Μου χάραξαν την πόρτα σε μετακόμιση και έκαναν τις πάπιες. Για πες.Υδράργυρος έγραψε: 22 Ιουν 2020, 23:44 Φιλικη συμβουλη: μην ασχολεισαι με τις υποθεσεις της πολυκατοικιαςειναι ακρως ψυχοφθορο. Οταν αποφασιζεις να ζησεις σε πολυκατοικια αυτοματα δεχεσαι τις ενοχλησεις που απορρεουν απο τη συμβιωση
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
γιδόβλαχοι σύνοικοι
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: γιδόβλαχοι σύνοικοι
How are Albanians distorting history
Leporello: γιατί ο Αβέρωφ δεν ήξερε τι έλεγε!Leporello έγραψε: 24 Ιαν 2019, 18:07 Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.
Δεν είναι όμως υποθέσεις της πολυκατοικίας. Είναι δικές μου υποθέσεις στις οποίες απλά τυχαίνει να εμπλέκεται η υπόλοιπη πολυκατοικία, κυριως ως κακό σπυρί στον κώλο.Υδράργυρος έγραψε: 22 Ιουν 2020, 23:44
Φιλικη συμβουλη: μην ασχολεισαι με τις υποθεσεις της πολυκατοικιαςειναι ακρως ψυχοφθορο. Οταν αποφασιζεις να ζησεις σε πολυκατοικια αυτοματα δεχεσαι τις ενοχλησεις που απορρεουν απο τη συμβιωση
Δηλαδή εγώ δεν είχα καμιά σκασίλα αν αυτός ο βλάκας στον πρώτο θέλει να αλλάξει πάτωμα. Ας αλλάξει και γυναίκα στα παπάρια μου. Αλλά το να κλείνουν το δικό μου γκαράζ για οχτώ ώρες χωρίς να ρωτήσουν (άλλο που δεν το χρειάστηκα) ή να γεμίζουν σκουπίδια την είσοδο είναι κάτι που επηρεάζει εμένα.
- Υδράργυρος
Εμεις θα ψοφησουμε και οι πορτες θα ειναι εκειJuno έγραψε: 22 Ιουν 2020, 23:45Μου χάραξαν την πόρτα σε μετακόμιση και έκαναν τις πάπιες. Για πες.Υδράργυρος έγραψε: 22 Ιουν 2020, 23:44 Φιλικη συμβουλη: μην ασχολεισαι με τις υποθεσεις της πολυκατοικιαςειναι ακρως ψυχοφθορο. Οταν αποφασιζεις να ζησεις σε πολυκατοικια αυτοματα δεχεσαι τις ενοχλησεις που απορρεουν απο τη συμβιωση
- Υδράργυρος
Αφου δε χρειαστηκες το παρκινκ τι την ψαχνεις; σε αυτες τις περιπτωσεις χρειαζεται μια ενδοσκοπηση"μηπως γινομαι ο μαλακας της πολυκατοικιας;" χωρις λογοfoscilis έγραψε: 22 Ιουν 2020, 23:56Δεν είναι όμως υποθέσεις της πολυκατοικίας. Είναι δικές μου υποθέσεις στις οποίες απλά τυχαίνει να εμπλέκεται η υπόλοιπη πολυκατοικία, κυριως ως κακό σπυρί στον κώλο.Υδράργυρος έγραψε: 22 Ιουν 2020, 23:44
Φιλικη συμβουλη: μην ασχολεισαι με τις υποθεσεις της πολυκατοικιαςειναι ακρως ψυχοφθορο. Οταν αποφασιζεις να ζησεις σε πολυκατοικια αυτοματα δεχεσαι τις ενοχλησεις που απορρεουν απο τη συμβιωση
Δηλαδή εγώ δεν είχα καμιά σκασίλα αν αυτός ο βλάκας στον πρώτο θέλει να αλλάξει πάτωμα. Ας αλλάξει και γυναίκα στα παπάρια μου. Αλλά το να κλείνουν το δικό μου γκαράζ για οχτώ ώρες χωρίς να ρωτήσουν (άλλο που δεν το χρειάστηκα) ή να γεμίζουν σκουπίδια την είσοδο είναι κάτι που επηρεάζει εμένα.
Μολις εξηγησα 2300 λογους ακομα κι αν δεν ηταν γεματη σκουπιδια η εισοδος και το πεζοδρομιο μπροστα σαν κερασακι στην τουρτα.
Και επσης ειναι παρταλικα σκατοσκυλα πασοκοι ολοι.
Ποσο τυχαιο ειναι που ολη η υπολοιπη πολυκατοικια ειναι ασφαλιστες; Διασταυρωση δικηγορου με κουναβι.
Και επσης ειναι παρταλικα σκατοσκυλα πασοκοι ολοι.
Ποσο τυχαιο ειναι που ολη η υπολοιπη πολυκατοικια ειναι ασφαλιστες; Διασταυρωση δικηγορου με κουναβι.
Απο κατι τετοια και ειδικα για το μπολνταρισμενο λεω παλι καλα που δεν ζω στην Ελλαδα. Θα ειχα παθει κανα εγκεφαλικο ή θα ειχα παει φυλακη για ξυλοδαρμο.foscilis έγραψε: 22 Ιουν 2020, 20:40 με το που μπήκε φυσικό αέριο στη γειτονιά μας ήρθε προσφορά από εταιρεία, 2500 όλη η πολυκατοικία ή 1800 ο καθένας για εντελώς αυτόνομη.
Δεν τη θέλανε γιατί δεν τους εμπιστευόντουσαν. Έφεραν πολύ μετά (=αφού περάσαμε ολόκληρο το χειμώνα με πετρέλαιο) τον έμπιστο ξάδερφο της από κάτω, ο οποίος μας χρέωσε 2300 τον καθένα, πήρε 1600 προκαταβολή, πέρασε τους σωλήνες τα άφησε όλα μουνί και θα ερχόταν 23 Μαρτίου να βάλει και τους καυστήρες αλλά μας έπιασε η καραντίνα.
Η καραντίνα έχει λήξει 2 μήνες (άλλο που δεν ίσχυε ποτέ για εργοτάξια) κι αυτός ο μαλάκας κάθε βδομάδα μας λέει θα σας πάρω την επόμενη για να σας πω αν θα έρθω τη μεθεπόμενη.
Ο τύπος του πρώτου λέει δεν ανησυχεί γιατί ξέρει ότι τον καθυστερεί η εταιρεία αερίου, συγνώμη η εταιρεία θα κάνει την τελική επίβλεψη όταν μπουνε όλα για να δώσει το ΟΚ να γυρίσει η στρόφιγγα, τι στο διάολο τον καθυστερεί ρε πανίβλακα ασφαλιστή από το να τα ολοκληρώσει όλα; ΜΕΤΑ έρχεται η εταιρεία.
Σήμερα ο ίδιος τύπος του πρώτου που στο μεταξύ αποφάσισε να αλλάξει πατώματα έφερε κάτι μάστορες οι οποίοι έστησαν κανονικά εργαστήριο για τα πάντα στο γκαράζ (κλείνοντας το αυτοκίνητό μου, χωρίς να ρωτήσουν εννοείται) κι όλες τις κούτες με τα υλικά που ανοίξανε τις πετάξανε μπροστά στην είσοδο όπου η βροχή τις έκανε κώλο (σημείωση: κάδος στα 3 μέτρα απόσταση), εκτός από μια τεράστια σακούλα με σκουπίδια και καφέδες που απλά την αφήσανε μέσα στο χωλάκι της εισόδου της πολυκατοικίας να την κοιτάμε. Ανοιχτή.
Τι έχουν πάθει όλοι αυτοί οι μαλάκες και φέρνουν τέτοιους μαλάκες στο κτίριο; Δε μπορώ να τους γαμήσω με κάποιον τρόπο;
Πηγαινε πιασε τον τυπο του πρωτου οροφου και πες του οτι οι εργασιες που κανει παρεμποδιζουν την λειτουργια των κοινοχρηστων χώρων.
Winter is coming
- EKPLIKTIKOS
Εν μερει συμφωνώ με τον μερκιουρι. Γραψτους στ αρχιδια σου κ κανε τη δουλεια σου χωρίς ομως να ξοδεύεις πολλη φαια ουσια, γιατι δε θα βγαλεις ακρη. Θα δημιουργήσεις μόνο κακες σχεσεις κ αν ειναι ιδιόκτητα τα διαμερισματα ειναι μαλακια.
Πχ σου κλεινουν το γκαραζ; παρκαρε στο δρομο μπροστα στο γκαραζ, κλείσε ολη την πολυκατοικία. Δε θες να βαλεις φυσικο αεριο μαζι τους; Πες δεν εχω τώρα λεφτα κ βαλε μονος σου σε καποια φαση. Σου αφήνουν σκουπιδια στην εισοδο; εε μην κανεις τπτ, θα τα μαζεψουν.
Πχ σου κλεινουν το γκαραζ; παρκαρε στο δρομο μπροστα στο γκαραζ, κλείσε ολη την πολυκατοικία. Δε θες να βαλεις φυσικο αεριο μαζι τους; Πες δεν εχω τώρα λεφτα κ βαλε μονος σου σε καποια φαση. Σου αφήνουν σκουπιδια στην εισοδο; εε μην κανεις τπτ, θα τα μαζεψουν.
τιποτα. ετσι ειναι το φυσικο τους. πολυ μεγαλο ποσοστο των ανθρωπων ειναι ακριβως ετσι.
χλωμο. κι αν το κανεις, αυριο θα ερθουν αλλοι παρομοιοι μαλακες.Δε μπορώ να τους γαμήσω με κάποιον τρόπο;
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
- Υδράργυρος
Εγώ υποφέρω από το σύνδρομο του οικοπεδούχου. Ένας συντηρητικός συνταξιούχος ανθρωπάκος σε ηλικία 70 χρονών αποφασίζει να δώσει την υπέροχη μονοκατοικία του αντιπαροχή και να την ανταλλάξει με κουτιά σε μια προχειροφτιαγμενη πολυκατοικία. Από κει και πέρα όλοι του φτάινε και τον ενοχλούνε. Νομίζει οτι έχει περισσοτερα δικαιώματα από τους υπολοιπους, οτι αυτός και οι συγγενείς του μπορούνε να μιλάνε προστακτικά, να σηκώνουν τη φωνή, να παραπονιούντια για όλα. Δήθεν οτι είναι δήθεν καλή πολυκατοικία, σκατά είανι με μαλάκες τσόκαρα ρατιστές ενοίκους που παρακολουθούνε ποιος μπαίνει και ποιος βγάινει, και σηκώνουν τον κόσμο για τον παραμικρό λεκέ.
Τεσπα τους έχω δώσει το ελεύθερο να κάνουν ότι θέλουν και να μη με πρήζουν με τις υποθέσεις της πολυκατοικίας γιατι έχω πολύ σοβαρότερα θέματα να ασχοληθώ από τις λάμπες της εισόδου, και ποιός ξέχασε να κλείσει την πόρτα του πάρκινκ
Τεσπα τους έχω δώσει το ελεύθερο να κάνουν ότι θέλουν και να μη με πρήζουν με τις υποθέσεις της πολυκατοικίας γιατι έχω πολύ σοβαρότερα θέματα να ασχοληθώ από τις λάμπες της εισόδου, και ποιός ξέχασε να κλείσει την πόρτα του πάρκινκ
ισχυει.Υδράργυρος έγραψε: 22 Ιουν 2020, 23:44
μονη πραγματικη λυση ειναι μονοκατοικια.
αν ειναι δυνατον με αποσταση μερικων εκατονταδων μετρων απο το γειτονα.
και μια ταφρος με κροκοδειλους, βοηθαει.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
- perseus
- Phorum.gr user: Perseus
Ο καλυτερος διαχειριστης ημουν εγω ,μονωση ταρατσας,βαψιμο πολυκατοικίας, αλλαγή καυστηρα ,αφου απετυχα με την δημοκρατια άρχισα να βγαζω διαταγματα.
Πήγα να μείνω (αναγκαστικά) σε μια σχετικά καλή πολυκατοικία της Νέας Σμύρνης και σε ένα σχετικά ήσυχο σημείο.
Ο χώρος έχει μετατραπεί σε σημείο φασαρίας από γιδόβλαχους που οι πρόγονοί τους ήταν γιδοβοσκοί και ουδέποτε έχτισαν πόλεις. Αυτά θα γίνονται και όταν επεκταθούν οι λαθρομουσουλμάνοι. Σε ευρωπαικές πόλεις υπάρχουν ξεχωριστές περιοχές πράγμα που υποθέτω θα γίνει και στην Αθήνα. Το κέντρο όμως δεν είναι σημείο για να μετατραπεί σε γκέτο. Είναι ιστορική περιοχή.
Ο χώρος έχει μετατραπεί σε σημείο φασαρίας από γιδόβλαχους που οι πρόγονοί τους ήταν γιδοβοσκοί και ουδέποτε έχτισαν πόλεις. Αυτά θα γίνονται και όταν επεκταθούν οι λαθρομουσουλμάνοι. Σε ευρωπαικές πόλεις υπάρχουν ξεχωριστές περιοχές πράγμα που υποθέτω θα γίνει και στην Αθήνα. Το κέντρο όμως δεν είναι σημείο για να μετατραπεί σε γκέτο. Είναι ιστορική περιοχή.
Ο Γιαννιώτης δεν είσαι; Καλύτερα εκεί από άποψη ησυχίας. Σε αυτό το θαυμάσιο χωριό του κάστρου αρχικά είχαν μεταφερθεί λόγιοι από την Κωνσταντινούπολη για να κατοικήσουν. Ελπίζω να κρατάνε αρκετές οικογένειες από αυτούς.perseus έγραψε: 23 Ιουν 2020, 08:58 Ο καλυτερος διαχειριστης ημουν εγω ,μονωση ταρατσας,βαψιμο πολυκατοικίας, αλλαγή καυστηρα ,αφου απετυχα με την δημοκρατια άρχισα να βγαζω διαταγματα.
Η πόλη επεκτείνεται σε έκταση με πολυκατοικίες που δεν υπερβαίνουν τους τέσσερις ορόφους, με νόμο, πράγμα που το θεωρώ καλό. Υπάρχουν επίσης ευκαιρίες να κατοικήσεις σε μονοκατοικία με κήπο πολύ κοντά στην πόλη.
- perseus
- Phorum.gr user: Perseus
Τοτε ημουν αθηνα ,για τα αλλα εχεις δικιο και ευω αναρωτιεμαι γιατι ο πατερας μου δεν πήρε ενα σπιτι σε κοντινο χωριό.