Πολυ καλο, να μην αποσυρθει, να βγαλουν και αλλα τετοια.
Και δεν ειναι αντισημιτικο
Πολυ καλο, να μην αποσυρθει, να βγαλουν και αλλα τετοια.
Να θυμίσω τα πρωτοσέλιδα των Νέων και του Έθνους πριν τις εκλογές του Ιανουαρίου 2015; Να θυμίσω τη στάση συγκεκριμένα του Χατζηνικολάου στον Real τα πρωινά (το ξέρω γιατί τον άκουγα) όπου ξεδιπλωνόταν σε όλο το μεγαλείο η ευμενής ουδετερότητα με τη λογική του «όλοι ίδιοι είναι» ενώ η κυβέρνηση έπνεε τα λοίσθια; Εν πάση περιπτώσει, ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α. είναι το τελευταίο κόμμα το οποίο δικαιούται να έχει παράπονα από τη δημοσιογραφία στην Ελλάδα.aljawn έγραψε: 21 Ιουν 2020, 12:46Τα έχουν επισημάνει ουδέτεροι παρατηρητές και σε ανύποπτο χρόνο ότι η ελ δημοσιογραφία είναι για τα πανηγύρια και δεν κρατούνται ούτε τα προσχήματα, αλλά τα νδουλικά προσπαθούν να μας πείσουν δεν ξέρω εγώ για τι. Ακόμα και αν έπεσες χθες από τον ουρανό, σε μια μέρα καταλαβαίνεις άμεσα τι καπνό φουμάρει το κάθε συγκρότημα.Planis έγραψε: 21 Ιουν 2020, 12:41 Εκεί στον ΣΥ.ΡΙΖ.Α. μάλλον είναι σε κατάσταση πανικού και κάνουν αδικαιολόγητα -ακόμα και για το πολιτικό επίπεδό τους- λάθη. Ξεχνούν ότι οι ίδιοι δημοσιογράφοι τους οποίους συλλήβδην καταδικάζουν, ήταν οι ίδιοι οι οποίοι έγραφαν διθυράμβους τον πρώτο καιρό που είχαν ανέβει το 2015 ενώ και μετέπειτα στη δεύτερη διακυβέρνηση κάλυπταν ακόμα και τα πιο τραγικά λάθη επιδεικνύοντας την περίφημη «ευμενή ουδετερότητα». Δεν καταλαβαίνουν εκεί στον ΣΥ.ΡΙΖ.Α. ότι είναι καταστροφικό να τα βάζεις με το δημοσιογραφικό κατεστημένο; Μάλλον η επικοινωνιακή ομάδα τους είναι για γέλια και για κλάματα...
https://www.cjr.org/watchdog/greece-media-campaign.php
Εντάξει, καλά, μπορώ να σου θυμίσω κι εγώ τα πρωτοσέλιδα των Νέων και του Έθνους τον περασμένο Ιούλιο ή τον Οκτώβρη του... 1981.Planis έγραψε: 21 Ιουν 2020, 13:08 Να θυμίσω τα πρωτοσέλιδα των Νέων και του Έθνους πριν τις εκλογές του Ιανουαρίου 2015; Να θυμίσω τη στάση συγκεκριμένα του Χατζηνικολάου στον Real τα πρωινά (το ξέρω γιατί τον άκουγα) όπου ξεδιπλωνόταν σε όλο το μεγαλείο η ευμενής ουδετερότητα με τη λογική του «όλοι ίδιοι είναι» ενώ η κυβέρνηση έπνεε τα λοίσθια; Εν πάση περιπτώσει, ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α. είναι το τελευταίο κόμμα το οποίο δικαιούται να έχει παράπονα από τη δημοσιογραφία στην Ελλάδα.
Δεν υπάρχει καμία κυριαρχία ΝΔ.Προπαγάνδα των μπουκωμένων ΜΜΕ.Ο κόσμος έχει εξοργιστεί και θα φανεί στην κάλπη.foscilis έγραψε: 21 Ιουν 2020, 13:42 Υπάρχει ενδεχομενως οικονομικό σκάνδαλο με το μοίρασμα εκατονταχιλιαρων σε ημέτερους.
Αλλά όποιος νομίζει πως η πολιτική κυριαρχία της ΝΔ οφείλεται στα λιβανισματα του Μαυρίδη και του Μενιου, μάλλον υποτιμά το εκλογικό σώμα.
Vini σημαίνει αμπέλια παρεμπιπτόντως.Yochanan έγραψε: 21 Ιουν 2020, 09:49 ΕΓΕΡΘΗΤΩ
#mosesΟ επικεφαλής της Χρυσής Αυγής ευχαρίστησε τις εκατοντάδες χιλιάδες των Ελλήνων πολιτών που τίμησαν την Χρυσή Αυγή με την ψήφο τους παρά «τη λάσπη από τα μέσα ενημέρωσης και τις κίτρινες φυλλάδες».
«Μας συκοφάντησαν με το χειρότερο τρόπο. Θέλω να ευχαριστήσω τις εκατοντάδες χιλιάδες των Ελλήνων που μας ψήφισαν και καταγγέλλω τον Αντώνη Σαμαρά ότι υπηρέτησε μόνο τρεις μήνες στο ναυτικό, ενώ σχεδιάζει συγκυβέρνηση του μνημονίου. Η χούντα του μνημονίου συνεχίζεται αλλά και η μάχη κατά της εκχώρησης της εθνικής κυριαρχίας συνεχίζεται», ανέφερε.
Και συνέχισε λέγοντας: «Θα σας το πω με δύο τρόπους μήπως και δεν το καταλάβετε. Vini Vidi Vici, δηλαδή με λασπολογήσατε, με συκοφαντήσατε, με φιμώσατε, σας νίκησα. Νίκησα τα πορνοκάναλα που με φίμωναν και μετά τις δυο έβαζαν τσόντες και παράνομες αισχρές διαφημίσεις. Αφιερώνω τη νίκη στα παιδιά με τα μαύρα μπλουζάκια που κρατούν ελληνικές σημαίες. Ερχόμαστε, ο αγώνας συνεχίζεται και μέσα και έξω από τη βουλή».
#zaionazi
foscilis έγραψε: 21 Ιουν 2020, 13:45Vini σημαίνει αμπέλια παρεμπιπτόντως.Yochanan έγραψε: 21 Ιουν 2020, 09:49 ΕΓΕΡΘΗΤΩ
#mosesΟ επικεφαλής της Χρυσής Αυγής ευχαρίστησε τις εκατοντάδες χιλιάδες των Ελλήνων πολιτών που τίμησαν την Χρυσή Αυγή με την ψήφο τους παρά «τη λάσπη από τα μέσα ενημέρωσης και τις κίτρινες φυλλάδες».
«Μας συκοφάντησαν με το χειρότερο τρόπο. Θέλω να ευχαριστήσω τις εκατοντάδες χιλιάδες των Ελλήνων που μας ψήφισαν και καταγγέλλω τον Αντώνη Σαμαρά ότι υπηρέτησε μόνο τρεις μήνες στο ναυτικό, ενώ σχεδιάζει συγκυβέρνηση του μνημονίου. Η χούντα του μνημονίου συνεχίζεται αλλά και η μάχη κατά της εκχώρησης της εθνικής κυριαρχίας συνεχίζεται», ανέφερε.
Και συνέχισε λέγοντας: «Θα σας το πω με δύο τρόπους μήπως και δεν το καταλάβετε. Vini Vidi Vici, δηλαδή με λασπολογήσατε, με συκοφαντήσατε, με φιμώσατε, σας νίκησα. Νίκησα τα πορνοκάναλα που με φίμωναν και μετά τις δυο έβαζαν τσόντες και παράνομες αισχρές διαφημίσεις. Αφιερώνω τη νίκη στα παιδιά με τα μαύρα μπλουζάκια που κρατούν ελληνικές σημαίες. Ερχόμαστε, ο αγώνας συνεχίζεται και μέσα και έξω από τη βουλή».
#zaionazi
Καταλαβαίνω τη θέση σου.aljawn έγραψε: 21 Ιουν 2020, 13:13Εντάξει, καλά, μπορώ να σου θυμίσω κι εγώ τα πρωτοσέλιδα των Νέων και του Έθνους τον περασμένο Ιούλιο ή τον Οκτώβρη του... 1981.Planis έγραψε: 21 Ιουν 2020, 13:08 Να θυμίσω τα πρωτοσέλιδα των Νέων και του Έθνους πριν τις εκλογές του Ιανουαρίου 2015; Να θυμίσω τη στάση συγκεκριμένα του Χατζηνικολάου στον Real τα πρωινά (το ξέρω γιατί τον άκουγα) όπου ξεδιπλωνόταν σε όλο το μεγαλείο η ευμενής ουδετερότητα με τη λογική του «όλοι ίδιοι είναι» ενώ η κυβέρνηση έπνεε τα λοίσθια; Εν πάση περιπτώσει, ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α. είναι το τελευταίο κόμμα το οποίο δικαιούται να έχει παράπονα από τη δημοσιογραφία στην Ελλάδα.
Αλλά, προφανώς, αν λάβω υπόψη μου την τελευταία φράση σου, μιλάω με νδουλικό ή.. αρειανό (όχι σκουλίκι).
Εντάξει, γελάει ο κόσμος.Planis έγραψε: 21 Ιουν 2020, 13:08 Εν πάση περιπτώσει, ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α. είναι το τελευταίο κόμμα το οποίο δικαιούται να έχει παράπονα από τη δημοσιογραφία στην Ελλάδα.