!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Μουντιάλ Ρωσίας 2018

Αθλητικά νέα, ομάδες, αγωνιστικές, αποτελέσματα.

Ποιά ομάδα θα κατακτήσει το παγκόσμιο πρωτάθλημα

Αργεντινή
13
15%
Βραζιλία
9
10%
Γερμανία
17
19%
Ισπανία
11
12%
Αγγλία
11
12%
Βέλγιο
5
6%
Πορτογαλία
3
3%
Ουρουγουαη
6
7%
Γαλλία
14
16%

Σύνολο ψήφων: 89

Άβαταρ μέλους
Daje

Re: Μουντιάλ Ρωσίας 2018

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Daje »

Uppercut έγραψε: 26 Ιουν 2018, 23:21 Πραγματικά ποια ομάδα σας ενθουσιάζει φέτος;

Εγώ απλά μπορώ να πω πως Κροατία, Βέλγιο και Βραζιλία παίζουν αρκετά καλά. Ως εκεί. Η Γερμανία προσπαθεί να θυμίσει τον εαυτό της, δεν ξέρω τι άλλο.
Το Βελγιο ειναι ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟ μεχρι τωρα.
Απλα περιμενουμε ολοι μας να δουμε τι θα κανει η αμυνα τους οταν παιξουν με καποια δυνατη ομαδα.
https://i.imgur.com/p7krvsa.jpg
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Άβαταρ μέλους
Σαρακατσανος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Σαρακατσανος »

Namrail έγραψε: 26 Ιουν 2018, 23:16
Σαρακατσανος έγραψε: 26 Ιουν 2018, 23:08 Τη σταματά με γόνατο, προωθεί με το αριστερό και πλασάρει με ανάποδο πόδι και όλα αυτά με μέγιστη ταχύτητα.Κάτι τέτοια γκολ ΕΙΝΑΙ το άθλημα.
Και άσε την πλέμπα να σαλοτυμπανίζεται στη μικρότητά της.
Μετά το 1-1 όμως όταν σφίξαν τα γάλατα εξαφανίστηκε και οι πάσες του είχαν ποσοστό επιτυχίας 20 τα εκατό. Αλλά οκ, τρέξτε τώρα στο γκαζέτα να αποθεώσετε τον μεσία.

Φανμπόις είστε έτσι κι αλλιώς.
Look who's talking . Κάτσε δες τώρα κανά καινούριο διαφημιστικό αποτρίχωσης μπικίνι του ειδώλου σου που εξαφανίστηκε πάλι χθες , γιατί είμαι βέβαιος πως , αν ζούσες την εποχή του Μαραντόνα και του Κρόιφ , τα ίδια θα έλεγες και για αυτούς.
Re: Ομοιοπαθητική = Απάτη
Δημοσίευση από ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ » 14 Οκτ 2018, 22:48
Καταρχας ο τιτλος ειναι παραπλανητικος και ψευδης
Αποτελει φαντασιωση του νηματοθετη και οχι πραγματικοτητα
Άβαταρ μέλους
wooded glade

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από wooded glade »

Τι ξεφτίλες είναι αυτοί ρε.
Με Γαλλία θα παίξουν. Γκρίεζμαν-Ζιρού θα τους γα...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος wooded glade την 26 Ιουν 2018, 23:35, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
δεν είναι όλα κρού-σμα-τα
Άβαταρ μέλους
Maspoli

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Maspoli »

Σαρακατσανος έγραψε: 26 Ιουν 2018, 23:20
Maspoli έγραψε: 26 Ιουν 2018, 23:12
Για τον Αγκουέρο εχω εκφραστεί, όπως και για το έγκλημα με τον Ικάρντι. Μη λέω τα ίδια. Μπροστά στον εντελώς άχρηστο Ιγκουαΐν, προτιμότερο ο ελαφρά λιγότερο άχρηστος
Επειδή το βλέπω αυτό το σχόλιο να αναπαράγεται σωρηδόν στο Διαδίκτυο, δεν υπήρχε η παραμικρή πιθανότητα να κληθεί ο Ικάρντι και αυτό για τους γνωστούς εξωαγωνιστικούς λόγους. Δεν του μιλά κανείς από τους υπόλοιπους Αργεντινούς, οπότεγιατί να τον καλέσεις ; Για να κονιορτοποιήσεις τα αποδυτήρια και να έχεις έναν παίκτη λιγότερο στην αποστολή;
Το 2014 χάσανε το Μουντιάλ γιατί κόψανε τον Τέβεζ για χάρη των άχρηστων γλειφτών του Μέσι
Θα έπρεπε να είχανε βαλει λίγο μυαλό. Έξω από το γήπεδο ας μη μιλάνε, στο γήπεδο μπάλα παίζουν δε πρέπει να ασχολούνται με ποιά πηδάει ο Ικάρντι
Άβαταρ μέλους
Daje

Σιγα τον παικτη μωρε τον Ικαρντι.
Το σεντερ φορ ειναι το προβλημα στην Αργεντινη η οτι η μπαλα ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ στο σεντερ φορ και οτι τις ελαχιστες φορες που φτανει ειναι απο καραμπολες?
Εδω σε 2 αγωνες με δυσκολια περνουσαν το κεντρο...
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Άβαταρ μέλους
Rocco Siffredi

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Rocco Siffredi »

Αυτη που πηδαει ο ικαρντι ηταν ενος μυρωδια
Οι αλλοι γιατι εχουν στραβωσει;ηταν φιλος τους;
zteo

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από zteo »

Ετοιμαστητε για νεο 1982 :wink
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Άβαταρ μέλους
Σαρακατσανος

Uppercut έγραψε: 26 Ιουν 2018, 23:21 Πραγματικά ποια ομάδα σας ενθουσιάζει φέτος;

Εγώ απλά μπορώ να πω πως Κροατία, Βέλγιο και Βραζιλία παίζουν αρκετά καλά. Ως εκεί. Η Γερμανία προσπαθεί να θυμίσει τον εαυτό της, δεν ξέρω τι άλλο.
Δε με ενθουσίασε καμία. Όλοι οι καλοί ποδοσφαιριστές παίζουν λες και είναι σε διαφημιστικό του χορηγού τους , χωρίς το παραμικρό πάθος . Μου κτύπησε θετικά στο μάτι η Αγγλία , γιατί έδειξε καλύτερη του αναμενομένου. Και μόνο που σταμάτησαν το φεστιβάλ καμινάδας και έβαλαν κάτω την μπάλα, τους το πιστώνεις.Το καλύτερο ρόστερ το έχουν Βραζιλία, Γαλλία, Βελγιο, αλλά τις 2 πρώτες τις περίμενα πολύ καλύτερες.
Άβαταρ μέλους
Daje

ΣΑΒΒΑΤΟ 30 ΙΟΥΝΙΟΥ

17:00 Γαλλία - Αργεντινή
21:00 Ουρουγουάη - Πορτογαλία

ΚΥΡΙΑΚΗ 1 ΙΟΥΛΙΟΥ

17:00 Ισπανία - Ρωσία
21:00 Κροατία - Δανία
Άβαταρ μέλους
Maspoli

Daje έγραψε: 26 Ιουν 2018, 23:28 Σιγα τον παικτη μωρε τον Ικαρντι.
Το σεντερ φορ ειναι το προβλημα στην Αργεντινη η οτι η μπαλα ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ στο σεντερ φορ και οτι τις ελαχιστες φορες που φτανει ειναι απο καραμπολες?
Εδω σε 2 αγωνες με δυσκολια περνουσαν το κεντρο...
Αυτό που λές είναι το βασικότερο πρόβλημα αλλά η μαλακία που δέρνει τον χέστη τον Ιγκουαΐν είναι κι αυτή σημαντική. Αν φτάνει λίγες φορές η μπάλα στον φορ τότε άμα έχει και παντελώς άχρηστο και χέστη φορ, τον πίνεις άσχημα. Σχεδόν εκτός γηπέδου πέταξε σήμερα τη μπάλα σε φάση πιο εύκολη από του Ρόχο.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Maspoli την 26 Ιουν 2018, 23:35, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Σαρακατσανος

Maspoli έγραψε: 26 Ιουν 2018, 23:26
Σαρακατσανος έγραψε: 26 Ιουν 2018, 23:20
Maspoli έγραψε: 26 Ιουν 2018, 23:12
Για τον Αγκουέρο εχω εκφραστεί, όπως και για το έγκλημα με τον Ικάρντι. Μη λέω τα ίδια. Μπροστά στον εντελώς άχρηστο Ιγκουαΐν, προτιμότερο ο ελαφρά λιγότερο άχρηστος
Επειδή το βλέπω αυτό το σχόλιο να αναπαράγεται σωρηδόν στο Διαδίκτυο, δεν υπήρχε η παραμικρή πιθανότητα να κληθεί ο Ικάρντι και αυτό για τους γνωστούς εξωαγωνιστικούς λόγους. Δεν του μιλά κανείς από τους υπόλοιπους Αργεντινούς, οπότεγιατί να τον καλέσεις ; Για να κονιορτοποιήσεις τα αποδυτήρια και να έχεις έναν παίκτη λιγότερο στην αποστολή;
Το 2014 χάσανε το Μουντιάλ γιατί κόψανε τον Τέβεζ για χάρη των άχρηστων γλειφτών του Μέσι
Θα έπρεπε να είχανε βαλει λίγο μυαλό. Έξω από το γήπεδο ας μη μιλάνε, στο γήπεδο μπάλα παίζουν δε πρέπει να ασχολούνται με ποιά πηδάει ο Ικάρντι
Είναι άνθρωποι με συναισθήματα , δεν είναι ρομπότ.
Άβαταρ μέλους
wooded glade

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από wooded glade »

Ο Ιγκουαϊν είναι νούλα, ο Ταγκλιατέλε πως τον λένε, ο Ντι Μαρία είναι παίκτης του Απόλλωνος Καλαμαριάς, ο Μασεράνο και άλλοι. Ο κοντός δεν φταίει αλλά όταν περιμένουν να βγει πρώτος σκόρερ με βοήθειες από τον ... Ψιμόγιαννο και τον Καραπουλιτίδη, κοιμούνται όρθιοι.
Η Νιγηρία σήμερα ήταν άτυχη αλλά η πιό δυνατή Γαλλία θα την κάνει γιογιό.
δεν είναι όλα κρού-σμα-τα
Άβαταρ μέλους
Σαρακατσανος

Daje έγραψε: 26 Ιουν 2018, 23:33 ΣΑΒΒΑΤΟ 30 ΙΟΥΝΙΟΥ

17:00 Γαλλία - Αργεντινή
21:00 Ουρουγουάη - Πορτογαλία

ΚΥΡΙΑΚΗ 1 ΙΟΥΛΙΟΥ

17:00 Ισπανία - Ρωσία
21:00 Κροατία - Δανία
Και η Μπελούτσι να μου την πέσει το ΣΚ για 3some με την Zeta-Jones, θα φάει τρελό άκυρο.
Uppercut

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Uppercut »

Daje έγραψε: 26 Ιουν 2018, 23:23

Το Βελγιο ειναι ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟ μεχρι τωρα.
Απλα περιμενουμε ολοι μας να δουμε τι θα κανει η αμυνα τους οταν παιξουν με καποια δυνατη ομαδα.
Ναι, βέβαια έχει παίξει με τσίρκα όπως ο Παναμάς κι ανοργάνωτους όπως η Τυνισία ως τώρα. Είπα και μένα μ' αρέσουν αλλά ας τους δούμε με σοβαρή ομάδα.

Σαρακατσανος έγραψε: 26 Ιουν 2018, 23:32

Δε με ενθουσίασε καμία. Όλοι οι καλοί ποδοσφαιριστές παίζουν λες και είναι σε διαφημιστικό του χορηγού τους , χωρίς το παραμικρό πάθος . Μου κτύπησε θετικά στο μάτι η Αγγλία , γιατί έδειξε καλύτερη του αναμενομένου. Και μόνο που σταμάτησαν το φεστιβάλ καμινάδας και έβαλαν κάτω την μπάλα, τους το πιστώνεις.Το καλύτερο ρόστερ το έχουν Βραζιλία, Γαλλία, Βελγιο, αλλά τις 2 πρώτες τις περίμενα πολύ καλύτερες.
Η Γαλλία όντως απογοητεύει. Η Βραζιλία αν και θα την ήθελα καλύτερη, παίζει μπάλα. Της λείπουν πράγματα, πρέπει να βελτιωθεί αλλά παίζει μπάλα. Εγώ την έχω ψηφίσει εδώ ότι θα πάρει το μουντιάλ. Άλλωστε ο ανταγωνισμός δεν είναι τρομερός.
Άβαταρ μέλους
Maspoli

Σαρακατσανος έγραψε: 26 Ιουν 2018, 23:34 Είναι άνθρωποι με συναισθήματα , δεν είναι ρομπότ.
Έλα μωρέ τώρα. Να μου έλεγες ότι δε μπορεί να συνυπάρξει ο Μάξι Λόπεζ στην ίδια ομάδα με τον τσόγλανο τον Ικάρντι να σου ελεγα ναι. Το να κρατάει μανιάτικο ο Μέσσι γιατί ο Ικάρντι πηδάει την καργιολοπατσαβούρα είναι μη αποδεκτό. Στο μουντιάλ πάνε, όχι για να διδάξουν ηθική στις διαπροσωπικές σχέσεις
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Αθλητικά”