!!! DEVELOPMENT MODE !!!
"Το 2000 θα είμαι 49 ετών"
"Το 2000 θα είμαι 49 ετών"
Το έβαλα και στο μουσείο αλλά imo πρόκειται για μεγάλο ιστορικό τεκμήριο, αν μη τι άλλο για τις προβλέψεις, όπως το συσχετισμό δυνάμεων Ελλάδας Τουρκίας το 2020 και τη μοναδική ελληνοχριστιανική ταυτότητα που πρέπει να προτάξουμε ως το Ισραήλ των Βαλκανίων
Re: "Το 2000 θα είμαι 49 ετών"
Μακράν ο πιο πονηρός πολιτικός της μεταπολίτευσης, τρέμω στην σκέψη πόσα έχει παντελονίασει αν αληθεύουν τα νούμερα του Άκη.
My Life had stood, a Loaded Gun
- Μαυροβασίλης
μνημείο είναι οι βαρετές πίπες που αραδιάζει το βρέφος και πραγματικά αναρωτιέμαι πόσο βλάκες ήταν οι πολιτικοί που γλέντησε ο μέτριας ευφυΐας μπαστουνόβλαχος
δευτερεύοντα τριβια το κλασικό κλαρινοαουφιτ 90ς πασόκου και η αιώνια ντροπή του Φαληρέα για την παρωδία συνέντευξης
δευτερεύοντα τριβια το κλασικό κλαρινοαουφιτ 90ς πασόκου και η αιώνια ντροπή του Φαληρέα για την παρωδία συνέντευξης
Χάρε, μην ψάχνεις να με βρεις στα πέρατα του κόσμου
μα σαν περάσω τα εκατό θαν έρθω αμοναχός μου
μα σαν περάσω τα εκατό θαν έρθω αμοναχός μου
απο οτι ξερω ασχολειτε με εστιατορια και τετοια σε διαφορα αεροδρομια.....για αλλες δουλειες του δεν ξερω
Άδικος είσαι. Οι μπολσεβίκοι>ντολτσεβίκοι, η βαθειά ανάλυση για τα κοινά σοσιαλισμού-χριστιανισμού(είμαι σοσιαλιστής γιατί είμαι χριστιανός!), η σύντομη ωδή στον λαϊκισμό, την ιδεολογία των κατατρεγμένων. Η μοναδικότητά μας ως έθνος που πρέπει να προβάλουμε, ο Σαμαράς και η ιδεολογία του που είναι χρήσιμη, το ποίημα για τη Δαμανάκη που χαραμίζεται στον χειμώνα του ΚΚΕ, είναι όλα μνημεία πασοκισμούΜαυροβασίλης έγραψε: 18 Ιουν 2020, 22:18 μνημείο είναι οι βαρετές πίπες που αραδιάζει το βρέφος και πραγματικά αναρωτιέμαι πόσο βλάκες ήταν οι πολιτικοί που γλέντησε ο μέτριας ευφυΐας μπαστουνόβλαχος
Δεν χρειάζεται να πας μακριά, τον Γκαντέμη να σκεφτείς που νόμιζε ότι του έκανε την μούρη κρέας με το πατρικό του...Μαυροβασίλης έγραψε: 18 Ιουν 2020, 22:18 πόσο βλάκες ήταν οι πολιτικοί που γλέντησε ο μέτριας ευφυΐας μπαστουνόβλαχος
Όλο ΠΑΣΟΚ του 90 ιν ε νατσελ
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
Πάντως εκεί που αναφέρεται στους άλλους (ΝΔ και πολιτικούς) έπεσε διάνα, με εξαίρεση την Δαμανάκη (ίσως λόγω κοινής διαδρομής στο Πολυτεχνείο να μην ήταν αντικειμενικός). Αν τα είχε διατυπώσει άλλος, θα τον λέγαμε σήμερα προφήτη.
deep dive στο αρχείο του simitis foundation. Θησαυρός. Αν είχα vdsl και καλό μηχάνημα θα το κατέβαζα όλο 

Πάντα μου έκανε εντύπωση η απόσυρση του από την πολιτική αρχές του 2000 . Τώρα αν οι φήμες που έχουν ακουστεί είναι και έστω και εν μέρη σωστές έβγαλε πάρα πολλά λεφτά και ήταν αρκετά έξυπνος να αποσυρθεί διακριτικά .
"Υπάρχουν στιγμές στις οποίες ένας λαός οφείλει ,αν θέλει να μείνει μεγάλος ,να είναι ικανός να πολεμήσει ...Έστω και χωρίς ελπίδα νίκης. Μόνο διότι πρέπει "
- Dwarven Blacksmith
Τελικά δε μάθαμε όμως, επαληθεύτηκε η πρόβλεψη του τίτλου;
yepDwarven Blacksmith έγραψε: 19 Ιουν 2020, 12:16 Τελικά δε μάθαμε όμως, επαληθεύτηκε η πρόβλεψη του τίτλου;
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 5 Απαντήσεις
- 482 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης
-
- 3 Απαντήσεις