!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Χαζές παρέες.

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
Cavaliere
Μέλη που αποχώρησαν

Χαζές παρέες.

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cavaliere »

Είμαστε καλεσμένοι σε ένα ζευγάρι λεσβίες που ασκούν ανατολίτικες θρησκείες, και δεν τρώνε κρέας. Ούτε από το ένα, ούτε από το άλλο. Εγώ, τους βαριέμαι όλους αυτούς τους πυροβολημένους. Δεν μπορώ να βλέπω μια γκόμενα με ρούχα λες κι άνοιξε το Τριώδιο, να παίρνει στα σοβαρά τις μαλακίες που της είπε ένας με βρώμικα ποδάρια στις Ινδίες. Η γυναίκα μου λέει, Έλα μωρέ, αυτά είναι και δημόσιες σχέσεις. Τα βαριέμαι. Εκτός αυτού δεν είναι και φίλοι, μόνο όταν χρειάζονται κάτι μας καλούν.
Ordem e Progresso.
dotcom
Phorum.gr user: dotcom

Re: Χαζές παρέες.

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από dotcom »

Είναι αυτές που σε είχανε πάει στο εστιατόριο που παρήγγηλαν το πιάτο "Θιβετιανή νηστεία;"
Άβαταρ μέλους
SuperRogue
Phorum.gr user: SuperRogue

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από SuperRogue »

Κοίτα, να πω την αλήθεια, δεν πλένω τα πόδια μου ΚΑΘΕ φορά που γράφω στο πχόρουμ.
Άβαταρ μέλους
Τζιτζιμιτζιχότζιρας
Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Τζιτζιμιτζιχότζιρας »

Ποιό είναι το θεμα; απλά δεν πας και δεν το λες στο πχορουμ.
Εκτός κι αν το θέμα είναι πως είσαι τόσο προχω που βρίσκεις τους προχω πασέ. Και προτιμας τα λαικά παιδια που ακουνε πανο κιαμο και κάνουν σεκς μονο με γυναίκες.
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
Άβαταρ μέλους
ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ
Phorum.gr user: ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ »

SuperRogue έγραψε: 22 Ιουν 2020, 15:22 Κοίτα, να πω την αλήθεια, δεν πλένω τα πόδια μου ΚΑΘΕ φορά που γράφω στο πχόρουμ.
.

:smt005: .... :smt005: .... :003:

Κάντες 2 τίς αλήθειες.......

.
Ταφόπλακα τού Μέλλοντος τών Παιδιών μας η Γραφειοκρατεία καί οί Συντάξεις άνω τών 400 € ....

Δουλειά δέν έχει ό Διάολος γαμάει τά Παιδιά του .... Έλληνική Λαική Σοφία

Δέν ξέρεις κάν τό Λόγο ..........γιά νά μάς Ύποτάξης .........Σαδιστάκο ...
Άβαταρ μέλους
Cavaliere
Μέλη που αποχώρησαν

dotcom έγραψε: 22 Ιουν 2020, 15:17 Είναι αυτές που σε είχανε πάει στο εστιατόριο που παρήγγηλαν το πιάτο "Θιβετιανή νηστεία;"
Ναι, με κις. Βουδδιστικό κις με αβγό.
Ordem e Progresso.
Άβαταρ μέλους
kalodio7

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από kalodio7 »

Πριν πας κανε σεξ και μετα φαε και δυο σουβλακια, ετοιμος για υπνο θα εισαι οποτε δε θα "νιωθεις" και πολλα!
Άβαταρ μέλους
Ζενίθεδρος
Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
Επικοινωνία:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ζενίθεδρος »

Cavaliere έγραψε: 22 Ιουν 2020, 15:15 Είμαστε καλεσμένοι σε ένα ζευγάρι λεσβίες που ασκούν ανατολίτικες θρησκείες...

Εικόνα
και δεν τρώνε κρέας. Ούτε από το ένα, ούτε από το άλλο.
Εικόνα
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
dotcom

Cavaliere έγραψε: 22 Ιουν 2020, 15:53
dotcom έγραψε: 22 Ιουν 2020, 15:17 Είναι αυτές που σε είχανε πάει στο εστιατόριο που παρήγγηλαν το πιάτο "Θιβετιανή νηστεία;"
Νομίζω υπήρχε εκτενής αναφορά σε ένα νήμα διαμάντι "Γαστρονομικές απάτες", το διάβαζα κάθε 2 χρόνια να μου φτιάχνει η διάθεση
Άβαταρ μέλους
Cavaliere
Μέλη που αποχώρησαν

dotcom έγραψε: 22 Ιουν 2020, 16:08
Cavaliere έγραψε: 22 Ιουν 2020, 15:53
Νομίζω υπήρχε εκτενής αναφορά σε ένα νήμα διαμάντι "Γαστρονομικές απάτες", το διάβαζα κάθε 2 χρόνια να μου φτιάχνει η διάθεση
Δεν το βρίσκω πια, ρε.
Ordem e Progresso.
dotcom

Cavaliere έγραψε: 22 Ιουν 2020, 16:11
dotcom έγραψε: 22 Ιουν 2020, 16:08
Cavaliere έγραψε: 22 Ιουν 2020, 15:53 Ναι, με κις. Βουδδιστικό κις με αβγό.
Δεν το βρίσκω πια, ρε.
Στο παλιό πχόρουμ ήτανε , μέγαλη πολιστική καταστροφή μας κάνανε παρόμοια με το κάψιμο της βιβλιοθήκης της Αλεξάνδριας.
Άβαταρ μέλους
taliban
Phorum.gr user: Πνεύμα Αντιλογίας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από taliban »

Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 22 Ιουν 2020, 15:25 Ποιό είναι το θεμα; απλά δεν πας και δεν το λες στο πχορουμ.
Εκτός κι αν το θέμα είναι πως είσαι τόσο προχω που βρίσκεις τους προχω πασέ. Και προτιμας τα λαικά παιδια που ακουνε πανο κιαμο και κάνουν σεκς μονο με γυναίκες.
Άβαταρ μέλους
Cavaliere
Μέλη που αποχώρησαν

Οι χαζές παρέες είναι σοβαρό θέμα. Κυρίως σου κοστίζουν, και δεν σου αποφέρουν τίποτα. Και κυρίως όταν λειτουργούν εκμεταλλευτικά εκ του πονηρού, να σε παίρνω τηλέφωνο όταν έχω ανάγκη, η γυναίκα μου είναι πονόψυχη, αν δεν ήταν αυτή θα είχα διαολοστείλει καμιά δεκαριά. Και δεν ισχύει το ας υπάρχουν γνωριμίες, ο χαζός φίλος θα γίνει και κακός. Χαζομάρα και κακία πάνε μαζί. Και κουτοπονηριά.
Ordem e Progresso.
Άβαταρ μέλους
Cavaliere
Μέλη που αποχώρησαν

Επί τη ευκαιρία, πληρώνει καλά εδώ.
Ordem e Progresso.
Antigeist

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Antigeist »

Και γιατί σας κάλεσαν αφού δεν είστε του κύκλου τους; Ξένη είναι η γυναίκα σου;