Είστε μια περιθωριακή εχθροπαθής ομάδα που με την πάροδο του χρόνου απλά θα εκλείψει. Ανήκετε στο παρελθόν. Τίποτε περισσότερο, τίποτε λιγότερο.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Μπαμπάς είναι όλα αυτά που θέλεις και ακόμα περισσότερα. (Mπράβο στην εταιρεία)
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
-
Γιάννης
Re: Μπαμπάς είναι όλα αυτά που θέλεις και ακόμα περισσότερα. (Mπράβο στην εταιρεία)
-
Δημοκράτης
Re: Μπαμπάς είναι όλα αυτά που θέλεις και ακόμα περισσότερα. (Mπράβο στην εταιρεία)
ΝταξειΓιάννης έγραψε: 22 Ιουν 2020, 11:58Είστε μια περιθωριακή εχθροπαθής ομάδα που με την πάροδο του χρόνου απλά θα εκλείψει. Ανήκετε στο παρελθόν. Τίποτε περισσότερο, τίποτε λιγότερο.
- Belisarius
- Phorum.gr user: Belisarius
perseus έγραψε: 22 Ιουν 2020, 11:52 Επισης εαν η φωτο ήταν αυτη να ειστε σίγουροι κανενας δεν θα ελεγε τίποτα.
![]()
Έτσι ακριβώς!
καλά όλα τα άλλα, και συμφωνώ.vantono έγραψε: 22 Ιουν 2020, 10:40 Και μην ξεχνάμε φυσικά πως οταν αυτη η 3χρονη κόρη σου γίνει 13χρονη+, τραμπουκίζεις όσους συμμαθητές της την κοιτούν και διαδίδεις παντού ότι όποιος τολμήσει να κοιτάξει την κορη σου θα τον φας με την καραμπίνα.
το κακό στο παραπάνω που βρίσκεται;
Άγνωστος Πατέρας Χελώνων
Δεν περιμενουμε και πολλα απο εναν ανθρωπο που ανακαλυψε καπου στα 30 του οτι δεν τον λενε Τσαρτα αλλα ΤσΙαρτα!

- shrike
- Phorum.gr user: Isildur
Μαλακίες. Αυτή είναι μια ωραία, προσωπική φωτό, καλή για να δείξεις στους φίλους σου.perseus έγραψε: 22 Ιουν 2020, 11:52 Επισης εαν η φωτο ήταν αυτη να ειστε σίγουροι κανενας δεν θα ελεγε τίποτα.
![]()
Την άλλη την έστησε επαγγελματίας, για συγκεκριμένο λόγο. Θα έπρεπε να είναι καλοφτιαγμένη και προσεγμένη.
Ειλικρινά πάντως, κι εγώ δε μπορώ να καταλάβω πώς το μυαλό κάποιων πήγε σε ομοφυλοφιλικά υπονοούμενα και τα ρέστα. Εμένα προσωπικά μου θύμισε μια διαφήμιση που παίζει εδώ και κανά χρόνο (;), με τον τύπο που αργεί να πάρει το κοριτσάκι του απ' το μπαλέτο και για να νιώσει καλύτερα η μικρή, βάζει κι αυτός φουστίτσα μπαλέτου κλπ.
- perseus
- Phorum.gr user: Perseus
Διοτι έτσι κάνουν μακιγιάζ τα τριχρονα ,δεν κανουν οπως στην διαφήμιση του αβ.shrike έγραψε: 22 Ιουν 2020, 12:08Μαλακίες. Αυτή είναι μια ωραία, προσωπική φωτό, καλή για να δείξεις στους φίλους σου.perseus έγραψε: 22 Ιουν 2020, 11:52 Επισης εαν η φωτο ήταν αυτη να ειστε σίγουροι κανενας δεν θα ελεγε τίποτα.
![]()
Την άλλη την έστησε επαγγελματίας, για συγκεκριμένο λόγο. Θα έπρεπε να είναι καλοφτιαγμένη και προσεγμένη.
Ειλικρινά πάντως, κι εγώ δε μπορώ να καταλάβω πώς το μυαλό κάποιων πήγε σε ομοφυλοφιλικά υπονοούμενα και τα ρέστα. Εμένα προσωπικά μου θύμισε μια διαφήμιση που παίζει εδώ και κανά χρόνο (;), με τον τύπο που αργεί να πάρει το κοριτσάκι του απ' το μπαλέτο και για να νιώσει καλύτερα η μικρή, βάζει κι αυτός φουστίτσα μπαλέτου κλπ.
Αν δεν έχετε κορες μην γράφετε στο νήμα.
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
στο ότι είναι υπέρμετρο μπουμεριλίκι και καθυστεριά να είσαι τοσο συντηρητικός με την κόρη σου. Εκτός βέβαια αν είσαι εξίσου συντηρητικός και με τον γιο σου, τότε οκ, είσαι σχετικά νορμάλ και δίκαιος. Αλλά σε αυτες τις περιπτώσεις, νομοτελειακά πάει αντίστροφα το θέμα: Όσο πιο συντηρητικός είσαι με την κόρη, τόσο πιο προοδευτικός είσαι με τον γιο, aka όποιος τολμήσει να κοιτάξει την κόρη μου θα τον κεράσω καραμπινάτο μολύβι, αλλά ο γιόκας μου όσο περισσότερα κορίτσια αλλωνών γαμάει τόσο πιο άντρηδος και λεβενταράς γίνεται και με κάνει περήφανο.elchav έγραψε: 22 Ιουν 2020, 12:01καλά όλα τα άλλα, και συμφωνώ.vantono έγραψε: 22 Ιουν 2020, 10:40 Και μην ξεχνάμε φυσικά πως οταν αυτη η 3χρονη κόρη σου γίνει 13χρονη+, τραμπουκίζεις όσους συμμαθητές της την κοιτούν και διαδίδεις παντού ότι όποιος τολμήσει να κοιτάξει την κορη σου θα τον φας με την καραμπίνα.
Δεν λέω βέβαια ότι πρέπει σώνει και ντε ο πατέρας να κάθεται με την κόρη του και να συζητάνε σαν φιλενάδες τα γκομενικά της, αλλά εδω μιλάω για βαριές περιπτώσεις ("ΠΑΡΟ ΤΙ ΚΑΡΑΠΙΝΑ" και τετοια). Η καταπίεση στα κορίτσια δεν ειναι καθόλου καλή, και όπου εχει εφαρμοστεί έχει φέρει τα ακριβώς αντίθετα αποτελέσματα. Συμμαθήτριά μου στο σχολείο με ακραία καταπίεση απο τον πατέρα της, τους έκλασε μόλις πατησε τα 18 και έχει πάρει τη μισή φοιτητούπολη εκει που σπουδάζει. Άλλη συμμαθήτρια και φίλη, έχει κλάσει τους δικούς της χρόνια τώρα, και ενώ ειναι φρηλάνσερ και θα μπορουσε να δουλεύει μια χαρά και απ' το πατρικό της, νοικιάζει μια γκαρσονιέρα εδώ Αθήνα, μιλάει μονο με τη μανα της απο τηλέφωνο και πλέον πατάει στα πατρικά της μια φορά κάθε 2-3 καλοκαίρια.
- shrike
1ον, θα γράφουμε όπου θέλουμε.perseus έγραψε: 22 Ιουν 2020, 12:11Διοτι έτσι κάνουν μακιγιάζ τα τριχρονα ,δεν κανουν οπως στην διαφήμιση του αβ.shrike έγραψε: 22 Ιουν 2020, 12:08Μαλακίες. Αυτή είναι μια ωραία, προσωπική φωτό, καλή για να δείξεις στους φίλους σου.perseus έγραψε: 22 Ιουν 2020, 11:52 Επισης εαν η φωτο ήταν αυτη να ειστε σίγουροι κανενας δεν θα ελεγε τίποτα.
![]()
2ον, ποιος σου είπε ότι δεν έχουμε κόρες; Εγώ πάντως σίγουρα έχω, η οποία μάλιστα κάθε τόσο γίνεται όπως το κοριτσάκι της φωτό λόγω δουλειάς (παιδαγωγός...).
3ον, αν δεν καταλαβαίνεις τη διαφορά του "προσωπική φωτογραφία που θα μοιραστώ με τους φίλους μου για να δείξω πόσο χαριτωμένη είναι η κόρη μου" vs "επαγγελματική φωτογραφία για διαφημιστική προώθηση", να μην γράφεις. Γενικά, όχι μόνο στο νήμα.
η αλήθεια είναι πως όσο πιο καταπιεστικοί είναι οι γονείς, τόσο πιο απελευθερωμένη βγαίνει η κόρηvantono έγραψε: 22 Ιουν 2020, 12:14στο ότι είναι υπέρμετρο μπουμεριλίκι και καθυστεριά να είσαι τοσο συντηρητικός με την κόρη σου. Εκτός βέβαια αν είσαι εξίσου συντηρητικός και με τον γιο σου, τότε οκ, είσαι σχετικά νορμάλ και δίκαιος. Αλλά σε αυτες τις περιπτώσεις, νομοτελειακά πάει αντίστροφα το θέμα: Όσο πιο συντηρητικός είσαι με την κόρη, τόσο πιο προοδευτικός είσαι με τον γιο, aka όποιος τολμήσει να κοιτάξει την κόρη μου θα τον κεράσω καραμπινάτο μολύβι, αλλά ο γιόκας μου όσο περισσότερα κορίτσια αλλωνών γαμάει τόσο πιο άντρηδος και λεβενταράς γίνεται και με κάνει περήφανο.elchav έγραψε: 22 Ιουν 2020, 12:01καλά όλα τα άλλα, και συμφωνώ.vantono έγραψε: 22 Ιουν 2020, 10:40 Και μην ξεχνάμε φυσικά πως οταν αυτη η 3χρονη κόρη σου γίνει 13χρονη+, τραμπουκίζεις όσους συμμαθητές της την κοιτούν και διαδίδεις παντού ότι όποιος τολμήσει να κοιτάξει την κορη σου θα τον φας με την καραμπίνα.
Δεν λέω βέβαια ότι πρέπει σώνει και ντε ο πατέρας να κάθεται με την κόρη του και να συζητάνε σαν φιλενάδες τα γκομενικά της, αλλά εδω μιλάω για βαριές περιπτώσεις ("ΠΑΡΟ ΤΙ ΚΑΡΑΠΙΝΑ" και τετοια). Η καταπίεση στα κορίτσια δεν ειναι καθόλου καλή, και όπου εχει εφαρμοστεί έχει φέρει τα ακριβώς αντίθετα αποτελέσματα. Συμμαθήτριά μου στο σχολείο με ακραία καταπίεση απο τον πατέρα της, τους έκλασε μόλις πατησε τα 18 και έχει πάρει τη μισή φοιτητούπολη εκει που σπουδάζει. Άλλη συμμαθήτρια και φίλη, έχει κλάσει τους δικούς της χρόνια τώρα, και ενώ ειναι φρηλάνσερ και θα μπορουσε να δουλεύει μια χαρά και απ' το πατρικό της, νοικιάζει μια γκαρσονιέρα εδώ Αθήνα, μιλάει μονο με τη μανα της απο τηλέφωνο και πλέον πατάει στα πατρικά της μια φορά κάθε 2-3 καλοκαίρια.
σε κάθε περίπτωση, στο πολύ μελλοντικό σενάριο που κάνω κορίτσι κι όχι παιδί, θα είναι πλήγμα στην καρδιά μου να μου πηδάει κάποιος την κορούλα
Άγνωστος Πατέρας Χελώνων
- perseus
Μια χαρά καταλαβαίνω ,φαν της πουτσας ο διαφημιστής.shrike έγραψε: 22 Ιουν 2020, 12:171ον, θα γράφουμε όπου θέλουμε.perseus έγραψε: 22 Ιουν 2020, 12:11Διοτι έτσι κάνουν μακιγιάζ τα τριχρονα ,δεν κανουν οπως στην διαφήμιση του αβ.shrike έγραψε: 22 Ιουν 2020, 12:08
Μαλακίες. Αυτή είναι μια ωραία, προσωπική φωτό, καλή για να δείξεις στους φίλους σου.
2ον, ποιος σου είπε ότι δεν έχουμε κόρες; Εγώ πάντως σίγουρα έχω, η οποία μάλιστα κάθε τόσο γίνεται όπως το κοριτσάκι της φωτό λόγω δουλειάς (παιδαγωγός...).
3ον, αν δεν καταλαβαίνεις τη διαφορά του "προσωπική φωτογραφία που θα μοιραστώ με τους φίλους μου για να δείξω πόσο χαριτωμένη είναι η κόρη μου" vs "επαγγελματική φωτογραφία για διαφημιστική προώθηση", να μην γράφεις. Γενικά, όχι μόνο στο νήμα.
- EKPLIKTIKOS
Εντωμεταξύ δεν ειπώθηκε το πιο σημαντικό μετα απο τόσες σελιδες, για άλλη μια φορα επιβεβαιώνεται το ποσο τυχεροι ειμαστε εμεις που εχουμε παιδια (αγορια) κ όχι κοριτσια 
- shrike
Κι απ' αυτό έχουμε κύριε. Εμείς οι "μάστορες" έχουμε απ' όλα.EKPLIKTIKOS έγραψε: 22 Ιουν 2020, 12:19 Εντωμεταξύ δεν ειπώθηκε το πιο σημαντικό μετα απο τόσες σελιδες, για άλλη μια φορα επιβεβαιώνεται το ποσο τυχεροι ειμαστε εμεις που εχουμε παιδια (αγορια) κ όχι κοριτσια![]()
Ένας σωστός πατέρας φροντίζει πάντα το παιδί του...
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Πιο δύσκολα είναι τ' αγόρια. Μη λέμε ότι θέλουμε.EKPLIKTIKOS έγραψε: 22 Ιουν 2020, 12:19 Εντωμεταξύ δεν ειπώθηκε το πιο σημαντικό μετα απο τόσες σελιδες, για άλλη μια φορα επιβεβαιώνεται το ποσο τυχεροι ειμαστε εμεις που εχουμε παιδια (αγορια) κ όχι κοριτσια![]()
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
- perseus
Δηλαδη τι θες να βάλουμε τον γιο να φορεσει μινι?vantono έγραψε: 22 Ιουν 2020, 12:14στο ότι είναι υπέρμετρο μπουμεριλίκι και καθυστεριά να είσαι τοσο συντηρητικός με την κόρη σου. Εκτός βέβαια αν είσαι εξίσου συντηρητικός και με τον γιο σου, τότε οκ, είσαι σχετικά νορμάλ και δίκαιος. Αλλά σε αυτες τις περιπτώσεις, νομοτελειακά πάει αντίστροφα το θέμα: Όσο πιο συντηρητικός είσαι με την κόρη, τόσο πιο προοδευτικός είσαι με τον γιο, aka όποιος τολμήσει να κοιτάξει την κόρη μου θα τον κεράσω καραμπινάτο μολύβι, αλλά ο γιόκας μου όσο περισσότερα κορίτσια αλλωνών γαμάει τόσο πιο άντρηδος και λεβενταράς γίνεται και με κάνει περήφανο.elchav έγραψε: 22 Ιουν 2020, 12:01καλά όλα τα άλλα, και συμφωνώ.vantono έγραψε: 22 Ιουν 2020, 10:40 Και μην ξεχνάμε φυσικά πως οταν αυτη η 3χρονη κόρη σου γίνει 13χρονη+, τραμπουκίζεις όσους συμμαθητές της την κοιτούν και διαδίδεις παντού ότι όποιος τολμήσει να κοιτάξει την κορη σου θα τον φας με την καραμπίνα.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 1 Απαντήσεις
- 228 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ
-
- 76 Απαντήσεις