!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Καρτοσυμβόλαιο σε άστεγο. Τι κάνω;

Λογισμικό, λειτουργικά συστήματα, προγραμματισμός, hardware, δίκτυα, Internet
freak

Re: Καρτοσυμβόλαιο σε άστεγο. Τι κάνω;

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από freak »

Άπορος είμαι. Δεν έχω περιουσιακά στοιχεία. Φιλοξενουμαι σε φιλικό άτομο.
Μπορείτε να βοηθήσετε εσείς που σχολιάζετε για την προσωπική μου ζωή?
Επί τούτου είπα εξαρχής πως δεν θέλω να αναφέρω το πώς και το γιατί.
Athos
Phorum.gr user: Athos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Athos »

freak έγραψε: 16 Ιουν 2020, 06:18 Δεν θέλω να μπω σε λεπτομέρειες για το πως και το γιατί, αλλά ο πατέρας μου είναι άστεγος - επισήμως και με βούλα από την Νομαρχία. Ζει σε ένα γιαπί.
Παρόλα αυτά, εδώ και έναν μήνα, δεν ξέρω πως, αλλά έκανε καρτοσυμβόλαιο με την πιο διαδεδομένη εταιρία κινητής στην χώρα. Μήπως να αναφέρω όνομα εταιρίας;
Ο άνθρωπος είναι 86 χρονών και δεν είχε ιδέα για κάτι τέτοιο. Πως ακυρώνω το συμβόλαιο χωρίς να έχει την παραμικρή χρέωση;
φίλε την πάτησες, δεν ακυρώνεται από τρίτο.
Πάει το χρήμα.
θα το δουλεύετε σκληρά το εξηνταράκι σας
Άβαταρ μέλους
taliban
Phorum.gr user: Πνεύμα Αντιλογίας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από taliban »

freak έγραψε: 16 Ιουν 2020, 06:18 Δεν θέλω να μπω σε λεπτομέρειες για το πως και το γιατί, αλλά ο πατέρας μου είναι άστεγος - επισήμως και με βούλα από την Νομαρχία. Ζει σε ένα γιαπί.
Παρόλα αυτά, εδώ και έναν μήνα, δεν ξέρω πως, αλλά έκανε καρτοσυμβόλαιο με την πιο διαδεδομένη εταιρία κινητής στην χώρα. Μήπως να αναφέρω όνομα εταιρίας;
Ο άνθρωπος είναι 86 χρονών και δεν είχε ιδέα για κάτι τέτοιο. Πως ακυρώνω το συμβόλαιο χωρίς να έχει την παραμικρή χρέωση;
Αν δεν κάνω λάθος έχει δικαίωμα υπαναχώρησης εντός 14 ημερών.
Άβαταρ μέλους
Prepon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Prepon »

Και τι έγινε αν του επιβάλλουν χρεώσεις; Ποιο θα είναι μετά το πρόβλημα ;

Ούτε να του κατάσχουν μπορούν τίποτα από ο,τι καταλαβαίνω ούτε να τον κυνηγήσουν με οποιονδήποτε άλλο τρόπο μπορούν.

Γιατί δεν αφήνεις την κατάσταση ως έχει;
Aριστοτελης έγραψε: 21 Μαρ 2020, 02:32 Δεν υπάρχει τίποτε πιο άνισο απ την ίση μεταχείριση των ανίσων
Ζενίθεδρος έγραψε: 21 Μαρ 2020, 02:32 Όλα ναι κύκλος.Είναι τόσο γκαντεμης π αγγίζει τη κωλοφαρδία.
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida »

Ο ίδιος μπορεί να το ακυρώσει μόνο.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...

I didn't do it, but If I did, I was drunk.

Que Sera, Sera...
Άβαταρ μέλους
Naranjita

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naranjita »

οχι.

κανε ενα πληρεξουσιο σε εναν συμβολαιογραφο με δυο μαρτυρες που να αναφερει μεσα δεκκο, τραπεζες και δημοσιο.

να ειναι σωστα γραμμένο, μην πεσεις σε μλκ συμβολαιογραφο.

αυτο θα το χρειαστεις για την υπολοιπη ζωη του παππου, ο οποιος δεν αποκλειεται να εχει και ανοια για αυτο και την πατησε.

αφου παρεις το πληρεξουσιο, πας στην εταιρεια κινητης και ζητας ακυρωση συμβολαιου, εχοντας μαζι σου την αδτ του παππου, την δικη σου, αντιγραφο του πληρεξουσιου και το πρωτοτυπο και αμα σου πουνε θα το σκεφτουμε δεν κανει κτλ, ζητα το ονομα του υπαλληλου, και οτι θα πας στον συνηγορο του καταναλωτη που ειναι στην λ. αλεξανδρας.

ετσι ακυρωσα την συνδεση της μανας μου, αφου εμπηξα τις φωνες περισυ τον αυγουστο στην κοσμοτε. σε τρεις μερες ειχε ακυρωθει.
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ....
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ.....
ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ....
ΕΙΝΑΙ: ΠΡΟΔΟΤΕΣ
Άβαταρ μέλους
Naranjita

την ειδική εντολή, την πληρεξουσιότητα και το δικαίωμα, όπως αντ’ αυτής και για λογαριασμό της, ενεργώντας η καθεμία ξεχωριστά: 1) Να την εκπροσωπούν στον ΕΦΚΑ (Ενιαίο Φορέα Κοινωνικής Ασφάλισης) — και να εισπράττουν από αυτό ή από οποιοδήποτε Υποκατάστημα Τράπεζας τις μηνιαίες συντάξεις που δικαιούται να λαμβάνει η εντολέας, σε οποιαδήποτε ποσό και αν ανέρχονται οι συντάξεις αυτές, υπογράφοντας τις σχετικές αποδείξεις και εξοφλήσεις και οποιοδήποτε άλλο έγγραφο απαιτείται. Να εισπράττουν οποιοδήποτε ποσό δικαιούται η εντολέας για βοηθήματα, επιδόματα, νοσήλεια, απόδοση από αμοιβές γιατρών για, επισκέψεις, έξοδα για αγορά φαρμάκων και για εκτέλεση παρακλινικών εξετάσεων, αμοιβές αποκλειστικών νοσοκόμων, και γενικά όλες τις τακτικές και έκτακτες παροχές που είναι σχετικές με την ασφαλιστική κάλυψη της εντολέως σε οποιοδήποτε ποσό και αν ανέρχονται καθώςεπίσης και να υπογράφουν και να καταθέτουν οποιι ούμενο έγγραφο προς την κάθε αρμόδια Γεζα. Επίσης χωρίς
χρονικό περιορισμό να τταραλαμβάνουν, οπισθογράφουν, εξοφλούν και μεταβιβάζουν τις επιταγές που στέλνονται για πληρωμή των παραπάνω ποσών από οποιοδήποτε Ταμείο, Τράπεζα ή Οργανισμό. Να υπογράφουν τις σχετικές αποδείξεις και εξοφλήσεις και να παραλαμβάνουν συνταξιοδοτικά έγγραφα και βιβλιάρια της εντολέως και να αντιπροσωπεύουν την εντολέα σε όλες τις παραπάνω αρχές και τράπεζες για οποιοδήποτε Θέμα την αφορά. 2) Να την εκπροσωπούν σε κάθε δοσοληψία της με οποιαδήποτε Τράπεζα που λειτουργεί στην Ελλάδα και σε κάθε υποκατάστημά Της. Να εισπράττουν χρήματα από οποιοδήποτε φυσικό ή νομικό πρόσωπο, τράπεζα ή υποκατάστημα, Δημόσιο Ταμείο, το Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων ή άλλο οργανισμό καθώς και κάθε τι που οφείλεται στην εντολέα ή το δικαιούται από οποιαδήποτε αιτία και με οποιοδήποτε δικαιόγραφο, επίσης από καταθέσεις παρακάταθηκών, εμβάσματα, μισθώματα, επιταγές, Τραπεζικές εντολές, χρηματιστηριακές συναλλαγές κ.λττ., δίνοντας και υπογράφοντας τις σχετικές αποδείξεις και εξοφλήσεις. Να υπογράφουν και να καταθέτουν οποιοδήποτε απαιτούμενο έγγραφο προς τις άνω τράπεζες, όπως αιτήσεις, δηλώσεις ακόμη και υπεύθυνες του Ν.1599186 με οποιοδήποτε περιεχόμενο και γενικά να Κάνουν ότι άλλο απαιτείται προς περαίωση της άνω εντολής, έστω και αν δεν αναφέρεται ρητά στο παρόν.
3) Να παρίστανται και αντιπροσωπεύουν αυτή σε οποιαδήποτε υπόθεσή της σε όλες τις Δημόσιες Αρχές και Υπηρεσίες του Κράτους, δηλαδή ενδεικτικά σε Δήμους και Κοινότητες της χώρας, Οργανισμούς Κοινής Ωφέλειας, Νομικά πρόσωπα Δημοσίου ή Ιδιωτικού Δικαίου, Ιδρύματα, Ασφαλιστικά Ταμεία και σε Κέντρα Εξυπηρέτησης Πολιτών (ΚΕΠ) σε οποιαδήποτε υπόθεσή της και να υπογράφουν ως εκπροσωποί τηςοποιοδήποτε έγγραφο απαιτείται. Να υπογράφουν νέες συμβάσεις και να λύουν παλιές με τους Οργανισμούς Κοινής Ωφέλειας και εταιρείες κινητής τηλεφωνίας και να καταθέτουν για λογαριασμό της εντολέως οποιοδήποτε έγγραφο ακόμη και υπεύθυνες δηλώσεις σύμφωνα με τς διατάξεις του Ν.1599/1986. Να την εκπροσωπούν σε οποιαδήποτε Δ.ΟΥ. υποβάλλοντας κάθε είδους αιτήσεις, όπως αιτήσεις για δακανονισμό πληρωμής χρεών της εντολέως, να εισπράττουν οποιοδήποτε ποσό δικαιούται να λαμβάνει η εντολέας, και να παραλαμβάνουν οποιοδήποτε έγγραφο, βεβαιώσεις φορολογικής ενημερότητας από τις αρμόδιες Δ.Ο.Υ, βεβαιώσεις ασφαλιστικής ενημερότητας και από οποιοδήποτε άλλο ασφαλιστικό Ταμείο και Οργανισμό κάθε είδους πιστοποιητικά και βεβαιώσεις και γενικά να ενεργούν ό,τι άλλο χρειαστεί και είναι απαραίτητο για την εκπροσώπησή της ενώπιον όλων των Δημοσίων Υπηρεσιών, Νομικών Προσώπων ιδιωτικού ή Δημοσίου Δικαίου, Οργανισμών Κοινής Ωφέλειας, Ταμεία Κυρίας ή Επικουρικής Ασφάλισης. Να υπογράφουν τις αποδείξεις και τις σχετικές εξοφλήσεις, όπως επίσης αιτήσεις, δηλώσεις, ακόμα και υπεύθυνες σύμφωνα με το Ν.159918ό και άλλα έγγραφα που χρειάζονται την υπογραφή της εντολέως και γενικά να Κάνουν ότι άλλο απαιτείται προς περαίωση των άνω εντολών, έστω και αν δεν αναφέρονται ρητά στο παρόν.

αυτο ειναι ενα μερος τα υπολοιπα αφορουν τα κληρονομικα.

επειδη η ανοια ειναι πολυ υπουλη ασθενεια, και αργουν οι συγγενεις να την παρουν χαμπαρι, καλο θα ηταν να κανεις το πληρεξουσιο άμμεσα.

επισης, να δεις ολους τους τραπεζικους λογαριασμους που εισαι συνδικαιουχος με τον παππου, αν ειναι σωστα τα στοιχεια σου γραμμενα οσο αυτος ειναι εν ζωη, γιατι αν παθει κατι, δεν θα μπορεις να τραβηξεις χρηματα.

ετσι παραλιγο να χασουμε ενα σημαντικο ποσο στην αλφα, γιατι η καλοτραπεζα ενω ειχαμε παει ολα τα χαρτια μας, δεν ειχε περασει στο συστημα της ουτε ταυτοτητες ουτε αφμ.
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ....
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ.....
ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ....
freak

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από freak »

Δεν υπάρχει κανένας λογαριασμός που είμαστε συνδικαιούχοι. Άποροι είμαστε και οι δύο. Μηδέν περιουσιακά στοιχεία. Αυτός άστεγος κυριολεκτικά.
Εγώ ευτυχώς φιλοξενουμαι κάπου.
Άβαταρ μέλους
Nandros
Phorum.gr user: Nandros
Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nandros »

freak έγραψε: 17 Ιουν 2020, 09:49 Δεν υπάρχει κανένας λογαριασμός που είμαστε συνδικαιούχοι. Άποροι είμαστε και οι δύο. Μηδέν περιουσιακά στοιχεία. Αυτός άστεγος κυριολεκτικά.
Προτείνω να βρεις το e-mail ή φόρμα επικοινωνίας του παρόχου ή και τα δύο και
Να τους στείλεις ειδοποίηση με λεπτομέρειες της οικονομικής κατάστασης.
Να διαμαρτυρηθείς ποιος και γιατί από τους υπαλλήλους της έκανε το συμβόλαιο.
Να τους πεις το αυτονόητο ότι θα εισπράξουν τα @@ του πατέρα σου και ας πάνε στα δικαστήρια (δεν θα πάνε) και τέλος
Να απαιτήσεις ακύρωση.
Κάνεις και ένα τηλεφώνημα για το θέμα και να βεβαιωθείς ότι το καταγράφουν και ξεμπέρδεψες.
Εκτυπώνεις και φυλάς το e-mail και πάνω του καταγράφεις ημερομηνία/ακριβή ώρα του τηλεφωνήματος.

Εγώ που δεν είμαι άστεγος και έχω περιουσία, έκανα κάτι ανάλογο, για αστρονομικές χρεώσεις που μου έστειλαν σε λάθος συμβόλαιο από αμέλεια του υπαλλήλου τους.
.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nandros την 17 Ιουν 2020, 17:52, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
Άβαταρ μέλους
Nandros

Naranjita έγραψε: 17 Ιουν 2020, 08:44
Naranjita έγραψε: 17 Ιουν 2020, 08:46
Πορτοκαλούλα μου, μπράβο για τον κόπο σου και πολύ κατατοπιστικό/χρήσιμο για άλλους, πλην του ΟΡ.
Είναι -κατά δήλωση- άστεγος και άφραγκος και όλα αυτά θέλουν γκαφρά. :102:
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
Άβαταρ μέλους
Naranjita

Nandros έγραψε: 17 Ιουν 2020, 17:49
Πορτοκαλούλα μου, μπράβο για τον κόπο σου και πολύ κατατοπιστικό/χρήσιμο για άλλους, πλην του ΟΡ.
το πληρεξουσιο θα παει γυρω στα 100 ευρώ, πολυ λιγοτερο απο το κοστος μια συνδεσης που παραμενει. και μια και ο παππους ειναι σε τετοια ηλικια, θα του χρειαστει για να κανει ενα σωρο πραγματα για λογαριασμο του, οπως εισπραξη επιδοματων, αιτηση για αυτα, γιατρους κτλ
κυριως ομως για ταμεια ασφαλιστικα, τραπεζες ειναι σωτηριο. πως θα εισπραξει το οποιοδηποτε επιδομα που πιστωνονται πλεον σε τραπεζικους λογαριασμους αν δεν ειναι συνδικαιουχος?
ο παππους δικαιουται επιδοματα ως αστεγος, ακομη και για την φορα που θα αρρωστησει. επισης αν αποδειξει οτι εχει ανοια, μπορει να παρει και επιδομα αναπηριας - εξτρα απο την οποια συνταξη παιρνει. τι θα κανει ο νηματοθετης, αμα ο παππους καταπεσει?
επισης, σε αυτην την ηλικια αντι να μενει σε γιαπι μπορει να μπει σε ενα γηροκομειο οπου θα χει αξιοπρεπη στερνα.. η εκκλησια εχει καποια

ας παει να ρωτησει και για τα δυο.
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ....
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ.....
ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ....
Άβαταρ μέλους
Nandros

Naranjita έγραψε: 17 Ιουν 2020, 20:44
Nandros έγραψε: 17 Ιουν 2020, 17:49
το πληρεξουσιο θα παει γυρω στα 100 ευρώ, πολυ λιγοτερο απο το κοστος μια συνδεσης που παραμενει. και μια και ο παππους ειναι σε τετοια ηλικια, θα του χρειαστει για να κανει ενα σωρο πραγματα για λογαριασμο του, οπως εισπραξη επιδοματων, αιτηση για αυτα, γιατρους κτλ
κυριως ομως για ταμεια ασφαλιστικα, τραπεζες ειναι σωτηριο.
δεν μπορεις να φανταστεις σε ποσα πραγματα μου χρησιμεψε. να ειναι καλα οι γειτονες και φιλοι που ηρθαν μαρτυρες.
Διάβασες την πρόταση μου; Είμαι σχεδόν σίγουρος ότι ο πάροχος - αν προειδοποιηθεί - δεν θα κάνει τίποτα. Πιο πολλά θα ξοδέψουν.
Οι δεκαρομετρητές λογιστές τους ξέρουν ότι δεν αξίζει τον κόπο/έξοδα.
Άβαταρ μέλους
Naranjita

Nandros έγραψε: 17 Ιουν 2020, 20:53
Διάβασες την πρόταση μου; Είμαι σχεδόν σίγουρος ότι ο πάροχος - αν προειδοποιηθεί - δεν θα κάνει τίποτα. Πιο πολλά θα ξοδέψουν.
Οι δεκαρομετρητές λογιστές τους ξέρουν ότι δεν αξίζει τον κόπο/έξοδα.
ας κανει μια προσπαθεια και βλεπουμε. :wave:
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ....
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ.....
ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ....
Athos
Phorum.gr user: Athos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Athos »

freak έγραψε: 17 Ιουν 2020, 09:49 Δεν υπάρχει κανένας λογαριασμός που είμαστε συνδικαιούχοι. Άποροι είμαστε και οι δύο. Μηδέν περιουσιακά στοιχεία. Αυτός άστεγος κυριολεκτικά.
φίλε άμα ήταν έτσι θα τα γραφες στ αρχίδια σου
Κάπου δε μας τα λες καλά.
θα το δουλεύετε σκληρά το εξηνταράκι σας
Κεφτέδες με βλήτα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Κεφτέδες με βλήτα »

Γάταρος έγραψε: 17 Ιουν 2020, 04:09 Ο δημοκράτης είναι τόσο ηλίθιος που νομίζει πως ο κεφτές είναι ο νηματοθέτης.
Γιατί το είπες; :D
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Πληροφορική”