Και μένα ρε γμτ με ανατριχιάζει η ιδέα να πιαστεί κάπου. Αλλιώς θα το είχα κάνει.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Milf
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Re: Milf
Καλά δεν είπα και τίποταGherschaagk έγραψε: 19 Ιουν 2020, 16:59Φτάνει κούκλα μου. Μπάστα, νισάφι.Naida έγραψε: 19 Ιουν 2020, 16:57Και μένα ρε γμτ με ανατριχιάζει η ιδέα να πιαστεί κάπου. Αλλιώς θα το είχα κάνει.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Όχι καλό μου, εσύ στόμα έχεις και μιλιά δεν έχεις.Naida έγραψε: 19 Ιουν 2020, 17:00Καλά δεν είπα και τίποταGherschaagk έγραψε: 19 Ιουν 2020, 16:59Φτάνει κούκλα μου. Μπάστα, νισάφι.Naida έγραψε: 19 Ιουν 2020, 16:57
Και μένα ρε γμτ με ανατριχιάζει η ιδέα να πιαστεί κάπου. Αλλιώς θα το είχα κάνει.![]()
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
εμενα μου κανει εντυπωση η κατάχρηση του όρου δεδομενου του ηλικιακου προφιλ του πχώρουμ. ο αλλος ειναι 60αρης (μια σταλίτσα δλδ πανω απο το μεσο ορο οτυ πχωρουμ αλλα και παλι οχι παρα πολυ) και μιλαει για 40αρα μιλφ.
δε πινετε κανα τήλιο λεω γω
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
-
stergiosbik
δεν ξερω αν αισθανομαι ανετα με την νεα τροπη της περσονα bolek. Με τον lolek εχει μιλήσει κανεις τελευταία; Ξέρουμε αν είναι καλά κι είμαστε σίγουροι οτι οντως πηγε για να ζησει με την οικογενειά του στην Πολωνία;;
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
-
stergiosbik
Εξαρταται την σταση.bolek έγραψε: 19 Ιουν 2020, 17:10αφηνουν βρωμικο το σπιτι...........
Αμα τις πας κωλοφερατζα με σηκωμενο το πισω διαφορικο και τα βυζια να ακουμπουν κατω,ανετα σκουπιζουν ταυτοχρονως.
Ε ναι. Απλά εξέφρασα τι μπορεί να πάει στραβάGherschaagk έγραψε: 19 Ιουν 2020, 17:02Όχι καλό μου, εσύ στόμα έχεις και μιλιά δεν έχεις.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Και τα τζάμια μπορεί να κάνει, μην περιοριζεστε.stergiosbik έγραψε: 19 Ιουν 2020, 17:13Εξαρταται την σταση.
Αμα τις πας κωλοφερατζα με σηκωμενο το πισω διαφορικο και τα βυζια να ακουμπουν κατω,ανετα σκουπιζουν ταυτοχρονως.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- taliban
- Phorum.gr user: Πνεύμα Αντιλογίας
Naida έγραψε: 19 Ιουν 2020, 17:16Και τα τζάμια μπορεί να κάνει, μην περιοριζεστε.stergiosbik έγραψε: 19 Ιουν 2020, 17:13Εξαρταται την σταση.