Όντως, αυτό προτιμώ κυρίως σε business meetings. Από την άλλη, τονίζω τα μάτια μου με eyeliner, οπότε αν έβαζα και έντονο κραγιόν δεν θα ήμουν απλά σεξουαλικά διαθέσιμη, αλλά κακόγουστη ή απελπισμένη ή both. Νομίζω οι περισσότερες γυναίκες γνωρίζουν για το balancing, προς αποφυγήν τέτοιων ακροτήτων. (Α στο κύπελλο είχα χρησιμοποιήσει κόκκινο κραγιόν, γαλάζια σκιά, κόκκινα-μπλε νύχια - μάλλον τώρα που το ξανασκέφτομαι, ήμουν σεξουαλικά διαθέσιμη για να τους πηδήξουμε τους αντιπάλους, πα μαλ!!!)Beria έγραψε: 20 Ιουν 2020, 14:58Αναζήτησα το nude mood και είδα ότι σημαίνει βαφή χειλέων σε φυσικό χρώμα.stella έγραψε: 20 Ιουν 2020, 14:52 Αφενός, κρίμα το κορίτσι.
Αφετέρου, για τα χείλη και τα κραγιόν, πώς παίζει; Αν είμαι σε nude mood, αφήνω το αιδοίο μου σε αγρανάπαυση και δεν κάνω project το αρχέγονο κάλεσμα προς τους λοιπούς μπαμπουίνους του τράιμπ; Και το "σάπιο μήλο" τι υποδηλώνει;![]()
Αφήνοντας κατά μέρος την αντίφαση βαφή/φυσικό βλέπω ότι οι διαπιστώσεις του Ντέσμοντ Μόρις έχουν περάσει στην κοσμετολογια.
Ναι, αυτό σημαίνει Στέλλα, ότι αυτή η επιλογή βαφής προβάλλει την σεξουαλική μη διαθεσιμότητα
Δεν μιλάω για την συγκεκριμένη κοπέλα, γιατί προφανώς το έχει ξεπεράσει αυτό το στάδιο.