Για λινκ πατάς το βελάκι. Το συγκεκριμένο νήμα έχει κλειδωθεί/σβηστεί. Σου είχαν πεί να πας σε κανένα γιατρό να σε κοιτάξει, και απάντησες "γιατρός είμαι, με βλέπω κάθε μέρα". Άστο, το είπες. Είσαι ένας φιδέμπορας και τίποτ' άλλο.ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: 21 Ιουν 2020, 10:58Kauldron έγραψε: 17 Μάιος 2020, 00:52Κρατάμε κι αυτό εδώ, μια και είναι η πρώτη φορά απ' όσο γνωρίζω (ας πουν οι άλλοι αν ξέρουν) που ο συγκεκριμένος φιδέμπορας κάνει αυτόν τον ισχυρισμό. Επειδή μετά θα βγαίνει και θα λέει οτι δεν τα είπε.ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: 17 Μάιος 2020, 00:45 Γιατρος ειμαι με κοιταω καθε μερα
Θες να κοιταξω κι εσενα;
βσλε link γιανα διαβασουμε τον πληρη διαλογο
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Μνημειώδεις ισχυρισμοί μελών του phorum
Re: Μνημειώδεις ισχυρισμοί μελών του phorum
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
- ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
Kαι απο αυτο εσυ συμπερανες οτι διαδιδω πως ειμαι γιατρος;
Αρίστος for Tsirpas
Eχουμε ΔΙΠΛΗ πολιτειακη εκτροπη
Μια γιατι ο πρωθυπουργος επραξε αντιθετα στο ΟΧΙ του δημοψηφισματος...
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες
Τι λέει γιατρέ;ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: 21 Ιουν 2020, 12:05 Kαι απο αυτο εσυ συμπερανες οτι διαδιδω πως ειμαι γιατρος;
Λαό λακά;
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
- ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
Το επομενο βημα ειναι ο χελωνος να καταγγειλει στον ιατρικο συλλογο το γυραδικο "Γιατρος της Πεινας"
Αρίστος for Tsirpas
Γιατρός αλλά με τι ειδικότητα;
Τα φίδια, τα ψυγεία και από ότι με είπε τελευταία ασχολείται και με πλυντήρια.
.
.
Γιατρός από τα lidl είναι.
Είτε είναι πλαστές, είτε έχει φετιχ να κάνει συλλογή.Νon4me έγραψε: 21 Ιουν 2020, 11:13 Τι φαση με τις μαρκες ? δε μπορουν να ειναι απο πραγματικο καζινο η πρεπει να τις εξαργυρωνεις επιτοπου αλλιως πανε ?
4.000 ευρώ είναι όλα μαζί πάντως , δεν λέει τίποτα.
Κι ο κουμπάρος μου ξέχναγε κάτι 500ρες στα σακάκια, μερικές ποτε πότε τις έχανε στα μπουζούκια, του έπεφταν κλπ κλπ
Δεν σημαίνει οτι είχε φράγκα. Τζογαδόρος ήταν και τσαπατσουλης
Aριστοτελης έγραψε: 21 Μαρ 2020, 02:32 Δεν υπάρχει τίποτε πιο άνισο απ την ίση μεταχείριση των ανίσων
Ο aljawn οταν του είπα ότι δεν ξέρει οικονομικά και οτι δεν μου κάνει εντύπωση γιατι έχουν τη λέξη "νομικά" μέσα.

Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
Χρόνια πριν το έχω πει, αλλά δεν βαριέσαι, προφανώς νομίζεις ότι απευθύνεσαι σε κλασσικό ηλίθιο νδουλικό σαν αυτά που συναναστρέφεσαι.
aljawn έγραψε: 05 Ιουν 2019, 11:35Καμία expert card, εξήγησα αναλυτικά γιατί για την νομική επιστήμη στην Ελλάδα, το Χάρβαρντ και η Σορβόννη ΔΕΝ είναι καλύτερα από την Νομική Αθηνών (ή ακόμα και από την Νομική Κομοτηνής), αλλά κάπου βλέπω η συζήτηση τραβάει πλέον χωρίς επιχειρήματα.Nero έγραψε: 05 Ιουν 2019, 11:30 expert card, μάλιστα. Αφού θες να το συνεχίσεις, δεν μπορώ παρά να τονίσω ότι το γεγονός ότι ένας τύπος που σκέφτεται σαν εσένα, κατάφερε να επιτύχει στις πανελλήνιες και να περάσει νομική Αθηνών, μάλλον αποδεικνύει το αντίστροφο από αυτό που υποστηρίζεις για την αξία και τον δυο....
Το Χάρβαρντ > ελληνικό πανεπιστήμιο είναι η καραμέλα, όχι το αντίθετο.
Από εκεί και πέρα, και για την ιστορία, δεν πέρασα με πανελλήνιες στην Νομική Αθηνών, αλλά με κατατακτήριες από την ΑΣΟΕΕ.
My Life had stood, a Loaded Gun
- hellegennes
Άντε, ρε μαλάκα. Μου είχες λείψει.Yochanan έγραψε: 21 Ιουν 2020, 11:21δεν κσερω. αν θελει ο γαταρος μπορει να μας εξηγησει. θα προσπαθησω να κλεισω ενα ραντεβου με τη γραμματεα του μεσα στις επομενες βδομαδεςΝon4me έγραψε: 21 Ιουν 2020, 11:13 Τι φαση με τις μαρκες ? δε μπορουν να ειναι απο πραγματικο καζινο η πρεπει να τις εξαργυρωνεις επιτοπου αλλιως πανε ?
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Σε όλους μας.hellegennes έγραψε: 21 Ιουν 2020, 13:26Άντε, ρε μαλάκα. Μου είχες λείψει.Yochanan έγραψε: 21 Ιουν 2020, 11:21δεν κσερω. αν θελει ο γαταρος μπορει να μας εξηγησει. θα προσπαθησω να κλεισω ενα ραντεβου με τη γραμματεα του μεσα στις επομενες βδομαδεςΝon4me έγραψε: 21 Ιουν 2020, 11:13 Τι φαση με τις μαρκες ? δε μπορουν να ειναι απο πραγματικο καζινο η πρεπει να τις εξαργυρωνεις επιτοπου αλλιως πανε ?![]()
.
.
Οι συγκεκριμένες μάρκες είναι από την Πάρνηθα και τις εξαργυρώνεις όποτε θέλεις, όπως και όλες τις μάρκες όλων των καζίνο. Αν βαριέμαι να τις εξαργυρώσω επιτόπου τις παίρνω στο σπίτι γιατί πιάνουν και λιγότερο χώρο, αφού στην Πάρνηθα, εν αντιθέσει με το Λουτράκι, σχεδόν ποτέ δεν έχουν 500€ στα ταμεία.Νon4me έγραψε: 21 Ιουν 2020, 11:13 Τι φαση με τις μαρκες ? δε μπορουν να ειναι απο πραγματικο καζινο η πρεπει να τις εξαργυρωνεις επιτοπου αλλιως πανε ?
Η δημοσίευση έγινε διότι κάτι κακόμοιρα λιγούρια, όπως ο Yochanan και ο Δημοκράτης, που άνετα θα τα πλήρωνα για να μου καθαρίζουν τα παπούτσια με την ευκίνητη γλωσσίτσα τους, σχολίασαν αρνητικά και απρόκλητα την οικονομική μου ισχύ.
Η αλήθεια είναι μίσος γι' αυτούς που μισούν την αλήθεια.
Γράφει στο σωστό νήμα.
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 23 Απαντήσεις
- 909 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Alex Amsterdam
-
- 0 Απαντήσεις