Κι εγώ μάλλον έπρεπε να διευκρινίσω ότι το τι αναζητάει ο κόσμος σε σχέση μ' ένα πρόσωπο ίσως και να επηρεάζεται από το πώς παρουσιάζουν τα ΜΜΕ το συγκεκριμένο πρόσωπο.Νon4me έγραψε: 18 Ιουν 2020, 22:49 Μαλλον επρεπε να κανω πιο συγκεκριμενη την ερωτηση
Λινκ οτι η κυβερνηση εριξε χρημα στην GOOGLE για θετικο φιλτραρισμα των προτιμησεων ( οπου νανδρε περαν του τι πατα ο καθενας παιζει ρολο και το γενικο ρευμα αναζητησεων . )
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Μας τον ζητάνε και από άλλα κράτη
Re: Μας τον ζητάνε και από άλλα κράτη
Η αλήθεια είναι μίσος γι' αυτούς που μισούν την αλήθεια.
Μαλιστα . τεσπα δεν εχω την ορεξη να παιξω την κολοκυθια των meme . Εχω ξαναπει πως θα βαλετε κουλη και στις τσεπες . γιατι ? γιατι απεναντι του εχει εναν εσμο τσεων καρανικων και το λουρι της μανας .Γάταρος έγραψε: 18 Ιουν 2020, 22:53Κι εγώ μάλλον έπρεπε να διευκρινίσω ότι το τι αναζητάει ο κόσμος σε σχέση μ' ένα πρόσωπο ίσως και να επηρεάζεται από το πώς παρουσιάζουν τα ΜΜΕ το συγκεκριμένο πρόσωπο.Νon4me έγραψε: 18 Ιουν 2020, 22:49 Μαλλον επρεπε να κανω πιο συγκεκριμενη την ερωτηση
Λινκ οτι η κυβερνηση εριξε χρημα στην GOOGLE για θετικο φιλτραρισμα των προτιμησεων ( οπου νανδρε περαν του τι πατα ο καθενας παιζει ρολο και το γενικο ρευμα αναζητησεων . )
πχ .
-
Δημοκράτης
Το πρώτο άρθρο που βγάζει απατεωνακο είναι για το πόσο αμόρφωτος είναι ο τσιπραςΑΧΑΡΙΣΤΟΣ έγραψε: 18 Ιουν 2020, 22:03Πρωτα γραφεις μια μαλακια που δεν ισχυει και μετα ρωτας κατι που δε βγαζει νοημαΔημοκράτης έγραψε: 18 Ιουν 2020, 21:31πόσοι έχουν καταφέρει να γίνουν ένα με τους αμόρφωτος σαν τον καραγκιοζη που έβγαλες για πρωθυπουργό ρε ζαιε;ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ έγραψε: 18 Ιουν 2020, 21:12
Εγω βρηκα μονο ενα αρθρο απο athens voice και ενα βιντεο απο το τη συμμορια του Μουρουτη. Μηπως ειναι παλιο το google μου?![]()
Κατσε να μιλησω στη γλωσσα του αλλου βλακα απο πανω σου...Δημοκράτης έγραψε: 19 Ιουν 2020, 00:24Το πρώτο άρθρο που βγάζει απατεωνακο είναι για το πόσο αμόρφωτος είναι ο τσιπραςΑΧΑΡΙΣΤΟΣ έγραψε: 18 Ιουν 2020, 22:03Πρωτα γραφεις μια μαλακια που δεν ισχυει και μετα ρωτας κατι που δε βγαζει νοημαΔημοκράτης έγραψε: 18 Ιουν 2020, 21:31 πόσοι έχουν καταφέρει να γίνουν ένα με τους αμόρφωτος σαν τον καραγκιοζη που έβγαλες για πρωθυπουργό ρε ζαιε;![]()
εισαι ηλιθιος η απλα ψαχνεις κουβεντα ?
-
Κεφτέδες με βλήτα
Μη κανεις μισες δουλειες βαλε και το λινκ να ξερουν οι αναγνωστες τι κανεις κοπυ πειστ και απο ποια κουβεντα ειναι και που κατεληξε .ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ έγραψε: 19 Ιουν 2020, 00:27Κατσε να μιλησω στη γλωσσα του αλλου βλακα απο πανω σου...Δημοκράτης έγραψε: 19 Ιουν 2020, 00:24Το πρώτο άρθρο που βγάζει απατεωνακο είναι για το πόσο αμόρφωτος είναι ο τσιπραςΑΧΑΡΙΣΤΟΣ έγραψε: 18 Ιουν 2020, 22:03
Πρωτα γραφεις μια μαλακια που δεν ισχυει και μετα ρωτας κατι που δε βγαζει νοημα![]()
ωπς . εισαι ενα θρασυδειλο ον . ας το βαλω εγω λοιπον .
viewtopic.php?f=24&t=22442&start=390
Ναι φοβηθηκα. Για αυτο δε το εβαλαΝon4me έγραψε: 19 Ιουν 2020, 00:52Μη κανεις μισες δουλειες βαλε και το λινκ να ξερουν οι αναγνωστες τι κανεις κοπυ πειστ και απο ποια κουβεντα ειναι και που κατεληξε .ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ έγραψε: 19 Ιουν 2020, 00:27Κατσε να μιλησω στη γλωσσα του αλλου βλακα απο πανω σου...Δημοκράτης έγραψε: 19 Ιουν 2020, 00:24
Το πρώτο άρθρο που βγάζει απατεωνακο είναι για το πόσο αμόρφωτος είναι ο τσιπρας
ωπς . εισαι ενα θρασυδειλο ον . ας το βαλω εγω λοιπον .
viewtopic.php?f=24&t=22442&start=390
- Υδράργυρος
Που τον βρηκαν αυτον τον μπαγλαμα;Zhukov έγραψε: 18 Ιουν 2020, 20:15 [img]https://i.postimg.cc/9FhtxCf4/Eaz1 ... .jpg[/img]
[img]https://i.postimg.cc/dtjRpp75/Eaz1 ... .jpg[/img]
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 173 Απαντήσεις
- 3579 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από xlsms
-