα.Otto Weininger έγραψε: 23 Ιουν 2020, 11:28Όχι.Γιάννης έγραψε: 23 Ιουν 2020, 11:20Ξέρεις τι θα σου πούν τώρα: "Ε, αφού μόνο έβαλε κάτω το παιδί και το μαλλιοτράβηξε, τότε δεν έγινε και τίποτα, δεν μετράει για ξύλο, και εσείς είστε ψεύτες."stavmanr έγραψε: 23 Ιουν 2020, 11:14 Το φερόμενο χτύπημα του κεφαλιού στο έδαφος δεν είναι η μοναδική πράξη βίας, Otto.
Ψεύτης είσαι γιατί λες ότι το βίντεο δείχνει να του κοπανάει το κεφάλι στο έδαφος.
- Otto Weininger
Εμ, είναι δικό σου πρόβλημα. Απλά δεν ξέρω ποια ειδικότητα γιατρου χρειάζεσαι.Γιάννης έγραψε: 23 Ιουν 2020, 11:31Αν εσύ βλέπεις κάτι άλλο στο 0:35, δεν είναι δικό μου το πρόβλημα.Otto Weininger έγραψε: 23 Ιουν 2020, 11:28Όχι.Γιάννης έγραψε: 23 Ιουν 2020, 11:20
Ξέρεις τι θα σου πούν τώρα: "Ε, αφού μόνο έβαλε κάτω το παιδί και το μαλλιοτράβηξε, τότε δεν έγινε και τίποτα, δεν μετράει για ξύλο, και εσείς είστε ψεύτες."
Αδιάφορο αν του χτυπησε ή οχι το κεφάλι, αυτό που κάνει ο τύπος είναι αισχρό.
Απο την άλλη βέβαια αν το πιτσιρίκι, αλβανό ή όχι είναι αδιάφορο, που της έφαγε ήταν κωλόπαιδο και παρά τις πιθανές προηγούμενες συστάσεις συνέχιζε τους τσαμπουκάδες θα έπρεπε να ακούσει τα καντηλάκια του, χωρίς ξύλο βέβαια. Τωρα αν συνέχιζε, καλό θα ήταν να ενημερωθούν οι αρχές.
Απο την άλλη βέβαια αν το πιτσιρίκι, αλβανό ή όχι είναι αδιάφορο, που της έφαγε ήταν κωλόπαιδο και παρά τις πιθανές προηγούμενες συστάσεις συνέχιζε τους τσαμπουκάδες θα έπρεπε να ακούσει τα καντηλάκια του, χωρίς ξύλο βέβαια. Τωρα αν συνέχιζε, καλό θα ήταν να ενημερωθούν οι αρχές.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Ερμής την 23 Ιουν 2020, 11:41, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Εσύ πώς κατέληξες ότι λεν ψέματα; Είχες τοποθετήσει δυναμόμετρο στο έδαφος κρυφά το προηγούμενο βράδυ;Otto Weininger έγραψε: 23 Ιουν 2020, 11:26Ωραία όλα αυτά, αλλά αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι γιατί να λένε ψέματα και να βάζουν σαλτσες. Ή μάλλον καταλαβαίνω.stavmanr έγραψε: 23 Ιουν 2020, 11:14 Το φερόμενο χτύπημα του κεφαλιού στο έδαφος δεν είναι η μοναδική πράξη βίας, Otto.
Επομένως, γιατί βιάζεσαι να βγάλεις συμπεράσματα για κάτι που δεν μπορείς να διασταυρώσεις;
- Otto Weininger
Σου έχουν χτυπήσει ποτέ στο κεφάλι;stavmanr έγραψε: 23 Ιουν 2020, 11:41Εσύ πώς κατέληξες ότι λεν ψέματα; Είχες τοποθετήσει δυναμόμετρο στο έδαφος κρυφά το προηγούμενο βράδυ;Otto Weininger έγραψε: 23 Ιουν 2020, 11:26Ωραία όλα αυτά, αλλά αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι γιατί να λένε ψέματα και να βάζουν σαλτσες. Ή μάλλον καταλαβαίνω.stavmanr έγραψε: 23 Ιουν 2020, 11:14 Το φερόμενο χτύπημα του κεφαλιού στο έδαφος δεν είναι η μοναδική πράξη βίας, Otto.
Επομένως, γιατί βιάζεσαι να βγάλεις συμπεράσματα για κάτι που δεν μπορείς να διασταυρώσεις;
Μια ερώτηση προς γνώστες γιατί εγω δε ξέρω.
Πάει το παιδί σου σχολείο. Του την πέφτει μονίμως κάποιος και πολλές φορές τον δέρνει κιόλας.
Δε σταματάει παρά τις συστάσεις και στον ίδιο και στους καθηγητές.
Τι κάνεις;
Αφήνεις να δέρνουν το παιδί σου;
Πάει το παιδί σου σχολείο. Του την πέφτει μονίμως κάποιος και πολλές φορές τον δέρνει κιόλας.
Δε σταματάει παρά τις συστάσεις και στον ίδιο και στους καθηγητές.
Τι κάνεις;
Αφήνεις να δέρνουν το παιδί σου;
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Δηλαδή εσύ περιμένεις το δικαστήριο για να σου πει τι θα πιστέψεις?stavmanr έγραψε: 23 Ιουν 2020, 10:44Το τί θα πιστέψουμε και τί δεν θα πιστέψουμε είναι θέμα δικαστηρίου πλέον.panos291 έγραψε: 23 Ιουν 2020, 10:39 Δηλαδη να πιστεψουμε οτι ο πατερας του αλλουνου δεν ειχε κατι καλυτερο να κανει εκεινη τη μερα, οποτε σκεφτηκε ας παω να δειρω ενα αλβανακι?
Τα κίνητρα δεν υπάρχουν μόνο όταν ξεκινάς από το σπίτι σου να πας στη δουλειά. Το ρατσιστικό κίνητρο υπάρχει εφόσον έχεις ρατσιστική προδιάθεση.
Το αν θα εκφραστούν πριν πας στη δουλειά ή αφού φας πρωϊνό δεν έχει καμία σημασία.
Και για να έχουμε καλό ρώτημα, όταν δέχονται επίθεση Ελληνες από αλμπανια γιατί δεν έχω διαβάσει ποτέ για "ρατσιστικές επιθέσεις"?
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 58 Απαντήσεις
- 1120 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ
-
- 5 Απαντήσεις