Δε μου μοιαζςει για 40...wooded glade έγραψε: 18 Ιουν 2020, 11:31Τι είδους πρόσφατη δεν είναι ;Custom_F έγραψε: 18 Ιουν 2020, 11:29Αν ειναι αυτος, δεν ειναι προσφατη.wooded glade έγραψε: 18 Ιουν 2020, 11:20 Οπαδός του Ολυμπιακού:
https://zografounews.gr/%ce%b5%cf%80%ce ... iEL2Rd7olY
Ουτε ενα σωστο φωτορεπορταζ δε μπορειτε να κανετε.
Αντε! Ψαχτε!!!!
Ολυμπιακός είναι λέει.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Επίθεση με βιτριόλι σε 34χρονη γυναίκα
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Επίθεση με βιτριόλι σε 34χρονη γυναίκα
Δεν ανεβασα εγω αυτον με την καραφλα, εγω μονο κατι ασχετους που μου εστελναν εβαλα...Cecily Anne έγραψε: 18 Ιουν 2020, 11:32Ρε αυτός που ανέβασες με την καράφλα είναι.Custom_F έγραψε: 18 Ιουν 2020, 11:29Αν ειναι αυτος, δεν ειναι προσφατη.wooded glade έγραψε: 18 Ιουν 2020, 11:20 Οπαδός του Ολυμπιακού:
https://zografounews.gr/%ce%b5%cf%80%ce ... iEL2Rd7olY
Ουτε ενα σωστο φωτορεπορταζ δε μπορειτε να κανετε.
Αντε! Ψαχτε!!!!
Θελουμε φατσα ομως, τι να το κανουμε το μπιφτεκι;
- Cecily Anne
Ρε είδα μια φωτό εκεί που ανεβάζατε χτες-προχτές με ένα μπάρμπα με μερικές τρίχες στο κεφάλι. Αυτός ήταν.Custom_F έγραψε: 18 Ιουν 2020, 11:36
Δεν ανεβασα εγω αυτον με την καραφλα, εγω μονο κατι ασχετους που μου εστελναν εβαλα...
Θελουμε φατσα ομως, τι να το κανουμε το μπιφτεκι;
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Αυτον δειχνουν...

- wooded glade
Η φάτσσα, σαν φάτσα, έχει δημοσιευτεί αν δεν κάνω λάθος.
Από τον Χίο νομίζω ;
Εδώ μπορεί να την σβήσουν οι mods (σ.σ. αν και δεν το αντιλαμβάνομαι γιατί έτσι και βρεθεί η ip τους από την ΕΕΤΤ 400 χρόνια φυλακή τα έχουν εξασφαλισμένα ήδη όπως γνωρίζουμε).
Το θέμα είναι να βρεθεί το profile.
Από τον Χίο νομίζω ;
Εδώ μπορεί να την σβήσουν οι mods (σ.σ. αν και δεν το αντιλαμβάνομαι γιατί έτσι και βρεθεί η ip τους από την ΕΕΤΤ 400 χρόνια φυλακή τα έχουν εξασφαλισμένα ήδη όπως γνωρίζουμε).
Το θέμα είναι να βρεθεί το profile.
δεν είναι όλα κρού-σμα-τα
- Cecily Anne
Αλλον λέω τότε.
Πάντως, τώρα που είδα και τη Ιωάννα... Αυτή η 35χρονη μπορώ να πω ήταν πιο καλή. Τι ζήλευε το μόμολο ήθελα να'ξερα.
Πάντως, τώρα που είδα και τη Ιωάννα... Αυτή η 35χρονη μπορώ να πω ήταν πιο καλή. Τι ζήλευε το μόμολο ήθελα να'ξερα.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
- wooded glade
κατι σε τετοιο μηπως;Cecily Anne έγραψε: 18 Ιουν 2020, 11:41 Αλλον λέω τότε.

Εσύ είσαι ετεροφυλόφιλη γυναίκα. Ενστικτωδώς συμπαθείς αυτήν που παραπέμπει περισσότερο στη μαμά σου και λιγότερο σε ανταγωνίστρια.Cecily Anne έγραψε: 18 Ιουν 2020, 11:41 Αλλον λέω τότε.
Πάντως, τώρα που είδα και τη Ιωάννα... Αυτή η 35χρονη μπορώ να πω ήταν πιο καλή.
- Cecily Anne
Όχι ρε φόσι τη μαμάκα μου, πολύ γλυκούλα γυναίκα η μαμάκα μου.foscilis έγραψε: 18 Ιουν 2020, 11:50Εσύ είσαι ετεροφυλόφιλη γυναίκα. Ενστικτωδώς συμπαθείς αυτήν που παραπέμπει περισσότερο στη μαμά σου και λιγότερο σε ανταγωνίστρια.Cecily Anne έγραψε: 18 Ιουν 2020, 11:41 Αλλον λέω τότε.
Πάντως, τώρα που είδα και τη Ιωάννα... Αυτή η 35χρονη μπορώ να πω ήταν πιο καλή.
- Cecily Anne
Μαρή αυτός είναι ο δικηγόρος της Ιωάννας, 10 χρόνια πιο νέος.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Παίδες, φώτο του Νώντα δεν υπάρχει. Αυτή με τα αλλοιωμένα χαρακτηριστικά είναι. Αλλά ντάκσει, δεν φαίνεται και τίποτα το τρελό. Κανένας τους δεν είναι δλδ, πράγμα που δεν το λες κακό. Τέλος πάντων.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
Ε μα γιαυτο σου λεω. Εγω εβαλα κατι ακυρους επειδη δε βλεπω τιβι και μου εστελναν δικηγορους και δημοσιογραφους και τους πιστευα...Cecily Anne έγραψε: 18 Ιουν 2020, 11:55
Μαρή αυτός είναι ο δικηγόρος της Ιωάννας, 10 χρόνια πιο νέος.![]()
- perseus
- Phorum.gr user: Perseus
40 χρονων μαλακας και αυτος...
https://i.imgur.com/p7krvsa.jpg
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 0 Απαντήσεις
- 309 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από AlienWay
-
- 0 Απαντήσεις