Βγαζεις κακια επειδη δεν εχεις ποτε τους ορχεις να τιμησεις με τετοιο τροπο νεκρο;stergiosbik έγραψε: 22 Ιουν 2020, 23:21Ελα μολόγα το.Ζηλευες τοσο τα βληματα του αρματος που αποφασισες να παρεις την θεση τους.
Οντως
Οκ, πες μας που επέλεξες να είσαι το 1996 γιατί στρατό δεν ήσουν.ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: 22 Ιουν 2020, 23:34Οντως
Δεν εχω υπηρετησει ουτε λεπτο κανεναν
Οτι κανω το κανω επειδη το επιλεγω
Όπου δεν κατάφερε να επικρατήσει ο ΕΛΑΣ εξοντωνοντας τις άλλες αντιστασιακες οργανώσεις δεν υπήρξαν και τάγματα ασφαλείας
Μάργκαρετ Θάτσερ:
Ο σοσιαλισμός είναι πολύ καλός μέχρι να τελειώσουν τα λεφτά των αλλων
Ρουφα τ αυγο σου ρε μπουλη.ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: 22 Ιουν 2020, 23:33Βγαζεις κακια επειδη δεν εχεις ποτε τους ορχεις να τιμησεις με τετοιο τροπο νεκρο;stergiosbik έγραψε: 22 Ιουν 2020, 23:21Ελα μολόγα το.Ζηλευες τοσο τα βληματα του αρματος που αποφασισες να παρεις την θεση τους.
Chainis έγραψε: 22 Ιουν 2020, 23:36
Οκ, πες μας που επέλεξες να είσαι το 1996 γιατί στρατό δεν ήσουν.

Εχεις σκεφτει ποτε το οτι μπαινεις συνεχως σε νηματα απλα για να με βρισεις;
Απο οτ καταλαβες εγω ημουν υπο περιορισμο δεν ελαβα μερος στην παρελασηplouf έγραψε: 22 Ιουν 2020, 23:38 Μικρά μου γατάκια βρήκα στο γιουτουμπ την παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου 1996 στην
Θεσσαλονίκη.Ποιος έχει τον τρόπο να βρει αν
η ΕΜΑ του Γιαννοπουλα συμμετείχε στην παρέλαση εκείνη την μέρα; Σκέφτομαι να καλέσω στο φόρουμ κάποιον που συμμετείχε
στην παρέλαση εκείνη την μέρα αν βέβαια έχει
σχολιάσει στο βίντεο.Λογικα θα θυμάται το περιστατικό.
https://youtu.be/5zGZlByEXYM
ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: 22 Ιουν 2020, 23:28 Χελωνε αν σε ειχα γεμιστη στο πληρωμα θα σε ειχα εκτοξευσει μαζι με καποιο αλλο βλημα
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Ρομπα γι ακομη μια φορα ο φιδεμπορας.plouf έγραψε: 22 Ιουν 2020, 23:38 Μικρά μου γατάκια βρήκα στο γιουτουμπ την παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου 1996 στην
Θεσσαλονίκη.Ποιος έχει τον τρόπο να βρει αν
η ΕΜΑ του Γιαννοπουλα συμμετείχε στην παρέλαση εκείνη την μέρα; Σκέφτομαι να καλέσω στο φόρουμ κάποιον που συμμετείχε
στην παρέλαση εκείνη την μέρα αν βέβαια έχει
σχολιάσει στο βίντεο.Λογικα θα θυμάται το περιστατικό.
https://youtu.be/5zGZlByEXYM