!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Σαρανταπορνδαρούσες στο σπίτι.

Εδώ συζητάμε οτιδήποτε δεν περιλαμβάνεται στις υπόλοιπες κατηγορίες.
Άβαταρ μέλους
Nandros
Phorum.gr user: Nandros
Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία

Re: Σαραντα-πορν-δαρούσες στο σπίτι.

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nandros »

/
Το πορν στην επικεφαλίδα μου αρέσει! :003:
,
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
Άβαταρ μέλους
Kauldron

Re: Σαρανταπορνδαρούσες στο σπίτι.

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Kauldron »

Θα ξαμολύσω σκόρπιους σκορπιούς για να σκοτώσουν τις σαρανταπορνδαρούσες.
Τριγύρω θα τρέχουν έντρομα έντομα.

japetus, το σφεντόνα το διαφημίζουν και για έλεγχο στους πληθυσμούς σκορπιών, οπότε λογικά θα τις σκοτώνει τις σαρανταποδαρούσες.

https://pestcontrol.basf.us/solutions/scorpions.html
SeaHawk έγραψε: 01 Φεβ 2025, 14:04 Βασικα δεν υπαρχει εκρηξη
Υπαρχει αναφλεξη
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Άβαταρ μέλους
Japetus

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Japetus »

Kauldron έγραψε: 17 Ιουν 2020, 23:52 japetus, το σφεντόνα το διαφημίζουν και για έλεγχο στους πληθυσμούς σκορπιών, οπότε λογικά θα τις σκοτώνει τις σαρανταποδαρούσες.

Βασικά επειδή ακριβώς είναι ήπιο, είναι το μόνο από τα πυρεθρινοειδή που είναι εγκεκριμένο και για οικιακή χρήση και μάλιστα ακόμα και σε κρεβατοκάμαρες. Μακάρι να σου κάνει δουλειά..
Πάντως αν μπορέσεις προσπάθησε να εντοπίσεις την πηγή του προβλήματος, τσέκαρε τον σωλήνα εξαερισμού στη ταράτσα μην έχει σπάσει, όπως σου είπα υποπτεύομαι ότι μπαίνουν από εκεί στους αγωγούς αποχέτευσης και από εκεί μετά περνούν στο σπίτι..
Άβαταρ μέλους
foscilis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από foscilis »

Οι σαρανταποδαρούσες είναι ο φυσικός εχθρός της κατσαρίδας.

Pick your poison.
Άβαταρ μέλους
Gordian Knot
Phorum.gr user: Gordian Knot

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Gordian Knot »

foscilis έγραψε: 18 Ιουν 2020, 12:47 Οι σαρανταποδαρούσες είναι ο φυσικός εχθρός της κατσαρίδας.
Αλήθεια; Δεν το ’ξερα.
Και ο Κούλης πάντως κάνει καλή δουλειά. Δεν νομίζω πάντως πως ο πληθυσμός τους θα επανέλθει στο 3%...
© Αντιτουρκική μούργα, γνωστός και ως «Βλαχάραπας της θαλάσσης» - Ανάθεμά με κι αν καταλαβαίνω τι πάει να πεί αυτό...
Σας μερσώ μαντάμ, ορέν ντουβάρ :lol:
Άβαταρ μέλους
Kauldron

foscilis έγραψε: 18 Ιουν 2020, 12:47 Οι σαρανταποδαρούσες είναι ο φυσικός εχθρός της κατσαρίδας.

Pick your poison.
Αυτό είναι αλήθεια, αλλά στο σπίτι δεν έχω καθόλου κατσαρές κατσαρίδες (ούτε άλλα έντομα). Αντίθετα, στο δρόμο έχει κάτι που η μικρότερη σέρνει τρακτέρ (τις βλέπω όταν πάω να πετάξω τα σκουπίδια). Τίσ το καλό θέλουν στο σπίτι μου (ούτε υγρασία έχω), δεν μπορώ να καταλάβω.
Υπαρχει αναφλεξη
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Άβαταρ μέλους
Ζενίθεδρος
Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
Επικοινωνία:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ζενίθεδρος »

Kauldron έγραψε: 17 Ιουν 2020, 02:17 Φαίνεται πως έχω πρόβλημα με τις σαρανταποδαρούσες στο σπίτι μου. Βρίσκομαι σε αρκετά ψηλό όροφο, :xena: αλλά πάλι, ενώ εδώ και 2 χρόνια δεν είχα δεί, άρχισα εδώ και λίγες μέρες να βλέπω πάλι. Έχω ήδη σκοτώσει 3, 2 μικρές και μια μεγάλη. :102: Μια γειτόνισσά μου μου είπε οτι έρχονται από την ταράτσα (είμαστε τελευταίο όροφο), που έχει κάτι ηλίθιες πλάκες πεζοδρομίου πάνω σε τακάκια, και καλά για να μη ζεσταίνεται πολύ η πλάκα :fp: (μπούρδες, χρειάζονται ειδικές πλάκες γι' αυτό). Παλιότερα έβρισκα αρκετές να βγαίνουν απ' το μπάνιο μου, σκότωσα καμιά 15ριά διαφόρων μεγεθών έτσι, μέχρι που έκλεισα το καπάκι της υδροροής με πολύ ψιλό πλέγμα (δε χωρούσαν να βγούν πλέον) και έκλεισα και κάποιες τρύπες πίσω απ' το κάθισμα της τουαλέτας (στόκαρα) :g030: . Μέχρι τώρα απ' το μπάνιο δεν είδα να βγαίνουν, αλλά είδα μια στην κουζίνα (σαλονοκουζίνα) και μια να βγαίνει απ' την κρεβατοκάμαρα. Υπάρχει κάτι που μπορώ να κάνω για να τις αντιμετωπίσω? Ψέκασα με κάτι με γερανιόλη, αλλά η πιο πρόσφατη (σημερινή) πέρασε από πάνω του, χωρίς να δώσει πολύ σημασία. :a040:

Πιάσε γκόμενα μια Κινεζα να καθαρίσει για σένα.

Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
Άβαταρ μέλους
Thor
Phorum.gr user: Thor

Re: Σαραντα-πορν-δαρούσες στο σπίτι.

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Thor »

Nandros έγραψε: 17 Ιουν 2020, 23:22 /
Το πορν στην επικεφαλίδα μου αρέσει! :003:
,
δαρουσε,σαραντα πορν. :003:
Μαλακίαν φυγείν αδύνατον.
Στου Κουνγκφού τη πόρτα, όσο θέλεις βρόντα.
Άβαταρ μέλους
elchav

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από elchav »

ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: 17 Ιουν 2020, 22:15 :003:
Ηταν ενα καλοκαιρινο βραδυ του 1996
Ξεκινησα απο το φυλακιο στον Λευκωνα Σερρων να κατεβαινω προς στην σκοπια στις αποθηκες καυσιμων
Ο δεκανεας αλλαγης την ειχε πεσει για υπνο οποτε φορτωσα το G3 και ξεκινησα την διαδρομη των δυο χιλιομετρων σολο για να κανω Γερμανικο νουμερο το αγαπημενο μου γιατι κοιμασαι και πριν και μετα
Στο σημειο που αποκτας ορατοτητα προς στην σκοπια συνηθως υπηρχε καποια αντιδραση
Ειτε ο σκοπος ειχε αρχισει να ανεβαινει ηδη προς το φυλακιο και τον συναντουσες στον δρομο ειτε καποιος φοβισμενος αρχιζε τα αλτισια και οπλιζε ειτε εβλεπες τον σκοπο να γαμαει καποιοιν σερραιο πουστη που εψαχνε εκει τον πρωκτικο ερωτα με ελληνες φανταρους
Αυτη την φορα νεκρικη σιγη.
Αρχισα να ανησυχω η αδρεναλινη γεμισε τις φλεβες μου τσεκαρα τον γεμιστηρα εβαλα το δαχτυλο στην σκανδαλη και εκοψα απο τα χωραφια για να εχω καλυψη
Ερπωντας εφτασα στο κτιριο της σκοπιας εν μεσω νεκρικης σιγης
Το προηγουμενο βραδυ σατανιστες αφου προσοαθησαν να βαλουν φωτια σε σκοπια μετα πηγαν στα απεναντι μνηματα και εστησαν τελετη φορωντας ασπρες κελεμπιες με κουκουλα
Φιλησα τα κομποσκοινια μου και μπουκαρα στην σκοπια
Ο πανυβλαξ ο Μπ_____ς Βοσκος απο το Αγρινιο κοιμοταν στην καρεκλα και στο μετωπο του σουλατσαρε μια τεραστια σαρανταποδαρουσα
Ολα ηταν τεραστια στις αποθηκες καυσιμων.Πεταλουδες βατραχια σαρανταποδαρουσες αρουραιοι
Και λενε οτι δεν εχουμε πυρηνικα
Τεσπα δεν τον τσιμπησε καν τον πανυβλακα του εκανε ενα μικρο ερεθισμο μονο
Τι μου θυμησες συνελληνα χελωνε
r/thatHappened
Άγνωστος Πατέρας Χελώνων
Άβαταρ μέλους
Kauldron

Ζενίθεδρος έγραψε: 18 Ιουν 2020, 16:41
Kauldron έγραψε: 17 Ιουν 2020, 02:17 Φαίνεται πως έχω πρόβλημα με τις σαρανταποδαρούσες στο σπίτι μου. Βρίσκομαι σε αρκετά ψηλό όροφο, :xena: αλλά πάλι, ενώ εδώ και 2 χρόνια δεν είχα δεί, άρχισα εδώ και λίγες μέρες να βλέπω πάλι. Έχω ήδη σκοτώσει 3, 2 μικρές και μια μεγάλη. :102: Μια γειτόνισσά μου μου είπε οτι έρχονται από την ταράτσα (είμαστε τελευταίο όροφο), που έχει κάτι ηλίθιες πλάκες πεζοδρομίου πάνω σε τακάκια, και καλά για να μη ζεσταίνεται πολύ η πλάκα :fp: (μπούρδες, χρειάζονται ειδικές πλάκες γι' αυτό). Παλιότερα έβρισκα αρκετές να βγαίνουν απ' το μπάνιο μου, σκότωσα καμιά 15ριά διαφόρων μεγεθών έτσι, μέχρι που έκλεισα το καπάκι της υδροροής με πολύ ψιλό πλέγμα (δε χωρούσαν να βγούν πλέον) και έκλεισα και κάποιες τρύπες πίσω απ' το κάθισμα της τουαλέτας (στόκαρα) :g030: . Μέχρι τώρα απ' το μπάνιο δεν είδα να βγαίνουν, αλλά είδα μια στην κουζίνα (σαλονοκουζίνα) και μια να βγαίνει απ' την κρεβατοκάμαρα. Υπάρχει κάτι που μπορώ να κάνω για να τις αντιμετωπίσω? Ψέκασα με κάτι με γερανιόλη, αλλά η πιο πρόσφατη (σημερινή) πέρασε από πάνω του, χωρίς να δώσει πολύ σημασία. :a040:

:lol:
Ναι, να μου τις σερβίρει κιόλας.
Λοιπόν, το Φεντόνα έκανε δουλειά. Σήμερα το πρωί βρήκα μια ψόφια στο μπαλκόνι, ακριβώς δίπλα στην υδροροή.
Υπαρχει αναφλεξη
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Άβαταρ μέλους
Kauldron

Σε κάθε βίντεο, ο σκορπιός τη γαμάει τη σαρανταπορνδαρούσα. Τη γαμάει!
:P
Υπαρχει αναφλεξη
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Άβαταρ μέλους
Kauldron

Και την αράχνη! Πρώτα την μπαλαμπουτιάζει με τις χερούκλες του, και μετά εκτοξεύει τη μαλαπέρδα του!

Υπαρχει αναφλεξη
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Άβαταρ μέλους
Null
Συντονιστής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Null »

Ζενίθεδρος έγραψε: 18 Ιουν 2020, 16:41

#HirohitoDidNothingWrong
Georg Von Balkanen έγραψε: 06 Δεκ 2020, 19:38 Σβαστικες για όλους. Είμαστε όλοι αντιναζι.
- Casper -

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από - Casper - »

Kauldron έγραψε: 17 Ιουν 2020, 23:52 Θα ξαμολύσω σκόρπιους σκορπιούς για να σκοτώσουν τις σαρανταπορνδαρούσες.
Τριγύρω θα τρέχουν έντρομα έντομα.

japetus, το σφεντόνα το διαφημίζουν και για έλεγχο στους πληθυσμούς σκορπιών, οπότε λογικά θα τις σκοτώνει τις σαρανταποδαρούσες.

:cry :cry

Γιατί βασανίζουν έτσι τα ζωάκια; Τι σαδιστές είμαστε εμείς οι άνθρωποι.
Άβαταρ μέλους
ammophila
Phorum.gr user: Alamo

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ammophila »

Σκολοπέντρες τις λέμε ,δαγκώνουν γερά και φαρμακερά, δεν λιώνουν με τακούνι , θωρακισμένες. Το πετρέλαιο τις γαμεί , πάντως, όπως και όλα τα αρθροποδα
µυρµηκολέων ώλετο παρά το μη έχειν βοράν.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Περί ανέμων και υδάτων”